Eerste date met Geert

Geplaatst door: lurker op 10-03-21

Ik reageer op een advertentie en geef aan me aangetrokken te voelen tot een aantal dingen die op het profiel staan van Geert, maar niet aan al zijn wensen te voldoen. Er ontstaat overleg en nadat ik aangegeven heb een aantal dingen wel te willen proberen, waaronder pijpen en slikken, vraagt hij me of ik zelf ook fantasieën heb en daarvan stuur ik hem er drie op. Vervolgens mag ik langskomen bij Geert.


We spreken af op de eerstvolgende donderdag om 10:00, omdat we dan de hele dag hebben en dus sta ik enkele dagen later om 9:58 bij Geert voor de deur. Hij doet open, laat me zwijgend binnen en als hij de deur achter me heeft gesloten zegt hij "Uitkleden tot op je slip!", waarop ik antwoord dat ik een boxer draag en vraag of hij misschien liever heeft dat ik een zwembroek aan doe, want die heb ik ook bij me. Ik krijg als antwoord dat dat niet uitmaakt omdat ik die toch maar 5 minuten aan zal hebben en dat ik nog 50 seconden heb om me tot op die boxer uit te kleden en de kleren op de grond te leggen, want precies om 10:00 word ik in de woonkamer verwacht! Hij loopt de deur naar de woonkamer door en ik kleed me in een halve minuut uit, waarna ik mijn boxer recht trek, de deur naar de woonkamer voorzichtig open doe, langzaam door de deur loop en de deur weer achter me dicht doe. Ik loop naar de bank waar Geert zit, krijg te horen dat ik voor hem moet komen staan en dat doe ik met mijn gezicht naar hem toe, vervolgens moet ik me omdraaien en zegt hij dat ik 2 seconden te laat ben en net als ik bedenk dat ik om 10:00 in de woonkamer moest zijn en dat ook was, maar misschien niet om 10:00 voor hem stond, krijg ik 2 klappen op mijn billen. Ik zeg au, maar schreeuw het niet uit want zo hard was het nou ook weer niet. Wederom moet ik me omdraaien.

Geert kijkt me aan zegt dat het de bedoeling is dat ik niet meer praat, tenzij me iets gevraagd wordt, en dat als ik antwoord geef ik hem het beste met u kan aanspreken, want als ik dat vergeet te doen krijg ik weer op mijn billen. Hij vraagt "Begrepen?" en ik knik mijn hoofd omdat ik niet snel een zin kan bedenken met u erin waarin ik aangeef dat ik het begrepen heb. Dat ging wel erg makkelijk voor Geert, niet alleen heb ik hiermee soort van akkoord gegeven voor de twee tikken op mijn billen, ook gedraag ik me meteen een stuk onderdaniger dan ik me zelf had voorgesteld.

Mijn non-verbale instemming krijgt zo te zien Geerts goedkeuring, hoewel hij me even laat twijfelen omdat ik me weer moet omdraaien en ik dus even bang ben dat ik weer klappen op mijn billen zal krijgen. Toch draai ik me weer om, zoals gevraagd. Ditmaal betast Geert me echter, voornamelijk om met mijn billen kennis te maken en na een minuutje moet ik me weer omdraaien. Nu wordt mij verteld dat ik naar een schilderij aan de muur achter hem moet kijken, waarna Geerts hand in mijn boxer verdwijnt en kennismaakt met mijn piemel en ballen. Na een minuutje verzucht hij dat hij er zo toch niet bij kan en trekt mijn boxer naar mijn enkels, waarop hij zegt dat ik, naar beneden kijkend, de boxer met mijn voet aan moet reiken en ik doe wat van mij gevraagd wordt, waarna Geert mijn boxer in zijn broekzak stopt.


