De basketbaljongens Ad en Peter deel 1. (een later vervolg op Brexiteer Mitch).

Geplaatst door: bootwanker op 06-03-21

Als ik even mijn gedachten de vrije loop kon laten gaan dacht ik toch nog wel vaak aan die basketbalspelers Ad en Peter. Ik had de indruk dat Frank minder onder de indruk was geweest van die jongens. Maar ja, hij valt nou eenmaal ook vaker op wat oudere types. Hij vindt dat die meer ervaring hebben en ook wat meer volgroeid zijn, zeg maar.  Voor mij maakt het niet heel veel uit, maar ik heb toch een lichte voorkeur voor wat jongere types. Ik ben ook niet voor niks op Frank gevallen natuurlijk. Gelukkig hadden we na dat feestje met al die mannen bij Mitch nog snel onze nummers uitgewisseld. Dus af en toe appte ik nog wel eens met de jongens.

Ik wist inmiddels van ze dat ze elkaar tegengekomen waren in basketbalteam. In een groep van 12 toch 2 homo’s is wel opvallend. De andere teamleden plaagden hen wel eens, maar altijd op een vriendschappelijke manier. Ik begreep ook dat ze vrij goed waren in het spel en dus zeer gewaardeerde teamleden. Ze gingen ook regelmatig op stap met hun team en kwamen af en toe wel eens andere mannen tegen die het wel zagen zitten om met hun te daten. Ze waren er nooit op in gegaan. Nog veel te veel gefocust op elkaar en nog te jaloers om met een ander erbij wat te doen.

Na wat over en weer appen vroeg ik of ze gewoon eens een keer langskwamen. Hoefde niet gelijk seks. Gewoon gezellig ook ok. Ze hadden daar wel zin in om eens te praten met wat oudere mannen met wat meer ervaring op allerlei gebied. Dus op een vrijdagavond kwamen ze samen langs. Ik had wat te happen en snappen gehaald en was benieuwd wat ze te vertellen hadden of te vragen.

Toen ze kwamen was ik toch weer onder de indruk. Groot, gespierd en knap waren ze allebei.

Na de begroetingen en de koffie en thee ronde en algemene prietpraat kwam eerst Ad met zijn verhaal. Hij kwam uit een middenstandsgezin en had best een goede jeugd gehad. Had een broer en een zus, met wie hij best goed kon opschieten. Niks bijzonders eigenlijk. Zijn ouders hadden al snel gezien dat hij groot was en hem aangemeld bij een basketbalvereniging. Daar had hij zich prima thuis gevoeld totdat hij ouder werd en zijn teamgenoten verhalen begonnen te verhalen over hun veroveringen. Maar Ad had helemaal nog niet naar meisjes gekeken, en de mogelijkheid van jongens was toen nog niet bij hem doorgedrongen. En als ze hem er naar vroegen ontweek hij het wat. Het voelde wel wat ongemakkelijk in die tijd. Hij was uiteindelijk bezweken toen een meisje hem een keer uitvroeg. Heel begrijpelijk natuurlijk. Zo’n mooie grote en knappe jongen willen alle meiden wel. En het was echt heel gezellig geweest. Daar was niks mis mee. Ze hadden zelfs een beetje verkering gekregen totdat het moment aanbrak dat het meisje seks met hem wilde. Ad had het echt geprobeerd. Het meisje was leuk en best knap. Er was echter een probleem. Het was geen jongen. Maar toch proberen of het niet zou lukken. Het was per slot van rekening veel gemakkelijker geweest als het toch was gelukt met een meisje. Het was een drama geworden. Het benauwde zweet was hem uitgebroken en zijn lul had niks gepresteerd tot grote teleurstelling van het meisje. Ze hadden het later nog een keer geprobeerd, maar het was op niks uitgedraaid. Einde oefening. Ad had toen zeker geweten dat hij op jongens viel. Daarna had hij zijn aandacht op jongens gericht en was tot de ontdekking gekomen waar hij op viel en dat bepaalde jongens zijn aandacht trokken. Maar toch heel lang gewacht om een jongen een keer mee uit te vragen. Bang dat hij een vergissing zou maken. Dat was een onrustige periode geweest. En toen hij op een gegeven moment naar een andere basketbalvereniging ging omdat hij te goed was geworden en een niveau hoger moest spelen was hij dus Peter tegengekomen. In een keer raak en liefde op het eerste gezicht. Zijn ouders hadden al wel een vermoeden gehad ondanks dat hij eerst met dat meisje wat had gescharreld. Toen hij eerst zijn broer en zus in vertrouwen had genomen riepen die in koor dat ze het altijd al hadden geweten en hoopten dat hij een leuke jongen zou ontmoeten. Er was geen wanklank gevallen in het gezin en Peter was met open armen ontvangen.

