Strandsnacks

Geplaatst door: waterrat op 18-02-21

Nu we door het virus al maanden opgesloten zitten, en ook de winterkou ons thuishoudt, is het tijd om een paar herinneringen op te halen aan betere en warmere jaren, toen we nog gewoon naar het strand konden en af en toe een spannende jongen tegen het lijf liepen. Het zijn allemaal korte ontmoetingen, de een opwindender dan de andere. Snacks om te lezen. En om de hoop op betere tijden levend te houden.

 

Een paar korte strandimpressies. Bij voldoende belangstelling en waardering volgen er meer.

 

Hipster

De zon gaat al bijna onder maar aan het strand is het nog warm. Het is al rustig, de meeste strandgangers zijn naar huis. Een ondiep zwinnetje scheidt het strand van een zandbank langs de waterlijn. Daar lopen nog een paar mensen en pootjebadend warm ik me aan de laatste zonnestralen. Een paar mannen in verschillende staat van opwinding kruisen mijn pad, niet allemaal even interessant om te zien. Maar de mooiste van allemaal is de hipster met de grote zwarte baard, en een slank, geschoren lichaam daaronder. Zijn huid is wit, alsof hij niet vaak in de buitenlucht komt. Het is een opvallende combinatie: met zijn donkere ogen en zware baard lijkt hij zo uit een bijbels tafereel weggestapt, en zijn slanke onbehaarde lijf lijkt eerder te voldoen aan de regels van de hedendaagse pornoset. Ik weet bijna zeker dat hij aan yoga doet en veganistisch eet, er zit geen grammetje vet aan zijn lijf. Het zou zomaar kunnen dat hij hier op het strand mediteert of af en toe op zijn hoofd gaat staan. 

Hij loopt langs, kijkt me aan, maar geeft geen sjoege. Even verderop maakt hij rechtsomkeert, loopt weer voorbij zonder iets te zeggen. Rustig aan, denk ik bij mezelf, haal je niks in je hoofd. Veel te hip, die baard, veel te sexy, dat bleke onbehaarde lijf. Weer loopt hij terug, hij heeft nu het begin van een stijve. Zijn pik hangt  niet meer slap naar beneden.  Hij loopt me weer voorbij, achter me langs, en als ik nergens meer op reken, voel ik ineens zijn armen die me van achter vastpakken, omhelzen, en me dwingen me naar hem toe om te draaien. Hij drukt zijn naakte lichaam tegen het mijne, hij is veel langer dan ik, zijn mond zoekt de mijne, en ik moet op mijn tenen staan om hem te kussen. Zijn baard kriebelt, jeukt en krabt in mijn gezicht, en tussen de zwarte wildernis van zijn baardhaar, proef ik zijn warme, vochtige mond, en zijn tong die de mijne zoekt.  En daaronder zijn harde pik, die met kracht over mijn buik rolt, slaat, beukt en schuurt. Doordat hij zoveel langer is dan ik, komt zijn lul bijna tot aan mijn borst, en schurk ik met mijn pik heen en weer onderlangs zijn onbehaarde ballen, het voelt aangenaam en teder. De ondergaande zon verwarmt onze omstrengelde lijven totdat ik voel ik dat ik ga komen. Hij voelt het ook, schuurt zijn harde pik nog een paar keer hard over mijn buik en spuit;  zijn sperma komt tot op mijn borst. Op hetzelfde moment kom ik ook, en mijn zaad druipt langs zijn benen, en en een paar kwakken spatten op onze voeten uiteen; de witte slierten drijven weg in het zeewater. Als ik weer bij zinnen kom, besef ik dat we hier niet alleen waren, de wandelaars lopen beleefd om ons heen maar niemand van hen nam kennelijk aanstoot aan onze publieke vrijpartij. Bedankt, dat was lekker, zegt hij, hij loopt weg, en pas later realiseer ik me dat ik niet eens weet hoe hij heet. 

 

Man met fiets

Mag ik straks met je spelen? vraagt de man met de fiets als ik langsloop. Het is niet bepaald mijn droomprins, maar ik merk dat de directheid van zijn brutale vraag me opwindt. Nou nee, dat was ik niet van plan, antwoord ik zo onverschillig mogelijk, en ik loop door in de richting van mijn handdoek. We zijn hier aan een binnenzee, op een strand waar je met de fiets kunt komen, dus het is hier een komen en gaan van mensen.