Vervolgens staat Geert op en duwt mijn schouder naar beneden waarop ik schuchter op mijn knieën ga zitten en Geert simpelweg zegt "En nu zou ik graag gepijpt worden, let wel, zonder te trekken!", ik kijk even weifelend omdat het zo snel gaat, maar bedenk dat ik dit niet kan weigeren omdat ik aan heb gegeven dit wel te willen proberen, ook al ben ik pas 5 minuten binnen. Dus begin ik de rits van Geerts spijkerbroek naar beneden te trekken, maak de knoop los en trek zijn broek op zijn enkels, in zijn slip zie ik gelukkig al een stijve zitten, dus dat scheelt. Net als ik zijn slip wil pakken zegt hij "En mag ik al meteen in je mond klaarkomen, waarna jij doorslikt?". Ik moet op dat moment wel even slikken bij die gedachte, dus daarop zeg ik "Het zou verstandiger kunnen zijn om eerst in mijn gezicht klaar te komen omdat ik gekomen ben om te pijpen en slikken en zodra ik dat gedaan heb misschien geen reden zie om nog langer te blijven, maar als u nu in mijn gezicht klaarkomt kunt u zo meteen nog wat andere dingen proberen, zoals mij met een gag laten rondlopen of met een gezichtsmasker op, om dan later op de dag, misschien pas vanavond laat, mij te laten slikken. Wel wil ik erbij zeggen dat ik niet alles zonder meer wil doen wat u wilt, dus het kan zijn dat u iets voorstelt, maar dat ik dat niet wil doen". Geert vraagt kortweg "Zoals?" en daarop zeg ik "Ik zou het bijvoorbeeld niet accepteren als u voorstelt mij in een kooi op te sluiten, te hypnotiseren, harde SM uit te voeren of kots te laten oplikken of doorslikken". Daarop vraagt hij of dat mijn enige harde nee's zijn, waarop ik aangeef "Dit zijn degene die ik zo kan bedenken, behalve de standaard nee's die men doorgaans heeft zoals poep en bloed. Maar: het is mijn eerste keer vandaag, dus enigszins rustig opbouwen lijkt me wel zo handig". Er verschijnt een grijns op Geerts gezicht, hij zegt dat hij nu dan graag in mijn gezicht klaarkomt en vervolgens trekt hij zelf zijn slip omlaag naar zijn enkels.


Gelukkig is zijn piemel nog steeds stijf en ik begin voorzichtig met het likken van de schacht van zijn piemel, na een halve minuut of zo lik ik ook eens zijn eikel, om daarna weer met de schacht verder te gaan alvorens ik weer bij de eikel aankom. Wederom lik ik deze, maar nu langer en echt van alle kanten. Daarna ben ik zo nieuwsgierig geworden dat ik zijn eikel in mijn mond neem en hem rustig begin te pijpen. Na een paar keer zo heen en weer bewogen te hebben, ga ik weer de schacht van zijn piemel likken en daarna zijn ballen, die ik ook beide, een voor een, in mijn mond neem. Dan lik ik weer langs de schacht omhoog naar zijn eikel om die wederom in mijn mond te nemen. Ik pijp hem nog een paar keer, maar kennelijk is Geert al dermate opgewonden dat hij met de ene hand mijn gezicht naar achteren duwt en met zijn andere hand zichzelf begint af te trekken en hij vrij dwingend zegt "Kijk me aan!", waarna ik hem inderdaad aankijk en vlak daarna zijn sperma op mijn gezicht krijg. Het zit een beetje op mijn wang, neus en voorhoofd en ook ietwat voor mijn linkerwimper.

Er blijft ook een klein beetje sperma op zijn eikel achter en aangezien ik zelf best geil geworden ben van het pijpen en in mijn gezicht gespoten worden lik ik dat laatste beetje van zijn eikel en neem het in mijn mond. Geert heeft dat volgens mij niet eens meegekregen, hij gaat zitten om bij te komen en zegt tegen mij dat ik het sperma nog even op mijn gezicht moet laten zitten. Na een paar minuten staat Geert weer op, trekt hij zijn slip en broek weer omhoog en loopt hij weg, waarna ik ongezien dat beetje sperma in mijn mond doorslik en constateer dat niet vervelender te vinden dan een beetje snot doorslikken, wat ik ook wel eens doe.