Bij Peter was het wat anders verlopen. Hij kwam uit een nogal conservatief gezin en had 3 zussen. Het was niet een slechte jeugd geweest, maar toch heel anders dan die van Ad. Tradities en ongeschreven regeltjes hadden de overhand gehad. Met veel pijn en moeite was hij bij de basketbalvereniging terecht gekomen omdat zijn vader connecties had daar. Hij had al vrij snel ontdekt dat hij op jongens viel, maar durfde daar niet over te praten. Hij had wel stiekem eens wat met jongens gerommeld op afgelegen plekken en daar min of meer wel van genoten en bevestiging gekregen dat hij toch echt op jongens viel. Hij had het nooit geprobeerd met een meisje ondanks dat zijn ouders voor hem op een gegeven moment kwamen met het voorstel of hij niet een keer op stap wilde met een meisje uit hun kennissenkring. Hij had het afgewezen en gezegd dat hij haar stom en lelijk vond. Dat had vooral zijn vader hem kwalijk genomen omdat die toch altijd dingen naar zijn hand probeerde te zetten en nu dus niet zijn zin kreeg. Intussen trouwden zijn twee oudere zussen en begonnen aan hun huisje, boompje, beestje rit volgens de familietradities. Zijn jongere zus had al wel vermoedens gehad en hem wel eens gevraagd waarom hij dat meisje had afgewezen en of hij misschien op jongens viel. Eerst had hij ontkend, maar later toch maar in vertrouwen genomen en overlegd hoe hij dat zou moeten aanpakken met hun ouders. Zijn zus had hem geadviseerd om op kamers te gaan wonen zodat hij vrij zijn gang kon gaan. Aldus gedaan met de nodige commentaar van zijn ouders. Daar voelde hij eindelijk de vrijheid om jongens mee naar huis te nemen. Ook Peter had geen moeite gehad om jongens te vinden. Ook hij is een grote, knappe jongen en hij wist direct de juiste jongens eruit te pikken. Maar het bleef bij losse contacten totdat Ad toetrad tot dezelfde basketbalvereniging. Hij was wat voorzichtiger geweest dan Ad omdat hij al wat contacten had gehad die niks hadden opgeleverd. Maar toen hij zag dat het menens was waren ook bij hem de vlinders in de buik gaan opspelen. Ze hadden het eerst maar eens neergelegd bij de ouders van Ad en dat was goed afgelopen. Peter had eerst maar eens voorzichtig gezegd dat hij nieuws had. Dat hij verkering had. En uiteindelijk dat het geen meisje was. Er was een poosje radiostilte geweest. Daarna volgden diverse kritische vragen. Blijkbaar had Peter zijn jongste zus een goed woordje voor hem gedaan en moest Peter maar eens met zijn vriendje langskomen. Het was heel even ongemakkelijk geweest, maar toen ze zagen wie Ad was en hoe gelukkig Peter leek te zijn werd het al gauw gemoedelijker. En nu was alles koek en ei en ging ook het contact met Peter zijn familie ok.

Natuurlijk is het belachelijk dat je in de rats moet zitten als je niet op iemand valt van het andere geslacht en blijkbaar blijft het toch altijd nog even lastig om daar mee aan te komen. Gelukkig loopt het meestal goed af, maar toch….

