Helpen

'Kun jij mij straks even helpen?' vraagt Jorik, goede vriend en man van een vriendin van mij. Jorik is vandaag bij mijn ouders een zonnescherm aan het ophangen. Mijn ouders wonen in het buitengebied en zijn een paar dagen naar de kust als Jorik de zonnewering komt plaatsen. Ik ben ondertussen aanwezig om hem te ondersteunen. Het is een mooie, redelijk warme lente dag. 

Jorik staat op de ladder en is bezig om gaten in de muur te boren. Ik sta onderaan de ladder om deze in positie te houden. Ik kijk naar boven en zie Jorik in zijn korte broek op de ladder staan. Zijn gespierde bijna kale kuiten zijn goed zichtbaar. Met deze korte broek komt zijn mooie, welgevormde kont ook goed uit. Je kunt goed zien dat Jorik regelmatig naar de sportschool gaat. Zijn T-shirt zit strak om bovenlijf en bovenarmen. Op zijn kalende hoofd heeft hij een baseball pet achterste voren staan. Inmiddels is Jorik al 6 jaar getrouwd met een vriendin van mij en gedurende de 8 jaar dat ze een relatie hebben is er ook een vriendschap tussen Jorik en mij ontstaan. 

'Yo dromer' zegt Jorik als hij de trap afklimt 'ga eens aan de kant, ik ben klaar hier'. Als hij beneden aan de ladder staat duwt hij mij de boormachine in de hand. 'Nu de andere gaten boren' zegt Jorik en pakt de ladder en verplaatst deze naar de andere kant van het raam en zet hem tegen de dakgoot aan. 'Houd jij de ladder weer even vast?' vraagt Jorik en neemt de boormachine weer van mij over. 'Ja natuurlijk, geen probleem' zeg ik en ik zet mijn linkervoet op de onderste trede van de ladder als ik omhoog kijk, zie ik Jorik richting de dakgoot klimmen. Een aangenaam gezicht en ik zwijmel weer weg als de zonnestralen op mijn gezicht een warm gevoel genereren. Ik voel stof in mijn gezicht en schrik 'wakker' uit mijn dagdroom. 'Jezus sloapert' zegt Jorik. Hij duwt zijn billen in mijn gezicht. 'Ik moet er langs jongen' zegt Jorik 'maar jij staat te dagdromen terwijl ik naar beneden kom. 'Oh sorry' stamel ik 'dat was niet de bedoeling. 'Vind je zeker wel lekker om mijn kontje in je gezicht te voelen' zegt Jorik met een glimlach op zijn gezicht. 'Ja man, daag me niet uit' zeg ik. 'Hahaha ...' lacht Jorik 'trek je mijn broek naar beneden zeker en ga je me likken?'. 'Nou ...' zeg ik. 'Zou je dat doen?' vraagt Jorik. 'Zou je dat willen?' vraag ik. 

Hij komt de ladder af en staat naast me. 'Beland ik me zomaar ineens in jouw homo porno gedachte' zegt Jorik al lachend 'dat zal toch wat zijn'. 'Gast geloof me, ik word niet hard van een mannentong tussen mijn billen' giert Jorik het uit. 'En dat weet jij zeker?' vraag ik. 'Ja joh, ik word alleen hard van tieten' zegt Jorik. 'Maar mannen kunnen beter pijpen dan vrouwen' zeg ik 'en een beetje voorspel bij je anus en rondom je prostaat dat vinden mannen eng, maar uiteindelijk vaak lekker'. 'Nooit gedaan' zegt Jorik 'mijn vrouwtje doet veel, maar heeft nog nooit mijn kont gelikt of een vinger richting mijn prostaat gedrukt'. 'Nou dat is een heerlijke ervaring kan ik je vertellen' zeg ik. 'Die stimulatie van de prostaat' zeg ik 'die maakt het klaarkomen zoveel intenser'. 

