De website bouwer

Geplaatst door: rijlaarsman op 01-03-21

Marc keek met wat verbazing naar de mail die hij las. Marc had sinds een aantal jaar een klein eenmansbedrijf in de IT. Hij bouwde websites voor kleine ondernemers en bedrijven en zorginstellingen . Tijdens zijn studie zag hij dat grote IT bedrijven voorbij gingen aan de kleine bedrijven,  hij sprong  in dat gat  en dat legde hem geen windeieren.

Nu met de corona-crisis bulkte hij van het werk en moest soms zelf nee zeggen. Maar deze keer was hij verbaasd. Een oud klasgenootje benaderde hem of hij een website wilde bouwen voor zijn winkel en bedrijf genaamd “Gaylife-style”. Sven altijd al uitgesproken jongen en beetje  een paradijs-vogel, was blijkbaar voor zich zelf begonnen.  De mail was wat onduidelijk en vaag maar de plaatjes spraken voor zich zelf.. Ging hier zeker niet om Interieurs of gay reizen of shop-tips. Maar puur om seksuele lifestyle.  Speeltjes, leren en rubberen kleding etc. Marc ook niet geheel ongevoelig voor dergelijke artikelen mailde terug .

 Sven had er blijkbaar ook haast mee want hij reageerde meteen terug en vroeg of deze avond nog kon. Dat was geen probleem en ze spraken om 1900 uur af in de winkel van Sven. Het was even zoeken maar uiteindelijk had Marc de winkel gevonden.  Hij belde aan. De  lampen gingen zachtjes aan en Sven kwam aanlopen en deed open. ‘ Hoi Marc longtime no see ‘ sprak Sven. ‘Dat kan je wel zeggen ja” sprak Marc . Sven was gekleed in een strak leren shirt met daaronder een glimmend strakke latex broek met hoge leren laarzen . Zijn lange golvende blonde haar van vroeger had plaats gemaakt voor kort geschoren hoofd maar zijn fel blauwe ogen keken hem uitdagend aan. ‘ kom binnen’ sprak Sven,. Marc liep de winkel in. Was geen grote winkel maar wat meteen wel opviel was de grote keuze die hij had. Deze varieerde van allerlei soorten speeltjes tot aan grote collectie kleding en hoofd deksels.  En grote collectie aan laarzen o.i.d.  Er waren ruime paskamers met spiegels en het leek wel of er ook soort opklapbed stond onder een boog.  Verder was het in aangename rode en blauwe kleuren geverfd ‘Goed wat kan ik voor je doen’ terwijl ze beide naar een balie liepen. ‘Nou’ sprak Sven zoals je ziet is dit een complete winkel met voor ieder wat wils op kinky lifestyle gebied en wat er niet is kan ik bestellen. Echter door deze corona komt niemand langs’ sprak Sven terwijl hij koffie maakte ‘maar ik wil wel graag de winkel openhouden en verkopen ik heb er veel geld ingestoken’   ‘Ik realiseer mij ook dat de markt redelijk vol zit met seks toyshops maar deze winkel is net even anders’ sprak Sven terwijl hij voor Marc ging zitten  zijn gelaarsde benen iets wijd waardoor Marc rechtsreeks in zijn dikke kruis kon kijken.

Marc werd wat onrustig door de aanblik maar aan de andere kant deed het hem ook wel wat. Ook zijn kruis bolde op in zijn jeans en de geur van leer en rubber die in de winkel hing maakte hem ook wat geil. Sven brutaal als hij altijd was zag dat ook ‘zo te zien heeft de winkel ook effect op jou’ sprak hij en hij ging meteen weer staan. ‘ik denk dat jij misschien even iets moet uitproberen van de collectie om te ervaren wat ik bedoel’ Marc enigszins overvallen hier door verslikte zich in zijn koffie . Sven ging naast hem staan en klopte rustig tussen zijn schouders. ‘ik bedoelde niet dat je meteen dat je de medische toys moet gaan opzoeken’ zei Sven lachend. ‘nou dat hoeft ook niet ‘ zei Marc nog enigszins na proestend ‘maar ik heb er niet zoveel ervaring mee en ik weet niet wat mij zou staan’ ‘oh’ zei Sven’ ik heb wel ideetje hoor, kom maar mee’ Marc liep achter hem aan en hij werd naar een paskamer gebracht. ‘ kleed je maar volledig uit’ zei Sven ‘ik ga even wat pakken voor je’ Marc kleedde zich op zijn strakke boxeshort   na uit. Sven kwam terug met een paar spullen. ‘alles uit ’ beval hij. ‘Okay’ En hij stond naakt voor hem. Sven ging voor hem staan en legde zijn in leer gehandschoende hand op zijn billen. ‘Goed zo’  Er ging een trilling door Marc zijn lijf en voelde hoe de hand langzaam over zijn lijf naar voren gleed. De hand gleed over zijn pik heen en voelde hoe in zijn ballen  geknepen werd. Marc kreunde zachtjes. ‘ Goed zo’ zei Sven en legde een leren cockring bij Marc om. Zijn pik reageerde meteen en begon stijf te worden. ‘ Draai je om’ beval Sven . Marc draaide om en Sven trok hem een leren vestje aan. Deze zat mooi strak om zijn lijf. De geur van leer maakte Marc geil. Daarna pakte Sven wat leek op korte broek. Het bleek een soort korte chaps te zijn. Met opening aan de voor en achterkant. Hij  trok de chaps strak om het lijf. En Marc voelde hoe zijn billen strakker stonden. Zijn kruis vrij, zijn pik stond half stijf in de broek.  ‘ staat je goed’ zei Sven en hij trok Marc richting een spiegel. Marc bekeek zich zelf en voelde zich en wordt enorm opgewonden. Zijn pik ging recht opstaan en hij wilde nu ook meer.

