De verbouwing 3

Geplaatst door: bemned op 24-02-21

Tijdens de verbouwing werden eerst de keuken en douche gesloopt. Toen alle puin weg was begon men aan het opbouwen van de keuken en douche. De werkers konden door het hele huis lopen behalve mijn slaapkamer. Ik lag op bed te lezen toen er op de deur werd geklopt. Binnen riep ik en zag dat Erik er stond. IK zei kom binnen en Erik stapte mijn slapkamer in en deed de deur achter hem dicht. Ik gooide het dekbed van mij af en liet hem zien dat ik naakt in bed lag. Erik kwam gelijk naar mij toe en nam mijn pik in zijn mond. Tering dat was lekker in de ochtend. Ik kon het niet lang volhouden en spoot dus lekker mijn sperma bij Erik in zijn mond. Mmm zei Erik dat is nog eens een lekker ontbijt. Ik rok de broek van Erik naar beneden en begon hem ook te pijpen. Terwijl ik bezig was zag ik dat de deur langzaam open ging. Ik liet met mij hand zien dat hij stil moest zijn. Erik had nog niks in de gaten en dus pijpte ik hem rustig door. Ondertussen keek ik ook naar die jongen die hard met zij hand over zijn kruis wreef. Ik merkte dat Erik ging komen en liet de jongen weten dat hij maar beter even weg kon gaan. Hij deed de deur dicht en Erik kwam heerlijk in mijn mond klaar. Toen Erik weg ging ging ik door de andere deur naar mijn kamer en zag de jongen staan. Zo jullie waren even lekker bezig zei de jongen. Maar ik moet ook verder met mijn werk.  Hij liep de keuken in en ging op zijn hurken zitten. Ik kwam naast hem staan en kon zo in zijn broek kijken waar ik een heerlijke bilnaad zag. Ik vroeg hem hoe hij hete George was zij naam en hij kwam uit Suriname. Ik zei tegen George nou die open broek ziet er lekker uit.

George lachte en zei waarom denk je dat ik zo ga zitten. Ik wil je weer geil maken zodat ik ook een keertje mee mag doen. Ik zei kom maar mee naar de slaapkamer dan zullen we even kijken of je mee mag doen. George volgde mij naar de slaapkamer en trok gelijk de jogging van mijn kont. Zo jij hebt er wel zin in. George was op zijn Knieën gaan zitten en trok mijn bilnaad uit elkaar en begon mij heerlijk te likken. Ik jou dadelijk lekker neuken zei George. En ik was benieuwd wat hij in zijn onderbroek had zitten. Zo zei George nu jij mij hard pijpen zodat ik jou kan neuken. George deed zijn broek naar beneden en ik zag een volle onderbroek. Nou pak hem er maar uit zei George. Ik kreeg in de gaten dat George graag de leiding nam wat ik niet erg vond. Ik ging met mijn hand zijn boxershort in en voelde dat er een dikke pik in zat. Kom trek die boxershort uit en begin met pijpen. Ik trok hem naar beneden en zag een heerlijke grote pik voor mijn gezicht die ik gelijk begon te kussen. George kreunde en zei dat is al lekker maar neem hm nu maar in je mond. IK begon hem rustig te pijpen maar wist dat ik hem nooit helemaal in mij mond kon nemen George duwde zijn pik wel steeds verder maar hij ging er niet helemaal in ik pijpte hem hard en George zei . Kom ik ga je neuken. Hij likte mijn ster nog even nat en zette zijn Eikel tegen mijn ster. Ik vroeg hem om rustig te beginnen want ik had nog nooit zon grote pik in mij gehad. George duwde hem rustig mij kanaal in en begon kalm hee en weer te gaan terwijl zijn pik steeds verder mij kont in ging. het voelde heerlijk zon dikke pik en George genoot ook je bent lekker strak zei daar hou ik wel van. Ondertussen zat de pik er voor de helft in en ik voelde mij algoed gevuld.

