Pijp en rukdate met nieuw contact

We zijn ondertussen enkele jaren verder na mijn eerste ontmoeting in 2005.

Het was ondertussen zomer 2009 en ik had al een jaar geen pogingen meer gedaan om met mijn contact af te spreken om zijn paal te laten spuiten. Maar met het warme zomerweer kreeg ik toch opnieuw zin om een nieuwe poging te wagen.
Deze keer zou ik het anders aanpakken en ging ik opnieuw op de chat waarop ik de eerste persoon ontmoet had. Ik maakte een eerlijke omschrijving en liet weten dat ik als hetero man graag een pik zou afrukken en laten spuiten. Mijn paal was ook beschikbaar als wederdienst :) .
Al snel kreeg ik opnieuw verschillende reacties. De ene al eervoller dan de andere.
Eén man wilde me 'bare' neuken tot ik smeekte om te stoppen. Ik bedankte vriendelijk. Dat was niet wat ik zocht.

Een andere man wilde me laten spelen met zijn paal, het was een mooie pik. Maar hij wilde me daarna ook kunnen neuken en in mijn kontje spuiten (met condoom). Ook dat leek me niets, want als het opnieuw niet zou lukken in mijn kontje, dan zou ik opnieuw geen paal kunnen laten spuiten.
Uiteindelijk botste ik op iemand die er heel slank en vrouwelijk uitzag, wat ik wel leuk vond want ik ben hetero. Hij verkleede zich af en toe als vrouw, maar dat hoefde voor mij toen niet. Hij had een kleinere pik, maar dat vond ik op zich niet erg want hij leek me eerlijk. Ook was zijn lichaam overal gladgeschoren, heel vrouwelijk dus :) .
Tijdens onze eerste chat op skype stuurde ik hem wat foto's en ik trilde helemaal van opwinding. Hij toonden me zijn gladde ronde kontje waar ik zijn ballen en pik zag tussenhangen. Ik had er wel zin in om mijn hand tussen zijn benen te steken en zijn pik vast te nemen tot hij hard was. Hij werd graag geneukt, maar als hij mij kon pijpen vond hij het ook al goed. Dus we spraken af.

Het was op een middag, tussen het werk door, dat ik naar hem toeging. Ik parkeerde mijn wagen in de straat en zocht naar het juiste adres. Ik belde aan en de deur ging open. Ik ging binnen.
Hij vroeg me of ik het zag zitten, hij zag dat ik zenuwachtig was. Maar ik zei ja, want daarvoor was ik gekomen.
"Doe je broek maar af." zei hij. En hij keek ernaar als een kind in een snoepwinkel.
Mijn pik stond al helemaal stijf.
Daarna deed hij ook zijn kleren uit ... hij had niet veel aan dus dat ging snel. Ik nam zijn slappe pik vast en begon er aan te voelen. Ik voelde hem steeds harder worden en bleef een op- en neergaande beweging maken terwijl ik naar zijn pik keek. Hij was klein, misschien 10 cm, maar toch echt geil om aan te raken. Ik zag dat er al snel voorvocht uit zijn eikel kwam.
Plots nam hij mijn pik vast, ging op zijn knieën en begon me te zuigen. Hij zoog alsof zijn lever er vanaf hing. Ik had nog nooit een vrouw zo toegewijd voelen pijpen. Hij zoog echt stevig en mijn paal ging helemaal in zijn mond. Ik wist nauwelijks wat er gebeurde.

Plots stopte hij. "Je mag in mijn mond spuiten" zei hij. En hij plofte mijn pik terug in zijn keel. Hij had veel speeksel en mijn paal gleed in en uit zijn mond alsof het niets was. "Ik ga spuiten" zei ik. En hij nam mijn ballen vast en bleef stevig verderzuigen. Enkele ogenblikken later spoot ik mijn lading diep in zijn keel. Hij slikte en bleef gewoon doorgaan alsof er niets gebeurt was.
Een twintigtal seconden later nam ik zijn hoofd vast om het even stil te houden. Ik ben het niet gewoon dat iemand verderpijpt. "Moet ik stoppen?" vroeg hij. "Ja ik zou ook graag jou laten spuiten." antwoorde ik. Ik bukte me en nam zijn pik vast. Ik rukte zijn pik en hij vroeg me in zijn tepel te knijpen. Op het moment dat ik in zijn tepel kneep begon hij te kreunen. Enkele seconden later spoot hij over zijn buik.
Het was heel snel voorbij bij hem en ik vroeg of we nog eens konden. Maar hij had niet veel tijd meer dus vertrok ik.

Achteraf vertelde hij me dat hij het zalig vond om mijn paal te pijpen. Dat hij verslaafd is aan pijpen en sperma. Ik vond het wat jammer dat het snel gedaan was, want ik was me nauwelijks bewust wat er gebeurde op dat moment. Maar er zouden nog wel avontuurtjes aankomen ...

2952 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.