De managers

Een hoop stress op het werk. Een lastig gesprek met de interim managers. Ze leggen mij het vuur aan de schenen en het gesprek verloopt niet zoals ik het mij had voorgesteld. Ik voel me opgefokt, teleurgesteld en zelfs een beetje verdrietig. Ik moet het allemaal op me in laten werken. 'Bedankt voor je openheid, zegt Koen. 'Ja, fijn dat je zo kritisch bent geweest, vult Tom aan. Beide interim managers zijn jonge gasten, die de zware taak toebedeeld hebben gekregen om ons team weer op de rails te krijgen. 'Dank je wel, maar ik ben kapot' zeg ik, 'mijn hoofd zit vol'. 'Ga zo dadelijk even lekker wandelen' zegt Koen, 'hier buiten is een prachtig bosrijk gebied'. 'Je kan ook de autoradio hard aanzetten en even lekker meezingen met lekkere muziek' zegt Tom. 'Maar krop het niet op, onderneem even actie om te ontladen' zegt Koen. 'Ja jullie hebben gelijk' reageer ik, 'ik denk dat ik hier vanaf de parkeerplaats even het bos in loop'. 'Geen idee waar ik uitkom' zeg ik, 'maar ik zie het wel'. 

 'We kunnen wel even met je meelopen' zegt Koen, 'ik heb al een aantal paden bewandeld en ken redelijk de weg'. 'Loop jij ook mee, Tom?' vraagt Koen. 'Ja prima, is wel even lekker' zegt Tom. 'Vind je dat ok?', vraagt Koen. 'Ja hoor, fijn', reageer ik. Samen lopen we de kliniek uit, richting de parkeerplaats. De parkeerplaats ligt vol met bergen sneeuw, ik loop naar mijn auto om handschoenen te pakken en mijn rugzak achter te laten. Ik loop richting Koen en Tom en samen wandelen we het parkeerterrein af, het bos in.

 Het zonnetje schijnt schraal tussen de bomen. Het geeft een fris en prachtig beeld. Ik kijk wat naar beneden en zonder iets te zeggen lopen we met z’n drieën over de besneeuwde paden in het bos. Het is een prachtige omgeving. ‘Als we hier naar links gaan dan lopen we een stukje tussen de weilanden door en komen we uit bij een prachtig stuk natuur’, zegt Koen. We knikken en lopen achter Koen aan. Een kille, straffe wind waait om mijn lijf heen. Het maakt dat mijn zorgen en negatieve gedachten verdwijnen. ‘Kijk eens wat een prachtige schuur’ zegt Tom. We kijken naar een grote schuur aan de rand van het weiland en tegen de bosrand. ‘Zullen we even die kant oplopen?’ vraagt Koen. ‘Prima’ zegt Tom. ‘Ja hoor leuk’ zeg ik. We lopen naar de grote schuur, waar onder de overkapping naast de grote schuur flink wat hooi ligt. Ik plof in het hooi en kijk weer richting het weiland. ‘Kijk eens wat een uitzicht’, zeg ik. Koen en Tom gaan ook in het hooi zitten. ‘Nou, zeg dat’, reageert Tom, ‘prachtig, kijk naar die mooie Highland koeien’.


‘Kun je het allemaal een plaatsje geven?’ vraagt Koen en legt zijn hand op mijn knie. Hij kijkt me aan en ik kijk naar hem. ‘Euhm, tja, ik weet het niet’ zeg ik, ‘ik moet het wel allemaal laten bezinken’. ‘Kun je het er straks met je vriend over hebben?’, vraagt Tom. ‘Jazeker, hij weet alles en is mijn beste adviseur’ reageer ik. ‘Een lekker potje seksen wil ook wel eens ontspannend zijn’ zegt Koen en wrijft met zijn duim over mijn knie. ‘Nodig je mij nou uit voor seks?’ vraag ik met een glimlach. ‘Nou als het jou helpt om te ontspannen’ zegt Koen, ‘dan wil ik mij wel beschikbaar stellen hoor’. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. Ik kijk hem nogmaals aan en kijk naar Tom. ‘Euhm, wat zeg jij nou?’, vraagt Tom aan Koen. ‘Ja hallo, ik stel het alleen maar voor om ervoor te zorgen dat hij wat afleiding heeft’ zegt Koen. ‘Serieus, maar wat vind jou vrouw hier van?’ stamelt Tom wat. ‘Nou die hoeft dit toch niet te weten’ zegt Koen. ‘Maar heb ik hier ook nog iets over te zeggen?’, vraag ik. ‘Nou als het jou helpt, dan stel ik mijn pik ook wel beschikbaar’, zegt Tom. Koen staat op en zegt, ‘zal ik mijn broek laten zakken?’.