Ik ben het hele voorval al weer lang vergeten als ik languit op mijn handdoek onder de bomen lig te lezen en suffen. Als ik mijn ogen open, zie ik dat de man naast me in het groen neergehurkt zit en begerig naar mijn pik grijpt. Niet hard worden, nu, dat schept verwachtingen, maar ik merk dat ik tegen mijn zin een stijve krijg, en onmiddellijk maakt de man er gebruik van. Hee, dit is seks tegen mijn wil, sputter ik nog tegen, en we zijn hier niet alleen, er zijn hier anderen in de buurt, maar de man luistert niet en voortvarend begint hij me af te trekken. Ik wil dit niet maar opeens is mijn tegenzin verdwenen en geef ik me aan hem over. Wat is het? Wellust, geilheid, drang om klaar te komen? De man maakt er werk van en het duurt niet lang of mijn buik is bedekt met witte pap. Aandachtig gaat de man er met één vinger doorheen. Ik wil even bijkomen en laat hem zijn gang gaan. Hij blijft maar met zijn vingers in het sperma roeren. Dan gaat hij met zijn kleverige vingers richting kont en gebruikt mijn sperma als glijmiddel. Godkelere, wat een geklieder, denk ik nog als ik zijn vingers naar binnen voel gaan, maar de wellust wint het van mijn tegenzin. Andermaal word ik misbruikt door iemand die ik helemaal niet gevraagd heb. Zijn vingers gaan koortsachtig heen en weer in mijn binnenste, en ik voel dat ik ga exploderen. Voor een tweede keer binnen tien minuten spuit ik mijn zaad over me heen. De man blijft maar vingeren en trekken, maar ineens is voor mij de maat vol. Nu moet je stoppen, zeg ik. Gelukkig, hij luistert. Met zijn andere hand lepelt hij mijn witte pap op en brengt die naar mijn lippen. Het smaakt zoet, naar de noten die ik kort daarvoor heb gegeten.

Vanuit een ooghoek zie ik dat een mooie jongen iets verderop zich ook heeft laten aftrekken, door een jongen die ook de schoonheidsprijs niet heeft gewonnen. Hadden we elkaar maar eerder ontmoet.

 

Matteo

Ik lig al de hele dag op het strand in de zon als hij bij me in de buurt komt liggen; zwarte krullen, afgeknipte spijkerbroek, stevige benen, pilotenbril met spiegelglazen. Als hij zich even later uitkleedt zie ik: onder kleren mag hij er ook wezen, zijn krullende haar loopt door over zijn borst, langs zijn navel tot aan de dikke bos rond zijn donkerbruine chocoladepik, en vandaar naar zijn dijen, kuiten, voeten.  Wauw, wat een mazzel dat zo’n stuk vlak naast me komt liggen. Hij pakt zijn telefoon en begint langdurig te appen, wat mij de kans geeft hem te bespieden, zonder dat hij het in de gaten heeft. Pech, na een uur staat hij op, laat zijn kleren liggen, en wandelt een heel eind in zuidelijke richting langs het strand. Ik moet mijn best doen neiet erachteraan te gaan, dat zou wel heel erg opvallen. Er is zeker een half uur voorbij en nog is hij niet terug, tja, dan is het voor mij ook tijd voor een wandeling langs de vloedlijn in dezelfde richting. Een heel eind verderop kom ik hem tegen, hij staat met zijn gezicht naar de zon gedraaid. Hij groet zowaar, ik cirkel wat om hem heen en we raken aan de praat: hij vertelt dat hij uit een stadje aan de Adriatische Zee komt en sinds kort in Nederland woont. Hij studeert, gidst, loopt modeshows, en ja, fotogeniek is hij zeker met zijn knappe gezicht en jongensachtige, behaarde lijf. Het zand brandt onder onze voeten, dus we zoeken een koeler gedeelte op, waar we nagenoeg alleen zijn. Ik kan bijna niet meer ademhalen, zo ga ik op in zijn schoonheid, ik wil hem aanraken, zijn zwarte haar strelen, zoenen, zijn dikke lul in mijn hand voelen, zijn zaad drinken. Maar als ik mijn moed bij elkaar raap en mijn hand naar hem uitsteek, kijkt hij me met gespeelde verontwaardiging aan. Wat is dit? roept hij uit. Sorry, sorry, mompel ik, je bent zo mooi, ik kon het niet laten. Bedankt voor het compliment, maar nee, dit wil ik niet, niet hier. De betovering is ineens verbroken. Samen lopen we terug naar onze handdoek, en gelukkig hebben we elkaar onderweg genoeg te vertellen.