Ad en Peter waren samen gaan wonen en deden allebei hun eigen dingen en gingen ook vooral op in die basketbalvereniging samen. Het was met de seks even elkaar aftasten en nu wisten ze wat ze aan elkaar hadden. Het was eigenlijk nooit bij ze opgekomen dat je ook nog seks met anderen erbij kon hebben totdat ome Mitch ermee was aan gekomen. Of ze niet een keer naar een party wilden en als ze het niks vonden was er geen man overboord. En toen waren ze dus ons tegen gekomen. Ze hadden het echt heel griezelig en spannend gevonden. Maar ja, als je al die mannen rondom je bezig ziet met geile seks raak je zelf natuurlijk ook opgewonden. En na wat aarzeling hadden ze er toch erg van genoten en ontdekt dat het niks met je relatie te maken heeft. Dat het gewoon puur geile seks is en verder niks. Vandaar dat ze ook nog wel eens met een paar ervaren mannen wilden buurten. Ze hadden ook wel dingen gezien die ze thuis nog nooit hadden gedaan en misschien ook wel eens wat van wilden uitproberen.

Frank en ik vertelden dat het bij ons niet zo heel veel anders was gegaan. We hebben allebei ons verhaal verteld net als zij en ook dat het hier geen doorgangshuis is. Dat we af en toe daten met een andere man of stel als we denken dat het ok is en dat we nooit vervelende ervaringen hebben gehad. En natuurlijk is de ene date leuker en lekkerder dan de andere en sommigen eenmalig en de ander zie je later nog weer. De jongens vonden het allemaal fijn om te horen. Uiteindelijk was het al heel laat geworden en hadden we geen zin meer aan seks. Maar ze wilden graag nog een keer seks met ons en een afspraak gemaakt voor over 2 weken. We hadden zo allemaal onze andere verplichtingen. Nog even lekker geknuffeld en elkaar betast. Zo lekker die jongens. Frank en ik waren te moe om het nog even samen op bed af te maken en vielen al snel diep in slaap.

De dagen erna waren we allebei toch wel wat onrustig en opgewonden. Ondanks dat Frank ze jong vond was hij toch wel heel benieuwd naar wat die jongens samen met ons konden gaan doen. Het waren per slot van rekening prachtige jongens met geweldig gereedschap. En we hadden al gezien wat ze er mee konden doen. En toen waren ze nog schichtig, maar ze zouden ongetwijfeld de komende dagen gaan bedenken wat ze bij ons wilden gaan uitproberen of met ons willen doen of ondergaan door ons. En natuurlijk zaten wij ook te fantaseren over wat we graag samen met hun wilden doen. Geen twijfel dat we van elkaar zouden gaan genieten. Maar het is toch altijd weer even afwachten. De dagen kropen voorbij. Ondertussen samen nog wel even oefenen zodat we niet op knappen zouden staan.

Eindelijk was de dag aangebroken dat Ad en Peter kwamen. Het testosteron en de geile suizingen gierden door mijn lijf en bij Frank zal het wel niet anders geweest zijn. Het was een mooie dag geweest dus de jongens verschenen in spannende broekjes, shirts en sneakers. Het aanzicht van die prachtige lijven in die geile outfits was al een goed begin. Er werd gelijk geknuffeld en gegraaid. Natuurlijk is Frank ook een geil stuk, maar deze heerlijke boys waren een spannende en geile aanvulling op ons seksleven. We kropen met z’n vieren op bed en al tongend en knuffelend verkenden we elkaars lijven. Eerlijk elkaar afwisselen zodat Frank en ik allebei evenveel konden genieten van Ad en Peter. Even pauze om niet te snel naar een einde te werken liet ik de jongens onze dildo’s, rubber outfits, rubber laarzen en sling zien. De rubber outfits waren ze veel te groot voor, maar de rest wilden ze best allemaal uitproberen samen met ons.

