De basketbaljongens Ad en Peter deel 2.

Geplaatst door: bootwanker op 06-03-21

We hadden dus de basketbaljongens Peter en Ad bij ons op bezoek en hadden al een hele geile sessies achter de rug. De jongens hadden echter nog een hoop energie en wij waren ook nog steeds geil. Ik was nog niet klaar gekomen. De rest al wel. Maar daar werd het alleen maar geiler door voor mij en kwamen er nog meer geile fantasieën naar boven.

Peter wilde in de sling liggen dus we namen Ad en Peter mee naar ons speelkamertje, waar de sling hangt en onze laarzen en andere rubberkleding zijn. De jongens keken even goed rond en toen legden we Peter in de sling. Ik deed eerst zijn voeten in slings en dat was nog even gedoe met die lieslaarzen aan en daarna maakte ik zijn handen met polsboeien vast aan de kettingen aan het hoofdeinde. Ad en Frank keken eerst even toe hoe Peter werd vastgelegd. Als verrassing haalde ik nog een rubberen mondmasker tevoorschijn en deed die stevig om bij Peter. Het is een rubberen masker met gaatjes voor de mond en neus zodat je niet stikt natuurlijk, maar niks meer hebt in te brengen. Ik zag aan de pikken van Peter en Ad dat ze dit een geil gezicht vonden. Ad en Frank begonnen ondertussen met elkaar te tongzoenen terwijl Peter alleen maar kon toekijken en helemaal aan mij was overgeleverd. Heerlijk dat lekkere joch eens goed bewerken. Ik bond zijn lul en ballen nog op met een veter zodat het leek alsof er een vuurtoren met twee rotsblokken uit zijn buik omhoog kwam. Ik trok een paar latex handschoenen aan en pakte een fles glijmiddel. Eerst begon ik zijn pik en ballen in te smeren ermee en daarna langzaam met mijn rubberhanden en veel glijmiddel zijn pik en zak te masseren. Onder het masker kwam een hoop gekreun vandaan. Peter zat ondertussen ook te kijken naar wat Frank en Ad aan het doen waren. Afwisselend tongzoenen en elkaar pijpen dus. En als ik de indruk kreeg dat Peter bijna kwam dan hield ik op met zijn pik te masseren en ging in met mijn rubber handschoenen zijn kontje bewerken. Aangezien die al was voorbewerkt met dildo’s een poosje geleden gleden er al snel 3 en daarna 4 vingers naar binnen. Ik vond ook al snel zijn prostaat en masseerde die af en toe ook met 2 vingers. Ad moedigde mij aan om ook nog even te laten zien hoe ik Peter kon neuken in die sling. Aangezien ik het kontje van Peter al goed had opgerekt en glad had gemaakt duwde ik zo mijn pik tot aan mijn ballen in zijn kontje onder luid gekreun van hem. “Wat een geil gezicht is dat, is vast lekker om te doen en te ondergaan. Zeg Peter als ik straks klaar ben met hun tweeën ga ik jou ook nog even berijden in die sling. Je ziet er zo heerlijk geil uit in die outfit en sling” En ik kwam al bijna, maar wilde eerst ook nog even met Ad spelen. “Zo jongen, ga jij maar eens lekker toekijken hoe wij ons vermaken met Ad terwijl jij dat ligt”