 Voor mij staat Koen (49), niet al te groot, bruine laarzen, strakke spijkerbroek, blauwe winterjas met dikke sjaal. Hij heeft bruin haar met een baard en sprekende bruine ogen en een prachtige glimlach. Tom (42) zit naast mij, hij heeft zijn kale kop voorzien van een warme muts, heeft een drie dagen baard, een sjaal om, een groene jas met een bleke spijkerbroek en gele Timberlands aan. Daar zit ik in de hooiberg. Het voorstel maakt me nieuwsgierig en geil, maar ‘ik kan dit toch niet maken?’ bedenk ik mij. In mijn spijkerbroek zwelt mijn piemel op bij de gedachte. ‘Euhm, nou, euhm, wil je dit echt?’ vraag ik. Koen grijpt naar zijn riem en begint deze te openen evenals zijn jas en rits van de broek. Hij loopt naar achter onder de overkapping. Ik en Tom staan op en lopen achter hem aan. Ik blijf staan. Tom staat achter mij en zijn handen glijden over mijn billen. Koen draait zich om en begint zich uit te kleden en gooit zijn kleding in de berg met hooi. Een prachtig behaarde borst word zichtbaar, een tattoo op zijn linker bovenarm word zichtbaar. Zijn broek beland op zijn enkels en zijn witte boxershort word zichtbaar. Zijn handen glijden over zijn kruis en hij duwt de boxershort naar beneden. Zijn slappe, dikke piemel word zichtbaar. Boven zijn pik zit een mooie bos, getrimd schaamhaar en er bungelt een mooie balzak onder zijn dikke piemel. ‘Zo dat is een lekker exemplaar’ zegt Tom.


Tom komt achter mij staan en slaat zijn armen om mij heen. Zijn handen glijden van mijn schouders over mijn borst en buik. Ik tintel van binnen en laat mijn hoofd naar achteren vallen. Tom fluister in mijn oor ‘kijk die geile Koen daar nu staan’. ‘Zullen we?’ vraagt Tom. Zijn handen glijden over mijn billen. Hij duwt mijn lichaam naar voren en we stappen richting Koen. Koen staat met zijn stijve piemel voor ons. Een druppel voorvocht schittert op zijn dikke, glanzende eikel. De aderen op zijn pik zijn zichtbaar. Met zijn rechterhand pakt hij zijn tepel vast en knijpt erin. Tom staat nog steeds achter mij en maakt mijn broeksriem open. Zijn handen glijden achter de rits mijn broek in. Ik open mijn jas en begin me uit te kleden. Ook Tom kleed zich uit. Met onze broeken op onze enkels zakken we op ons knieën voor Koen zijn stijve piemel op de grond. Tom en ik komen beide met onze monden naar elkaar en vormen onze lippen om de eikel van Koen. Hij kreunt. Onze tongen draaien om elkaar heen en we bewegen met onze mond heen en weer op de schacht van Koen zijn piemel. Mijn hand rukt als een malle aan mijn harde. Ik ben mega geil. Tom staat op en houd zijn stevige pik bij die van Koen. Ze zoenen elkaar en ik neem beide piemels in mijn mond. Mijn tong glijd over de eikels heen. Ze kreunen. Mijn handen glijden tussen hun dijen, ik pak hun balzak, ik lik eraan. Ik kijk omhoog, zowel Koen als Tom kijken naar beneden. ‘Vind je het lekker?’ kreunt Koen. ‘Je pijpt goddelijk’ zegt Tom. Ik kom omhoog en meng mij in een zoenpartij. Onze tongen raken elkaar aan. Ik raak in een innige tongpartij met Koen. Ik voel dat Tom achter mij komt staan. Ik voel zijn stijve piemel heen en weer gaan tussen mijn behaarde billen. Zijn handen halen mijn billen uit elkaar en ik voel zijn driedagen baard langs mijn billen schuren en een warme natte tong langs mijn anus. Hij dringt naar binnen met zijn natte tong. Ik kreun. Met mijn hand ruk ik aan de piemel van Koen, hij rukt mijn piemel. Ik voel Tom zich tegen mij aandrukken. Hij kantelt mijn hoofd naar achteren en vraagt ‘mag ik je neuken?’. Ik kreun en duw mijn geile behaarde kontje naar achteren. Ik voel zijn dikke, natte eikel tussen mijn bilspleet glijden, op zoek naar mijn anus. Zijn eikel drukt zachtjes tegen mijn kringspier. Met een paar rustige stoten voel ik zijn dikke piemel in mijn anus glijden. Koen blijft mij aftrekken en tongen. ‘Geil of niet?’ vraagt Koen. Ik kreun. Mijn piemel word harder, ik voel dat mijn ballen naar boven worden getrokken terwijl ik geneukt word door Tom. Zijn armen zijn om mijn borstkast geslagen en hij ademt in mijn nek. Ik voel zijn ademhaling versnellen. Ook mijn ademhaling versneld. Hij neukt me sneller en harder, terwijl Koen aan mijn piemel blijft trekken. Ik voel dat ik klaar ga komen. Mijn kringspier spant zich, mijn bekkenbodemspier spant zich aan. Ik voel een ontlading en spuit een paar flinke stralen met zaad over de hand van Koen. Ik voel dat ook Tom zijn zaad in mijn darmen pompt.


