Voetbalvrienden

Het begon allemaal tijdens de training van ons voetbalteam. We waren een groep die al vanaf de jeugd samen spelen.
We zijn nu een team met spelers van 20 tot 25 jaar. De meesten hebben allemaal een relatie. Zelf heb ik geen vaste relatie, ik ben 22 jaar en heb de ware nog niet gevonden. De ware kan in mijn geval een meisje dan wel een jongen zijn. Mijn interesse gaat uit naar beide seksen. Of dit in ons team bekend is weet ik niet er word namelijk nooit over gesproken of naar gevraagd. Jullie zullen begrijpen dat het samen douchen voor mij geen vervelende bezigheid is. Menigmaal heb ik de jongens nauwlettend bekeken. Billen, body’s en pikken allemaal hele fijne zaken om te bekijken. Bennie de doelman een leuke getinte jongen met een redelijke pik en ballen, maar ook Eddy mag er zijn, buiten het voetbal gaan Eddy en ik ook veel met elkaar om. En dan heb je nog Arjen. Goed door moeder natuur bedeeld, gespierd en strak, mooie kop en lekker lang met zijn 1.92 meter. Volop in de belangstelling bij de meisjes en voor mij onbereikbaar. Niemand zo hetero in ons team dan Arjen. Deze drie jongens springen er wat mij betreft bovenuit. Maar in gedachten is een mooie pik en mooie pik natuurlijk, dus de anderen hebben ook mijn aandacht op dat gebied.

Zo af en toe heb ik weleens een scharrel gehad met een meisje. Ook mijn eerste seksuele ervaring was met een meisje, Ilona. Over seks met jongens had ik alleen nog maar gedroomd. In de voetbalwereld zijn de meeste jongens nogal homofoob. Volop grappen maken over elkaar en met elkaar was normaal, maar altijd waren er wel die opmerkingen waarvan je dacht ‘kijk uit met het tonen van je gevoelens voor jongens’, voordat je het weet lig je uit de groep. Het was tijdens de eerste training na de zomervakantie in 2012 dat het volgende gebeurde.

De eerste training ging zoals altijd een beetje spieren weer losmaken en een partijtje spelen. Om dan te eindigen met wat stoeien en rennen. Tijdens het stoeien werd ik gekoppeld aan Bennie. Doordat ik nogal vlug en daardoor niet goed te grijpen was had Bennie wel bedacht om mij direct goed te moeten vastpakken. Bennie is niet zo van het vele rennen. Helaas voor Bennie ging het niet direct zoals hij wilde. We moesten om elkaar heen draaien en in de buurt blijven van elkaar. Bennie gooide zijn armen altijd wild in het rond. Hij raakte daarbij een paar keer mijn kruis. Dan hard dan zacht. Echt vervelend vond ik het niet, maar wist niet met welke bedoeling Bennie dit deed. Plots werd ik geroepen door de trainer. Op het moment dat ik mij omdraaide dook Bennie naar mijn benen en had mij op de grond liggen. Met zijn handen trok hij mij naar zich toe en betaste mij daarbij in mijn kruis. Lachend ging hij op mijn borst zitten en zijn knieën fixeerden mijn armen. Daar lag ik dan hulpeloos onder Bennie. Hij keek mij indringend aan, een gevoel van genot bekroop mij daardoor, temeer omdat zijn kruis zo dichtbij was dat ik de contouren in zijn nu strak getrokken voetbalshort duidelijk kon waarnemen. Ik werd er een beetje verlegen van. De trainer kwam naar ons toe en sommeerde Bennie om van mij af te gaan. Lachend deed Bennie wat hem gevraagd was. Tot slot gingen we deze training dag uitlopen. Drie rondjes liep Bennie achter mij en tijdens het teruglopen naar de kleedkamers fluisterde hij vlak bij mijn oor, ‘lekker ding’. Ik wist niet hoe ik het had en gelukkig had ik al een rood hoofd van de inspanning anders had ik mezelf op dat moment verraden.

