Onverwacht!

Het was weer zo'n saaie, grijze en kille zaterdag namiddag begin dit jaar dat ik besloot om nog even op de chat te gaan kijken. De avond moest toch nog wat leuks brengen nietwaar. 


Veel bekende chatters, maar er kwam ook een ‘nieuwe’ online. 

Hmm..leuke foto's erbij.. maar even aanspreken dan! 

Er ontspon zich een leuk gesprek met de onbekende. Veel dezelfde voorkeuren, zo bleek. Of ik zin had om later op de avond af te spreken? Zeker wel! Was ondertussen al behoorlijk geil geworden van het gesprek. We spraken af om later op de avond nogmaals de chat in te gaan om nader af te spreken. 


Het zou hooguit een halfuurtje rijden zijn dus best te doen. Hup, onder de douche, en ook spoelen was het devies. Alleen dat al maakte me nog geiler.. (ja, ben niet veel nodig) 

Daarna ging ik weer online, en wachtte af. Maar..  'mijn' date liet zich niet meer zien. 

Chagrijnig, met een “het is weer eens zover” gedachte bleef ik toch rondkijken. Het zal me niet gebeuren dat ik me voor niks heb voorbereid op een geile avond. Er zijn meer mannen online nietwaar. 

Maar opeens, meer dan een uur te laat, toch nog een berichtje van hem. 

Zonder verontschuldiging, ook de reden niet vertellend, vroeg hij of ik nog zin had. 

Eigenlijk vond ik dat ik moest zeggen dat ik nu geen zin meer in hem had, maar in plaats daarvan zag ik mezelf typen “tuurlijk wel”. Ik ergerde me aan mezelf dat ik toch wilde. Tja, geil hé. 


Ik sprong in de auto en op naar het opgeven adres. Daar werd de deur opengedaan door een lange, slanke man in badjas. Zag er goed uit... 

Nadat-ie de deur dichtdeed liet hij de badjas gewoon van zich afvallen en ik keek naar een mooi lichaam, met een prachtige pik. 

“Kom verder”. We gingen zonder veel plichtplegingen direct door naar de slaapkamer. 

Daar zag ik een laptop die nog steeds open stond op de chat. 


“Uitkleden” beval hij. Dat was niet aan dovemans oren gezegd, haastig kleedde ik me uit onder goedkeurende blikken. Zonder aarzeling nam ik zijn pik in mijn mond om deze eens lekker stijf te maken.  

Opeens zei hij: “wat zou je ervan vinden om naar een stel te gaan wat een paar kilometer verderop woont? Die zoeken nog anderen voor een geile party”.  

Vandaar dat die chat nog openstond. Bleek dat die andere mannen zaten te wachtten op antwoord of mijn date kans zag iemand mee te nemen. 


Nou, daar had ik geen enkel bezwaar tegen! Hij gaf dit door aan het andere stel en die gaven hun adres. Nog geen 10 minuten na binnenkomst was ik alweer aangekleed... 

Op dit adres stond de deur op een kier, we konden zoals afgesproken zo binnenwandelen. 

“Welkom, geile mannen” klonk het in het donker. Toen ik wat aan het weinige licht was gewend zag ik 2 wat oudere, slanke mannen. Een getrouwd stel, zo bleek. 


En wat zag dat er heerlijk uit...De één had een erg lange, dunne pik met en grote, gladde eikel en de ander een korte pik maar ongelofelijk dik. Zo'n dikke pik had ik nog nooit gezien, die moest meer dan 6 cm zijn. Ik had een dildo van die omvang en had grote moeite om die te ontvangen. Pff..maar ik werd zo geil dat ik daar niet verder over nadacht: die moest ik in mijn kutje hebben! 


Om een lang verhaal niet nóg langer te maken: dat is gelukt, meerdere keren. 

Urenlang de meest geile seks met z'n vieren.  En als kers (slagroom) op de taart mocht ik op het laatst zijn zaad ontvangen. Wát een avond/nacht...en dat terwijl ik in eerste instantie de moed op een leuke, geile avond al had opgegeven! 

4360 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.