Congres 3

.. klop klop. Er word op de kamerdeur geklopt. 


Ik loop in mijn badjas naar de deur en doe open. Bart staat voor de deur, heeft een weekendtas bij zich. 'Kom binnen' zeg ik en ik doe een stap achteruit. Bart stapt binnen en geeft mij een zoen. 'Dank je' zegt hij en zet zijn tas naast zich neer. 'Dat van daarnet was echt mega geil' zeg ik. 'Hm hm, zeker weten' zegt Bart 'ik vind je leuk'. 'Ik jou ook' zeg ik ... We beginnen weer te zoenen. 
'Ik wil even in bad' zeg ik. 'Mag ik mee?' vraagt Bart. 'Zeker mag jij mee in bad' zeg ik en ik loop de badkamer binnen. Er is een grote, extra diepe en lange badkuip aanwezig in de badkamer en ik zet de kraan aan om het bad vol te laten lopen. Bart begint zich uit te kleden en ik trek ook mijn badjas uit. Ik pak het flesje badschuim en laat een druppel in het water vallen. Ik stap in het bad en kijk naar Bart. Hij is nog bezig zich uit te kleden en stapt voor mij in bad. Hij plaatst zijn voeten tussen mijn benen in het bad en als hij wil gaan zitten drukt hij zijn billen richting mijn gezicht. Met mijn handen open ik zijn ietwat behaarde bilnaad en laat mijn tong rond zijn aars draaien. Ik proef nog wat van mijn eigen zaad. Bart gaat tussen mijn benen in het bad zitten en legt zijn lichaam tegen de mijne. Ik omarm zijn schouders. 

We zitten een tijd te genieten van het warme water. Het bad is redelijk volgelopen en er ligt een rijkelijke laag schuim op het water. De badkamer is voorzien van stoom. Onze gezichten en onze huid zijn rood gekleurd van het warme water. We hebben nog niet veel met elkaar gesprokken. Bart draait zich om en steunt op zijn handen als hij mij begint te zoenen. Onze lippen raken elkaar aan en onze tongen draaien om elkaar heen. Mijn pik begint weer te groeien. 'Ik vond het heerlijk om door jou geneukt te worden' zegt Bart en kijkt mij met zijn stralend blauwe ogen aan. 'Het was heerlijk om mijn pik in je te voelen' zeg ik. 'Mag ik jou neuken?' vraagt Bart. 'Zeker mag jij dat' zeg ik. Bart staat op en schuift met zijn hand het overtollige schuim van zijn lichaam. Wat is het een prachtige man als hij zo met zijn natte, gespierde lichaam voor mij staat. Zijn harde pik staat weer recht vooruit. Ik kom op mijn knieen zitten en neem zijn pik in mijn hand. Ik breng mijn mond in de richting van zijn pik. Mijn lippen glijden over zijn eikel richting de schacht. Zijn handen drukken mijn hoofd verder over zijn pik heen. 

Ik laat zijn pik los en met mijn tong glijd ik via zijn dijen, buik en tepels naar zijn hals. We zoenen weer. Heerlijk. Ondertussen is het merendeel van het water weggelopen uit het bad. Bart zakt wat onderuit in het bad terwijl wij aan het zoenen zijn. Ik dirigeer mijn lichaam naar beneden en voel zijn eikel in mijn bilnaad glijden. Ik kijk hem aan. 'Mag ik op je zitten?' vraag ik. Bart knikt. Ik voel zijn stijve pik mijn kont inglijden. Mijn pik beweegt. Ik beweeg op- en neer op zijn pik. We zoenen. Ik voel zijn pik en eikel langs mijn prostaat glijden. Heerlijk gevoel. Met mijn vingers kneed ik zijn tepels. Bart kreunt. Zijn handen glijden onder mijn billen door en hij duwt mij omhoog. Ik voel dat zijn pik uit mijn kont glijdt. Bart gaat over de rand van het bad hangen. 'Neuk me' zegt hij. Ik zie zijn mooie ronde billen met een laagje schuim voor me. Met mijn vingers veeg ik door zijn bilnaad. Ik zet mijn eikel voor zijn kringspier en duw voorzichtig mijn pik naar binnen. 'Fuck wat lekker' zegt Bart. Ik neuk met krachtige stoten. 'Spuit me vol' kreunt Bart. Ik voel dat ik ga klaarkomen. Alle spieren spannen zich aan. Mijn ademhaling versneld. Het ritme word krachtiger. Mijn zaad spuit ik in zijn kontje. 'Ik voel het' zegt Bart 'ik voel je geile zaad'. We stappen uit bad en ik pak de badjas mee en ga op mijn rug op het bed liggen en trek mijn benen naar me toe. 'Neuk me' zeg ik en kijk naar Bart. Hij komt op zijn knieën  voor mij zitten en begint mijn kontje te likken. Ik kreun. 'Godsamme wat geil om die natte tong van jou te voelen' zeg ik 'maar fuck, druk die pik in mij'. Hij komt overeind en ik voel dat zijn eikel tegen mijn kontgaatje word gedrukt. Ik ontspan en voorzichtig word zijn pik bij mij naar binnengeschoven. Heerlijk! Hij komt voorover hangen en we kunnen elkaar zoenen, terwijl hij zijn onderlichaam beweegt en met korte stoten mijn kontje neukt. Hij pakt mijn enkels vast en zoent de onderkant van mijn voetzolen. Met ferme, krachtige stoten komt hij in mij klaar. We zoenen weer als zijn pik uit mijn kont glijdt. 

Bart ligt bovenop mij. 'Wat vind ik dit lekker' zegt hij. 'Ja serieus, dit was echt mega lekker' zeg ik 'mijn ballen zijn nu echt wel leeg'. Ik voel vingers van Bart door mijn bilnaad glijden. Hij haalt zijn hand naar onze gezichten, 'kijk mijn laatste zaad'. Hij likt het van zijn vingers en ook ik probeer nog wat mee te krijgen. We zoenen weer. We blijven nog even op bed liggen en ik voel zijn hoofd op mijn borst liggen. Ik ben gelukkig. Bart is een leuke man. 'Zullen we even afspoelen?' vraagt Bart. 'Lijkt mij een goed idee' zeg ik en we lopen naar de badkamer en nemen daar een douche. 'Blijf je slapen?' vraag ik. 'Dat zou ik wel heel fijn vinden' zegt Bart. We drogen elkaar af en stappen in bed. We liggen lepeltje lepeltje en ik voel zijn armen om mij heen slaan. We vallen in slaap. 

2667 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.