Geile buurman

Tussen mij en mijn buren staat een flinke heg. Normaal geeft deze veel privacy, maar door de droogte waren er gaten in gevallen. Ondanks het warme weer probeerde ik de heg te fatsoeneren door er droog hout uit te knippen. Ik was alleen gekleed in een klein, kort broekje.

Het huisje naast mij werd van tijd tot tijd verhuurd aan mensen die vaak een scheidingsprobleem hadden. Soms aan een gezin die op hun nieuwe huis moesten wachten.

Kreunend duwde ik mij door de zachte heg.

‘Nou buurman, je hebt het nog al moeilijk mee,’ hoorde ik iemand zeggen. Verschrikt keek ik naar mijn buurthuis. Op het hofje achter het huisje lag een man te zonnen op handdoek. Hij was helemaal naakt. ‘Sorry,’ zei ik. ‘Ik wilde je niet storen!’ ‘Geeft niet hoor. Ik ben gisteren aangekomen en blijf een paar weken.’

Ik kon mijn ogen niet van zijn piemel afhouden. ‘Euh ..., euh,... ik ga maar weer eens aan het werk,’ stotterde ik. Hij grijnsde met zijn mooie witte tanden naar mij. ‘Jammer,’ zei hij, ‘je ziet er sexy uit met je bezweet lichaam’. 

‘Jij ziet er anders ook puik uit. Mooi gebruind en euh... mooi gereedschap! Tijdens ons kort gesprek was zijn piemel ook wakker geworden en gleed langzaam over zijn bovenbeen naar zijn buik. ‘Kijk maar uit,’ zei mijn nieuwbakken buurman, ‘ik val op mannen!’

‘Leuk,’ zei ik, ‘ik ben daar ook niet vies van.’ Hij bekeek me van top tot teen en vroeg of ik zin had om naast hem te komen liggen. Aan de stand van zijn piemel kon ik zien dat hij zich er op verheugde. ‘ik kan echt niet,’ zei ik. ‘ Ik moet zo weg.’

‘Jammer zei mijn buurman. Heb je zin om vanavond langs te komen? Dan praten we wat en wie weet wat voor leuke dingen we kunnen doen’. Dat laatste zorgde er voor, dat mijn piemel ook op oorlogssterkte ging staan.

‘Prima. Acht uur ben ik bij je.’ Ik worstelde me uit de haag en sprak mijn piemel bestraffend toe. Maar deze luisterde niet en bleef de hele middag half stijf in mijn broek staan.

‘S avonds ging ik mij uitgebreid douchen en spoelen. Ook mijn schaamstreek kreeg een extra scheerbeurt. Nog een lekker geurtje op en ik was overal op voorbereid. Ik deed alleen een kort sportbroekje aan, geen onderbroek, een een poloshirt met ook niets daaronder.


Om precies acht uur liep ik via de achterdeur zijn huisje in. Zo doen we dat op het platteland. Het huisje was gezellig ingericht. De gordijnen waren gesloten en de lampen zorgden voor een diffuus licht. Een paar geurkaarsen verspreiden een lekkere, erotisch geur. Hij, zijn naam was Ed , kwam juist de douche uit, gekleed in een ochtendjas.

Hij begroette me uitbundig, legde een arm om mijn schouder en leidde me naar een zitbank. ‘Ga zitten,’ zei hij. ‘Ik haal je wat te drinken’. Even later kwam hij weer terug en zette de glazen op de salontafel.  Bijna gelijk legde hij zijn hand op mijn blote been. Dat voelde prettig. ‘Woon je alleen?,’ vroeg hij. Ik beaamde dat. Ed verteld mij zijn levensverhaal. Hij was getrouwd,  maar het huwelijk liep stuk. Ze hadden afgesproken dat zijn partner in hun huis kon blijven wonen. ‘Daarom woon ik tijdelijk hier en heb volgens mij een leuke buurman,’ zei hij met een glimlach en kneep me zachtjes in mijn bubbel in mijn broekje. ‘Ik mis mijn hondje wel. Kijk, hier heb ik een foto van hem.’ Ed ging voor me staan om de foto die op een plankje achter de zitbank stond, te pakken. Mijn neus raakte de ochtendjas. Zonder er verder bij na te denken, gleed mijn hand in de slip van zijn ochtendjas en beroerde zijn piemel. Die reageerde gelijk door recht vooruit te wijzen. Ed deed met een soepele beweging zijn ochtendjas uit en stond naakt voor me. Ik krabde voorzichtig met mijn nagels over zijn tepels. Een kreun kwam over zijn lippen. Ik ging verder naar beneden, sloeg plagend zijn piemel over en beroerde met mijn vinger zijn sterretje. Hij kreunde nog harder en begon te beven, zeker toen ik mijn vinger een eindje in zijn anus stopte.