Ad en Peter gingen met hun kontjes omhoog op bed liggen om ons de dildo’s op hun kontjes te laten proberen. Frank en ik wisselden af met Ad en Peter en begonnen eerst langzaam met kleine dildo’s en gingen al vrij snel over op grotere dildo’s Aan het gekreun te horen vonden ze het wel geil wat wij deden met die dildo’s. En uiteindelijk kwamen we bij het grote werk. Nou hebben we echt niet van die grote knotsen, maar wel een lekkere grote negerlul en nog een wat dikker en lang exemplaar. We hadden de kontjes goed voorbewerkt en dus gingen de wat grotere jongens er ook prima in. We hoorden Ad en Peter genotgeluiden voortbrengen en ze lagen lekker te genieten van onze actie met de dildo’s. Frank en ik hadden inmiddels ook een druppende paal en konden niet wachten om die in die geile kontjes te laten zakken. Frank zijn lul gleed bij Peter naar binnen en de mijne bij Ad. Ad zijn sluitspier spande zich strak om mijn lul en hij duwde zijn kontje wat omhoog zodat mijn paal er helemaal diep en strak in kwam. Het liefst had ik me helemaal laten gaan in die strakke kont en zijn darmen volgespoten, maar zover wilde ik nog niet gaan. Ik zag wel dat Frank ook nog even wilde wachten. Deze jongens waren veel te lekker om maar zo in af te spuiten. Ad zei ineens dat hij heel nodig moest plassen. Waarschijnlijk het gevoel van mijn lul langs zijn prostaat. Dus ik trok snel mijn pik uit zijn warme holletje en toen ik dacht dat hij ging plassen vroeg hij of ik samen met hem wilde gaan, want hij wilde wel eens uitproberen of het geil was om pisspelletjes te doen. Frank houdt daar niet van, maar ik wel. Dus ik zei dat ik dat wel wilde. Peter wilde ook wel eens daarbij toekijken en liep mee. Ik zei dat ze dan allebei maar lieslaarzen aan moesten doen. Ik zocht de hoogste lieslaarzen uit zodat bij beide jongens de ballen tussen de schachten zaten en bij elke stap de ballen door het rubber werden gemasseerd. “Wat een geil gevoel is dat. Nou snap ik waarom jullie het geil vinden om die lieslaarzen aan te doen.” Zei Ad. En Peter was het daar helemaal mee eens. In de douche wilde Ad op mij staan. Het leek hem geil om met die laarzen op mij te staan en mij dan overal te kunnen onderpissen. Hij ging heel voorzichtig op mij staan en zocht even zijn balans. De druk was blijkbaar hoog en de omdat hij zo groot is was ook de afstand groot. De pis kletterde eerst op mijn buik en toen richtte hij zijn straal op mijn mond. De pis kletterde overal naar toe en droop langs zijn laarzen naar beneden, wat ik dan weer een geil gezicht vind. Daarna kwam een flinke straal in de mond. Zo geil dat mooie joch met zijn enorme leuter te zien pissen en die dikke harde straal eerst over mijn buik en daarna in mijn mond. De straal stokte even omdat zijn pik wat stijf werd. “Oh, wat geil is dit om te doen. En die laarzen erbij aan geven een extra kick” zei Ad. Hij draaide zich voorzichtig om en begon nu over mijn pik en zak te pissen. Heerlijk die krachtige, warme pisstraal. Hij ging plagerig wat op mijn pik staan en liet de pis via de laars naar beneden lopen. Ik keek tegen zijn heerlijke neukkont aan en zag en voelde de pis over mijn pik en ballen lopen. Toen hij eindelijk leeg was kwam hij naar mijn gezicht toe en riep ineens: “Schoonlikken, slet. Ik wil zien hoe je alles weer goed schoonlikt” Voor mij is dat geen straf dus ik ging op mijn knieën zitten en likte de lieslaarzen weer schoon. Peter had hier met een stijve lul naar staan kijken en zei dat hij dit ook wilde. Ik ging weer liggen en kreeg de volgende pislading over me heen. Peter zijn dikke leuter zwaaide als een tuinslang boven me en besproeide alles met een harde pisstraal. Ad zat mijn pik en ballen te bewerken en toen Peter dat zag piste hij tegen Ad zijn laars zodat de pis langs de laars over mijn zak en pik kwam en door Ad daar over werd uitgewreven. Ik voelde dat ik bijna klaar kwam. Helaas gaf Ad een schop tegen mijn zak. “Nee, je mag nog niet klaarkomen. Eerst moet je nu onze laarzen schoonlikken en dan zien we nog wel.” Ik likte dus nu alle laarzen schoon en gaf hun pikken ook een likbeurt. Toen Ad en Peter tevreden waren ging ik me snel even douchen en gingen Peter en Ad terug naar Frank. Toen ik terug kwam in de slaapkamer zag ik nog net hoe Ad zijn dikke paars rode eikel bij Frank in zijn kontje perste en Peter de zijne in Frank zijn mond. En Ad zei: “Zo sletje, ga jij nu maar eens kijken en luisteren hoe wij jouw man gaan verwennen. Ik voel wel dat hij een heerlijk strak kutje heeft en die ga ik lekker berijden en volpompen.” Ik keek geil toe hoe beide jongens Frank lekker met hun palen volpompten. Ze hadden beiden hun lieslaarzen aangehouden en ze waren al zo lekker groot en stoer. Maar die lieslaarzen erbij aan benadrukte dat nog meer. Ze hadden nog veel geile power en namen alle tijd om Frank aan beide kanten met hun dikke palen te neuken. Wat een geil gezicht was dat en samen met de geluiden van genot raakte ik ook steeds geiler en begon mijn pik draden geil te lekken. Ad begon luid hijgend en kreunend het tempo op te voeren en met een luide brul spoot hij in Frank af. Hij bleef ondertussen nog flink doorneuken. Peter haalde zijn pik uit Frank zijn mond en toen Ad zijn pik uit Frank liet glijden duwde hij gelijk de zijne erin. “Oh Peter wat heb je dat kontje lekker voor me ingereden. Hij is nu zo lekker nat en glad” En Ad zat met vertrokken gezicht Frank zijn soppende kut flink te neuken. “Oh, geile boy wat heb je een heerlijke natte kut” En Ad ramde hard zijn paal diep in Frank en zijn ballen en lieslaarzen kletsten tegen Frank zijn kont aan. Af en toe kwam er wat zaad van Peter mee naar buiten, wat op zijn lieslaarzen spetterde. Ik zag dat Frank zijn pik ook strak vooruit stond en ging even onder hem liggen om hem klaar te zuigen.

