Buurtkrant

‘Ik heb de buurtkrant nog niet ontvangen’ schrijf ik als reactie op de vraag van de bezorger op Facebook. Martin heeft zojuist de buurtkrant bezorgd in een aantal straten van de wijk en meld op Facebook dat hij nog een aantal exemplaren over heeft. Ik schrijf in een persoonlijk bericht dat ik nog niets heb ontvangen, maar dat ik ook een nee-nee-sticker op de brievenbus heb. Hij schrijft terug dat hij wel een exemplaar in mijn bus komt doen. Ik bedank hem.

Even later ligt er een buurtkrant in de bus. Ik maak een foto van de buurtkrant en stuur deze samen met een ‘nogmaals bedankt’ in een persoonlijk bericht naar Martin. Martin reageert door te zeggen ‘dat het een kleine moeite is, hij woont immers om de hoek’. En ik krijg een locatie toegestuurd. We blijven wat berichten heen en weer sturen. Het gesprek gaat over het bezorgen van de buurtkrant en als snel gaat het over de indeling van zijn huis en de indeling van mijn huis. Er worden foto’s over en weer gestuurd van badkamer, slaapkamers en voeten op de bank en voeten op de tafel. Het is een ontspannen gesprek. Ook onze katten komen voorbij en Martin stuurt mij zelfs een videootje van zijn katten die hij voert met een frikadel.

Er komt zelfs een selfie van Martin (die ik nog nooit heb gezien) samen met één van zijn katten. Ik meldt dat ik ‘inmiddels in bed lig en dat ik daar maar geen foto van zal sturen’. Martin reageert ‘nee doe maar niet zo dadelijk krijg ik er nachtmerries van’. ‘Ik zal het je besparen’ stuur ik hem terug ‘want een foto van een behaarde half naakte man dat is net een deur te ver’. ‘Ja dat is net een brug te ver’ zegt Martin ‘als je nu een vrouw was?’. Ik reageer met ‘ik zal het je besparen, Martin’.

En het gesprek gaat verder over halfnaakte mensen tijdens de zomer. ‘Ik loop wel eens in mijn boxershort of naakte lichaam door mijn huis of in de tuin’ schrijft Martin. ‘Ja dat doe ik ook wel eens, zo na het douchen’ antwoord ik ‘want dat ziet toch niemand’. ‘Nee inderdaad’ schrijft Martin ‘als die oudjes hier naast mij dit zouden zien, dan lopen ze een trauma op’. ‘Misschien vinden ze jou wel ontzettend lekker?’ schrijf ik ‘en denken ze griep um d’r bie’. ‘Ja dat zou kunnen’ schrijft Martin. ‘Als het met wederzijdse toestemming is dan moet het geen problemen opleveren’ schrijf ik. Nee inderdaad geen ongewenste intimiteiten is onze conclusie.

‘Dan doe ik het liever zelf’ schrijft Martin. ‘Ja dat snap ik’ schrijf ik ‘al zijn er bepaalde handelingen die je niet alleen kan uitvoeren’. ‘Met een flinke dosis fantasie, word het handwerk ook wel leuk’ schrijft Martin. ‘De druk moet soms toch van de ketel’ schrijf ik ‘en de gedachten aan alles wat we nu bespreken maakt mij wel een beetje geil’. ‘Dan geef je er toch mooi een slinger aan’ schrijft Martin ‘even lekker spelen en spuiten’. Hij schrijft dat hij wellicht zo ook nog even zichzelf gaat bevredigen. Ik reageer met ‘oh buurman wat zeg je nu?’ en ‘geile bende hier in de buurt’. ‘Ja man, een heerlijk rukfestijn op afstand’ schrijft Martin.

‘Waar zo’n buurtkrant al niet toe kan leiden’ schrijf ik ‘ik lig hier met een stijve piemel in bed’. ‘Nou ik heb ondertussen ook een stijve piemel in mijn broek’ schrijft Martin. ‘Te grappig dit’ schrijf ik. ‘Liggen we dan, twee mannen met een stijve piemel’ schrijf ik. ‘Ik vind het wel lekker om een beetje te ouwehoeren, filmpje te kijken en ondertussen een beetje met mezelf spelen’ schrijft Martin. Ik heb mijn boxershort al naar beneden getrokken en heb het dekbed van mij afgeslagen. Ik lig met mijn rechterhand aan mijn stijve piemel te sjorren en in mijn linkerhand lig ik via Messenger te communiceren met ‘buurman’ Martin. ‘Dus jij zit nu op de bank met je broek op de enkels?’ schrijf ik. ‘Ja dat kun je wel stellen’ schrijft Martin. ‘Dat is best een geile gedachte’ schrijf ik ‘ik ben benieuwd’. ‘Dat zou je wel willen of niet?’ schrijft Martin. Nou dat zou ik best wel geil vinden, bedenk ik mij?

