Tommy

Soms zegt één blik genoeg. Tommy, zoon van een patiënt die bij ons verblijft, staat op als ik de ontvangstruimte in kom lopen.

‘Hoi was jij weer in dienst?’ zegt Tommy ‘fijn want ik wilde nog even wat met je bespreken’. ‘Prima, geen probleem’ zeg ik en we lopen richting de afdeling. We praten wat over zijn vader die bij ons is opgenomen als we de afdeling oplopen. Hij begroet zijn vader en ze gaan de gespreksruimte in.

Tommy is een jongen van 26 en komt uit een gezin van 5 kinderen, waarvan vader is opgenomen bij ons in de kliniek. Hij komt, net als de andere kinderen van het gezin, zijn vader regelmatig opzoeken. Tommy is een slanke jongen, flinke bos donkerbruine krullen, blauwe ogen en bij de rand van het shirt is vaak wat borsthaar zichtbaar. Hij is lang en slank.

‘Heb jij even tijd voor mij en mijn zoon?’ vraagt de patiënt aan mij terwijl hij voor het kantoor staat. ‘Zeker, ik kom eraan’ zeg ik en loop richting de gespreksruimte. Ik neem plaats en er worden vragen over- en weer gesteld en beantwoord. ‘Dan weet ik nu voldoende en zie je mij volgende week weer’ zegt Tommy tegen zijn vader. ‘Is goed jongen, het was gezellig’ reageert zijn vader ‘dan zie ik je volgende week weer’. Tommy zwaait naar zijn vader en loopt samen met mij terug naar de bezoekersruimte vooraan in de kliniek. ‘Nou tot de volgende keer’ zegt Tommy. ‘Ja inderdaad, tot dan’ zeg ik en loop terug naar de afdeling.

Wat later dan gepland loop ik de kliniek uit na mijn dienst. Ik loop naar de parkeerplaats. Iets verder dan mijn auto staat Tommy naast een auto een sigaret te roken. ‘Ben je hier nu nog?’ vraag ik aan Tommy. Hij begint te lachen en gooit zijn sigaret op de grond en drukt deze met zijn voet uit. ‘Ja – haha – stom maar ik wilde jou nog even iets vragen’ zegt Tommy ‘dus heb ik even gewacht op je’. ‘Oh ok’ reageer ik ‘nou stel je vraag’. ‘Nou het is nogal persoonlijk’ zegt Tommy ‘dus ik weet niet of jij dat fijn vind’. ‘Ik kan je niet garanderen dat ik een antwoord ga geven, maar vragen staat vrij, dus …’ zeg ik. ‘Ik vind je leuk’ zegt Tommy met blozende wangen ‘ik heb de neiging om je te willen zoenen’. ‘Euhm, ok! Ja, jeetje! Dat is best een directe opmerking’ zeg ik al stamelend. Tommy komt op mij aflopen en komt voor me staan. Ik kijk in de mooiste blauwe ogen die ik ooit in mijn leven heb gezien. Door mijn hoofd schiet nog ‘dat ik het niet kan maken’. Maar alvorens ik antwoord kan geven voel ik dat zijn lippen op de mijn worden gedrukt. Zijn tong baant zich een weg naar binnen. Ik ben overrompeld, maar deze jongen smaakt naar meer. Mijn handen bewegen zich naar zijn ronde billen. Zijn armen slaan zich om mij heen. Het is een innige tongzoen. ‘Jeetje, die zag ik niet aankomen’ stamel ik wat. ‘Wow! Het is exact zoals ik mij had voorgesteld’ zegt Tommy ‘heerlijk zacht en lekker’.