Ad en Frank kwamen zo ongeveer tegelijkertijd klaar en ik kreeg een enorme lading van Frank in mijn mond gespoten. Ik kan me niet herinneren dat het ooit zoveel was. Peter trok me onder Frank vandaan en zei dat ik Ad moest aflossen en dan gingen zij kijken hoe ik Frank nog ging neuken in zijn natte openstaand kontje. Ik vroeg me af of Frank zijn kontje het nog wel aankon. Ad gleed eruit en ik gleed erin. “Oh jongens, wat hebben jullie Frank zijn kontje heerlijk voor mij geil gemaakt. Lekker glad, nat en open” En ik begon eerst rustig aan te neuken. Ik wilde nog lang genieten van dat heerlijke kontje. Net toen ik op weg was naar de eindspurt trok Peter mij bij Frank vandaan en duwde een buttplug in Frank. Zowel Ad als Peter hadden al weer een recht vooruit priemende pik. Ad likte nog even aan de mijne. Dat had ik niet echt gedacht, maar hij genoot zichtbaar van mijn natte pik. “Nooit geweten dat dat zo geil was om aan een natte zaadpik te likken met de gedachte dat die in Frank zijn kontje in mijn zaad en dat van Peter heeft zitten te neuken.”

En Peter zei dat hij nu wel eens in onze sling wilde liggen. Ze waren nog niet uitgespeeld.

En dat komt in het vervolg.

3012 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.