Congres 2

Ik liep na het congres samen met onze psycholoog naar het hotelletje wat we hadden geboekt. We hadden zojuist een congres over de psychiatrie bijgewoond en Johan* en ik hadden (apart van elkaar) een kamer in hetzelfde hotelletje geboekt. Het hotelletje lag ongeveer een 10 minuten wandelen van het congrescentrum verwijdert en had in de kelder een zwembad en een wellness en sauna gedeelte. 


"Fijne avond' zegt Johan terwijl hij de trap oploopt naar boven. 'Ja jij ook' reageer ik terwijl ik naar de receptionist loop 'is vanavond het zwembad toegankelijk voor bezoekers van het hotel?'. Achter de balie staat een leuke blonde jongen, blauwe ogen, brede glimlach, halflang blond haar beetje wild door elkaar. Hij heeft een prachtig gespierd lichaam en er past maar net een blauw poloshirt om zijn bovenarmen en borst. 'Jazeker is dat toegankelijk voor bezoekers, maar vanavond is het ook wellness en sauna avond en dat houd in dat het zwembad ook toegankelijk is voor bezoekers van de sauna' zegt de receptionist 'en dat betekend dat het vandaag naakt recreatie is'. 'Je hebt via de gang waaraan je kamer is direct toegang tot de wellness ruimte of zwembad' zegt hij 'en je kan dus met badslippers en badjas vanuit je kamer naar het zwembad toe gaan'. 'Ok helder verhaal' zeg ik en ik bedank hem voor de info en loop naar mijn kamer. 

In mijn badjas en op slippers loop ik door de gang van het hotel richting het zwembad. Er ligt in de kelder een 25 meter bad en vanuit de ruimte heb je een prachtig uitzicht in de tuin en is er een doorgang naar de sauna. Als ik het zwembad binnen loop is er niemand aanwezig. Ik hoor een heel rustig muziekje, maar verder helemaal niets. Ik loop gekleed in mijn badjas naar de doorgang met de sauna, maar zie daar ook niemand. Als ik me omdraai komt de receptionist binnenlopen. Hij heeft ook ontzettend mooie gespierde en behaarde bovenbenen en kuiten in een donkerblauwe sportbroek. 'Het is erg rustig vanavond' zegt hij als hij al glimlachend op mij af komt lopen. 'Ja ik zie het, maar des te meer ruimte heb ik' antwoord ik. 'Zo is het maar net' zegt de receptionist 'ik ben vanavond ook de badmeester, dus als je vragen hebt, dan roep me maar'. 'Ik ben Bart' zegt hij. 'Helder verhaal Bart' zeg ik en ik hang mijn badjas aan een haakje in de ruimte. Mijn badslippers en boxershort doe ik uit en ik loop richting het zwembad. De hele korte zijde is een trap en je kan dus zo middels de trap het water inlopen. Ik voel het warme water mijn lichaam omsluiten en als ik begin met baantjes trekken bekruipt mij een bevrijdend gevoel als er een warme waterstroom langs mijn balzak stroomt. Heerlijk wat ontspannen. 

Bart glimlacht en loopt de wellness ruimte in. Ik trek wat baantjes en dompel mezelf onder water. Als ik weer met mijn hoofd boven water kom, staat Johan bij de trap. 'Jij ook hier een paar baantjes trekken?' vraagt Johan. 'Euhm, ja, heerlijk ontspannen' antwoord ik. 'Ik hoorde dat het vanavond wel naakt recreatie is in verband met de sauna' zegt Johan. 'Ja dat klopt, maar boeien ... scheelt weer een natte zwembroek' zeg ik. Johan moet lachen. 'Ik heb niet eens een zwembroek bij me' zegt Johan 'dus het komt me beter uit'. Hij loopt naar de zijkant en trekt zijn kleding uit. Het valt me op dat hij een tattoo op zijn rug en bovenarm heeft. Als hij zijn onderbroek uittrekt zie ik een paar prachtig, onbehaarde, ronde billen. Hij draait zich om. Hij heeft een onbehaard lichaam en is goed gebouwd. Hij is lang, heeft een normaal postuur. Zijn schaamhaar is bijna niet zichtbaar en hij heeft een lange pik in slappe toestand. Zijn kale balzak bungelt tussen zijn benen. 'Is het water lekker?' vraagt Johan. Nog voor ik antwoord heb kunnen geven springt hij in het water en komt mijn kant opzwemmen. Voor mij komt hij weer boven water. 'Ja dus' zegt hij. Hij zwemt wat om mij heen en vraagt 'zwem je mee?'. Ik zwem met hem mee. Als we bij de trap aankomen maak ik van mijn lichaam een plank en probeer te blijven drijven terwijl ik met mijn onderarmen op één van de treden van de trap leun. Ik voel dat mijn billen net boven het water uitkomen. 

