Ontdeugend op,t kantoor

Gebeurd dit echt op een kantoor moet antwoord schuldig blijven maar denk komt wel voor natuurlijk! De actie in dit verhaal denk aan rotzooien in de baas zijn tijd en met de baas. De bazen de twee directeuren en twee kantoor medewerkers houden er wel van. Onder directeur Marco heeft een pr(personal assistent Johan wel okay vind. De directeur zelf Fred wordt behaagd door Raymond welk betaalt voor krijgt. Want diens motto om betaalt voor worden is mijn kont is geen garage waar gratis in en uit kan rijden haha! Het verhaal begint in het magazijn eindigt onder de douche dan weten ook. Simpel Frits & Raymond begeleiden belangrijke klant door het magazijn. Er gebeurd actie wat Frits in de gaten heeft leid klant af gewoon. De klant is tevreden en Frits begeleid hem naar de deur. Maar wat gebeurd er en heeft het gevolgen even geduld?


Johan en Marco zijn in,t magazijn laat zo zeggen Johan kan meer met zijn handen dan typen! Marco broek is naar beneden en Johan staat hem af te trekken simpel waarom tegen stelling? onbelangrijk toch. Raymond heeft gezien en keurt eigenlijk af. Maar is  ook wel geil van geworden handig Frits heeft goede pijp beurt nodig. Raymond weet dat  af betaling voor nieuwe snelle auto er mee verdient. Frits heeft geen pr nodig wel kantoor sletje en Raymond was juiste keuze. Raymond doet niet graag maar beter gevuld loon zakje doet je veel vergeten !

Had actie in magazijn gevolgen echt wel maar geen on prettige haha. Raymond leid duo Frits kantoor in denkend aan laatste auto af betaling. Natuurlijk gruwelt van komen gaat maar geld is zijn drijfveer hij is als de wip in speeltuin iedereen wil er op! Marco & Johan krijgen op de kop dan gaat bureau la open glijmiddel en condooms komen er uit. Raymond doet Frits broek naar beneden zijne ook zet zich schrap tegen bureau. Frits pompt hem vol en verlaat daarna bezweet kantoor. Johan brengt hem in opdracht van Marco naar de douche Frits is zeventig al. Onder tussen straft Marco dus Raymond af met hem eens goed te nemen dan klaar te komen op zijn buik. Johan heeft onder tussen Frits gedoucht en daarna naar camping bed gebracht haha. Marco zeept Raymond in onder de douche welk spontaan komt. Johan werpt Raymond handdoek toe welk zich af droogt later weer achter zijn bureau zit. Marco & Johan verwennen elkaar nog voor ook weer aan het werk gaan.

2768 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.