Collega late dienst

'Yes dat hebben we weer gehad' zegt Marcel. Marcel is mijn collega, jonge vent, hetero, mooie gespierde bovenbenen (van het voetballen), een ronde bilpartij, mooi donker haar, volle baardgroei (3 dagen baard) en bruine ogen. Marcel is type rustige jongen, maakt veel grappen maar is verder redelijk stil. We lopen samen na een late dienst terug naar de parkeerplaats. 'Godsamme mijn auto staat helemaal aan het eind van de parkeerplaats' zeg ik. 'Die van mij ook' zegt Marcel 'en de straatverlichting doet het ook niet zo te zien'. 'Nee klopt, dat heeft de beveiliging al aangegeven' zeg ik. 'Gelukkig is er nog zoiets als een heldere maan' zegt Marcel. Samen lopen we naar onze auto's. Het is rustig op de parkeerplaats die omringt word door vele bomen en struiken. 

'Best wel donker hier' zegt Marcel. 'Ja man, je zou hier alleen moeten lopen' zeg ik. 'Ben je bang dan?' vraagt Marcel. 'Nee ik niet, jij?' vraag ik. 'Nee, zal wel niet de bosjes ingetrokken worden door een vouw' zegt Marcel. Ik moet lachen. 'Mmm straks word je door een man de bosjes ingetrokken' zeg ik. 'Nou dan weet ik niet wat ik moet doen' zegt Marcel. 

'Maar we gaan er maar niet vanuit' zeg ik 'zou wat zijn als wij hier nu aangevallen worden'. 'Rare gedachte' zegt Marcel. 'Ik rook nog ff een sigaretje voor ik ga rijden' zegt Marcel. 'Ok' zeg ik 'dan kletsen we nog even verder'. 'Dit soort parkeerplaatsen heb ik vroeger wel eens bezocht opzoek naar seks' zeg ik. 'Oh echt?' vraagt Marcel 'is dat niet heel erg gek?'. Ik beschrijf dat het wel spannend was om destijds opzoek te gaan naar het onbekende en de spanning. 'Maar dan ging je dus iemand pijpen die je niet kende?' vraagt Marcel. 'Ja zoiets, dat was juist wel spannend dat spel van aantrekken en dan aftrekken' zeg ik. 'Lijkt me heel gek, maar anderzijds ook wel spannend om eens iets te doen wat ik nog nooit heb gedaan' zegt Marcel. 'Dus als dit nu zo'n ontmoetingsplek zou zijn dan zouden wij elkaar soort van versieren en dan seks met elkaar hebben?' vraagt Marcel. 'Nou als ik een type zoals jou zou tegenkomen, dan zou ik zeker proberen om je aandacht te trekken en te kijken hoe ver je zou gaan' zeg ik. 'Waarom? Wat vind je zo spannend aan types als ik?' vraagt Marcel. 'Nou, type hetero en voetballer' zeg ik 'je ziet er goed uit, mooi lichaam'. 'Daar kan ik wel wat mee' zeg ik. 

Marcel kijk mij aan en begint te lachen. Zijn mooie witte tanden lichten op in het maanlicht. Met zijn hand glijdt hij onder zijn poloshirt en duwt deze iets omhoog. Zijn streepje haar richting zijn navel tekent in het maanlicht af tegen zijn bijna witte huid. Hij laat zijn hand zakken en streelt nu over zijn kruis. 'Zoiets?' zegt Marcel al glimlachend. 'Ja zo zou het kunnen gaan' zeg ik. Ik leun tegen mijn auto aan en wrijf met mijn hand over mijn kruis. Met mijn andere hand maak ik de knoopjes van mijn blouse open. Ik ontbloot mijn bovenlijf. en pak mijn tepel tussen mijn vingers, mijn tong glijdt tussen mijn lippen door. 'En dit zou mijn reactie dan zijn' zeg ik. 'Aha, ik snap het' zegt Marcel. Zijn hand kneed zijn kruis en hij opent zijn riem en maakt zijn broek los. Zijn boxershort word zichtbaar en zijn hand glijd vanaf zijn buik achter de boxershort. Hij gaat wat wijdbeens staan en laat zijn broek tot net boven zijn knieen zakken. 'Word je hier geil van?' vraagt Marcel. 'Mmm zeker' reageer ik 'en jij?'. 
Beide handen glijden in zijn boxershort en hij haalt zijn pik eruit. In de schemering tekent zich een mooie kaarsrechte pik af. 

Ook ik maak mijn broek los en laat deze op mijn enkels glijden. Mijn handen wrijven over de boxershort. Mijn pik is hard. Ik trek mijn boxershort naar beneden en pak mijn balzak vast. Marcel kijkt en is ondertussen zichzelf aan het aftrekken. Ik kom naar hem toelopen. Ik kijk hem aan en kijk naar beneden. Met mijn rechterhand pak ik zijn pik vast en begin hem af te trekken. Marcel bijt op zijn onderlip en begint zwaar te ademen. 'Vind je het ok?' vraag ik. 'Mmm' is de reactie. Hij sluit zijn ogen. Ik kniel voor hem op de grond. Ik trek zijn broek en boxershort nog iets verder naar beneden. Ik voel zijn balzak en neem zijn harde, dikke pik in mijn mond. Ik duw hem tot aan mijn huig en moet bijna kokhalzen. Ik kijk omhoog en zie Marcel met zijn ogen dicht staan. Hij kreunt. Hij staat tegen zijn auto aangeleund. Ik pijp zijn heerlijke pik terwijl ik mezelf aftrek. Ik duw zijn grote harde pik diep achterin mijn keel. Ik trek hem af en hoor zijn ademhaling zwaarder worden. 'Ik ga spuiten' kreunt Marcel en ik voel stralen met dik zaad in mijn keel spuiten. Zijn lichaam trilt. Ik trek mezelf af en spuit mijn ballen leeg op de parkeerplaats. Ik schraap mijn keel en spuug het warme dikke zaad van Marcel op de grond. Ik sta op en trek mijn broek omhoog. Ook Marcel kleed zich aan. 

'Zo gaat dat dus?' zegt Marcel 'nu snap ik wel dat mannen dit spannend vinden'. 'Godsamme je pijpt heerlijk' zegt Marcel. 'Ik vond het lekker om je te pijpen' zeg ik 'ik zou je inderdaad zo doen als ik je tegen zou komen op een parkeerplaats'. 'Focking wat geil was dit' zegt Marcel. 'Ik zie je morgen' zeg ik. 'Jazeker, tot morgen' zegt Marcel. We stappen in onze auto's en rijden de parkeerplaats af. Onderweg ben ik nog aan het genieten van deze bijzondere situatie. Thuis aangekomen ontvang ik een berichtje van Marcel 'ik ga je snel weer zien, dit smaakt naar meer'. 'Welterusten pik, tot morgen' stuur ik terug. 

3567 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.