Zachtjes streelde ik zijn piemel en ballen. Deze stond nu op maximale spanning. Mijn tong likte wat voorzaad van zijn eikel en ik nam toen zijn eikel in mijn mond en begon voorzichtig te zuigen en met mijn tong te spelen. Met één hand kneedde ik zijn ballen. Arme man. Hij kreunde, zei onverstaanbare woorden en beefde als een riet.

‘Stop, stop!’ Smeekte hij. Ik let hem los en stond op. Hij trok mijn poloshirt over mijn hoofd en deed mijn broekje uit. Daar stonden we dan. Twee volwassen mannen, naakt en zo geil als boter. Ed pakte mijn piemel vast en fluisterde: ‘O, wat is hij mooi!’ En begon mij te pijpen, zoals ik nog nooit gepijpt was. Het werd me zwart voor de ogen. We gingen op de grond liggen en hij draaide me op mijn buik. Als vanzelf spreidde ik mijn benen en hij begon mijn sterretje te likken. Wat een heerlijk, geil gevoel.


‘Mag ik je neuken?,’ vroeg hij. Ik vond alles best . Mijn lichaam was één groot geil beest. Ik gromde wat. Dat legde hij uit als een bevestiging en ging verder met rimmen, nu met veel speeksel. Hij duwde een vinger naar binnen en even later nog één. Ik schokte van opwinding. Hij pakte een flesje glijmiddel vanonder de bank (de smiecht) en bracht een flinke hoeveelheid aan om mijn anus en zijn lul. Ik voelde hoe hij zijn piemel bij mij naar binnen duwde. Het deed even pijn, maar even later ging dat over op een zalig makend gevoel. Ed neukte mij nu in een sneller tempo. Gedurig werd mijn prostaat aangeraakt en mijn piemel, die inmiddels snoeihard stond, lekt ruimschoots voorvocht. Jammer genoeg hield hij het niet lang vol. Met veel gekreun en kreten slakend spoot hij mijn kontje vol. We bleven een tijdje liggen. Totdat hij naar me toerolde en wij elkaar zoenden. Onze tongen vonden elkaar en we verdronken in een heerlijke tongzoen.

‘Jij bent nog niet klaargekomen,’ zei Ed. ‘Wil je me alstublieft neuken? Please?’

Hij ging op zijn rug liggen en deed zijn benen over mijn schouders. Voorzichtig duwde ik mijn lul bij hem naar binnen. Ed keek mij verheerlijkt aan. ‘Duw maar dieper’, zei hij. Maar ik was de controle over mijn lichaam al kwijt. Bezeten pompte ik mijn lul in zijn kont. Ed duwde zijn hoofd tegen de mijne en onze tongen vonden elkaar. Dat was teveel voor me. Mompelend en kreunden, onze monden op elkaar, kwam ik klaar een spoot straal na straal in zijn kont.

Toen we weer een beetje tot ons zelf kwamen, gingen we naar de douche waar ik Ed uitgebreid inzeepte. Dat bleef niet zonder gevolgen. Zijn pik schoot alweer als een raket omhoog. Ik pijpte hem naar een climax, terwijl ik mijzelf aftrok. Kreunend kwam hij klaar en ik slikte zijn zaad door.

We zaten even later naakt naast elkaar en zoenden elkaar als twee verliefde tortelduiven. 

Veel later ging ik naar huis en schonk me zelf een flinke borrel in.

Toen dacht ik, weet je wat, ik schrijf het even op.

4979 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.