Ik merk dat ik kleur. ‘Word je hier nu verlegen van?’ vraagt Tommy. ‘Nou ja eigenlijk wel, ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet’ zeg ik. ‘Kom met mij mee naar de Bed & Breakfast die ik heb geboekt’ zegt Tommy ‘dan kletsen we daar verder’. ‘Euhm, nou, ja, ik weet het niet’ stamel ik verder ‘je bent de zoon van een patiënt, dat maakt het wat ongemakkelijk’. ‘Ben je mal’ zegt Tommy ‘Ik ben Tommy en ik vind het lekker om met jou te zoenen, dat is alles, niet meer of minder dan dat’. Ik twijfel, maar ik merk dat ik naar meer van Tommy verlang. Ik stem in en rijd achter hem aan naar een kleine B&B locatie net buiten het dorp. We lopen een leuke kleine slaapkamer binnen. ‘Ga zitten, wil je wat drinken?’ vraagt Tommy. ‘Heb je een theetje?’ vraag ik. Zeker. Enige tijd later staat er een geurende kop thee voor me. ‘Ik vind je al heel erg lang leuk’ zegt Tommy ‘maar ik durfde geen actie te ondernemen’. ‘Oh ja?’ vraag ik. ‘Ja joh, sinds ik mijn vader kom opzoeken en als jij in dienst bent dan krijg ik kriebels in mijn buik en dan word ik verlegen’ zegt Tommy ‘ik vind je echt heel erg mooi’. ‘Dank je’ weet ik uit te brengen. ‘Ik vind jou ook een erg mooie jongen – en je zoent echt mega lekker – maar ik moet zeggen dat ik het wel lastig vind omdat jou vader mijn patiënt is’ zeg ik. ‘Maar dat kunnen we toch scheiden?’ vraagt Tommy ‘we gaan het niet over mijn vader of jou werk hebben’. ‘Ik wil gewoon met je zoenen’ zegt Tommy en lacht zijn mooie gebit bloot. Ik zwijmel wat weg bij de gedachten. ‘Ok, ik merk dat ik het ook prettig vind om met je te zoenen’ zeg ik en ik buig iets naar voren en mijn lippen raken de zijne. Een warm gevoel maakt zich meester van mij. We verzanden in een innige zoen. Hij staat op en begint zich uit te kleden. ‘Kom, trek jij ook je kleren uit? Ik wil graag met je in bed liggen’ zegt Tommy. Als hij zich uitkleed komt een bijna witte huid tevoorschijn. Op zijn borst en buik is een flinke beharing evenals op zijn benen. Hij is dun, haast mager. Zijn schouders zijn bedekt onder de sproetjes. Hij trekt zijn boxershort uit en ik zie een kleine slappe piemel met getrimd schaamhaar en een laaghangende, op het oog geschoren balzak als hij onder de dekens in het bed kruipt. Zijn billen zijn wit van kleur en ik zag een streepje beharing in zijn bilspleet. Langzaam kleed ik mij uit terwijl Tommy in bed mij ligt aan te kijken.

‘Zonder kleren ben je nog veel mooier’ zegt Tommy. Ik houd mijn boxershort nog even aan als ik op het bed klim. Ik ga over Tommy heen zitten en ik begin hem te zoenen. Ik stop en trek mijn hoofd naar achteren. Hij opent zijn ogen en er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. Ik kijk wederom in zijn blauwe ogen, de mooiste die ik ooit heb gezien. ‘Wat is er?’ vraagt Tommy. ‘Niets ik wil gewoon even naar je kijken om te beseffen dat ik gewoon lig te zoenen met een erg mooie jongen’ geef ik aan. ‘Je maakt me verlegen’ zegt Tommy en slaat het dekbed van zich af ‘Kom je naast me liggen’. Als Tommy het dekbed weer over mij heen slaat, zegt hij ‘trek jij je boxershort ook uit?’. Ik trek hem uit en gooi hem naast mij op de grond. Tommy slaat de dekens op en kijkt naar mijn piemel. ‘Prachtig exemplaar’ zegt hij en slaat de dekens weer terug. Hij komt tegen mij aanliggen en we beginnen weer te zoenen. Onze handen glijden over elkaars lichaam en ik voel een erectie opkomen. Zijn hand pakt mijn stijve piemel vast en hij beweegt op- en neer. We blijven zoenen, wat is dat ontzettend lekker. Mijn hand gaat op zoek naar zijn piemel, zo te voelen is deze enorm gegroeid. Hij is lang en smal.

