Klusjesman

Frenk heeft zojuist de sleutel opgehaald en zal van de week starten met het klussen in huis. Hij gaat de trap schilderen en boven de overloop voorzien van een muurverf. Maandag heeft hij de gehele dag geschilderd. Het is dinsdagmiddag als ik eerder terugkom van mijn werk. Ik ben moe als ik de deur openmaak en naar binnen loop. Ik trek mijn schoenen uit, zet de verwarming aan en plof op de bank. Ik pak mijn tablet erbij om wat rond te struinen op P****ub. Ik toets wat zoektermen in als MMF en bekijk wat filmpjes. Het kijken van de seksfilmpjes maakt me geil. Mijn hand glijdt over mijn kruis en voor ik het weet heb ik mijn broek en boxershort uit getrokken en mijn T-shirt over mijn hoofd heengetrokken. In mijn linkerhand heb ik mijn tablet met een filmpje, in mijn rechterhand mijn harde, ietwat kromme pik. Af en toe glijdt mijn rechterhand over mijn buik en borst. De vingers beroeren mijn tepels om vervolgens weer af te dalen naar mijn harde pik. Mijn balzak heb ik twee dagen geleden weer geschoren en mijn schaamhaar is weer getrimd evenals mijn buik- en borsthaar. Ik geniet van het filmpje ...


'Goooooooooooooooedemiddag' roept Frenk als hij de achterdeur opent en binnen komt lopen in de keuken. Ik schrik en probeer mijn broek die op de grond ligt op te pakken en voor mijn kruis te houden. 'Hé, ik wist niet dat je nog langs kwam' stamel ik. 'Nou ik moest even naar de groothandel wat kwasten kopen, dus vandaar' zegt Frenk 'en ik wilde nog wat gaan schilderen'. Frenk is een 44 jaar oude klusjesman en heeft een relatie met een 59 jarige vrouw. Hij is 185 lang, heeft een brede heupen, een buikje en kale kop met bril en drie dagen baard. 'Maar jij had er geen rekening mee gehouden dat ik nog zou langskomen' zegt Frenk. 'Euhm, nee, eerlijk gezegd niet' zeg ik terwijl ik mijn T-shirt inmiddels weer over mijn hoofd heb getrokken. Daar zit ik op de bank met mijn zwarte sokken aan en op de achtergrond het gekreun van 3 seksende mensen. Inmiddels liggen de drie personen achter elkaar. De vrouw word geneukt door een man met flinke pik, die op zijn beurt weer word geneukt door de tweede man met ook een flinke pik. 

'Zo geil filmpje of niet?' vraagt Frenk. 'Euhm ja, vind ik wel' stamel ik wat. 'Ik wist niet dat jij het ook lekker vond om naar de vrouwtjes te kijken?' zegt Frenk. 'Euhm, tja, ik vind het gewoon geil om te zien dat de man die geneukt word nog een erectie behoud en dat hij dan weer iemand neukt' zeg ik. 'Ja soms als mijn vriendin niet bij mij is dan kijk ik ook wel eens porno terwijl ik me aftrek' zegt Frenk en kijkt hierbij richting mijn tablet. 'Maar nog nooit heb ik gekeken naar 1 vrouw en 2 mannen die elkaar ook neuken' zegt Frenk. 'Een keer moet de eerste zijn' zeg ik. 'Wil je verder kijken?' vraagt Frenk. 'Euhm, nou, ik zit nog steeds met een stijve, maar het is wel een beetje ongemakkelijk nu jij er bij bent' vertel ik Frenk enigszins lachend. 'Oh je moet je niets van mij aantrekken hoor' zegt Frenk 'ik kijk nergens van op'. 'Nou, ik vind het een beetje gek om nu door te gaan met rukken' zeg ik. Frenk glijdt met zijn hand over zijn kruis. 'Ik begin het wel een beetje heet te krijgen, vind je het goed dat ik even meekijk en mezelf aftrek?' vraagt Frenk. 'Dus jij wil nu jezelf gaan aftrekken naast mij op de bank terwijl wij dit filmpje kijken?' vraag ik. 'Ja, mag dat?' vraagt Frenk. Ik twijfel. Maar ik lig hier met een spijkerbroek in mijn schoot en heb nog steeds een stijve pik. 'Euhm, ja ... ' stamel ik. Frenk maakt zijn broek los, trekt als zijn kleren uit. Voor mij staat een gezette, behaarde Frenk met een stijve, niet al te lange, maar wel stevige pik. Ik zie dat zijn schaamhaar niet is getrimd en zijn balzak heeft wat beharing. Frenk ploft aan de andere kant van mij op de bank. 'Mag ik het filmpje zien?' vraagt Frenk. Ik stel voor om een filmpje via de tv op te starten. Ik geef weer de zoekterm MMF in en laat de keuze bij Frenk liggen. 