Even later keert Geert terug met een paar attributen, hij vraagt me te gaan staan en zegt dat hij me leren handboeien om wil doen. Ik ga daarop staan en Geert komt achter me staan, pakt een pols en doet daar een handboei om, daarna bied ik uit mezelf mijn andere pols aan en ook die krijgt een handboei om. Zonder dat verteld werd dat dat ging gebeuren worden handboeien vervolgens aan elkaar vastgemaakt. Ik bedenk wat ik daarop zou willen reageren, maar zit in de knoop met dat ik heb ingestemd met niks te zeggen zo lang me niks gevraagd wordt en gelukkig komt Geert ook vrijwel meteen achter me vandaan en weer voor me staan en hij zegt "Maak je geen zorgen, ik heb je handen alleen vastgebonden om te zorgen dat je niet zomaar wegloopt, jij bent jonger en sterker dan ik, dus ik heb een verzekering genomen dat je de hele dag nog blijft. Ik heb in het kwartier dat je hier bent al zoveel plezier van je dat ik graag de hele dag gebruik van je maak!" en om zijn woorden kracht bij te zetten begint hij met zijn hand met een tepel van mij te spelen en aangezien ik niet achteruit stap of wegloop, laat ik inderdaad gebruik van me maken. Na een tijdje knijpt Geert zachtjes in de tepel, maar niet zo hard dat ik het ervan uit schreeuw en dus gaat hij met mijn andere tepel spelen en deze even later ook likken. Net als me dat een beetje begint op te winden bijt hij en ditmaal slaak ik wel een pijnscheut. Geert zegt simpelweg "Ja, maar je raakte opgewonden en dat wilde ik niet ..."

Dan pakt Geert een halsband en doet deze bij me om, hij zegt dat hij altijd wat moeite heeft met mannen die zo lang zijn, zeker als ze ook nog een stuk jonger zijn, maar dat ik me nu toch wel in de rol van ondergeschikte moet weten. En kijkt me vragend aan. Ik knik. Dan pakt hij een gag en als hij daarmee op me af loopt doe ik mijn mond alvast open, tot genoegdoening van Geert zo te zien. De gag wordt om gedaan en vervolgens liggen er geen attributen meer op tafel. Net als dat me oplucht word ik aan de halsband meegenomen. Ik loop achter Geert aan en hij neemt me mee naar de gang, hij wijst op zijn speelkamer, waarvan de deur open staat, maar daar lopen we, gelukkig, langs.

In de badkamer aangekomen zegt Geert dat hij moet plassen, dus of ik even op de grond van de douche ga zitten met mijn armen achter me in de hoek? Ik doe zoals gevraagd, Geert haalt zijn piemel uit zijn broek en plast even later over me heen. Dan zegt hij "Mijn sperma zit nog op je gezicht, laat me dat er even afhalen" dus ik richt mijn gezicht op Geert en doe mijn ogen dicht, waarna hij inderdaad over mijn gezicht plast. Als hij even later uitgeplast is vraagt Geert of ik ook moet plassen en dat is inderdaad het geval, waarna ik opdracht krijg dat nu ter plekke te doen. Ik moet mijn gene overwinnen, maar het lukt me even later toch om mijn plas te laten lopen en als ik klaar ben moet ik overeind komen en doet Geert de douche aan. Hij pakt de douchekop en spoelt de plas van mijn lichaam af, het doucheputje in, waarna hij mij afdroogt. Als hij klaar is zegt hij dat zo'n nat lijf weliswaar iets geils heeft, maar dat hij nu eerst andere plannen met mij heeft en hij neemt me aan de halsband mee de badkamer weer uit.