‘Je pik voelt lekker aan’ zegt Tommy ‘lekker dik en curvy’. ‘Die van jou voelt ook lekker aan’ zeg ik en kijk daarbij Tommy in zijn helder blauwe ogen. Weer vinden onze lippen en tongen elkaar. Hij voelt heerlijk warm, zacht en vertrouwd. Ik voel me heerlijk nu ik met deze jongen in bed lig. Onze handen glijden over elkaars lichaam. Hij draait zich om en nestelt zich tegen mij aan. Mijn harde pik ligt tegen zijn mooie billen aan. Mijn armen slaan zich om hem heen. Ik sluit mijn ogen en merk dat ik heel ontspannen ben. ‘Wat voelt dit vertrouwd’ zegt Tommy. We liggen heerlijk een tijd stil te dromen en te genieten van elkaars warmte. Af en toe druk ik mijn – nog steeds – harde pik tegen zijn billen aan. Tommy kreunt. Mijn hand glijd naar zijn kruis en voelt dat ook zijn pik nog hard is. Langzaam maak ik trek bewegingen. Tommy beweegt en kreunt zachtjes. Hij draait zich op zijn rug en we beginnen weer te zoenen terwijl ik hem blijf aftrekken. Hij kreunt en draait met zijn onderlichaam. Zijn ademhaling versneld en ik voer de frequentie op. Ik voel zijn lichaam aanspannen en voel dat zijn warme zaad over mijn hand uit zijn pik word geduwd. Ik ga door met trekken, zijn ademhaling word schokkerig. We blijven zoenen, terwijl mijn vingers zijn pik strelen en door het warme zaad in zijn schaamhaar wrijf. Tommy pakt mijn hand en brengt deze naar zijn mond. Hij likt het warme zaad van mijn vingers. Ik kijk hem in zijn prachtig blauwe ogen aan en ik duw mijn lippen op die van hem. Mijn tong dringt zich in zijn mond binnen en draait om zijn tong heen. Zijn zaad word met ons speeksel vermengt.

Tommy duwt mij van zich af op mijn rug en komt op mij liggen. Ik voel zijn natte schaamhaar en pik tegen mijn harde pik aandrukken. Hij glijd met zijn lichaam naar beneden, kust mijn tepels, bijt er zelfs iets in. Zakt al zoenend naar beneden en neemt mijn harde pik in zijn hand en mond. Met zijn tong draait hij over mijn gevoelige eikel, terwijl hij met zijn hand mijn pik aftrekt. Hij versneld, ik word mega geil. Alle spieren in mijn lichaam spannen aan, mijn ademhaling word sneller. ‘Ik ga spuiten Tommy’ kreun ik. Ik probeer mijn lichaam zo te draaien dat mijn pik uit zijn mond gaat, maar Tommy houd hem in zijn hand en mond. Hij kreunt. ‘Ik ga je mond volspuiten’ kreun ik en ik voel mijn bekkenbodem aanspannen en ik ontlaad in zijn mond. Ik voel het zaad in zijn mond spuiten, zijn tong blijft over mijn eikel draaien. Hij maakt wat zuigreflexen. Komt dan weer over mijn lichaam naar boven en begint mij te tongen. Ik krijg mijn volledige zaadproductie van zojuist in mijn mond. Onze tongen spelen met het zaad. Uiteindelijk laat Tommy los en slikt al het zaad wat in zijn mond zit door. Ook ik slik het mengsel van speeksel en zaad in mijn mond door. Weer drukt hij zijn lippen op die van mij en onze tongen draaien om elkaar heen. ‘Wow wat was dit ontzettend geil en lekker’ zeg ik. ‘Jazeker, hier had ik op gehoopt’ zegt Tommy. ‘Je zaad smaakte heerlijk’ zegt Tommy. Ik geef aan dat ik het ontzettend geil vond om ook zijn zaad te hebben geproefd. ‘Zullen we even douchen en daarna nog even gaan liggen nagenieten?’ vraagt Tommy. ‘Lijkt me goed’ zeg ik. Samen lopen we naar de douche, wachten op het warme water als we eronder stappen. We zepen elkaar in, zijn handen glijden over mijn lichaam, door mijn bilspleet en over mijn geslachtsdeel. Ik doe hetzelfde bij hem. Soms tongen we even en drukken onze lichamen tegen elkaar. Nadat we de zeepresten van ons lichaam hebben afgespoeld, drogen we onszelf af en stappen samen naakt weer in bed. Ik kom weer achter hem liggen, hij als klein lepeltje, ik als het grote lepeltje. Ik omarm hem, hij houd mijn armen stevig vast. Ik geef hem een kus op zijn schouder. Ik voel me gelukkig. Ik voel me veilig. Veilig bij Tommy. 

3949 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.