Afrikaan

Je bent samen met de man van je beste vriendin in het zwembad omdat hij zwemles heeft gehad en we samen naderhand nog even rustig gaan zwemmen. Ayoub is 35 en komt uit Ivoorkust. Hij is donker qua huidskleur, is groot (193) en heeft een mooi gespierd maar onbehaard lichaam. Ayoub is al ruim 12 jaar in Nederland maar heeft nog nooit leren zwemmen. Hij volgt nu zwemlessen en naderhand mag je dan nog even rustig zwemmen met bekenden die meekomen. 


Ik was vanuit mijn werk doorgereden naar het zwembad, had me snel omgekleed in de grote kleedruimte en kon direct vrij zwemmen. Ayoub lag al in het ondiepe bad en daar hebben we nog een uurtje vrij gezwommen. Deze avond was het erg rustig en er waren maar 5 mensen en 1 badmeester aanwezig. De meesten van hen waren al naar huis toen wij ons ook richting de kleedkamer begaven. 'Hoe ging de les' vroeg ik toen we naar de kleedkamer liepen. 'Ja ging wel lekker' vertelde Ayoub. Geert een andere deelnemer aan de les liep ook mee, maar hij ging zich omkleden in een apart kleedhokje. Samen met Ayoub liep ik naar de grote kleedruimte. Er was verder niemand. Ik deed mijn zwemshort uit en liep in mijn blote kont richting de douches. Ayoub bleef wat onwennig staan. 'Is er iets?' vroeg ik. 'Nee, nee, zeker niet, maar jij bent altijd zo vrij in je doen en laten' zegt Ayoub. 'Oh sorry, heb je daar last van?' vraag ik. 'Nee, nee, zeker niet' zegt Ayoub en begint te lachen. Hij trekt zijn zwemshort uit en komt ook richting de douche lopen. Ik kijk hem aan als hij op mij af komt lopen. 'Mag ik ook wat shampoo?' vraagt Ayoub. 'Zeker' antwoord ik en geef hem de fles. Hij komt naast mij staan. Het water glanst prachtig over zijn mooie gladde huid. Ayoub heeft een paar ontzettend stevige ronde billen. Hij heeft mooi kort krullend schaamhaar en een prachtig lange besneden pik. Hij heeft een platte buik en een mooi gespierde borstkast. Het schuim glijdt langs zijn lichaam naar beneden. 

'Gaat ie lekker?' vraagt Ayoub. Ik word wakker uit mijn droom. Het warme water van de douche stort over mijn lichaam. 'Euhm, ja, nee, prima' stamel ik 'hoezo?' Ayoub knikt en kijkt richting mijn kruis. Ik kijk naar beneden en realiseer mij dat ik een stijve heb. Mijn piemel is knetterhard en staat met een kromming naar beneden haaks op mijn lichaam. 'O sorry gast' breng ik al stamelend uit en draai me om. 'Haha .. geeft niets' zegt Ayoub 'waar moest je aan denken dat je zo geil werd?' . 'Euhm, nou, ja, dus ... ' breng ik al stamelend uit. 'De combinatie water, mooie billen, schuim' zeg ik 'het maakt me een beetje rozig en geil'. 'Serieus?' zegt Ayoub 'dus je word geil door samen met mij onder de douche te staan?'. 'Ja sorry' zeg ik. Hij komt op me aflopen en pakt mijn pik vast. 'Voelt stevig aan' zegt Ayoub. Ik voel het schaamrood naar m'n hoofd stijgen. Heeft de man van mijn beste vriendin mijn pik nu in zijn hand en is hij mij nu aan het aftrekken? Hij komt schuin achter mij staan en ik voel zijn naakte lichaam tegen mij aandrukken. Hij blijft me aftrekken. 'Dit vind je geil toch?' zegt Ayoub. 'Jazeker' weet ik nog uit te brengen. 'Dan ga ik even door' zegt Ayoub. Ik probeer met mijn hand zijn pik vast te pakken, maar Ayoub haalt mijn hand weg. Heel even voel ik zijn slappe grote pik, maar 'ik trek jou' zegt Ayoub. Ik voel mijn ademhaling zwaarder worden en het ritme blijft constant. Met krachtige stralen kom ik klaar. Ayoub laat mijn pik los en wast zijn handen onder de douche. 

Ik draai me om en maak mijn pik schoon. 'Dank je wel' zeg ik tegen Ayoub. Hij knikt. Ik zie dat hij zichzelf aan het bevredigen is. Ik kom naar hem toelopen en wil hem aftrekken. Hij draait zich af. 'Je mag kijken' zegt Ayoub, 'meer niet'. Hij draait zich om en laat zien dat hij volledig stijf is. Een grote, dikke pik staat vier overeind. Zijn hand maakt draaiende bewegingen over zijn eikel. 'Ga op je knieen zitten en kijk' zegt Ayoub. Ik neem voor hem op de grond plaats. Hij komt iets dichterbij staan. Ik zie zijn balzak heen en weer bewegen. Zijn pik is hard en zijn hand wrijft over zijn ontblote eikel. Zijn ademhaling versneld en ik zie dat zijn balzak omhoog getrokken word. Hij komt naar mij toe en spuit zijn zaad in mijn gezicht en slaat zijn grote pik een paar keer in mijn gezicht. Ayoub draait zich om en gaat zijn pik schoonmaken onder de douche. Ik zit nog vertwijfeld op de grond, te verwerken wat er zojuist is gebeurd. Ik sta op en was mijn gezicht schoon. We kleden ons aan en stilzwijgend verlaten we het zwembad. 

4420 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.