Ik vroeg aan George of hij al vaker een man had geneukt. Nee zei maar ik werd net zo geil toen ik jullie zag dat ik wist dat ik iemand moest neuken en ik wist ook dat jij het zou worden. Hoezo vroeg ik. Omdat ik je zo lekker geil zag kijken toen je me aankeek terwijl je Erik pijpte. terwijl hij sprak duwde hij zij pik steeds verder. Man wat voelde ik mij gevuld. Ik maak even een foto van mijn pik in jou kont zei George. Ik hoorde zijn telefoon al klikken. Ik vroeg waar heb je die voor nodig. Dat zie je straks wel zei George. Zo die zit er helemaal in had dit niet verwacht mar dat kontje van jou wil wel. George begon mij lekker te neuken en ik voelde zijn ballen tegen mijn kont slaan. het neuken was in het begin best zwaar door de grote van zijn pik maar naar een tijdje ging het steeds beter. Kom zei George laten we een ander standje doen en hij pakte mijn kussen. ga met je kont op het kussen liggen dan schuif ik mijn pik weer in je. Ik ging op mijn rug liggen met mijn kont omhoog. Nu kon ik zien hoe de pik van George bij naar binnen ging wat was dat een geil gezicht. George begon mij weer rustig te neuken en pakte zijn telefoon weer en maakte weer een foto. Ik zei wat moet je ermee je gaat toch geen rare dingen doen. Nee zei hij dat zie je straks wel. Hij was mij onder tussen al wat harder aan het neuken daardoor werd mijn pik ook weer harder. Zo zei George die heeft er ook nog zin in en pakte hem vast. Wil jij mij ook neuken vroeg George en ik knikte van ja. Nou dan zal ik maar wat sneller gaan want anders komt die keuken van jou nooit klaar. En George begon mij nu echt hard te neuken. Mijn god wat was dat een heerlijk gevoel zon groet pik die je helemaal vol neukt. Ik merkte dat George het niet lang meer zou vol houden en zei tegen hem. Wil je je lekkere sperma in mijn kont spuiten. ja dat doe ik graag zei George. En terwijl hij dit zei begon zijn pik te spuiten. En hij bleef maar door spuiten en kreunde maar door Oooh dit is zo lekker riep die dit is e lekkerste neukbeurt die ik heb gehad riep hij. Waar ik toch wel een beetje trots op werd. Langzaam liet hij zijn pik uit mijn kont lopen. ER liep aardig wat sperma uit mij kont en George vroeg of ik het wou proeven. natuurlijk zei ik en George ving het op met zij mond. toen hij genoeg had kwam hij naar mij toe en zette zijn lippen op de mijne we deden gelijk de mond los en het sperma liep zo mijn mond in. Wat was dat veel en lekker. Kom zei George neuk mij even snel want anders krijg ik problemen George ging op zijn knieën op mijn bed zitten zodat ik hem eerst lekker nat kon maken.

Ik vroeg hem of hij al eens eerder was geneukt. Nee zei George jij bent de eerste. Wow dat is geil en trok nog wat aan mijn pik om hem harder te krijgen dat was zo gebeurt. Ik zette mij pik tegen zijn ster en duwde mijn eikel naar binnen . Ik hoorde George kreunen. ik zal het rustig doen zei tegen George. Ja graag zei George want ik moet er echt aan wennen. Terwijl hij dit zei ramde ik mijn pik helemaal zijn kont in. Ik hoorde George kermen Lul je zou het rustig doen. Ja ja maar da duurt het te lang en komt mijn keuken niet af. Terwijl ik dit zei was ik George aan het neuken en merkte dat het hem steeds meer beviel. Nu is het niet zo erg eer toch. Nee dit is heerlijk had dit veel eerder moeten doen. Nee zei ik want dan was ik niet de eerste geweest want je voelt nu zo lekker strak om mijn pik dat ik het ook niet lang vol houd. Waar wil je dat ik in klaar kom. In mijn mond zei George ik wil je pure sperma proeven. Ik trok mijn pik uit zijn kont en George ging op bed zitten. Hij nam tegelijk mijn pik in zijn mond en begon mij intens te pijpen. Nou dit mag je vaker doen zei ik je doet het fantastisch. George keek omhoog en ik zag dat hij ook genoot. Ik ga zo komen zei ik en George ging mij nog intenser pijpen zodat ik heerlijk klaar kwam in zijn mond George ving alles op en toen ik was uitgespoten slikte hij alles door. Zo zei George dat is nog eens  een goed begin van de dag. We hadden ons weer aangekleed  en zaten samen op de bank nog wat na te genieten. George pakte zijn telefoon en liet mij de foto's zien. Wat ga je er nu mee doen vroeg ik hem. Nou ik zag jij en Erik zo lekker bezig vanmorgen dus denk ik dat Erik ook wel mag zien hoe wij bezig waren. Ik kijk hem verschrikt aan en zeg dat kun je toch niet doen. jawel zei hij want ik heb er een bedoeling voor. ik keek hemvreemd aan en vroeg wat voor bedoeling. IK stuur deze foto's naar hem toe met de tekst. We hebben heerlijk seks gehad als je mee wil doen kom dan om 17.00 uur dan gaan we een lekkere trio doen. Hij verstuurde het bericht en 10 seconde later kregen we beide een bericht op onze telefoon van Erik. er stond in. wat ziet dat er geil uit reken er maar op dat i er ben om 17.00 uur hoop dat jullie dan al naakt zitten want dan ga ik jullie beide lekker pijpen Gr Erik. Wij zaten rustig op de bank  met elkaars pik in de hand toen Erik binnen kwam.


Hoe het verder ging lees je in deel 4

3216 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.