Dan gaan we alsnog de speelkamer in, ik ben dermate onder de indruk van de attributen die ik daar zie dat Geert me besluit gerust te stellen, hij zegt "De meeste van deze attributen gaan we vandaag niet gebruiken, je bent immers nog een beginner ..." en zodra dat me geruststelt zegt hij er achter aan "maar ik ben hartstikke nieuwsgierig naar wat we wel gaan gebruiken" en er komt weer een grijns op zijn gezicht. Hij vervolgt: "Ik pak nu 5 attributen en jij knikt ja of nee, zodat je zelf mede kan bepalen wat we gaan doen. Let wel: vijf keer nee schudden vind ik geen optie, ik zal niet steeds 5 dingen pakken waarvan ik al weet dat je er een paar niet wilt doen." Ik blijf roerloos staan en omdat Geert dat als instemming beschouwt toont hij me 5 attributen. Ten eerste een leren masker, die krijgt meteen een instemmende knik van mij omdat me dat niet al te zwaar lijkt om te ondergaan en omdat ik nu, in elk geval in theorie, nog 4 keer nee mag schudden. Bij het volgende attribuut, een dwangbuis om mijn hele lichaam mee in vast te binden, schud ik inderdaad nee, maar daarna komt een niet al te grote butt plug, waarop ik ja knik, gevolgd door, op het oog schone, laarzen, waarmee Geert een likkend gebaar maakt en daarop knik ik ook instemmend en ook bij het vijfde attribuut, een kuisheidsgordel, knik ik instemmend. Inmiddels mede omdat ik denk "Als ik aan het begin van de dag met 4 van 5 instem, kan ik later op de dag makkelijker dingen weigeren."

Geert neemt een paar slokken uit een anderhalf liter fles cola en doet vervolgens de laarzen aan, bij mij de gag af en daarvoor in de plaats het leren masker om en dan pakt hij uit een kast een videocamera en loopt met dat ding in zijn handen op mij af. Ik schrik, waarop hij zegt "Niet schrikken Sander, de camera staat nog niet aan. Ik wil je wel graag filmen en denk dat dat ook moet kunnen, je bent onherkenbaar door het masker en als ik de camera aan doe zal ik tijdens de opname je naam niet noemen, daarnaast doe ik de camera weer uit voordat het masker weer af gaat. Ik wil graag horen dat je instemt, vervolgens zet ik dan de camera aan en dan zal ik nogmaals vragen of je instemt met het maken van een video-opname, waarna je slechts hoeft te knikken, want je stem hoeft niet opgenomen te worden." Ik krijg niet de tijd om na te denken, want meteen volgt de vraag 'Stem je in met dat ik de camera alvast aan doe, je kunt straks alsnog nee schudden" en aangezien het daardoor voelt alsof ik mezelf nog wat bedenktijd verschaf zeg ik vrij gemakkelijk ja. Geert doet de camera aan en spreekt de zin "Stem je NOG STEEDS in met het maken van deze video-opname?" uit en de vraagstelling zorgt ervoor dat het voelt alsof ik niet meer kan weigeren, want de opname is al gestart en daar heb ik mee ingestemd en dus zou het raar zijn om nu nee te schudden, dus knik ik vrij gelaten ja en dus weet Geert dat hij zijn gang kan gaan. Hij zegt "De accu zou goed moeten zijn voor een uur of twee, de camera gaat piepen als de accu bijna leeg is, dus zodra ik dat hoor zal ik op zoek gaan naar de lader, volgens mij ligt die ergens in de woonkamer". Ik reageer niet op die mededeling en dus kan het spel voor Geert beginnen.