Johan komt naast mij liggen. We kunnen net over de tegelvloer heen kijken en zien de tuin van het hotel. 'Mooie plek' zegt Johan. 'Zeker' zeg ik  en ik kijk rechts van mij. We kijken elkaar aan. 'Altijd lekker even te zwemmen' zegt Johan en hij glimlacht. Hij duwt zijn lichaam naar achteren door af te zetten tegen de trap. Zijn hoofd verdwijnt onder water. Ik hoor dat hij achter mij weer boven water komt. Johan komt weer terugzwemmen en gaat op de trap zitten naast mij. Zijn ellenbogen leunen op de tegelvloer. Zijn grijzende krullen zijn nat en glanzen. Zijn harde, kleine tepels komen net boven het wateroppervlak uit. Ik voel dat mijn pik begint op te zwellen. 'Zullen we nog een paar baantjes trekken?' vraagt Johan. 'Euhm nou, ja, nee, ik lig hier eigenlijk wel lekker' reageer ik. 'Ok' is zijn antwoord en hij zwemt weg. Ik blijf daar nog wat liggen dobberen en probeer mijn gedachten te veranderen zodat ik niet met een erectie in het zwembad ligt. Maar wat ik mij ook inbeeld, mijn erectie blijft. Ik voel dat Johan mijn enkels vastpakt en probeert om mij het zwembad in te trekken. Ik probeer tegen te stribbelen, maar hij lukt mij niet om op de trap te blijven liggen. Hij trekt mij naar zich toe, pakt vervolgens mijn middel vast en trekt mij verder het bad in. 'Kom gewoon nog even het water in' zegt Johan 'dit deed ik ook altijd met mijn zoons, beetje stoeien in het water'. 

Ik laat het los en zwem van Johan weg verder naar het diepere deel van het bad. Mijn pik is nog steeds hard. Johan zwemt achter mij aan en probeert mijn schouders vast te pakken en duwt mij onder water. Ik laat me onder water duwen en voel zijn buik, pik en balzak over mijn rug glijden. Ik draai me om en probeer de schouders van Johan vast te pakken. We zijn aan het stoeien. Hij lacht. Ik ontspan en moet ook lachen. We duwen elkaar steeds onder water en hebben elkaar steeds stevig vast waarbij onze lichamen tegen elkaar aankomen. Als ik Johan naar beneden druk terwijl wij met onze gezichten naar elkaar in het water liggen, zet ik mij af op zijn schouders als ik hem naar beneden wil duwen. Mijn lichaam komt omhoog en Johan verdwijnt onder water. Ik ben aan het watertrappelen als ik zie dat Johan naar mij toe komt zwemmen. Hij zwemt ter hoogte van mijn kruis en ik realiseer mij dat mijn pik nog steeds hard is. Ik voel zijn handen mijn middel vastpakken en hij wil mij onderwater trekken, zijn handen verplaatsen zich naar mijn schouders en ik voel dat hij met zijn lichaam tegen mijn lichaam aan schuurt en omhoog komt. 

