Lingerie

De afgelopen maanden zat ik regelmatig op bull, te chatte of de foto,s van heerlijke grote pikken te bewonderen die er aan overvloed getoont werden, nu door corona de sauna,s dicht waren en er niet veel gedate werd. was dat de enige manier om je geilheid een beetje te beheren.
de gesprekken waren wel geil maar niemand wou date, ik had al een paar keer met de zelfde Hans ge chat, het klikte wel, de gesprekken gingen over dingen die we mee gemaakt hadden of waar we geil van werden, ik had al een paar keer iets verteld over mijn sauna ervaring en dat ik een bottom slet was als ik de sauna binnen stapte en als je aan mijn tepels kwam je met me kon doen wat je wilden en graag een beetje dominant behandeld wilde worden. hij had een lingerie fetisj en liet me foto,s zien van zijn verzameling dildoos but pluggen en meer van dat spul, hij vertelde steeds dat hij erg geil van me werd en graag eens wou afspreken. maar door de corona even wachten.
Door dat een collega paar dagen geleden had laten weten dat hij positief was had ik me ook laten testen en had deze middag bericht gehad dat alles goed was ( een keer negatief dus hihi) ik was toch thuis dus ik op de chatt bij bull.
al gouw sprong mijn envelopje op rood en was het Hans. hij vroeg hoe het ging en ik vertelde hem dat het goed ging en ik net een negatief als uitslag had gehad. mooi zei hij dan kan je met mij date haha. ik zei ok. en toen was het even stil....daar was het rode envelopje weer en Hans
vroeg of ik het meende, dat ik wou komen vroeg ik hem, ja dat ook maar als ik je tepels bewerk mag ik met je doen wat ik wil? ik bevestigde dat hij dat goed onthouden had. hij ging er verder op in en vroeg hoe laat ik bij hem kon zijn. we spraken 4 uur af, hij gaf me het adres. dus had ik nog 1 uur om me te spoelen scheren en douche. ik deed een luchtje op smeerde mijn kutje in en deed mijn buttplug in en cockring om, trok een strake spijkerbroek (geen onderbroek) en een slobber trui aan en vertrok. 16.55 wou ik aanbellen maar de deur ging al open.

Hans stond in badjas aan de deur, gelijk toen ik  binnen stapte kreeg ik een kus, de deur ging dicht en de kus werd tongen. hij trok me door de gang naar de badkamer. mooie moderne ruimte met grote inloop douche, hij trok mijn trui uit en kuste me weer, bij dat geworstel was zijn badjas open gaan hangen en had ik zicht op een heerlijk omhoog staande pik van een lekker formaat, hij liet de badjas van zijn schouders glijden en knoopte mijn broek los. en trok die omlaag zodat ik er uit kon stappen. waarna hij me mee trok onder de douche die al aanstond, het water was heerlijk op temperatuur en kletterde op ons neer.

