Mountainbiker

Ik hou van mannen die zeggen hetero te zijn, terwijl ze soms in mijn bed belanden voor andere zaken dan slapen. Zo ook Peter. Peter is een slanke man van 47, heeft een wielrenners lichaam. Smalle heupen, ronde billen. Platte, strakke buik met wat beharing rond de navel naar zijn schaamstreek. Mooie smalle maar gespierde borstpartij met lichte beharing en op zijn hoofd een mooie bos met grijzende krullen. Tussen zijn benen heeft Peter een mega dikke pik en goed gevormde balzak. In stijve toestand staat zijn pik recht overeind naar boven, de stam is breed en word iets smaller richting de eikel. In zijn vrije tijd gaat hij altijd mountainbiken of wielrennen en zo hebben wij elkaar een kleine 13 jaar geleden leren kennen. Ik mountainbike ook en we kwamen elkaar tegen in het bos waar een homo-ontmoetingsplek is. Het was voor Peter toen de eerste keer, maar hij vond het spannend om afgetrokken en gepijpt te worden. Zelf zoenen en pijpen, deed Peter niet. Hij keek naar mijn pik terwijl hij die aan het aftrekken was. Toen ik klaarkwam, ging hij zo staan dat er geen zaad op zijn handen of lichaam kwamen. De jaren daarna hebben we elkaar regelmatig daar in het bos getroffen en uiteindelijk telefoonnummers uitgewisseld. Het contact werd nu thuis voortgezet. In de jaren die volgenden zag je Peter losser komen en meer het initiatief nemen.

‘Ben je a.s. vrijdag thuis?’ schrijft Peter in een app. ‘Jazeker’ reageer ik. ‘Zal ik rond 12 uur bij jou zijn?’ schrijft Peter ‘ik heb zin in je’. ‘Prima’ schrijf ik terug. Op vrijdagmiddag om 12:00 uur gaat de bel. Peter staat voor de deur. ‘Hé!’ zegt Peter. ‘Kom binnen’ reageer ik. Peter stapt binnen en trekt gelijk zijn jas uit en hangt deze aan de kapstok. ‘Boven?’ vraagt Peter. ‘Prima’ zeg ik en loop voor hem de trap op. ‘Wil je mij stijf zien worden als ik naar je kijk?’ vraagt Peter. ‘Prima’ zeg ik en ga op het bed zitten. Peter kleed zich uit en gooit de kleren op de grond. ‘Kijk hij is nog slap’ zegt ie trots. Ik kijk naar zijn pik in slappe toestand en word al geil bij de gedachten dat deze pik zo dadelijk fier overeind staat, klaar om verwend te worden en te verwennen. Peter komt naar me toelopen. ‘Hij is weer voor jou hoor’ zegt hij terwijl hij voor me komt staan ‘ik vind het zo geil als je mij hard maakt’. Ik neem zijn slappe pik in mijn hand en breng hem richting mijn mond. Ik begin hem langzaam te pijpen en voel dat mijn tong over zijn eikel een zwelling te weeg brengt. Zijn pik staat in no-time hard overeind. Ik druk mijn mond over de schacht heen en voel zijn eikel tegen mijn huig aankomen. Mijn speeksel maakt zijn pik nat. Ik kom overeind en neem zijn pik in mijn handen. Mijn lippen raken zijn lippen en een innige tongzoen volgt. Zijn handen glijden over mijn lichaam. Hij trekt zijn hoofd terug en zegt ‘kom kleed je uit en laat je pik zien’.

Hij duikt op bed en gaat op zijn rug liggen, er is een glimlach op zijn gezicht. Ik begin me uit te kleden. ‘Godsamme wat ben je geil’ zegt Peter, terwijl hij zijn handen onder zijn hoofd beweegt. ‘Kijk dan hoe hard mijn pik is’ zegt Peter ‘hij verlangd erna om zaad te spuiten’. Ik trek mijn boxershort uit en pak mijn eigen harde pik in mijn rechterhand. Ik kom op bed en kom over Peter heen zitten en druk mijn pik tegen zijn lippen aan. ‘Zuig me dan’ geef ik als opdracht. Zijn hoofd komt naar voren en neemt mijn harde pik in zijn mond. Ik voel zijn tong over mijn eikel bewegen en mijn pik word verder naar binnen gezogen. Peter kreunt. Met mijn handen pak ik zijn pik vast en ik trek hem af. Ik trek mijn pik uit zijn mond en glijdt met mijn lichaam naar beneden. Mijn harde pik word tussen onze lichamen in gedrukt. Ik voel mijn billen zijn harde, flinke pik aanraken. Ik begin Peter te zoenen. Zijn handen glijden over mijn rug, mijn billen. Ik glij nog iets verder naar beneden. Zijn pik staat nu haaks op zijn lichaam en drukt tussen mijn billen. Mijn tong beroerd zijn tepels. Peter sluit zijn ogen. Mijn kont duwt zachtjes tegen zijn pik. ‘Ik wil het toch nog een keer proberen’ zeg ik tegen Peter ‘ik wil je pik in me voelen’. Hij opent zijn ogen en begint te glinsteren. ‘Wow, dat vind ik geil’ zegt Peter ‘heb je condooms’. ‘Zeker en glijmiddel’ zeg ik. ‘Geil man’ reageert Peter.