Frank ging door met tongzoenen met Ad en ik begon eerst zijn pik lekker van eikel tot schacht te likken en ook de ballen kregen een sensuele likbeurt. “Mmm Peter, jij boft maar met zo’n vriendje. Wat een heerlijke pik en zak heeft hij” Ik hoorde de kettingen van de sling rammelen. Peter deed zijn uiterste best om alles goed te kunnen zien. Ik had Ad zijn pik al ver in mijn mond en zat ondertussen met mijn gladde latexhandschoenen zijn sterretje te masseren en ging met 2 vingers naar binnen om hem op te rekken en voor te bereiden op mijn op knappen staande pik. Ik zette Ad tegen de muur en liet hem zijn kontje wat naar achteren houden. Ik zorgde er voor dat Peter alles goed kon zien. Zijn pik stond nog loeihard overeind en er drupte voorvocht uit. Peter maakte af en toe wel geluiden, maar dat kon van alles zijn. Frank bleef diep tongzoenen met Ad terwijl ik langzijn mijn eikel in dat geile kontje naar binnen duwde. Langzaam in en uit. Heerlijk als die eikel langs dat sterretje naar binnen en buiten gaat. Ik keek naar Peter of hij het allemaal nog volgde. Ja, dus. “Sjonge, jonge Peter, behalve een heerlijk pik heeft dat vriendje van jou ook een vreselijk geil kontje. Die ga ik nu eens even flink volpompen” En ik begon steeds harder Ad diep en hard te neuken. Onze lieslaarzen kletsten tegen elkaar terwijl ik hem flink doorpaalde. Ad stopte even met tongen met Frank en riep dat ik hem nog harder moest neuken. “Hé Peter, lieverd, vind je het geil om te zien hoe ik wordt verwend” Nou ja, daarna ontplofte ik en het voelde alsof ik oneindig lang klaarkwam in Ad. Ik hield me stevig vast aan hem en legde nog even mijn hoofd op zijn rug om bij te trekken. Frank had inmiddels ook weer zijn leuter strak vooruit staan. Toen mijn pik uit Ad gleed duwde hij gelijk de zijne naar binnen en begon hij met mij te tongen. En hij begon al vrij snel een wilde rit en zei tegen de jongen. “Wat heerlijke jongens zijn jullie. Zie je wel Peter hoe lekker ik jou Ad volpomp. Zo heerlijk die voorbereden natte kut. Mijn pik glijdt zo heerlijk door dat openstaande natte kontje” Peter maakte weer een hoop geluid en de kettingen rammelden weer. Toen ging Frank verder met Peter.

Ad keek hoe Frank zijn dikke natte pik bij Peter naar binnen perste en hoe ik Peter zijn pik en ballen met mijn handschoenen masseerde. “Zeg lieverd, ik wil thuis ook lieslaarzen, sling en rubber dingen. Je ziet er zo heerlijk geil uit nu. Ik zie hoe je geniet van deze neukbeurt door Frank. Laat je maar lekker gaan hoor” En terwijl Frank zich suf neukte in Peter zijn natte, strakke en warme holletje masseerde ik Peter naar een hoogtepunt. Volgens mij spoot het bijna tot plafond aan toe en kletterde het overal in het rond. Frank kwam ook luidkeels klaar in Peter. Ad duwde Frank weg en nam het stokje over. Als een wild beest ramde hij zijn lul in Peter en ging flink tekeer. De sling zwaaide door de kamer. Ad hield zich vast aan de kettingen en ramde zich klaar in Peter. Nu zaten er al 2 ladingen in hem en omdat ik van al dit geweld ook weer geil was geworden gaf ik hem ook nog een beurt. Ik had wat langer nodig nu en Peter maakte allerlei geluiden achter zijn masker. Geil genot of toch een beetje een beurs kontje nu. Maar hij grijnsde, dus dat ging helemaal goed. Ad ging nog even aan Peter zijn tepels zuigen en Frank met mij tongen. De orgie was compleet en eindelijk trok mijn zak zich samen en spoot ik Peter zijn 3e lading naar binnen. Na Peter losgemaakt te hebben gingen we in 2tallen onder de douche. Elkaar heerlijk insoppen en schoonboenen. En met dat heerlijke lijf van Peter had ik daar geen moeite mee. Onder de douche nog even lekker zijn kontje diep rimmen zodat hij weer geil kreunde. Maar we waren allebei te moe om nog een keer af te spuiten. Na ons gingen Frank en Ad onder de douche en tijdens het afdrogen keken we even toe hoe zij zich nog vermaakten onder de douche. Ad duwde eerst nog zijn pik even in Frank zijn volle natte kontje, maar kwam ook niet meer tot een hoogtepunt en gingen ze over tot elkaar lekker schoonboenen. Op naar de borrel.

De jongens waren geweldig enthousiast over deze geile spelletjes met ons 4en en ook wilden ze beslist van ons weten waar wij ons speelgoed vandaan hadden. Ze hadden nooit gedacht dat het zo geil was om met andere mannen te spelen. Het ging per slot van rekening alleen om de geile seks. Ad en Peter gaven elkaar een uitgebreide knuffel en waren met de goede ervaring bij ons. De vorige keer bij die party was alles een beetje aan hun voorbij gegaan. Ze waren veel te zenuwachtig geweest.

Later hoorde ik wel van Mitch dat hij wat jaloers was op ons. Hij had ook wel even mee willen doen.

Misschien een volgende keer.

1675 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.