Een wandeling in de natuur

Een wandeling in de natuur


Door de lockdown moest ik veel thuis werken, en dat ging me op die vrijdagmiddag behoorlijk tegenstaan, dus hup de computer uit en stapte in de auto om even naar een groot natuurpark bij mij in de buurt.
De grote parkeerplaats was geheel leeg toen ik aan kwam rijden, al snel liep ik heerlijk te wandelen, het viel me op dat op een gegeven moment ik werd gevolgd door een wat oudere man.
Maar ik was zo aan het genieten dat ik er verder geen aandacht meer aangaf, na een km of 2 te hebben gelopen ging ik ff uitrusten op een bankje, pakte ik even mijn mobiel om de mail te checken en het nieuws te lezen.
Opeens hoorde ik een mannenstem zeggen of ik het vervelend vond dat hij ook even naast mij ging zitten, ik keek even op en zei dat dit natuurlijk geen probleem was.
We raakten samen gezellig aan de praat maar na een 15 minuten wilde ik toch weer verder met wandelen en ik stond op en gelijk vroeg de man of hij samen met mij mocht gaan wandelen, ik zie tuurlijk altijd gezellig om even lekker te kletsen tijdens het wandelen.
Hij vertelde dat hij was gepensioneerd en door een scheiding nu alleen woonde, ik dacht oke dan, tijdens het lopen moest ik toch even plassen en liep even de bosjes in, ik stond net  met mijn paal in mijn handen toen ik de man ook aan hoorde komen.
Jeetje zei hij ik moet ook heel nodig, en haalde zijn pik uit zijn broek en begon gewoon naast me ook te plassen.
Maar ja ik ben bi en kon het niet nalaten om even stiekum te kijken naar zijn pik, dit was me toch een lekkere paal., het viel de man gelijk op dat ik zat te gluren en zei je mag hem wel even lekker beet pakken hoor.
Ik kreeg een rode kop en hakkelde maar wat, hij liep naar me toe en pakte mijn hand en in notime had ik zijn lekkere pik in mijn hand en begon die wat onhandig te masseren.

De man zei dat ik het niet echt heel lekker deed, en haalde zijn uit mijn hand en begon zijn eigen paal lekker te masseren en deze was al heel snel hard en stond kaasrecht vooruit met een enorme dikke eikel, ook had hij grote volle zaadballen.
Na een paar minuten vroeg hij of ik wel eens een pik had gepijpt, nou dat deed ik niet echt veel maar deze paal vond ik er heerlijk uitzien.
Ik knielde voor hem neer en nam zijn dikke eikel in mijn mond en begon er zachtjes op te zuigen, mhhhhhhhhhhhh heerlijk
om op zo'n dikke eikel te zuigen en man zei dat ik ook met mijn tong langs zijn dikke eikelrand moest likken, de man kreunde het uit van genot.
Hij begon me steeds dieper in mijn keel te stoten en ik genot van deze zalige neuksessie, maar door wij zo lekker bezig waren hadden we niet gemerkt dat er een man naar ons zat te kijken, maar doordat er een takje brak keken we beiden naar links en zagen daar een man staan die zich heerlijk aan het aftrekken was, heel langzaam kwam hij onze richting oplopen en toen zag ik wat voor zalige pik die man had, zeker een 20 cm of meer.
Hij vroeg of ik ook zijn pik wilde zuigen en ik keek even naar Willem die ik aan het pijpen was en die knikte alleen en zo wisselde ik steeds af en pijpte ik gestaag verder, ik vond het zeer geil om die 2 harde lange dikke pikken te pijpen.
Ik voelde aan het tempo van Willem dat hij klaar ging komen en ja hoor hij spoot grote golven sperma diep in mijn keel, het was zoveel dat ik veel moeite had om al het zaad naar binnen te zuigen en het sperma droop dus via mijn mondhoeken naar buiten.
Ik zoog zeker nog een paar minuten aan die zalige pik en liet hem toen uit mijn mond glijden en gelijk stopte die andere man zijn pik weer in mijn mond en ging de zalige pijpsessie weer verder. deze man had ook echt een zalige zachte sponzige pik.
Ik ging helemaal op in het pijpen van dat zalige ding, ik had niet eens in de gaten dat Willem zonder een woord te zeggen was weggegaan, nou zei Karel die ik heerlijk aan het pijpen was dat hij het vreemd vond dat die Willem niets had gezegd nadat hij heerlijk was gepijpt.
Ik haalde zijn pik even uit mijn mond en zei dat het mij niets deed, ik heb nu een nog lekkerder pik om te pijpen.