Hij dobbert voor mij en er staat een glimlach op zijn gezicht. Ik voel dat ik verlegen word en mijn gezicht rood kleurt. Zin hand omvat mijn stijve pik en maakt een trekkende beweging. 'Geil' zegt Johan 'mag ik?'. Ik knik. Hij komt dichterbij en legt zijn hoofd op mijn schouder, terwijl zijn rechterhand mijn pik aan het aftrekken is. 'Lekkere pik heb jij' fluistert Johan in mijn oor. Ik voel zijn handen nu over mijn billen glijden. Zijn vingers gaan door mijn bilnaad. 'Lekkere billen' zegt Johan. Ik zet me af en probeer op mijn rug weg te zwem, maar Johan pakt mijn linkerarm vast en mijn linkerhand glijdt langs zijn pik. 'Voel je dat?' vraagt Johan 'ik ben ook geil'. 'Dit kan niet' zeg ik 'je bent een collega en getrouwd'. 'Ja dat klopt, maar ik ben ook gewoon een man en geil' zegt Johan 'net zoals jij, zo blijkt nu'. 'Maar als je niet wil, dan is het ook goed hoor' zegt Johan. 'Maar een beetje spelen kan geen kwaad toch?' zegt hij. 'Nee dat is waar' denk ik. Johan zwemt terug naar de trap en ik zie dat hij op de laatste trede onder het vloeroppervlak gaat zitten. Zijn handen leunen op de vloer, hij spreidt zijn benen. Zijn stijve pik komt net boven het wateroppervlak uit. Ik zie dat deze kaarsrecht naar boven tegen zijn buik aan ligt. Met zijn rechterhand pakt hij zijn dunne, kaarsrechte en harde pik vast en begint zichzelf af te trekken. 'Kun je hier wat mee?' vraagt hij. Ik kom zijn kant uitgezwommen en klim op mijn handen de trap op zodra ik de eerste trede kan aanraken. Ik kom steeds dichterbij en voel dat ik blijf drijven en dat mijn kontje boven het wateroppervlak uitkomt. 'Mag ik je pijpen?' vraag ik. Johan knikt en laat zijn harde pik los. Ik kom wat rechter overeind zitten en zit op mijn knieen op de trap. De hangende balzak van Johan is onder water en ik neem zijn pik in mijn hand. 

Ik kijk omhoog naar Johan. Hij knikt en sluit zijn ogen. Ik neem zijn harde pik in mijn mond en met mijn lippen duw ik de voorhuid naar beneden. Met mijn tong glijd ik over zijn eikel en probeer zijn pik verder in mijn keel te drukken. Het voelt heerlijk om de pik van Johan tegen mijn huig aan te voelen. Met zijn handen duwt Johan mijn hoofd verder naar beneden over zijn ik heen. Ik pijp zijn pik. Johan gaat iets omhoog en neemt plaats op de rand van het zwembad. Zijn balzak raakt de tegelvloer aan. Zijn handen glijden over zijn buik, zijn tepels en over mijn hoofd en schouder. Hij kreunt. Ik geniet van zijn pik in mijn mond. 'Hm Hm Hm' schraapt Bart zijn keel 'heren over 10 minuten sluit het zwembad'. We schrikken allebei. 'Oh sorry' weet Johan uit te brengen en probeert mij weg te duwen en met zijn handen zijn stijve pik af te schermen. 'Niets om jullie voor te schamen' zegt Bart 'maar het hebben van seks is niet toegestaan in het zwembad of sauna'. Hij lacht zijn mooie tanden bloot. 'Maar jullie kunnen vast op de kamer verder gaan' zegt Bart. 'Zeker' breng ik al stamelend uit. We komen uit het zwembad richting onze badjassen lopen. 'Ziet er goed uit heren' zegt Bart als wij langs hem komen lopen. Met onze handen proberen wij onze stijve pikken af te schermen. Ik baal dat ik ook nu weer mijn erectie niet verlies, wat ik mij ook inbeeld. Ik moet mijn pik tegen mijn lichaam aandrukken. Hij staat recht vooruit met een kromming naar beneden als ik loslaat om mijn badjas aan te trekken. 

