De keuring

Om half één moest ik mij melden bij het huis van de meester. Al de hele ochtend liep ik vol van spanning en geilheid door het huis. Ik was al vol geilheid opgestaan vanochtend en kwam nu met mijn haren nog nat uit de douche. Omdat ik geen sexy leren string of setje had, deed ik maar een normale boxershort aan. In alleen mijn boxershort bekeek ik mezelf eens voor de spiegel. Het was al enkele weken geleden dat ik de meester voor het eerst gesproken had, maar nu zo voor de spiegel beelde ik me in hoe ik met mijn lichaam zijn subje moest zijn. Het wond me geweldig op straks dit lichaam aan hem te moeten presenteren. Mijn meester die mij zou keuren als een stuk slavenvlees, mij zou betasten met zijn grove handen en me flink aan zou pakken.

Ineens schrok ik op van het tikken van de klok. Het was al bijna tijd. Ik moest rennen om de trein te halen.

Een uurtje later was het dan zover: ik stond op drie meter van de oprijlaan van meesters huis. Mijn hart bonsde in mijn keel. Wat moest ik verwachten? Toch bonkte nog veel harder de geilheid door mijn hele lijf. Binnen enkele minuten zou ik een dienstig slaafje zijn. Het wond me verschrikkelijk op. Ik belde aan. De deur ging open en achter de deur verscheen een stevige man van rond de 60. Al direct aan zijn gezicht was autoriteit af te lezen. Ik zag dat hij gewend was de touwtjes in handen te hebben. Hij liet me binnen en ik liep achter hem aan de kamer in.  We praten kort over kleine dingen. Toen vond meester het genoeg geweest.


Meester gebood me op te staan en voor hem uit naar een andere kamer te lopen. De meester liep achter mij aan en in een glimp zag ik in de kamer twee tafels. Een grote en een wat kleinere. De grote was helemaal leeg, maar op de kleinere zag ik snel wat dingen liggen die leken op sm-attributen, plugs en dildo’s. ‘Voor je kijken’ gebood de meester. Ik keek snel straks voor me. ‘Zo slaafje’ zei hij ‘vanaf dit moment is jou hoerige lichaam van mij. Ik wil je keuren. Doe je shirt uit.’ De meester klonk streng, maar vol vertrouwen. Ik rilde van geilheid. Ik trok mij shirt uit. Meester ging vlak achter me staan en streelde mijn rug, mijn borst, mijn hals. Ik moest mijn lippen een beetje van elkaar doen, en hij liet me mijn tong uitsteken. Vervolgens stak hij zijn vinger in mijn mond en voelde mijn tong en tanden. Daarna wreef hij met de vochtige vinger over mijn tepels, die hard begonnen te worden. Hij kneep even in mijn tepels. Meester liep naar een tafel en pakte een halsband  en boeien. Zwijgend gespte hij ze vast. Aan de halsband bevestigde hij een leren riem. Toen liep meester terug naar de tafel en pakte een rijzweepje. Hij zwiepte er even mee door de lucht en streelde er toen mijn borst en mijn rug mee. Gevoelig was het toen hij mijn ruggegraat naar beneden ging tot de boord van mijn broek.  Met het zweepje streelde hij mijn broek. Meester merkte dat mijn pik een bobbel begon te vormen in mijn broek. 'Doe  uit'. Ik knoopte de broek open, deed de rits naar beneden en als vanzelf viel de broek op de grond. Ik stapte er uit en deed mijn benen op zijn bevel een kleine 20cm uit elkaar.

