Voetbalvrienden Deel 2

Tijdens de eerstvolgende trainingen die volgenden na mijn avontuur met Bennie was er niets aan de hand. De trainingen verliepen zoals altijd. Tot plots na een week of 5 Bennie weer handtastelijk werd tijdens de training. Nou vond ik dit niet echt vervelend, maar had er geen zin in dat andere teamleden hier getuige van zouden zijn. Bennie begreep dit en stopte dan ook toen ik zachtjes hem hierop aansprak. In de kleedkamer maakte Bennie weer geen aanstalten om zich snel te willen douchen. Dit bracht bij mij een geil gevoel naar boven. Bennie ging voor mij de douches in toen de meeste jongens al weer huiswaarts waren gegaan. ‘Kom je nog Arie’. Met een grijns kwam ik de hoek om en zag Bennie zichzelf aftrekken. ‘Joh ik ben zo Geil Arie’. Kom hier en zoen me, we raakten samen in een heerlijke tongzoen verwikkeld. ‘Zullen we naar mijn huis gaan ’vroeg Bennie. ‘Mijn ouders zijn een paar dagen weg en ik ben alleen thuis’. We zoenden nog wat en zeepten elkaar in. We gingen zo in ons spel op dat we niet hoorden dat er nog iemand terugkwam in de kleedkamer. Plots hoorden we de buitendeur weer dicht slaan. Van schrik spoelden we ons af en kleden we ons aan. We gingen in de auto naar het huis van Bennie. We namen plaats op de bank en dronken een biertje. ‘Hoe wist je trouwens dat ik jongens wel interessant vond Bennie’. ‘Joh dat was niet zo moeilijk’. Ik zag je wel heel vaak op de bank zitten gluren naar al die mooie jongensbillen tijdens het douchen, hoewel je het heel onopvallend probeerde te doen. Ik schrok van zijn woorden. Denk je dat anderen het ook hebben gemerkt? Nah kan bijna niet die waren altijd te druk met douchen en met het naar huis gaan bezig. Maar omdat ik ook wel een mooie jongen kan waarderen let ik natuurlijk beter op dan de overige teamleden. Met deze woorden legt Bennie zijn hand op mijn bovenbeen. Trek in een leuk filmpje vraagt Bennie en kijkt me indringend aan. Wat heb je in de aanbieding vraag ik. ‘Ik zal je verrassen’ Bennie staat op en zet de tv aan. Er wordt een zender gezocht met betaal optie. Bennie zoekt een geile homofilm op en drukt de pincode in en gaat weer naast me zitten. De film gaat over een jongen die door meerdere donkere mannen wordt genomen. Wow Bennie das wel een van mijn stoutste fantasieën. Geniet ervan zegt Bennie. De film liep een dik kwartier toen Bennie zich niet meer kon beheersen en zijn kleding uit begon te trekken. Om de volle aandacht te krijgen ging Bennie tussen mij en de tv staan en stripte als een professional.

De film liep door op de achtergrond, maar mijn aandacht ging volledig naar Bennie zijn stripshow. Alles ging langzaam en op een ritmische manier uit. Tot zijn strakke boxer, die bleef aan. Kom eens op je knieën naar mij toe gekropen Arie. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen, ik zakte van de bank af en kroop zo richting die mooie Bennie. Vlak voor hem greep Bennie mijn hoofd vast en duwde die tegen zijn kruis aan. Ik rook een heerlijke mengeling van mannengeur en urine. Lik mijn bobbel zei Bennie.  Vol overgave gaat mijn tong over het stof van zijn strakke gladde boxer. Kreunend staat Bennie te genieten van de intense bewegingen van mijn tong. Af en toe blaas ik op de plek van zijn eikel. Mijn handen bewegen zich richting de volle billen van Bennie en wrijven over het zachte stof op zijn billen. Je maakt me gek Arie. Trek mijn boxer uit met je mond als je kunt. Met mijn tanden begon ik aan zijn short te trekken, stukje bij beetje kreeg ik, rond Bennie heen kruipend, zijn short langzaam naar beneden. Het laatste stukje was weer aan de voorkant, waar plots de harde pik van Bennie uit de boxer schoot tegen mijn neus. Nu ik de verdikte obstakel gepasseerd was kon ik de boxer in een ruk helemaal naar zijn voeten brengen met mijn mond. Bennie stapte eruit en trok mijn hoofd weer omhoog. Hij duwde mijn hoofd weer in zijn kruis. Ik likte direct zijn ballen en ging langzaam naar zijn schacht. Mijn tong vergat geen millimeter en eindigde bij zijn eikel. Hier proefde ik het voorvocht dat al rijkelijk uit zijn pisgaatje droop. De dikke eikel verdween daarna helemaal in mijn mond en ik zoog zachtjes op zijn eikel. Mijn tong af en toe ronddraaiend. Bennie had het niet en kreunde van genot. Toen begon Bennie neukbewegingen te maken in mijn mond. Ik hield mijn hoofd stil en voelde de heerlijke paal van Bennie in en uit mijn mond gaan. Nog steeds draaide de film op de achtergrond, ik kijk opzij en zag daar de blanke jongen op zijn knieën midden in een kring zitten waar de donkere mannen om de beurt hun pikken in de mond van de jongen duwden. Geil liet ik mij verder in mijn mond neuken. Tot Bennie plots stopte en mij omhoogtrok. ‘Het wordt tijd dat die kleren uit gaan’. Ik heb mijzelf nog nooit zo snel van mijn kleding ontdaan geloof ik. In no time stond ik naakt voor Bennie. Bennie duwde mij tegen zich aan, waarbij onze pikken hard tegen onze lichamen werden geklemd. Een intense tongzoen volgde. Heerlijk zoals Bennie kon tongen. Kreunend draaiden we ons speeksel rond in elkaars warme mond. ‘Ik wil je gaatje vullen Arie’.