Johan en ik kijken elkaar aan. Beide blosjes op de wangen en een stijve pik. We slaan de badjassen om ons heen en sluiten het ceintuur. Ik druk mijn stijve pik weer tegen mijn lichaam. Als we naar de uitgang lopen staat Bart ons al op te wachten. Hij heeft een brede glimlach op zijn gezicht, zijn linkerhand ligt op zijn kruis. Ik zie een flinke tekening in zijn kruis. Ik kijk weer naar hem. 'Dat heb je goed gezien' zegt Bart en glimlacht. 'Kamer 10 tweede verdieping' zegt Johan en loopt voor mij de gang in richting de trap. 'Tot zo' roept Bart. 'We laten de deur wel op een kier' zeg ik en loop achter Johan de trap op. In de gang op de tweede verdieping barsten we in lachen uit. 'Serieus' zegt Johan 'wat zijn wij aan het doen?'. 'Ik ben zo focking geil' zeg ik. 'Ja ik ook' zegt Johan 'maar dit heb ik nog nooit gedaan, zeker niet met mannen'. We lopen samen richting kamer 10, de kamer van Johan. Voordat Johan de deur open maakt, maakt hij zijn badjas los en laat deze van zijn lichaam afglijden. Ik sta echter hem en kom tegen hem aanstaan en pak zijn stijve pik vast en begin hem af te trekken. Johan opent de deur en met mijn lichaam duw ik hem naar binnen. Ik schop zijn badjas met mijn voet naar binnen en laat de deur op een kier staan. Johan is op zijn rug op bed gaan liggen. Ik doe mijn badjas uit en kom over hem heen op bed. Ik hang met mijn gezicht voor zijn gezicht. Mijn pik is tussen onze buiken gedrukt. Ik kijk hem aan een druk mijn lippen op de zijne. Mijn onderlichaam schuift over zijn lichaam heen en als ik naar beneden glij, voel ik zijn pik door mijn bilnaad glijden. 

De deur valt dicht en terwijl wij naakt op elkaar liggen kijken we richting de deur. Daar staat Bart en in zijn sportbroek tekent zich een erectie af. 'Mag ik' vraagt Bart en begint zich te ontkleden. 'Zeker' zeggen wij in koor. Bart kleed zich uit. Ik glijd van Johan af en komt naast hem tegen hem aanliggen kijken naar Bart. Het aangezicht van het gespierde lichaam van Bart maakt mij nog geiler. Hij heeft blond haar en een wat donkerder streepje schaamhaar richting zijn navel. Ook op zijn gespierde borst is blond krullende haar te vinden. Als hij zijn slip uittrekt word zijn harde pik zichtbaar. Deze staat haaks op zijn lichaam. Een brede stam, flinke aderen erop en smaller wordend richting de eikel. Hij heeft een kale maar stevige, dicht bij het lichaam aangesloten balzak. Bart komt richting het bed lopen. Ik ga op mijn rug liggen, met mijn hoofd net over de rand van het bed. Johan komt op mij liggen. Het water loopt in mijn mond. Ik lik de balzak en schacht van Bart als Johan de pik van Bart in zijn handen neemt en hem voorzichtig in zijn mond schuift. Ik richt mij op de eikel. De lippen van mij en Johan draaien om de eikel van Bart. Hij kreunt. Zijn handen glijden door de natte krullen van Johan en over mijn borst. 