Hij positioneert de camera op een bijzetkruk en neemt mij mee naar de tafel daar vlakbij. Hij duwt me voorover en zegt "Nu komt de butt plug" en hij duwt hem ineens naar binnen. Ik slaak een kreetje, maar ervaar tegelijkertijd dat het wel meeviel en alweer achter de rug is. Aangezien Geert dat ook merkt pakt hij de camera, filmt hij hoe de butt plug nu in mijn kont zit, wordt de camera weer op het krukje gezet en ik vervolgens overeind geholpen, waarna hij de kuisheidsgordel bij me omdoet. Hij vertelt erbij dat de gordel gedurende de opname misschien wel aan blijft, want de komende twee uur zijn puur voor zijn genot en vervolgens grijnst hij in mijn gezicht. Dan duwt hij me weer omlaag en ik ga weer op mijn knieën zitten, Geert doet nu zelf zijn broek en slip omlaag en ik weet wat er van mij verwacht wordt, ook al is zijn piemel ditmaal nauwelijks stijf. De camera pakt Geert ook nog even van het krukje in zijn hand.

Ik lik en pijp Geert vele minuten, waarna ik wat aanwijzingen krijg, met de mededeling "Anders duurt het wel heel lang", meteen gevolgd door een "Deze keer wil ik in je mond klaarkomen en dat je daarna je cadeautje nog even toont in de camera alvorens door te slikken". Met behulp van zijn aanwijzingen duurt het gelukkig niet heel lang meer alvorens Geert klaar lijkt te gaan komen, hij haalt zijn piemel uit mijn mond en begint te rukken, waarna ik verwachtingsvol omhoog kijk, recht in de camera. Geert stopt vervolgens zijn eikel in mijn mond en als hij even later is klaargekomen en de camera voor mijn mond houd toon ik de vangst, waarna ik op zijn commando "Slik!" inderdaad doorslik en meteen erna mijn lege mond toon. Dan pakt Geert een kleiner krukje dan waar de camera op stond, zet het een meter ervoor neer, gaat daarop staan en zegt dat zijn laarzen wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken. Aarzelend lik ik zijn laarzen een tijdje, terwijl ik van dichtbij gefilmd word. Ik vind er geen bal aan, en na een paar minuten vindt Geert het ook al genoeg, misschien vindt hij er ook niet veel aan maar wilde hij gewoon kijken hoeveel dingen hij mij zoal kan laten doen. Wederom drinkt Geert een aantal slokken cola, de fles is nu halfleeg.

Dan pakt Geert nog 5 attributen die hij een voor een voor de camera houdt en dan mijn gezicht filmt. Hij begint met een tepelklem, waarop ik nee schud, gevolgd door een zweepje, daarop knik ik maar ja en ook met de veer die hij me vervolgens toont knik ik instemmend, waarna ik weer niet instem met een scheerapparaat en mijn schouders ophaal bij een peniskooi. Dan zegt Geert dat zo'n peniskooi minder zwaar is om om te hebben dan een kuisheidsgordel en aangezien dat klinkt als "Die best wel zware kuisheidsgordel gaat dan af" knik ik vervolgens instemmend als Geert nog een keer de peniskooi voorhoudt.

Daarop komt Geert meteen op mij af en trekt mij omhoog, vervolgens ontdoet hij mij voor de camera van die zware kuisheidsgordel en komt de peniskooi ervoor terug. Dat lucht mij heel erg op en dus ben ik, voor het eerst vandaag, een beetje blij. Dan gaat Geert met de veer spelen op mijn buik, bij mijn tepels, etc. en dat windt mij op, maar omdat de stijve die wil ontstaat niet kan groeien snak ik er na een tijdje naar om niet meer opgegeild te worden en gelukkig daar komt de verlossing: het zweepje. Steeds een tikje harder krijg ik een tik met de zweep en als mijn geilheid af begint te nemen schakelt Geert weer over naar de veer. Dit gaat zo een hele tijd door, maar doordat het best pijnlijk is als ik opgegeild word verlang ik steeds meer naar het zweepje en steeds minder naar de veer.


