Massage

In mijn werk ervaar ik - de laatste tijd - erg veel stress en spanning. Ik heb al meerdere dingen ondernomen om van deze stress en spanning af te komen, maar alles lijkt voor korte tijd te helpen. Al snel staat mijn lichaam weer strak van de spanning. Mijn nek en mijn rug staan steeds strak van de spanning en iedere beweging is pijnlijk. Ik krijg van mijn teamleider het advies om naar een masseur te gaan en krijg het adres van een body-worker. Ik besluit nadat ik zijn website heb bekeken om een sessie te boeken. 


(Dit is na de eerste Corona lock-down en dit is een 'korte' beschrijving van de sessie). 

Ik bel aan. Ben doet open. Een man, baardje en gekleed in een trainingspak en op blote voeten. 'Treed binnen jongeman' zegt Ben en doet een stap opzij. Ik kom de hal van huis binnen. In de hal kan ik mijn handen desinfecteren en mijn schoenen uitdoen. 'Moet je nog gebruik maken van het toilet?' vraagt Ben. 'Ja' zeg ik en hij verwijst mij naar het toilet. Even later zit ik in de 'behandelkamer' op een stoel. Het is er heerlijk warm, er ligt hoogpolig tapijt op de vloer en een grote (zo zal later blijken) zachte matras. Er is wat water en Ben stelt zichzelf en de sessie aan mij voor. Na de uitleg en het gesprek stelt hij voor om een sessie te starten. 'We hebben geen seks met elkaar, maar ik kom wel heel dichtbij' zegt Ben 'en als je opgewonden raakt of zelfs klaarkomt, dan is dat zo'. 'Laat het allemaal maar gebeuren'. 

Zowel Ben als ik kleden ons uit. Ben draait een sarong om zijn middel en doet mij ook een sarong om. 'Nogmaals, laat het gebeuren en ontspan' zegt Ben. Ben is een man van middelbare leeftijd, heeft een zwaar behaard lichaam. Hij heeft grote handen en met deze handen begint Ben mijn lichaam aan te raken. Hij drukt ook zijn eigen lichaam tegen die van mij. Komt achter mij staan, geeft mij instructies en vangt mijn lichaam op als ik naar achteren val. Mijn schouders en rug rusten tegen zijn warme, behaarde borst. Zijn adem in mijn nek. Hij duwt mij weer terug zodat ik rechtop sta en raakt mij overal aan. Met zijn lichaam komt hij tegen mij aanstaan en we houden elkaar vast. Door zijn ademhaling hard op te laten horen, word ik gedwongen het tempo over te nemen. Ik voel mezelf ontspannen. Hij begint mijn sarong los te maken en laat deze op de grond vallen. Met zijn hoofd komt hij langs mijn balzak, mijn piemel en mijn billen. Ik concentreer me op mijn ademhaling. 

'Ga maar op je buik liggen' zegt Ben. Als ik eenmaal lig spreidt hij mijn benen en begint deze te masseren. Mijn lichaam word ingesmeerd met een warme, heerlijk geurende olie en zijn handen glijden van mijn hielen tot mijn lies. De aanrakingen van Ben maken dat ik mij maximaal kan ontspannen en ik voel zijn handen, maar ook zijn behaarde buik en borst over mijn lichaam glijden. Ik ontvang een ontspannende body-to-body massage. Hij komt bovenop mij liggen en ik voel zijn slappe piemel over mijn billen glijden. Zijn handen glijden ook tussen mijn benen en billen. Massageolie word ook rond mijn anus gesmeerd. 
'Je mag je wel omdraaien' zegt Ben op rustige toon. Ik ga op mijn rug liggen en mijn hoofd rust op een zacht kussentje. Ook nu hoor ik duidelijk de zware ademhaling van Ben. Ik word volledig ingesmeerd met de olie. Mijn benen, mijn liezen, mijn buik, alles word aangeraakt. Overal voel ik de adem van ben. Met zijn handen en armen glijdt hij langs mijn piemel en balzak. Ik voel totale ontspanning, maar ook opwinding. Zijn lichaam glijdt over mijn lichaam en het idee dat een behaarde, naakte man over mijn lichaam glijdt maakt me enigszins geil. Ik voel dat ik opgewonden raak. Iedere keer als Ben met zijn arm langs mijn piemel glijd voel ik dat deze stijf word. 'Laat jezelf gaan, kom tot rust' fluistert Ben. Zijn lichaam en zijn armen glijden over mijn balzak en piemel. 