*Pling*.

Martin heeft een foto gestuurd. Ik open het bericht en zie een foto van onderen genomen. Ik zie een prachtig, geschoren balzak. Zijn stijve piemel ligt op zijn buik en het topje van de eikel raakt zijn navel aan. Rond zijn tepels is een beetje beharing te zien. Boven beide tepels is een tattoo te zien. ‘Dit zal je wel aanstaan’ schrijft Martin ‘hier vroeg je toch om?’. Ik kijk naar de foto en wordt nog geiler. Jazeker hier had ik op gehoopt, maar niet verwacht dat de ‘wildvreemde, hetero buurman’ mij een naaktfoto zou sturen. Ik ruk verder aan mijn stijve pik. Zal ik wel of zal ik niet, bedenk ik mij. Ach boeien, denk ik, ik stuur hem een filmpje van mezelf terwijl ik aan het rukken ben. Ik neem een filmpje op kijkend op mijn kruis en je ziet mijn rechterhand mijn balzak vastpakken en later rustig langs de schacht van mijn pik op- en neer bewegen.

Ik stuur het filmpje op en wacht op een reactie.

*Pling*

Martin heeft een filmpje verstuurd. Ik kijk mee hoe zijn hand de schacht van zijn piemel op- en neer beweegt. Ik hoor de ademhaling en het geluid van een voorhuid die over een natte, geile eikel beweegt. Hij duwt met zijn hand zijn stijve, rechte pik van zijn lichaam en laat zijn piemel weer op zijn buik terugvallen. ‘Klets’ het geluid van zijn piemel wat de huid van zijn buik raakt. Zijn vingers centreren zich rond de eikel en hij maakt draaiende en op- en neer gaande bewegingen met de voorhuid over zijn eikel. Hij versneld de handeling en zijn ademhaling. Dan word de beweging rustiger, maar zijn ademhaling word zwaarder. Ik zie op het filmpje zijn balzak samenkrimpen tegen zijn lichaam aan. Diepe, zware zuchten en kreunen hoor ik. Ik zie het witte, dikke zaad uit zijn eikel lopen en over zijn vingers en langs de schacht in zijn schaamhaar terecht komen.

‘Heb ik nu serieus zitten kijken naar een filmpje van de voor mij onbekende buurman Martin die klaarkwam?’ bedenk ik mij, terwijl ik nog steeds met mijn eigen pik aan het spelen ben. Ik voel dat ik ook wil klaarkomen en ik neem mijn telefoon in mijn linkerhand en maak een opname van mezelf terwijl ik met mijn rechterhand mezelf aftrek. Ik ben super geil en mijn hand gaat krachtig op- en neer om de schacht van mijn pik. Ik voel dat mijn ballen omhoog getrokken worden. Mijn been spieren trekken samen en ik voel dat het zaad vanuit mijn ballen door mijn pik naar buiten word geduwd. Bij mij is het zaad wat transparanter qua kleur en lijkt wat dunner. De eerste straal beland naast mijn linker tepel. De volgende stralen rond mijn navel. En de laatste druppels lopen vanaf de eikel over mijn duim naar mijn schaamhaar. Ik stop de opname en lik het zaad van mijn duim af. Heerlijk zoet zaad. Met mijn vingers glijd ik door de overige zaadstralen en breng het vocht naar mijn mond. Ik vind het heerlijk om mijn eigen zaad te slikken.

Met de handdoek maak ik de rest van mijn buik en pik schoon. Dan bekijk ik nog even het filmpje en besluit het naar Martin te sturen. ‘Kijk ik was zo geil na het zien van jouw filmpje, dat ik ook klaar kwam’ schrijf ik. ‘Wow, dat zijn krachtige stralen met zaad’ schrijft Martin terug, ‘wat ontzettend geil dat wij afzonderlijk van elkaar zo zijn klaargekomen’. ‘Jazeker, had het niet verwacht dat jij mij dergelijke filmpjes en foto’s zou toesturen’ schrijf naar Martin. ‘Ik vond het wel een geile gedachte dat er iemand op mij aan het geilen is’ schrijft Martin ‘en fijn dat we het allebei wel leuk vonden’. ‘Ik ga zo slapen’ zegt Martin ‘ik spreek of zie je later’. ‘Welterusten’ schrijf ik. ‘Welterusten buurman’ schrijft Martin. Ik scrol nog even door de ontvangen content, leg mijn telefoon weg en doe het nachtlampje uit. Met een glimlach op mijn gezicht val ik in slaap.

4272 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.