Neem je verlies, denk ik nog als hij naar zijn eigen plek gaat, denk maar niet dat de hele wereld aan je voeten ligt. Ik verdiep me in mijn boek over wielrennen, en hij grijpt meteen weer naar zijn mobieltje. Het is kennelijk weer tijd om te appen. Ik probeer af en toe een blik van hem op te vangen maar hij kijkt mijn kant niet meer op. 


Hoewel: een half uur later komt hij naar me toe. Mag ik je een ongewone vraag stellen? vraagt hij. Van waar ik lig, kijk ik naar hem op, en zie zijn behaarde ballen, en zijn dikke, donkere pik vlak boven mijn hoofd bungelen. Een ongewone vraag: je maakt me nieuwgierig, antwoord ik.

Wil je een paar foto’s van me maken, vlak bij de zee? Voor de vrienden thuis?

Ik voel een steek van opwinding in mijn buik. Mijn hart klopt in mijn keel. Ja, natuurlijk wil ik dat! Vanachter de camera kan ik ongestraft zijn mooie lijf bestuderen. Hij geeft me zijn mobieltje en loopt naar de waterlijn. Daar poseert hij voor mij, poedelnaakt, maar hij houdt zijn handen kuis voor zijn geslacht. Blijkbaar mogen zijn vrienden niet alles van hem zien. Ik neem de tijd en maak foto’s van borst, billen, benen, bijna alles. En dan, als hij zich omdraait, zie ik dat zijn pik te groot is geworden om helemaal te bedekken. Een dikke donkerbruine lul komt onder zijn handen tevoorschijn. Nu nog een paar voor jezelf, stel ik voor. Zonder je handen. Hij geeft zich gewonnen. Oké, zegt hij, leef je uit. Nee, leef jij jezelf maar uit. Je gaat deze foto’s toch niet aan je moeder laten zien, en ook niet aan je vrienden! Ongegeneerd staat hij nu met zijn stijve pik recht vooruit langs de zeelijn. Mijn handen trillen van opwinding en mijn keel is droog, terwijl ik hem zo goed mogelijk op de foto probeer te zetten. Dan gaat hij liggen in het warme zand. Zijn lul heeft nu de afmeting van een flinke courgette, en ligt kloppend op zijn onderbuik. Ik schiet foto’s vanuit elk denkbaar perspectief. Maak je lijf een beetje nat, stel ik voor. Waterdruppels op je bruine huid, dat is extra geil. Hij dompelt zich onder in een van de lauwwarme plasjes op het strand, en vlijt zich weer in het zand. Het vocht glinstert op zijn huid, zijn pik lijkt door het contrasterende licht bijna zwart. Dan doet hij wat ik hem nooit zou durven vragen: hij begint zich af te trekken, eerst voorzichtig, maar dan met steeds grotere halen. En terwijl zijn lul almaar groter en dikker wordt, ben ik degene die alles registreert en op foto vastlegt. Hij besteedt allang geen aandacht meer aan mij als fotograaf en gaat op in zijn geilheid. Ik geniet van zijn overgave aan het genot. Hij komt klaar op zijn borst en hij gaat ermee akkoord dat ik close-ups van  het blauwwitte zaad op zijn donkere huid maak. Straks maak ik er een paar van jou, zegt hij. Dat is goed, antwoord ik, maar relax, neem de tijd. In het zonlicht droogt het zaad op zijn borst op, en vormt witte korstjes in zijn borsthaar.

De foto’s van Matteo en van mezelf heb ik nog steeds opgeslagen in mijn mobieltje, maar zijn nummer is inmiddels gedeactiveerd. Ik heb hem afgelopen jaar niet meer gezien.

3730 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.