Ik sta op en loop naar de kast om het pakje condooms en het glijmiddel te pakken. ‘Godsamme, ga je zo mijn pik berijden’ zegt Peter ‘fok wat een geile gedachte’. Ik kijk om en spring weer op het bed. Ik voel me rozig, ik ben geil, heel geil. In een eerder stadium heb ik ook geprobeerd om mij door Peter te laten neuken, maar dit is niet gelukt. Ik was te gespannen en zijn pik is te groot. Maar ik heb geoefend en ben er – denk ik – klaar voor. Ik neem zijn pik weer in mijn hand en breng mijn mond er naar toe. Ik pijp die heerlijk dikke, harde piemel. Peter geniet zichtbaar. Ik scheur een condoom uit de verpakking en rol deze over de harde pik heen. Peter vraagt mij om op mijn knieen te gaan zitten en zegt ‘ik wil je graag opwarmen en insmeren’. Ik ga voorover zitten en Peter duikt achter mij op bed. Zijn handen drukken mijn billen uiteen en ik voel dat zijn tong langs mijn anus gaat. Ik voel de druk van zijn tong terwijl hij probeert om mijn anus binnen te dringen met zijn tong. Ik geniet. Dit heeft hij nog nooit gedaan. ‘Ik ben niet van het rimmen en gerimd worden’ zei Peter mij een aantal jaren geleden. Maar nu lijkt het wel alsof alle remmen los gaan. Zijn tong beweegt in en om mijn anus. Ik kreun. Heerlijk om die warme, natte tong te voelen. Dan draait hij de fles met glijmiddel open en ik voel een straaltje met glijmiddel tussen mijn billen glijden. Met zijn vingers smeert Peter het glijmiddel tussen mijn billen. Ik voel één, twee vingers mijn anus binnendringen. Hij beweegt ze heen- en weer mijn lichaam in en uit. Ik voel mijn anus ontspannen en merk dat ik geneukt wil worden.

Ik ga op bed liggen. Mijn harde pik drukt in het matras. Peter smeert zijn pik in met glijmiddel en komt op mij liggen. Weer voel ik zijn handen met glijmiddel tussen mijn billen. Zijn hoofd is naast mijn hoofd en ik voel zijn ademhaling. Zijn harde, dikke pik glijd op- en neer tussen mijn billen. Ik duw mijn kont iets omhoog. Als hij met zijn pik weer iets omhoog komt voel ik zijn eikel tegen mijn anus drukken. Maar hij glijd verder. Een aantal minuten voel ik het lichaam van Peter over mijn rug glijden, zijn harde pik tussen mijn natte billen. Zijn ademhaling in mijn oor. ‘Ben je er klaar voor?’ fluistert hij in mijn oor. ‘Ik denk het’ breng ik al kreunend uit. Hij richt zich op, ik voel dat zijn handen mijn billen spreiden en zijn eikel wederom tegen mijn anus drukken. Hij duwt heen- en weer en gaat steeds een stukje verder. Ik voel mijn kringspier ontspannen en voel dat het smalle deel van zijn penis naar binnenglijden. Peter komt weer op mij liggen en duwt langzaam zijn pik bij mij naar binnen. Weer voel ik zijn ademhaling in mijn oor. Zijn lichaam glijd zachtjes over mijn rug en billen. Zijn pik glijd voorzichtig naar binnen. ‘Neuk me’ zeg ik tegen Peter. Voorzichtig voel ik dat hij zijn pik op- en neer in mijn anus laat glijden. ‘Wow wat focking geil is dit’ zeg ik. ‘Ja jongen, ik ben je aan het neuken’ zegt Peter ‘je bent geil en strak’.

Het ritme versneld. Zijn pik word steeds tot aan zijn balzak in mijn anus geduwd. Ik voel dat mijn prostaat word geraakt. Ik kreun van genot. Hij neukt redelijk regelmatig mijn kontje. Ik draai met mijn lichaam onder hem. Mijn pik word in het matras geduwd. Ik wil klaarkomen, maar kan er met mijn handen niet bij. De ademhaling van Peter versneld en het ritme waarmee hij mijn kont neukt versneld. Ineens trekt hij zijn pik uit mijn kont, verwijdert de condoom en begint zichzelf af te rukken. Ik voel de stralen warm zaad tussen mijn billen spuiten. Peter kreunt, gaat op zijn rug naast me liggen. Zijn pik ligt tegen zijn lichaam aan. Ik kruip op hem en glijd met mijn billen over zijn pik heen. Zijn zaad smeert zich uit over zijn ietwat slapper wordende pik. Hij neemt mijn pik in zijn handen en begint mij af te trekken. Ik voel dat ik ga klaarkomen en spuit met ferme stralen mijn waterige zaad over zijn borst heen. ‘Godsamme wat geil’ zegt Peter. Ik kom naar voren en we geven elkaar een ferme tongzoen. Ik sta op en pak een handdoek. We maken onze lichamen droog. ‘Wil je douchen?’ vraag ik. ‘Nee komt wel goed, ik ga straks thuis douchen’ zegt Peter terwijl hij zich weer aankleed. Ik doe snel mijn badjas aan en loop met hem mee naar beneden. ‘Ga je snel weer zien’ zegt Peter. We geven elkaar een zoen. Hij opent de deur en loopt de straat in. Ik ga me douchen.

4336 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.