Weer begon hij me te tongen en en zijn handen smeerde mijn lijf in met zeep, overal mijn kont mijn pik, toen stopte hij met tongen en keek me lachend aan en zijn handen zochten mijn tepels en begonnen ze te bewerken, al snel kronkelde ik in zijn armen en begon nu zelf hem te tongen.
Je bent nu van mij lachte hij, het viel me toen pas op, dat dat de eerste worden waren die gesproken waren sinds ik binnen was.
Droog je af beval hij me en verliet de badkamer door een andere deur om gelijk weer terug te keren met een plastic tas hij kwam bij me staan en zei " trek dit aan" ik nam de tas en haalde er wat kleding uit, een shirt van visnet kousen van visnet en een string allemaal zwart. Het shirt sloot strak om mijn lijf waar door mijn tepels er door heen staken. ik deed de string aan maar kon mijn stijven er niet in krijgen de kousen trok ik op tot mijn ballen en terwijl ik gebukt stond om ze aan te doen kreeg ik met de vlakke hand een paar tikken op mijn billen. die had ik niet zien aan komen. Ik moest bij Hans komen staan, hij trok me aan mijn boven arm tegen zich aan en begon te tongen terwijl zijn handen heerlijk over mijn lichaam wreven hij trok mijn tepels verder naar buiten en begon er in te bijten. ik zocht met mijn hand zijn pik en trok hem af. met 2 handen greep hij mijn schouders en drukte me om laag. zijn pik stond recht voor mijn gezicht en ik begon hem te pijpen. hij liet me even begaan maar nam het toen over en ramde zijn paal diep in mijn keel. ik was hier niet op bedacht, " normaal kan ik er wel tegen" maar nu kokhalsde ik paar keer waarna ik me herpakte en liet hem lekker diep in mijn bek steken. na een tijdje duwde hij me grof weg zodat ik om viel en zei me hem te volgen, ik liep met hem de andere kamer in. dat bleek zijn slaapkamer te zijn. er stond een heel groot bed met glimmende satijnen lakens er op in het donker paars. de kamer was erg groot met een zitje en grote kast. achter het bed een spiegel wand. waar in ik me voor het eerst zag in de lingerie. ik had dit nog nooit gedaan maar vond het super geil. Hans denk ik ook, hij duwde me naar het bed waar ik gebukt met mijn handen op de bed rand moest gaan staan, hij kwam achter me staan en sloeg weer een paar keer op mijn billen, "mmmmm wat zie je en geil uit slet" zei hij. zijn hand rusten nu op mijn kont en ik voelde zijn duim om mijn kut wrijven en toen drukte hij langs het touwtje van de string de duim naar binnen.

toen ging hij achter me zitten en begon me te likken. zijn tong was een geoefend rimmer, wow wat lekker, en weer een paar tikken op mijn kont die al aardig rood was en brandde. hij stond op, kwam achter me staan drukte zijn pik tegen mijn kut en ramde hem naar binnen, oef die voelde de tranen sprongen in mijn ogen. kan me niet herinnerde dat ik ooit dit formaat pik zo in me had gekregen maar het genot was snel de boven toon. en hij neukte zoals ik het het liefst heb, vol er in er weer helemaal uit dan er vol weer in mmmm. dan is je grootste wens dat dit niet meer ophoud. maar even later bleek hij ook geen condoom om gedaan te hebben want hij spoot zijn zaad diep in me, en veel. hij haalde zijn pik er uit en speelde met zijn vingers met het zaad tussen mijn billen en drukte af en toe zijn pik er weer in , dat ding bleef stijf. ik moest me omdraaien en hem pijpen. terwijl zijn handen mijn tepels plaagde mmmmm. hij trok me om hoog en bukte zelf en begon me te pijpen. maar ik was zo geil dat hij mijn pik nog maar amper in zijn mond had of ik spoot mijn lading al in zijn mond, hij ging staan kuste me en drukte mijn zaad bij me zelf naar binnen. zijn zaad droop langs mijn billen naar mijn benen. Hans nam me bij de arm trok me naar de badkamer daar moest ik me schoon maken waarna we weer naar het bed gingen en ik in het midden moest gaan liggen hij kwam naast me liggen en we begonnen te vrijen tongen pijpen af en toe neukte hij me even dan pijpte ik hem weer en hij bleef met mijn tepels spelen.
we zijn na een tijdje tegen elkaar in slaap gevallen. ik werd als eerste wakker  en zag zijn heerlijk pik nog half stijf op zijn buik liggen en bukte over hem heen en begon hem weer te pijpen zijn pik reageerde sneller dan hij zelf hihi.
maar toen hij wakker werd keek hij als eerste op de klok en ging gelijk recht zitten " het is kwart over tien" " de avond klok man " zei hij en gelijk begon hij te lachen " dan moet je blijven slapen"
en hij kuste me.
Nou ja van slapen kwam niet veel maar daar hebben we het later wel een oven ♡♡♡

groetjes Danny

2666 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.