Geert geeft vervolgens aan dat we al een klein uur onderweg zijn, dus bijna op de helft van de opname. Hij neemt weer een paar slokken cola en zegt "Jij zult inmiddels ook wel dorst hebben, of niet?" en als ik ja-knik neemt hij me wederom aan de halsband mee naar de douche. Daar zet hij de camera strategisch op een kastje en zegt hij tegen mij dat ik ditmaal rechtop moet gaan zitten. Geert haalt zijn piemel uit zijn broek en pakt met zijn ene hand mijn kin vast waarna ik maar vast mijn mond open doe zodat Geert zijn piemel voor mijn mond kan houden, ik had niet per se plas verwacht als drinken, maar heb wel dorst gekregen en gezien de omstandigheden lijkt het me het handigst dit maar te accepteren. Dus plast Geert eventjes in mijn mond, stopt dan en duwt de hand die onder mijn kin zit omhoog zodat ik doorslik, waarna ik meteen mijn mond weer open en Geert verder kan plassen. Dit herhaalt zich een paar keer en het lukt me om vrijwel alle plas die Geert mij geeft op te drinken.

Dan trekt Geert zich een paar keer af, totdat hij een beginnende stijve heeft, komt weer met zijn eikel voor mijn mond staan en dus doe ik die weer open. Geert beweegt nu zelf zijn piemel rustig heen en weer in mijn mond en ik laat alles gebeuren omdat ik toch niet echt een keuze heb, dus als Geert zijn piemel uit mijn mond haalt en ik hem, eventjes dichtdoe, doe ik hem ook meteen weer open als hij zijn eikel weer in de buurt van mijn mond beweegt. Tevens laat ik hem zijn eikel een paar keer 'ploppen' bij mijn wangen en ik onderga het ook 'gewoon' als hij mij langzaamaan in mijn mond begint te neuken, zelfs als hij de achterkant van mijn hoofd vastpakt en zijn piemel echt tegen mijn huig aan stoot. Als ik even later moet overgeven haalt hij zijn piemel even terug om dat te laten gebeuren, maar daarna stopt hij zijn piemel gewoon weer in mijn mond. Het mondneuken en tussendoor overgeven gaat een tijdje zo door totdat er niks meer uit mijn keel

komt en niet veel later kan Geert zijn piemel zelfs uit mijn mond halen, meteen weer tot in mijn keel naar binnen duwen, weer eruit halen en weer in mijn keel zonder dat er nog een kotsneiging komt. Nog steeds wel met een hand achter mijn hoofd voor de tegendruk.

Dan loopt Geert eventjes weg, pakt de camera, neemt deze in zijn rechterhand, komt weer voor me staan, doet zijn piemel weer in mijn mond en doet zijn linkerhand weer achter mijn hoofd. Hij zegt "Kijk in de camera" en dat doe ik, waarna hij mij een paar keer vrij snel achter elkaar vrij hard in mijn mond neukt (dit zorgt voor een verschrikte blik in mijn ogen) en klaarkomt achterin mijn keel.

Als Geert weer is bijgekomen, maant hij me overeind te komen, doet hij de douche weer even aan en gebruikt de douchekop om me schoon te maken, maar afdrogen word maar halfslachtig gedaan.


Dan pakt hij de halsband, neemt me weer mee naar de speelkamer waar hij de fles cola leegdrinkt en wederom 5 attributen pakt. Hij pakt achtereenvolgens een grote zweep, een naald, een pilletje (XTC zegt hij erbij) en poppers, waar ik alle vier nee op schud. Dan pakt hij een dildo met rare ribbels, maar die is niet heel dik en dus knik ik instemmend.

Geert geeft aan 1 attribuut voor de volgende sessie wat weinig te vinden, dus nog 5 dingen voor te stellen waarvan ik er dan wederom minimaal 1 accepteer. Vervolgens pakt hij een soort lange handschoen waar een hand in kan en drie hele grote dildo’s die ik alle vier afwijs, aar daarna komt hij doodleuk met een niet veel kleinere dildo (volgens Geert XL in plaats van XXL) en die wil ik eigenlijk ook afwijzen, maar ik zit een beetje vast qua keuzes. Dus zegt Geert dat hij er van overtuigd is dat de dildo gaat passen als hij hem goed met glijmiddel insmeert en hij zegt er ook meteen achteraan dat dit het laatste is wat hij voorstelt en dat daarna de filmopname eindigt en ik naar huis mag en hoewel ik nog steeds bang ben voor dat grote ding besluit ik met tegenzin ermee in te stemmen.