Ik merk dat ik mij ongemakkelijk voel. Maar Ben zegt 'ontspan, laat het gebeuren'. Zijn handen glijden weer in mijn liezen, raken mijn balzak aan. Ik spreid mijn benen. Ik voel zijn vinger tegen mijn anus aan drukken. 'Als je wil geef ik een prostaat massage' fluistert Ben 'wil je dat?'. Ik kreun. 'Wil je dat?' vraagt Ben nogmaals. 'Ja' geef ik als antwoord. 'Probeer te ontspannen' fluistert Ben. Zijn handen blijven mijn hele lichaam beroeren. Zijn vingers komen tussen mijn billen. Hij heeft een vingercondoom omgedaan en brengt langzaam zijn middelvinger naar binnen. Ik voel de lange, best wel dikke vinger van Ben naar binnen glijden. Ik ontspan. Mijn pik is knetterhard en ik wel mezelf aftrekken. 'Ontspan' zegt Ben. Hij beweegt zijn vinger op en neer in mijn anus. Ik voel dat hij daarbij mijn prostaat aanraakt. Met zijn andere arm glijd hij langs mijn stijve pik. Mijn ademhaling word sterker. Ik bol mijn rug. Ik geniet. Ben blijft mijn anus vingeren. Ik beroer met mijn handen mijn tepels en glijd over mijn buik naar mijn pik. 'Fock mag ik mezelf rukken?' vraag ik aan Ben. 'Als jij dat wil, mag dat' zegt Ben 'maar je kan het ook laten gebeuren en kijken hoe je lichaam reageert'. Ik geniet maximaal en ben compleet ontspannen. Ik leg mijn armen weer naast me neer. Ik voel dat Ben met zijn gezicht langs mijn piemel glijdt. Ik voel zijn ademhaling en voel dat zijn vinger mijn prostaat blijft stimuleren. Ik voel dat ik ga klaarkomen. Mijn kringspier spant zich aan. Ben beweegt zijn vingertopje langs mijn prostaat. Ik voel mijn spieren zich aanspannen. 'Ik ga spuiten' kreun ik zachtjes. 'Laat maar gaan' zegt Ben 'het is goed'. Mij hele lichaam trilt, ik voel alle spieren aanspannen en voel dat het zaad uit mijn pik naar buiten word geschoten. Gelukkig stroomt het met golvende bewegingen naar buiten. Mijn navel is gevuld en daarom heen op mijn buik ook nog wat zaad. Ben trekt zijn vinger rustig terug en legt de sarong over mijn buik. Ik ontspan maximaal. 

Ik lig nog te genieten en open mijn ogen. Tussen mijn benen zit Ben. 'Fock wat is dit ontspannen, maar ook ontzettend geil' zeg ik. 'Ja jongen, dit had je even nodig' zegt Ben. 'Man man, het is dat het geen seks is, maar godsamme ik ben heerlijk klaargekomen' zeg ik. 'Ja het is mooi om te zien dat je geniet en vooral dat je het laat gebeuren' zegt Ben. 'Loslaten, de verantwoording bij een ander neerleggen' zegt Ben 'dat is jouw doel'. 'Voel me bijna schuldig dat jij niet zo hebt kunnen genieten' zeg ik. 'Ik heb genoten om jou te zien genieten en jezelf hebt overgegeven' zegt Ben. Ik kijk naar zijn kruis en zie dat zijn pik ook is opgezwollen. Een mooie stevige kaarsrechte pik. Ben pakt een sarong en dekt snel zijn pik af. Ik glimlach. 'Weet je dat ik het nu erg geil zou vinden als je jezelf aftrekt en klaarkomt over mijn lichaam heen' zeg ik. 'Dat hoort niet bij de sessie' zegt Ben. 'Dat weet ik, maar dat zou mijn ultieme overgave zijn' zeg ik. Ben aarzelt. 'Hoe bedoel je?' vraagt Ben. 'Ik ben doordat jij mij extern- en intern hebt gemasseerd klaargekomen' zeg ik 'als jij nu zou klaarkomen over mij heen, dan zou ik dat de ultieme afsluiting van de sessie vinden'. 'Dat vind ik geil' zeg ik 'en ja, ik weet dat het eigenlijk niet mag, jij bent de therapeut en ik de cliënt, maar dit is wel mijn ultieme droom'. Ben twijfelt. Zijn hand glijdt onder de sarong. 

Ben staat op. Terwijl ik op mijn rug lig, komt Ben over mij heen staan. Ik kijk naar boven en kijk tegen zijn behaarde billen, kale balzak en prachtig, stevige kaarsrechte pik aan. Hij begint zich boven mijn hoofd af te trekken. Zijn lichaam schokt en ik zie dat zijn balzak naar zijn lichaam trek. Druppels zaad vallen op mijn borstkast. Zijn benen trillen. Ik geniet en vind het geil om te zien dat hij klaarkomt. 'Kom eens boven mijn hoofd zitten?' sommeer ik Ben. Ik houd zijn dijen vast en met mijn tong lik ik langs zijn anus. Met mijn rechterhand breng ik zijn pik naar mijn mond. Met mijn tong lik ik de laatste druppel zaad van zijn eikel af. 'Damn ... deze sessie ga ik nooit vergeten' zegt Ben. 'Ik ook niet' zeg ik. Met de sarong veeg ik mijn buik schoon ik kleed me aan. Ben heeft zijn trainingspak aangetrokken. We staan in de hal en rekenen af. We omhelzen elkaar en ik verlaat zijn huis. 

3615 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.