Met toch wel een beetje angst in mijn ogen keek ik Bennie aan en zei zwoel ‘graag’. Bennie draaide mij om en duwde mij voorover op de leuning van de bank. Mijn benen werden gespreid en ik voelde een vinger door mijn bilnaad gaan. Bennie zakte door zijn knieën en begon mijn ster te likken. Zijn tong ging deskundig langs mijn hol en af en toe erin. Het was een onbeschrijflijk gevoel dat mij bekroop. Een stil kreunen en een zucht kon ik niet meer onderdrukken. Ik voelde mijn kutje nat worden van zijn kwijl. Plots ging er een vinger in, net zo makkelijk als die eerste keer in de kleedkamer toen er zeep door mijn bilnaad liep. Bennie bleef erbij likken en na verloop van tijd kon er een 2e vinger bij, zelfs een derde werd toegelaten. Dit moet voldoende zijn fluisterde Bennie in mijn oor. Hij ging staan en ik voelde een zachte druk van een eikel tegen mijn kutje. Komt ie zei Bennie en duwde zijn eikel in een keer naar binnen. Ik bracht een kreet uit en Bennie stopte. ‘Gaat het’. Ik kreunde van pijn, en voelde een traan in mijn ooghoeken opkomen. Bennie wachtte even en probeerde langzaam door te drukken. De pijnscheut ebde weg en Bennie kreeg van mij het teken om door te duwen. Met een laag ritme stootte Bennie heerlijk door. Steeds verder werd zijn schacht in mij geduwd. Tot het moment dat ik de ballen van Bennie tegen mijn benen voelde kletsen. Het stoten werd iets onregelmatiger. ‘Ga je zo spuiten’ vroeg ik. Bennie gromde en ging over mijn rug liggen, ik voelde zijn adem in mijn nek. Bennie bleef stoten en ik voelde een dikker wordende lul in mijn warme darmen. Bennie gromde harder en ik voelde zijn kwijl in mijn nek druipen en dan plots voelde ik een scheut sperma mijn darmen in golven. Bennie kwam kreunend klaar en bleef door stoten tot de laatste druppel. Uitgeblust bleef Bennie toen een tijdje op mijn rug liggen. Zijn warme lichaam voelde heerlijk aan. Het zaad liep inmiddels langs mijn been naar beneden. Kom zei Bennie draai je om dan zuig ik je leeg. In de draai dirigeerde Bennie mij naar de grond waar ik op mijn rug ging liggen. Bennie boog zich over mijn lul en zoog mij heerlijk leeg. Het duurde niet lang of mijn zaad zocht zijn weg naar de keel van Bennie. Geen druppel werd er gemorst en ik werd tot de laatste druppel leeggezogen. Dit gaf mij aan het eind een heerlijk gevoel dat wel uit mijn tenen leek te komen. De film was inmiddels al lang afgelopen. Samen hebben we ons gedoucht en hebben we nog lekker naakt naast elkaar op de bank ven een biertje genoten. Eindelijk ontmaagd fluisterde ik Bennie nog in zijn oor voordat ik huiswaarts ging.

3311 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.