Onverwacht

Het was een zomerse dag toen een buurjongen van een paar huizen verderop, belde om te vragen of we mee gingen zwemmen. Mijn vriendin en ik hadden er wel oren naar en zo kwam het dat we niet veel later met z´n vieren bij de kassa stonden om kaartjes te kopen.
Tijdens de verkoop gaf de persoon in het loket aan dat ze een aanbieding hadden voor de snel bruiner.
Ik zag dat wel zitten en zo kwam het dat ik een paar uur later mezelf in de snel bruiner bevond.

Terwijl het heerlijk warm werd onder de lampen en mijn gedachten met mij op de loop gingen, begon mijn pik zich op te richten tot een keiharde stijve.
Terwijl ik heerlijk lag te genieten, werd er plotseling op de deur geklopt. Geschrokken kwam ik onder de zonnebank uit en liep richting de deur. Toen ik hem opende stond de buurjongen voor de deur. Hij kwam even kijken of het echt werkte, zodat hij misschien ook zou gaan.

Ik liet hem binnen en hij sloot de deur achter zich af. In alle consternatie was ik vergeten dat mijn pik zich, weliswaar in mindere maten, maar toch nog in redelijke stijfheid bevond. Ik zag de buurjongen naar mijn pik staren. Zo zei hij, ik zie dat je niet alleen maar bruin wordt van een zonnebank, maar ook geil. Ik begon te lachen en moest toegeven dat geil inderdaad ook een onderdeel van het zonnebank proces bleek te zijn. Hij gaf aan dat hij dat gevoel wel herkende. Als hij in de zomer ergens aan het zonnen was, dan moest hij op zijn buik gaan liggen, zodat ze zijn stijve pik niet zouden zien.

Weet je waar ik ook geil van wordt, begon hij uit het niet. Als ik iemand met een half stijve pik zie rondlopen. Ik werd er zelf wat rood van. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Toen herpakte ik mezelf en vroeg hem of hij ook geil werd van mijn pik. Hij knikte alleen, maar zijn glinsterende ogen spraken boekdelen.

Wil je hem eens voelen, vroeg ik hem op de man af. Hij bleef even vertwijfeld staan. Toen liep hij op mij af  en met de woorden dat hij nog nooit een andere pik dan die van hem gevoeld had, greep hij mijn pik vast.
Langzaam begon hij aan mijn pik te trekken, die hoe kan het ook anders, weer in volle sterkte kwam te staan.

Ik zag dat hij zich nu liet gaan en met een hand masseerde hij mijn ballen, terwijl zijn andere hand mijn pik bleef aftrekken. Ik kon niet anders dan zacht kreunen. Ondanks dat het voor mij net zo nieuwe was als  voor hem, kon ik alleen maar genieten. Na een tijdje zei hij dat hij ook wel eens dacht hoe een pik zou smaken. Als hij samen met zijn vriendin een pornofilm keek en hij zag een pijpscene dan kwam dat bij hem op. Ik keek naar hem en zei, wil je mijn toestemming of ga je er gewoon voor. Een glimlach verscheen op zijn gezicht. Ik voelde hoe hij zijn handen van mijn pik haalde en zag hem door zijn knieën gaan. Niet veel later voelde ik mijn eikel zijn mond in gaan. Ik moest naar adem happen.. man wat was dit geil. Alsof hij nooit anders had gedaan begon hij mij af te zuigen.
Zonder een woord te wisselen pakte ik zijn hoofd met beide handen vast. Ik begon hem in zijn mond te nemen.
Eerst langzame stoten en daarna steeds sneller. Ik voelde mijn zaad borrelen in mijn ballen en wist dat het niet lang meer binnen te houden was. Ik deed nog een paar stoten en gaf hem aan dat ik het niet meer kon houden en ik ging klaarkomen. Ik wilde mijn pik er uit halen, maar zijn handen sloten zich om mijn billen en drukte mijn pik verder zijn mond in. Een paar halen was genoeg om mijn lading in zijn mond te spuiten.
Hij slikte alsof het een smoothie was die net voor hem werd uitgeserveerd. Terwijl hij mijn laatste beetje sperma van zijn lippen likte, vertrok hij.. mij in extase achterlatend.

4239 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.