De volgespoten hand van Koen word naar mijn lippen en die van Tom gebracht. Beide proeven we mijn zilte, warme zaad. Ik voel de piemel van Tom uit mijn anus glijden. Beide zakken we op onze knieën en komen met onze gezichten voor de stijve piemel van Koen. Hij is zichzelf aan het aftrekken voor onze neus. Tom en ik tongen elkaar terwijl Koen zichzelf aftrekt. Zijn ademhaling versneld, ‘ik kom, godver ik kom’ kreunt Koen en spuit dikke klodders warm, vochtig zaad over onze lippen. Met onze tong vermengen we het zaad van Koen met ons speeksel. Koen zijn bovenbenen trillen. Hij zakt op zijn knieën en mengt zich in onze tongzoen. Onze lippen en tongen zitten vol met zijn zaad. ‘Wow, wat was dit een ontlading’ zegt Koen. ‘Damn dit was ontzettend geil en lekker’ zegt Tom. ‘Nou, dat kun je wel zeggen, dit had ik niet verwacht’ zeg ik. Ik voel dat Tom zijn hand door mijn bilspleet haalt, ‘kijk eens wat ik hier vind’ zegt Tom ‘nog meer ziltig wit goud’. Hij brengt zijn zaad wat uit mijn anus drupt naar onze monden. Onze tongen likken de zilte vloeistof op en we belanden weer in een tongpartij. ‘Nog nooit heb ik zo spontaan en buiten een trio gehad, godsamme, wat ontzettend geil’ zeg ik. Een dikke zoen van Koen volgt. ‘Het is je gegund’ zegt Koen ‘ik vond het ook lekker’. Een zoen op de lippen van Tom volgt ‘godsamme wist niet dat het zo lekker was om jou te neuken gast’ zegt Tom ‘wat een ontzettend geil gevoel om je darmen vol te pompen met mijn witte goud’. ‘En wat ontzettend lekker om ons zaad samen te laten komen in onze monden’ zegt Tom.

We staan op en kleden ons weer aan. ‘Het was zeker geslaagd heren, ik denk dat ik hier wel even op kan teren’ zeg ik. Ze lachen. Samen lopen we terug naar de parkeerplaats. ‘Tot morgen’ en ieder gaat naar zijn eigen auto. Voldaan met een brede glimlach op mijn gezicht zit ik achter het stuur.

4083 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.