Mijn slaaf verrast

In de ochtend stuurde mijn slaaf keurig zijn berichtje met "goedemorgen Meester". Na zijn meldingsplicht te hebben nagekomen stuurde ik hem op weg naar zijn werk.


In de middag stuurde ik hem een berichtje wat hem geil maakte, het voorvocht droop uit zijn opgesloten pik. Ik vertelde hem dat hij bij thuiskomst kon rekenen op een verrassing, maar hij had geen enkel idee wat dat kon zijn 

Om 18:00 uur stapte ik in mijn auto en reed geheel in het leer gekleed naar het huis van mijn slaaf. De huissleutel lag op de verstopte plek waar deze moet liggen van mij, dus ik liep zachtjes naar binnen. Ik hoorde de douche stromen en ik liep naar boven en kleedde mij snel uit. Zachtjes sloop ik naar de douche en opende zacht de deur en zag mijn slaaf met zijn rug naar mij toe staan. Ik sloop zachtjes naar binnen en langzaam liet ik mijn armen onder zijn oksels doorglijden en mijn handen naar zijn tepels. Zacht kneep ik in zijn tepels en hij sloot zijn ogen en legde zijn hoofd achterover tegen mijn schouder. 

Met een keiharde pik in zijn chastity fluisterde hij zacht " was dit Uw verrassing Meester ?". Ik zei zacht in zijn oor dat dat inderdaad het geval was. Ik haalde het sleuteltje van de kooi van het kettinkje om mijn hals en ontdeed mijn slaaf van zijn kooi. Mijn slaaf kreeg de opdracht de douche uit te doen en mij af te drogen en daarna zichzelf. Ondertussen had ik mijn lange leren handschoenen aangetrokken, leren handschoenen die tot de schouder komen. Ik smeerde de handschoenen ruim in met glijmiddel en droeg mijn slaaf op met de benen gespreid voorover over de wasmachine te leunen. Ik kwam achter mijn slaaf staan en liet mijn pik direct diep in zijn strakke kontje glijden en pakte zijn pik vast en speelde met zijn pik terwijl ik hem hard en diep neukte. Klaarkomen mocht hij niet, dat is een verbod wat hij heeft, hij mag alleen klaarkomen in mijn aanwezigheid en alleen door mij. Na hem hard en lang geneukt te hebben spoot ik zijn kontje vol met mijn zaad en liet een paar vingers in zijn kontje glijden en speelde met mijn vingers en zaad in zijn kontje.

Tot slot kreeg mijn slaaf de opdracht recht op te staan met zijn handen in zijn nek en de benen wijd. Ik nam plaats op een krukje en nam zijn snoeiharde pik in mijn mond en pijpte hem naar een bijna orgasme. "30 seconden krijg je slaaf om klaar te komen" sprak ik hem streng toe. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, 7 seconden later kwam hij klaar in mijn mond. Ik pakte hem bij zijn keel en spuugde zijn zaad in zijn gezicht en gaf hem met de vlakke hand een ferme tik in zijn gezicht. "Om die kooi, en snel !" Was de laatste opdracht.

Binnen een minuut droeg mijn slaaf netjes zijn kooi en kleedde hij mij weer totaal aan in mijn lederen outfit en vertrok ik huiswaarts. Onverwachte bezoekjes, een slaaf als mijn slaaf moet daar 24/7 rekening mee houden dat ik zo maar voor hem kan staan.

3178 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.