Ik moet wederom voorover op de tafel gaan liggen en ditmaal wordt de camera vlak voor mijn gezicht neergezet met aan mij de opdracht naar de camera te kijken. Ik zie niet wat Geert doet, maar hij zegt de geribbelde butt plug te pakken en deze met glijmiddel in te smeren. Ik voel wel dat het nu een beetje gek voelt, maar door het glijmiddel is het niet heel zwaar om deze geribbelde butt plug te ontvangen.

Vervolgens haalt Geert deze butt plug weer uit mijn kont, legt hem even tussen mijn hoofd en de camera in, zodat ik goed kan zien hoe groot deze is, dan legt hij die weg en dan zegt hij dat hij de grote dildo aan het insmeren is met glijmiddel.

Als deze vervolgens in mijn kont wordt geduwd doet het toch behoorlijk pijn, schreeuw ik er wat van en lopen de tranen uit mijn ogen. Geert windt dat alleen maar op, want hij laat de dildo even met rust, komt terwijl hij zichzelf aftrekt bij mijn hoofd staan en zegt "Ik word altijd zo geil van een kont die zo ver open staat!" en vervolgens komt hij klaar in mij gezicht. Daarna neemt hij de camera mee, beweegt de dildo nog een paar keer heen en weer en haalt de dildo vervolgens weer uit mijn kont waarna hij filmt hoe mijn kringspier zich weer langzaam sluit. Daarna plaatst hij de camera nog even terug waar deze net stond en wordt de grote dildo tussen mijn gezicht en de camera neergelegd. Ik zie van dichtbij hoe groot dat ding is en schrik er van. Geert zegt dat ik nu elke piemel, hoe dik ook, kan ontvangen. Dan pakt hij de camera op en loopt hij weg, mij achter latend terwijl de dildo met de strontgeur nog steeds vlakbij mijn gezicht ligt en ik denk "Wat heb ik mezelf aangedaan??"


Gelukkig komt Geert niet veel later terug, doet het masker, de handboeien en de peniskoker af en neemt hij me mee naar de hal waar de meeste van mijn kleren nog liggen, geeft aan dat ik mijn zwembroek maar aan moet doen, maar mag ik me aankleden en naar huis. Als ik naar buiten loop, loop ik wel een beetje moeilijk en bedenk ik dat deze ervaring een stuk anders is gelopen dan ik had gedacht, ik heb vooral veel meer ondergaan dan ik van tevoren voor een eerste keer mogelijk had gehouden, maar ik ben blij dat het achter de rug is.


Eenmaal thuisgekomen heb ik een bericht van Geert, een ietwat ingekorte versie van de filmopname van vandaag heeft ie op pornhub gezet, het linkje stuurt ie mee. Ik zie dat de film 55 minuten duurt en begint met mijn instemmende knik dat ik akkoord ga met de opname. Ik spoel hier en daar verder om te zien wat er zoal op staat (eigenlijk alles wel, alleen zijn sommige onderdelen ingekort) en kijk ook nog even naar het eind, waarbij Geert nog heeft opgenomen dat hij naar de hal loopt en mijn kleren en schoenen daar in de hal op de grond laat zien, net als mijn boxer die hij uit zijn broekzak haalt en er weer in terug stopt.


Pffft, gelukkig heeft ie niet mijn portemonnee uit mijn jas gehaald, deze geopend en mijn rijbewijs gepakt om te laten zien wie op deze film als slet gebruikt wordt, maar de T-shirt en jas die hij heeft gefilmd doe ik maar weg, gelukkig zijn de schoenen, sokken en broek zo algemeen dat ik die wel kan blijven dragen.


4551 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.