'Fuck wat geil' zegt Frenk, terwijl hij zichzelf aftrekt en kijkt naar hoe een man en vrouw die pik van de andere man aan het verwennen zijn. 'Ik ben nog nooit gepijpt door een man en heb ook nog nooit een man gepijpt, maar het ziet er wel geil uit' zegt Frenk. Ik kijk naar Frenk en zie hem bezig met zijn eigen pik. Zijn eikel glinstert door het voorvocht. 'Ik word gewoon nat joh' zegt Frenk. Hij kijkt naar mij. Ik heb inmiddels de broek weer op de grond neergelegd en ben ook met mijn pik gaan spelen. 'Zou jij nou ook een stijve houden als je geneukt word?' vraagt Frenk. 'Als ik geil ben dan lukt mij dat wel' zeg ik. 'Ik heb nog nooit een man geneukt, lijkt me best wel gek, maar ook wel strak' zegt Frenk. 'Wil je mijn neuken?' vraag ik. 'Euhm jawel ..'zegt Frenk. Hij staat op en komt voor me staan. Ik trek mijn benen omhoog en kijk hem aan. 'Wil je dit kontje neuken?' vraag ik. Frenk brengt zijn vingers naar zijn mond, spuugt erop en brengt de vingers naar mijn anus. Met zijn vingers masseert hij mijn kontgaatje. Ik sidder. Hij kijkt mij aan. 'Wil je dat ik je neuk?' vraagt Frenk, 'mag deze pik jou neuken?'. 'Doe maar' zeg ik. 'Maak je mijn pik ff wat natter?' vraagt Frenk. Ik kom overeind en neem zijn pik in mijn mond. Ik pijp zijn pik nat. Frenk sluit zijn ogen, 'godsamme je pijpt heerlijk' zegt Frenk. 

Hij gaat iets door zijn knieën. Ik trek mijn benen weer naar me toe. Ik voel hoe de natte eikel van Frenk tegen mijn kontgaatje drukt. Frenk kijkt naar zijn pik en laat een druppel spuug naar beneden vallen. Ik voel dat het op zijn eikel en tegen mijn kontgaatje aan komt. Hij houd mijn enkels vast en ik voel dat hij zijn pik naar binnen duwt. Ik ontspan en voel dat zijn pik naar binnen glijdt. Ik kreun. Frenk kreunt. We kijken elkaar aan als hij zijn pik heen en weer in mijn kontgat schuift. Ik voel dat zijn pik mijn prostaat raakt. Ondertussen trek ik mezelf rustig af. Mijn ogen zijn dicht, ik geniet van de bewegingen. Het gevoel dat Frenk zijn pik neukt maakt me nog geiler. Frenk zijn ademhaling word zwaarder, het ritme verhoogd. Ik voel dat mijn kringspier zich aantrekt. Met een laatste stoot voel ik zijn behaarde ballen tegen mijn billen kletsen. Ik voel dat het warme zaad in mij word gespoten. Frenk neukt mij met rustige bewegingen. Ik voel dat ik ga klaarkomen. Mijn ademhaling word zwaarder. Ik spuit mijn zaad over mijn buik en borst. 'Fuck wat geil is dit' zegt Frenk. Hij heeft zijn pik nog steeds in mij. Zijn vingers glijden door mijn zaad. Hij brengt zijn vingers met mijn zaad naar zijn mond en likt eraan. 'Wat lekker ziltig' zegt Frenk. Ik ken alleen de smaak van mijn eigen zaad. Hij brengt zijn rechterhand onder mijn billen en trekt voorzichtig zijn pik uit mijn kontgaatje. Ik voel dat zijn zaad naar buiten vloeit. Met zijn hand wrijft hij naar boven en daarmee komt zijn zaad wat uit mij druppelt op zijn hand terecht. Dit brengt hij naar zijn mond en likt het op. 'Mmm ook dat smaakt lekker ziltig' zegt Frenk, bijna net zo als ik het uit de kut van mijn vriendin lik. 'Oh echt?' zeg ik. 'Ja man' zegt Frenk en hij gaat op zijn knieen achter mij zitten. Zijn tong beweegt zich door mijn bilnaad en hij likt al het zaad wat uit mijn anus naar buiten komt op. 'Mag ik het ook eens proeven?' vraag ik. Frenk haalt zijn vingers weer door mijn bilnaad en vangt een klein beetje zaad op. 'Hier proef maar' zegt Frenk, als hij zijn hand naar mijn mond brengt. Met mijn tong lik ik de laatste resten van het zaad op. 'Inderdaad ziltig, maar je zaad smaakt lekker hoor' zeg ik. 

Frenk bloost. Hij komt overeind en gaat zich aankleden. 'Oh sorry' zeg ik. 'Nee, je hoeft geen sorry te zeggen' zegt Frenk 'ik vond het geil en lekker'. 'Maar mijn vriendin mag dit nooit te weten komen' zegt Frenk. 'Nee joh, ben je mal' zeg ik 'ik houd mijn mond hoor'. 'Ik vond het lekker' zeg ik 'maar het was éénmalig en ik vertel het aan niemand'. 'Prima, daar houd ik je aan' zegt Frenk. 'Oh het kan zijn dat ik de ervaringen opschrijf en deel op het medium homo.nl' zeg ik 'dan kun je het nog een keer nalezen'. Frenk moet lachen. 'Lijkt me eens strak plan' zegt Frenk 'ik ga nog ff wat schilderen' ... en loopt naar boven. 

2985 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.