Buurman 2

*Ding Dong 

Ik doe de deur open. Daar staat Gerben. 'Hé buurman, hoe is het?' vraagt Gerben en loopt naar binnen. 'Ja prima, kom binnen' zeg ik. 'Heb je die platen nu al gekocht om die zijkant van het dak te isoleren?' vraagt Gerben. 'Zeker, maar ik moet ze alleen nog laten bezorgen of ophalen' zeg ik. 'Koffie?' vraag ik aan Gerben. 'Ja lekker' zegt hij. Gerben leunt met zijn handen op de tafel in de kamer en leest een folder. Ik kom met een kop koffie uit de keuken lopen. Gerben zijn bolle kont komt nog beter uit in die vale jeans met gaten op zijn knieen. Hij heeft vandaag zijn cognac kleurige Timberlands aan en een grijs/zwart geblokt shirt. 

'Godsamme, je kont ziet er weer lekker uit' zeg ik. Ik zet de kop met koffie voor hem op de tafel en kom achter Gerben staan en wrijf met mijn handen over zijn billen. Gerben grinnikt. 'Vind je?' zegt hij. 'Ja man ... ' zeg ik. Ik herinner mij nog die keer dat wij hier samen op de bank spontaan gingen seksen. Gerben blijft voorovergebogen over de tafel staan. 'Ja dat kan ik mij ook nog wel herinneren' zegt Gerben. Ik kom achter hem staan en druk mijn kruis tegen zijn bolle kont aan. 'Ik ben geil' zeg ik. 'Ik merk het' zegt Gerben. Ik mijn handen glijden in zijn kruis. 'Jij ook?' vraag ik. 'Mwah, ik moet ff op gang komen, maar ga je gang' zegt Gerben. Dat laat ik mij geen tweede keer zeggen. Terwijl ik achter hem sta, open ik de knoopsluiting van de broek en trek zijn spijkerbroek naar beneden. Zijn witte boxershort word zichtbaar en zijn ronde billen worden mooie geaccentueerd. Ik trek zijn boxershort naar beneden en ga op mijn knieen achter Gerben zitten. Ik zie de beharing tussen zijn billen. Mijn handen glijden over zijn prachtige stevige billen. 'Ben je weer bij de sportschool geweest?' vraag ik. 'Jep, gisteren nog' zegt Gerben en duwt zijn billen iets naar achteren. 

Mijn handen glijden door zijn bilnaad en halen ze van elkaar af. Ik druk mijn neus tussen zijn behaarde billen en snuif het heerlijke kontgeurtje op. Met mijn linkerhand ga ik tussen zijn benen door en voel zijn balzak, zijn inmiddels hard geworden pik. 'Ik heb vanochtend nog met het vrouwtje geneukt' zegt Gerben, 'neuk jij mij nu?'. Mijn tong masseert zijn heerlijke kontgaatje. Ik voel de kringspier aanspannen en ontspannen. Met mijn duim geef ik wat druk tegen de kringspier. 'Kleed je uit' sommeer ik. Gerben trekt zijn schoenen uit, zijn broek, boxer en bovenkleding. Hij houd zijn sokken aan. en gaat weer over de tafel staan. Ik trek mijn broek naar beneden en leg mijn stijve, curvy pik in zijn bilnaad. Met mijn lichaam kom ik over zijn rug hangen. Ik omarm Gerben en mijn handen glijden over zijn borst en buik. Ik zoen hem in zijn nek, mijn pik beweeg ik op- en neer door zijn bilspleet. 'Neuk me' zegt Gerben. Ik ga weer op mijn knieen en maak met mijn tong zijn kontgaatje nat. Ik kom overeind en druk voorzichtig met mijn eikel tegen de kringspier. Ik voel dat Gerben zijn lichaam naar achteren duwt. Ik druk mijn pik naar voren. Ik voel dat mijn eikel voorbij zijn kringspier glijdt. Hij stopt en zucht een paar keer. 'Ok kom maar' zegt Gerben en gaat weer voorover over de tafel staan. Ik druk mijn stijve pik tot aan mijn schaambeen in zijn kontje. Gerben kreunt, ik kreun. Ik begin voorzichtig te neuken. Mijn pik word 'gemolken' door de kringspier. Ik word nog geiler en begin het ritme op te voeren. Gerben en ik kreunen. Wat een hemels gevoel.

Ik neuk hem stevig, terwijl mijn handen zijn heupen vast houden. Gerben staan nog steeds voorover gebogen over de tafel. Ik neuk hem stevig en heb het gevoel snel klaar te komen. Mijn ademhaling word zwaarder en ik voel dat ik klaar ga komen. Gerben kreunt. Ik trek mijn pik uit zijn kont en begin mezelf af te trekken. Gerben draai zich om en leunt met zijn kont tegen de tafel. Hij is zichzelf aan het aftrekken. We zoenen elkaar. 'Spuit je zaad over mijn pik' zegt Gerben. Mijn tong en zijn tong draaien om elkaar heen. Ik voel dat ik ga klaarkomen, mijn spieren spannen zich aan. 'Spuit over mijn pik' herhaald Gerben. Met krachtige stralen spuit ik mijn warme zaad over zijn pik. Hij vangt het op en gaat verder met zichzelf aftrekken. We horen een soppend geluid. We tongen. 'Waar wil je spuiten?' vraag ik zachtjes. 'Ga eens op je rug op de tafel liggen?' zegt Gerben, 'dan kun je zien dat ik mijn zaad in je bilnaad spuit'. Ik ga liggen en til mijn benen op. Mijn pik is inmiddels slap geworden, maar ik ben nog steeds geil. Gerben blijft zichzelf aftrekken en ik voel af en toe zijn natte pik in mijn bilnaad. Ineens voel ik dikke klodders warm zaad in mijn bilnaad spuiten. Gerben likt het met zijn tong op. Komt overeind en kijkt mij aan. In zijn mond zit heerlijk sperma. 'Mag ik ook proeven?' vraag ik. Gerben slikt het zaad door. 'Nope, sorry, van mij ...' en glimlacht. En komt dan voorover om mij weer heerlijk te zoenen. 'Godsamme, wat ben je geil' zeg ik tegen Gerben. 'Euhm dank je' zegt Gerben 'maar jij niet dan?'. We glimlachen. 'Nou kleed je aan en drink je koffie op' zeg ik 'die is vast koud'. 'Boeit me niets' zegt Gerben terwijl hij zich aankleed en plaatsneemt aan de tafel. We dronken de lauwe koffie op en spraken over het isolerende klusje. 
'Was weer ontzettend lekker' zegt Gerben. Hij zoent me op mijn mond en loopt naar de deur, steekt de straat over en loopt zijn eigen huis binnen. 

2539 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.