Jorik knikt en gromt wat en klimt de ladder weer op. 'Houd jij de boel weer even tegen?' vraagt hij. Ik ga weer onderaan de ladder staan en houd deze vast. Mijn gedachten slaan weer op hol als ik naar boven kijk en Jorik zijn lekkere kontje zie. Jorik komt de ladder weer afgeklommen en houd halverwege stil. Ik kijk omhoog en zeg 'wat doe je?'. Zonder iets te zeggen maakt Jorik zijn broekriem los en laat zijn korte broek zakken. Hij tilt één voor één zijn benen op, waardoor zijn broek op de grond valt. 'Oh jeetje' kreunt Jorik 'wat gebeurd er nu'. Hij kijkt naar beneden en er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. 'Buurman, mijn broek viel naar beneden' zegt hij. Dan trekt hij terwijl hij bovenaan de ladder staat zijn boxerhort naar beneden. Ook deze valt op de grond. Ik kijk naar boven en zie een paar stevige billen naar beneden komen. 

Ik wil mijn gezicht aan de kant halen 'ho ho, niet wegtrekken, ik wil wel eens ervaren hoe het is om een natte tong tussen mijn billen te voelen' zegt Jorik 'kijken of ik daar hard van word?' Hij duwt zijn billen richting mijn gezicht en met zijn handen spreid hij ze. Ik ruik zijn heerlijke kontje, ik druk mijn neus tussen zijn billen. Jorik duwt zijn lichaam tegen de trap. Met mijn handen spreid ik zijn billen en inhaleer zijn heerlijke kontlucht. Ik beweeg mijn gezicht op- en neer tussen zijn billen. 'Hmm je baard schuurt' zegt Jorik. Ik steek mijn tong uit en druk deze tegen zijn kringspier. Jorik kreunt. Ik blijf zijn kontgaatje likken. Jorik duwt zijn kontje iets verder naar beneden en naar achteren. Ik kan nu ook zijn balzak zien en met mijn tong aanraken. Ik merk dat hij zichzelf met zijn rechterhand aan het aftrekken is. 'Je hebt dus toch een stijve?' vraag ik. 'Euhm ja man, dit is ontzettend geil' kreunt Jorik. 'Blijf je zo staan of kom je naar beneden?' vraag ik. 'Ik vind dit wel spannend' zegt Jorik. Ik kom voor hem staan en kijk omhoog. 

Zijn lichaam staat tegen de ladder aangedrukt en ik zie een dikke, grote pik kaarsrecht vooruit staan. Met mijn rechterhand pak ik zijn pik vast en breng hem naar mijn mond. Mijn tong glijd over zijn eikel. Mijn linkerhand glijd via zijn ietwat behaarde balzak naar zijn bilnaad en mijn middelvinger masseert zijn kringspier. 'Godsamme, word ik hier gepijpt door een man' zegt Jorik 'dit is mega lekker'. Mijn middelvinger duw ik voorzichtig met op- en neer gaande beweging tegen zijn kringspier aan. In mijn mond verdwijnt zijn harde pik. Ik voel dat Jorik zijn kringspier ontspant en mijn vinger glijd voorzichtig langs zijn kringspier zijn kontje in. Jorik kreunt. Jorik maakt voorzichtig stotende bewegingen met zijn lichaam. Zijn harde pik schuift op- en neer mijn mond in. Met mijn rechterhand trek ik hem af en biedt ik wat tegengas. De middelvinger van mijn linkerhand beroert de prostaat. Jorik kreunt. Ik hoor hem zwaarder ademhalen en voel dat zijn spieren aanspannen. Zijn balzak die op mijn linker onderarm tikt word door het lichaam naar boven getrokken. Ik voel zijn lichaam schokken en zijn ademhaling verzwaren. Met een paar krachtige stralen spuit Jorik flink veel warm zaad in mijn mond. Ik geniet en probeer alles uit hem te zuigen. Ik slik al het zaad door. Hij staat stil en is aan het hijgen. Zijn pik word slapper als ik mijn vinger uit zijn kontgat trek. Ik lik de laatste druppels zaad van zijn eikel af. Jorik komt van de ladder af en kijkt mij aan. 'Godsamme gast, ik dacht dat ik nooit een stijve zou krijgen bij een vent' zegt Jorik 'maar godsamme dit was ontzettend geil en lekker'. Hij begint zich aan te kleden. 'Even een colaatje drinken?' vraag ik hem. 'Ja lekker' zegt Jorik. 

4336 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 36)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.