‘ Wat zouden we nog meer kunnen uitproberen?’ vroeg hij gewillig. ‘Van alles’ zei Sven’ maar dat zou wat veel worden’ . Hij trok Marc mee richting de grotere kamer waar een ingewikkelde ijzer constructie stond en bed er onder. ‘Wel eens in een sling gelegen ?’ vroeg hij ‘van gehoord maar nooit ingelegen’ zei Marc. Sven duwde Marc richting het bed en haalde even iets os en boven het bed hing opeens een soort leren hangmat aan kettingen. Sven dirigeerde Marc richting die mat en hiel hem er in. Hij duwde zijn voeten in lus . Daar hing hij. Benen iets wijdt in leren mat. Er hing boven en naast hem een grote spiegel en zo kon hij zich zelf ook bekijken. Sven liep even weg. Pakte wat spullen en kwam terug. Hij trok nu een paar zwarte rubberen handschoenen aan . Hij pakte fles glijmiddel en liet wat druppels op zijn hand vallen en druppelde wat op Marc zijn ballen. Hij gleed met zijn rubber handschoenen over zijn ballen en zijn pik en gleed daarna naar beneden en begon zachtjes Marc zijn gaatje in te smeren. Marc kreunde hard . Sven pakte een but-plug en duwde deze zachtjes bij Marc naar binnen . Haalde deze er weer uit en duwde hem er weer in. Marc genoot er van. Sven trok de but=plug er uit en pakte daarna een dildo. Smeerde deze goed in. ‘zin in wat stevigers? Vroeg hij. ‘Graag’ sprak Marc. Sven duwde de rubber pik tegen zijn gaatje aan en deze gleed makkelijk naar binnen. Sven wachtte even en duwde daarna rustig verder .Hij stopte even, trok hem iets terug en daarna weer verder. Marc Kreunde hard en stevig ‘ ga door’

Sven bewoog de dildo zachtjes in en uit. Hij duwde hem verder Marc zijn Gaatje in. ‘Hou hem vast’ sprak hij ‘ik ben zo terug’ en hij liep weg. Marc kneep en voelde hoe de dildo stevig in zijn gaatje bleef . Sven kwam terug met wat leek een soort zwarte microfoon. Met snoer en stekker. Hij deed de stekker in stopcontact en zette het aan. ‘ dit is een magic wand’ zei hij’ soort ultiem toverstokje en soort mannen viberator ’ het maakte een soort brommend geluid. Sven zet de donkere knop die er boven op zit tegen de stijve lul aan van Marc . het is eens trillend gevoel. Maar intens en Marc begint harder te kreunen terwijl Sven de knop over zijn lul beweegt . Daarna beweegt hij de knop naar beneden en via zijn ballen zet hij het apparaat tegen de dildo aan. Hij zet deze harder aan . ‘Oh wat geil Oh wat geil ‘ schreeuwt Marc. Hij voelt het getril harder toe nemen en hoe voelt zijn ballen strakker trekken . Sven pakt zijn lul weer en begint deze zachtjes af te trekken echter het duurt niet lang of onder een luide kreun spuit Marc zijn lading met kracht uit zijn lul. Een flinke lading zaad komt op zijn buik neer en Marc kreunt en hijgt ..’Oh man oh man “ terwijl hij nog na hijgt en druppelt ‘man dat is zo lekker zeg’ deze moeten we zeker op de website gaan noemen’  Mooi zegt Sven. En er is nog veel meer lekkers.. Misschien moet je nog wat uitproberen ? Graag zegt Marc…

Twee dagen na Marc zijn ervaringen in de winkel  er na was de website klaar en Marc.  Sven blij en kreeg snel veel klanten. Marc  met nieuwe ervaringen en goede vriend er bij die hem nog verder wegwijs ging maken in de wereld van fetisj .

2880 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.