Johan komt overeind en begint zijn pik te rukken. 'Ik heb nog nooit het bed gedeeld met een man, laat staan met twee geile gasten' zegt Johan, 'maar fuck wat is dit geil'. Bart en ik duiken op de pik van Johan en nemen deze mee in een innige tongzoen. Johan geniet zichtbaar. We richten ons op en zoeken elkaars monden op. Onze drie tongen draaien om elkaar heen, onze handen glijden over de kont en overige lichaamsdelen. Onze lichamen glijden als gladde alen over elkaar heen. We pijpen elkaar, we zoenen, we likken elkaars aars en ballen. We transpireren enorm. Ik voel de tong van Bart in mijn bilnaad en dan zijn duim tegen mijn kringspier. Ik geniet. Ook ik lik de bilnaad van Bart en hij laat gewillig een vinger zijn darmen inglijden. Bart gaat op zijn zij liggen en ik kom achter hem liggen, hij tilt zijn been iets omhoog en ik schuif mijn pik richting zijn kontje. Deze is door al het gelik en vele spuug kletsnat geworden. Hij draait zijn hoofd iets naar achteren en zegt 'wil je me neuken?'. Ik knik en geef hem een zoen. Met mijn hand druk ik mijn pik richting zijn kringspier. Ik voel deze tegendruk geven, maar dan weer ontspannen. Langzaam schuif ik mijn pik bij Bart naar binnen. We zoenen elkaar. Johan komt achter mij liggen en fluistert in mijn oor 'mag ik jou neuken?' en zoent mij. Ik knik en trek mijn been iets omhoog. Johan komt achter mij liggen en maakt met een vinger mijn kontgaatje natter. Ik voel zijn eikel tegen mijn kringspier aanduwen. Hij duwt verder en ik voel zijn lange, harde pik in mij glijden. Langzaam beweeg ik tussen Bart en Johan in. Ik vind het super geil om geneukt te worden en ook te neuken. Wat een geil idee en wat een fijne  ervaring. We zoenen elkaar. 

'Ik ga bijna klaarkomen' kreunt Bart. 'Ik wil je zaad proeven' zeg ik. We stoppen met neuken en halen onze pikken uit elkaars kont. Bart komt over mij heen, Johan ligt naast mij en probeert mij te zoenen. We zuigen de pik van Bart die zichzelf aan het aftrekken is. Bart zijn ademhaling word zwaarder en zijn lichaam spant zich aan. Zijn zaad spuit zich over mijn gezicht heen. De stralen warm zaad die op mijn lippen terechtkomen lik ik op met mijn tong. Heerlijk ziltige smaak. Bart beweegt zich naar achter en komt met zijn kontje boven mijn stijve pik hangen. Mijn pik dringt zijn kontje binnen. Bart beweegt zich op en neer op mijn pik. Zijn eigen pik slaat omhoog- en omlaag. Ik voel dat ik ga klaarkomen. Ik kreun. Bart blijft op mijn pik bewegen. 'Ik ga komen' kreun ik en spuit mijn zaad in zijn kontje. Bart leunt voorover en ik voel dat mijn pik slap word en uit zijn kontje glijdt. We zoenen elkaar. 'Nu jij' zegt Bart kijkend naar Johan 'ik wil jou zaad proeven'. Bart en ik gaan op onze rug op het bed liggen en drukken onze lippen tegen elkaar. Johan komt naast het bed staan en begint zichzelf boven onze hoofden af te trekken. We zien zijn balzak richting zijn onderlichaam getrokken worden en hij spuit zijn warme, dikke zaad over onze lippen. We blijven elkaar tongzoenen en slikken het ietwat zoete zaad van Johan. 

Nagenietend blijven we nog even op bed liggen. 'Ik ga naar huis' zegt Bart, 'mijn dienst zit erop'. 'Ik ga naar mijn kamer' zeg ik 'ik moet morgen vroeg op'. 'Ik ga zo douchen' zegt Johan. 'Bedankt voor deze geile ervaring' zegt Johan 'het was erg lekker'. Ik trek mijn badjas en badslippers aan. Bart kleed zich aan. 'Ja het was zeker geil' zeggen we in koor als we de kamer van Johan verlaten. De deur valt achter ons dicht en we lopen de gang in richting de trap. 'Ik zit op de eerste verdieping' zeg ik. 'Ja kamer 5'zegt Bart 'mag ik nog even bij je komen?'. 'Zeker  ...' zeg ik 'ik zie je zo'. 

3081 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.