In de kleedkamer aangekomen ging ik eerst wat uithijgen op de bank, mijn normale ritueel. Tijdens het uitkleden had ik dan ongemerkt een goed zicht op mijn teamgenoten die zich stonden uit te kleden. De geur van zweet trok door de kleedkamer. Zo af en toe werd er met een shirt of broek gegooid. Ik hoopte altijd dat een van die kledingstukken mij zouden bereiken dan wel raken. Voordat ik ze teruggooide ging snel even mijn neus er tegenaan hmm heerlijk genieten. En dat was precies wat door Bennie was opgemerkt voor de vakantie. Iedereen ging douchen alleen Bennie bleef dit keer treuzelen. Toen de meesten aan het afdrogen waren of inmiddels de kleding aantrokken begon ik mij uit te trekken. In het voorbijgaan naar de douche moest ik bij Bennie langs, hij was ook net uit de kleren. Op dat moment maakte Bennie kusgeluiden die voor mij net hoorbaar waren. Onverstoord liep ik door en ging onder een nog stromende straal water staan en begon mij in te zepen met bodyshower. In de kleedkamer werd het al rustig, de meeste jongens vertrokken al. Daar kwam Bennie naast me staan en begon ook zichzelf in te zepen. Tot mijn verbazing met gewoon een blokje zeep, had hij anders nooit. Ik zag hem grinniken en hij liet plots de zeep vallen. Oeps sorry zei hij, ik zag de zeep langs mij over de grond glijden. ‘Zou jij die voor mij willen oppakken’. Voordat ik door had wat Bennie in gedachten had, beetje naïef achteraf, bukte ik voorover om de zeep op te pakken. In dezelfde beweging voelde ik een hand op mijn rug en stond Bennie met zijn slappe lul tegen mijn billen aan. Zijn pik precies tegen mijn hol. Ik sprong omhoog en met een vuurrode kleur gaf ik hem de zeep terug. Bennie lachte en zei ‘wees niet bang Arie, ik heb al een tijdje door dat jongens ook jouw interesse hebben.’ Ik voelde mij betrapt en wist me even geen houding te geven. ‘Ik zal je een geheim vertellen, ik hou ook wel van een pik’.

Plots greep Bennie mij in mijn kruis en bracht zijn lippen naar de mijne. We raakten in een vurige tongzoen verwikkeld. Als in een reflex gingen mijn armen om het lichaam van Bennie en drukte ik hem steviger tegen mij aan. Zijn armen volgen mijn voorbeeld en we wreven over elkaars rug en billen tijdens het zoenen. Bennie stopte plotseling en ging met zijn tong over mijn lichaam, via mijn tepels naar mijn navel. Mijn navel werd door zijn tong heerlijk gelikt. Daarna zakte Bennie door zijn knieën en ging met zijn tong naar mijn inmiddels harde pik. De handen van Bennie bleven mijn volle billen strelen terwijl het puntje van zijn tong mijn eikel licht aanraakte. Mijn voorhuid zat nog half over mijn eikel. Bennie wist hier wel raad mee en duwde de voorhuid met zijn lippen tot achter de eikelrand. Mijn eikel werd vochtig van de voorvocht en speeksel van Bennie. Met nog steeds de handen aan mijn billen begon Bennie langzaam met zijn mond over mijn eikel heen en weer te gaan. Hij maakte neukbewegingen met zijn mond tot ik mijn eikel achterin zijn keel voelde. Ik kreunde van genot, dit was de eerste keer dat ik gepijpt werd en dan ook nog door een jongen, een van mijn favorieten uit het team. Plots ging een van de handen van Bennie door mijn bilnaad. Hierin zaten nog zeepresten die door Bennie zacht werden uitgewreven. Hierbij ging een vinger van Bennie richting mijn gaatje. Zonder te praten plaatste ik mijn benen iets uit elkaar. Bennie had zoiets meer speling om met zijn vinger mijn nauwe hol in te gaan. Door de zeepresten ging de vinger toch nog makkelijk naar binnen. Ik slaakte een kreet van genot. Toen stond Bennie op en duwde mij naar de grond. Zonder te vragen wat de bedoeling was knielde ik en nam de enorme pik van Bennie, zeker 21 cm dacht ik en wel 5 cm rond, in mijn mond. Alsof ik jaren ervaring had begon ik aan de pik van Bennie te zuigen. Bennie liet blijken dat hij wel meer ervaring had met jongens. Hij hield mijn hoofd vast en begon mij in mijn mond te neuken. Zijn eikel duwde al snel tegen mijn huig, waardoor ik begon te kokken. Bennie wist precies wat te doen en stopte telkens als ik kokte, om daarna weer snel door te gaan. Ik hoorde Bennie sneller hijgen en op een gegeven ogenblik trok Bennie zijn lul uit mijn mond en spoot als zijn zaad in mijn gezicht. Ondertussen was ik al met mezelf aan het spelen en mijn zaad spoot op de grond waar het direct wegspoelde door het water dat nog steeds uit de douchekraan stroomde. Bennie trok mij omhoog en we spoelden ons af. In de kleedkamer trokken we zonder een woord te wisselen onze kleding aan en gingen huiswaarts. Die nacht heb ik heerlijk liggen dromen. Een zaadlozing tijdens mijn droom was niet te voorkomen.

4678 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 34)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.