'Dus dit noem jij een string?’ vroeg de meester bars. ‘Nee’ zei ik ‘maar ik heb niets anders’  Plots voelde ik een venijnig tikje op mijn billen van de zweep.  ‘Dit is een boxer, die zal ik nu uitdoen, en vanaf nu is het Nee Meester, slaaf.’ Met twee handen trok hij mijn boxer uit en aan de halsband nam hij me mee naar de hoek van de kamer, waar een spiegel stond.  Meester kwam naast me staan. Ik voelde mij vernederend, zo naakt  naast hem in zijn leren broek. Meester deed een stap naar achteren en bekeek mij een tijdje. ‘Zo’, zij hij. ‘wat een heerlijk slaven lichaampje zal dit worden.’ Met zijn grote handen gleed hij over mijn buik en billen. Hij pakte mijn balzak stevig vast en gleed met zijn grote hand over mij billen. Hij gaf me een tik en zei dat ik wijdbeens moest gaan staan. Zo snel als ik kon volgde ik hem op. Meester streelde mijn inmiddels kloppende pik en pakte opnieuw mijn ballen vast. Hij gespte een leren tuigje om mijn ballen en verbond dit stevig met een riempje om mijn penis. Aan het tuigje slingerde een klein gewichtje heen en weer. Dit was niet zwaar, maar voelde erg geil aan. Even later kwam meester weer terug. Hij deed mij een leren harnas aan.

Zo jongen, zei de meester. Nu ben je echt een slaaf.


Meester deed een stapje naar achteren en bekeek mij nogmaals. 'Nu zullen we je eens gaan trainen als mijn privé-slaafje.' Terwijl hij dit zei keek hij me met een dubieuze grijns aan.. Hij pakte me bij mijn arm en trok me mee naar de tafel. Hij duwde mijn bovenlichaam voorover op het tafelblad. Ik voelde het koude blad mijn tepels doen verstijven. Meester pakte mijn handen en bond ze bij elkaar. Ik voelde zijn grote hand tussen mijn bilspleet. Hij streelde rond mijn anus en duwde een vinger naar binnen. Zo jongen, jij bent nog maagd he. ‘ja’ zei ik. Onmiddellijk kreeg ik weer een venijnige tik met het zweepje. ‘ja meester’, zei meester.

Meester bevestigde mijn voeten aan de tafelpoten. En spreidde mijn armen naar de andere kant van de tafel. Daar lag ik dan, met mijn kontje omhoog en wijd gespreid. Meester liep om me heen en genoot van het uitzicht van zijn slaaf. Hij kwam achter me staan en kneedde mijn ballen. Zo slaafje, zei hij. We zullen eens zien wat jou kontje kan hebben. Direct voelde ik het koude natte glijmiddel door mijn bilspleet lopen. Meester pakte een kleine butplug en drukte die tegen mijn anus. Langzaam gaf ik mee. Ik voelde mijn anus oprekken, ondanks te kleine diameter van de butplug. Ik steunde en zuchtte toen meester het dikste deel van de plug naar binnen duwde. Toen zat hij. Meester keek vergenoeg lijk om zich heen en gaf me een tik op mijn billen..  Zo een hele prestatie, slaaf. Meester maakte me los. Kom, ik wil je nu wel eens zien lopen met die plug. Wen er maar aan. Dit ga je nog vaker moeten doen. Langzaam strekte ik me en stond ik op. Mijn anus rekte nog verder op en spande zich om de dildo. Meester pakte me bij mijn halsband en trok me vooruit. Kom, jongen, lopen! Met langzame ongemakkelijke pasjes begon ik te lopen. Mijn kont wiegelend. Dit voelde zo vernederend. Meester keek met vol plezier naar mijn ongemak en schaamte.

Meester ging zitten op een stoel en liet me voor hem op zijn knieën zitten. Ik moest mij eenmaal langzaam ronddraaien, zodat meester kon genieten van mijn lichaam. Toen gaf hij mij zijn grote hand een tik in mijn gezicht. ‘toon Meester jou geile slavenmondje eens’ zei hij. Ik opende mijn mond en stak mijn tong uit. Meester stopte twee vingers naar binnen en gleed door mijn mond. ‘Zuigen slaafje’ was zijn commando. Met zijn tweede hand pakte hij stevig mijn halsband vast en trok mijn mond over zijn vingers. ‘Zo, jochie. We zullen jou eens zien of we dat mondje van jou kunnen trainen.’ Daar zat ik kan. Mijn kontje in de lucht, en vol van een butplug en mijn mondje dat op het ritme van meester op zijn vingers zoog. Ik voelde me zo geil..  

4138 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.