Het was zo zalig om die pik van Karel te pijpen, ik nam ook zijn grote volle ballen een voor een in mijn mond en daar werd hij
supergeil van, zijn neukritme ging verder omhoog en ik voelde dat ook hij ging klaar komen en een paar tellen daarna kwam hij heftig diep in mijn keel klaar en kon ik door mijn eerdere ervaring nu wel al het zaad doorslikken en zoog de paal van Karel helemaal leeg en schoon.
De lekkere pik van Karel verslapte en gleed uit mijn hete mond en hij bedanke mij voor deze heerlijke pijpbeurt, snel waren weer aan het lopen naar de parkeerplaats en ik liep naar mijn auto en vroeg aan Karel hoe hij hier heen was gekomen, en toen vertelde hij dat hij in zijn prive vakantiehuisje zat te "thuiswerken".
En toen vroeg hij of ik zin had in een lekker bakkie koffie bij hem thuis, en zo gezegd zo gedaan en binnen 5 minuten lopen van de parkeerplaats waren we bij zijn vakantiehuisje, nou ja huisje.
Het was echt een hele mooie houten villa, al snel zaten we heerlijk warm in zijn huiskamer aan de koffie, toen vroeg hij of ik het huis eens wilde zien en dat leek me een prima idee.
Dus eerst kwamen we langs de keuken, de badkamer en washok, en deze villa had beneden 2 slaapkamers en een bovenslaapkamer met een mooi uitzicht op het meer waar dit park aanlag.
Ik stond door het raam naar buiten te kijken toen ik Karel dicht tegen mijn aan voelde komen en hij fluisterde in mijn oren dat ik een lekker kontje had, en voor ik iets kon zeggen stroopte hij mijn broek naar beneden en ik voelde een half harde pik tegen mijn slip aanduwen, tsja ik was ook nog steeds geil van die zalige pijpbeurt daar in het bos en duwde mijn billen tegen zijn pik en ik hoorde hem zeggen zo ik geloof dat jij ook nog steeds geil bent en gelijk stroopte hij zijn slip naar beneden en ook die van mij ging daarna uit.
Ik voelde toen zijn pik in mijn bilspleet glijden, hij knielde en al snel voelde ik een grote warme tong over mijn kutje glijden en begon hij me zalig te rimmen, echt ik werd hier bloedgeil van en al snel stelde hij voor om op zijn grote xl bed verder te gaan.
Maar pakte eerst een tube glijmiddel, condooms en een voor mij soort staafje uit een la, hij ging verder met het rimmen van mijn kutje en na enige tijd voelde ik wat kouds op mijn kutje gesmeerd en hij vingerde ook wat naar binnen, ik kreunde van geiligheid en Karel fluisterde zachtjes in mijn oren dat ik zijn slet was, en toen voelde ik dat staafje wat later dus een butplug bleek te zijn (ik had dit nog nooit eerder gebruikt) zachtjes naar binnen werd geduwd.
Zo slet dan kan je kutje vast lekker wennen aan de dikte van mijn hete pik, en gelijk ging hij wijdbeens op het bed liggen en sprak best wel dominant van en nu verder pijpen slet.

Ik pijpte hem zeker een half uur en toen zei hij heel dominant en nu ga je op bed zitten als een geile teef, ik deed dit zonder na te denken, ik zag hem een condoom over zijn harde hete lange pik rollen en sopte zijn pik in met glijmiddel, hij kroop achter me en voelde hoe hij de butplug uit mijn gloeiende kutje trok, hij vingerde nog wat glijmiddel naar binnen en voelde bijna gelijk daarna zijn hete dikke eikel tegen mijn kutje drukken en heeeeeeeeeeeeeeeel langzaam duwde hij zijn dikke hete pik diep bij me naar binnen, ik voelde even een heftige pijnscheut maar was zo geil dat ik mijn kont ook naar achter ging duwen zodat zijn paal snel tot aan zijn hete ballen in mijn kontje zat, en nu ging Karel me heel rustig en langzaam neuken, mhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat heb je toch een lekker strak kutje zeg en ik kreunde het uit van geiligheid en toen brulde hij luid dat vind je lekker he geile hoerige slet van me.
Het tempo van zijn neuken ging sneller en sneller en even later werd ik zalig diep en hard geneukt door mijn Karel, hij pakte mijn heupen beet om mij sneller naar achteren te trekken zodat zijn pik maximaal naar binnen gleed.
Ik was zo geil dat ik kreunde neuk me diep geile hete hengst van me, Karel werd nog geiler en zijn paal beukte nog harder en dieper in mijn kont, het was echt een genot om zijn stotende paal diep in me te voelen en Karel begon onrustiger te stoten en ik begreep dat hij snel ging komen en toen gebeurde er wat met mij en zei ik tegen Karel ik wil je zaad echt in me voelen spuiten.
Mmhhhhhhhhhhhhhhhh zo dus je bent echt een hele hete geile slet, hij haalde zijn pik uit mijn kont en haalde het condoom eraf en met een stoot drong hij weer tot zijn ballen in mijn hete gloeiende kont, zijn neuktempo werd onregelmatiger en onrustig maar zijn paal verdween wel met iedere stoot diep in mijn kont en met een luide brul spoot hij straal na straal heet zaad diep bij me naar binnen en hij neukte zeker nog een minuut of 5 door eer zijn pik slaper werd en met een hevig zuigend geluid uit mijn gloeiende en zere kont gleed, het zaad stroomde gelijk uit mijn kont want zoveel heet zaad had Karel bij mij naar binnen gespoten.

OOOOOHHHHHH wat ben je toch een lekkere slet zeg, maar nu moet je wel gelijk mijn pik wel even leeg- en schoonzuigen, en hij duwde zijn half slappe pik in mijn mond en ik zoog die helemaal leeg en schoon, hij gaf me een flinke pets op mijn billen  en zei heel snauwerig zo slet dit was neuksessie deel 1 vandaag, we gaan even lekker douchen en wat eten en daarna gaan we nog een keer lekker van bil...................dit kun je lezen in deel 2

Met vriendelijke groeten pijpsletje Leotien

3959 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.