Een geil kwartet

Geplaatst door: duobreda op 06-02-21

Zoals in ons profiel staat zijn wij een stel waarvan ik 46 jr. bottom ben en mijn man heeft daar niet zo veel mee en is meer in voor pijpen en gepijpt worden waarbij hij het heerlijk vind om zijn geile zaad in een mond te spuiten.

Wij hebben het seksueel prima voor elkaar en de dildo komt ook regelmatig tevoorschijn maar af en toe een echte pik in mijn strakke kontje is ook weer eens lekker.
vandaar dat wij hier een profiel hebben voor een lekkere date.
2 weken geleden kreeg ik een prive bericht van een stel uit Den haag die eigenlijk met hetzelfde "probleem" zaten.
Tom was 32 slank en onbehaard en meer top en zijn vriend Jan was 35 slank en onbehaard en was een ongelofelijke goede pijper maar als er iets in de buurt kwam van zijn kontje dan bleef die gesloten als een oester die zijn parel bewaakt.
Na wat heen en weer gechat bleek dat ze zaterdag naar familie in Oosterhout zouden gaan en of ze misschien daarvoor even langs konden wippen aangezien ze toch langs Breda kwamen. 

Gespannen zitten wij klaar in de woonkamer met zoals afgesproken ik alleen in mijn leren Jock trap en mijn man met een sexy rode slip met een handige rits aan de voorkant.
we hadden afgesproken dat als zij in onze straat waren ze een bericht via KIK zouden sturen voor het huisnummer.

Dan zien we de grijze opel de straat inrijden en ontvang ik het bericht dat ze er zijn waarna ik het nummer geef.
ik loop naar de voordeur en doe de deur op een kier en wacht gespannen af.
2 leuke knullen komen binnen en geven mij een geile zoen waarbij hun handen al even over mijn kruis wrijven. 
in de woonkamer geven ze mijn man ook een zoen en kleden zich ook uit zodat ook zij in een geile donkerblauwe Jock trap en een zwarte slip met open kruis staan.
eerst maar koffie opper ik en drinken onze koffie op terwijl we gezellig over van alles en nog wat praten.
Kom je mee naar boven zeg ik tegen Tom ik heb de massage olie al warm staan.
Ik ga lekker op mijn buik op bed liggen en Tom begint mij heerlijk te masseren van mijn schouders tot mijn benen waarbij hij mijn kontje overslaat.
Ik lig heerlijk te genieten met mijn ogen dicht als ik een warme straal olie mijn bilnaad in voel lopen gevolgd door zijn lekkere handen die mijn billen masseren en een vinger voorzichtig mijn mannenkutje aftast en langzaam voorbij mijn sluitspier komt.
Ik kan een kleine geile kreun niet onderdrukken en dat moedigt hem aan om er nog een vinger bij te stoppen en mij langzaam met zijn vingers te neuken.
heerlijk loom onderga ik alles tot ik mijn eigen moet omdraaien en hij weer van voor af aan begint met de massage olie over mijn lijf.
Ik voel zijn vingers langs mijn pik strelen en ik voel dat hij  nog stijver word dan hij al is, langzaam begint hij mijn pik af te trekken en kleine druppels voorvocht komen al uit mijn kloppende pik.
Behendig likt hij het voorvocht van mijn paarse eikel en geeft kleine kusjes erop om vervolgens helemaal mijn pik in zijn mond te nemen. met ferme halen pijpt hij mijn lul en ondertussen met zijn vingers mijn ballen te kneden.
Mijn pik word steeds dikker en ik sta op het punt om klaar te komen, dit merkt Tom en hij stopt met mij te pijpen.
Mijn benen duwt hij omhoog zodat mijn sterretje fier omhoog staat en begint mij behendig te likken over mijn ster en duwt soms zijn natte tong een klein beetje naar binnen.
Ik lig te kronkelen van genot en smeek bijna of hij mij alstublieft wilt neuken.
Mijn sterretje staat wagenwijd open dus komt hij met zijn 22 cm grote genotsstaaf tegen mijn sluitspier.

Langzaam duwt hij door tot zijn eikel iets naar binnen schiet, ik slaak een licht schreeuw van de pijn maar al snel veranderd dat in puur genot.
Met soms lange halen en soms korte halen wordt ik heerlijk doorgepaald waarbij zijn eikel steeds langs mijn prostaat wrijft.
Behendig begint hij mij af te trekken terwijl hij mij in extase doorneukt.
Plotseling horen wij een harde schreeuw uit de woonkamer komen van mijn man en word het ons duidelijk dat Jan zijn werk als pijper uitstekend uitvoert.
Ik zei toch dat hij een goede pijper was zegt Tom en begint het tempo wat op te voeren.
Voor mij word dit alles te veel en met een brul spuit ik 4 ferme stralen over mijn buik.
Door het spuiten trekt mijn kringspier wat samen wat voor Tom ook te veel word en ik voel hoe mijn darmen vol spuiten met zijn heerlijke mannensap.
we blijven zo nog even liggen tot zijn pik wat verslapt en uit mijn kontje floept.

Sex maakt hongerig dus even later sta ik naakt in de keuken om 4 uitsmijters ham kaas te bakken.
Nog altijd naakt zitten we te eten met een rosétje en de sfeer is gezellig.
na het eten ruim ik de borden op en breng ze naar de keuken om af te spoelen.
Plotseling voel ik een hand op mijn billen en zie dat Jan achter mij staat en begint me te tongzoenen.
In mijn ooghoek zie ik Tom met mijn man hetzelfde doen en besluit het maar te laten gebeuren.
Langzaam gaan de handen van Jan naar mijn tepels en knijpt er zacht in, mijn lul begint hierdoor weer aardig op oorlogssterkte te komen .
Ik draai mij om en sta geleund tegen het aanrechtblad met mijn pik fier vooruit.
De mond van Jan zuigen op mijn tepels en zijn handen zakken langzaam af naar beneden waar ze mijn zak aan het kneden zijn.
Mijn pik word al die tijd niet aangeraakt en ik heb de neiging om zelf te gaan trekken maar Jan heeft het door en trekt mijn handen naar achteren terwijl hij mijn ballen 1 voor 1 in zijn mond neemt.
het lijkt wel alsof mijn pik ieder moment kan exploderen en kleine slierten voorvocht vallen op de kin van mijn geile pijper.
Eindelijk neemt hij mijn eikel in zijn mond en zuigt er zachtjes aan, ik denk dat ik gek word van deze geile pijp partij.
Tergend langzaam verdwijnt mijn pik diep in zijn mond en met hetzelfde tempo weer terug waarbij ik de neiging heb om stotende bewegingen te maken maar Jan houd mij stevig in zijn greep.
Na een 5 tal minuten mij zo te pijpen voel ik mijn zaad opborrelen en Jan versnelt iets het tempo.
Ik hou het niet meer en spuit weer een forse lading sperma achter in zijn keel.

Ook in de woonkamer is het geile pijpwerk afgelopen en na nog een rosé hebben we ons aangekleed en kunnen Tom en Jan hun weg weer vervolgen naar hun familie in Oosterhout.
Toevallig hebben wij familie wonen in Den Haag dus een nieuwe afspraak is snel gemaakt.

Al mijn verhalen zijn puur fantasie en niet op waarheid berust. (wat nog zou kunnen gebeuren)
vond je dit een leuk/geil verhaal laat een reactie achter.

3611 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.