Amerikaan.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 30-03-21

Ik kon niet slapen creëerde dit verhaal .Zijn echte naam Stefan-Jan maar noem hem Steve een rijke Amerikaan met Nederlandse voorouders. Hij bewoont ranch in buurt van Harlingen in de staat Texas zijn voorouders kwamen uit Harlingen Nederland. Een ranch met cowboys dus vee, maar wij blijven binnen genoeg actie daar. Heeft alleen mannen op de ranch wat eerst moeilijk was maar alles went! Er wonen gewone mannen in het huis nou huis twee woon lagen en meer kamers dan nodig. Laat maar met verhaal beginnen al is mooi weer buiten. Texas staat bekend om dat alles groot is de ranch zeker, ook de inhoud van de mannen hun broek komen wel achter!


We zijn op tijd Steve met Max zijn trouwe inzeper gaan onder de douche plek voor vier. Max zeept Steve goed in vergeet de bilnaad ook niet al vergeet die soms wel haha. Steve staat voor max maar naast sexuele spanning gebeurd er niks deze keer! Steve wordt snel af gespoeld als de beeld telefoon gaat een zoom vergadering. Steve grijpt badjas sluit hem en vergadering kan hij bij wonen. Voor vergeet de mensen van Harlingen tx  eten goed van Steve dus geen probleem  met zijn levens stijl. Steve is klaar met vergadering dus tijd voor actie. Hij hoort thomas in de aangrenzende bibliotheek bezig.

Thomas stond geil met zijn kontje wiebelen terwijl de stoelen doet met stof doek. Zijn kort broek is zo uit als Steve condoom omdoet en hem tegen boeken kast drukt. Hij pompt de condoom vol en gooit hem in thomas prullen bak. Die maakt Steve en zichzelf schoon voor even kamer verlaat! Steve valt op een stoel in slaap gewoon. Thomas wist dat weer fout boel was Steve maakt te lange uren. Dus Max en Thomas brengen Steve naar bed en kruipen er naast. Tot gong voor eten klinkt natuurlijk!

Maar voor het eten eerst spelen met dildo,s het gekreun galmt door de kamer. Steve eet even tot men Larry binnen draagt. die is vol gespoten met chocolade vla en slagroom even schoon likken. Daarna tijd voor sex de mand met glijmiddel en condooms komt uit de kast. Iedereen is geil het gekreun is hoorbaar maar iedereen geniet. Ze weten dat ze daarna voorlopig geen sex hebben. Er ligt teveel werk klaar om gedaan te worden. Dus laten wij maar buiten gaan kijken kunnen hun nog van elkaar genieten.(hoop verhaal is ondeugend genoeg ga even zelf pitten?)

2689 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.