Een date met een wens

Tijdens mijn chat op de woensdagavond werd ik aangesproken door een jonge knul van 21, hij stelde zich voor en stuurde een foto mee waar hij van top tot teen geheel naakt op stond. Met een glimlach zat ik met hem te chatten, en de foto van zijn lijf, werkelijk heerlijk. Slank, onbehaard, en een mooie pik. 


Tijdens de chat vroeg ik hem naar zijn verlangens, zijn fantasieën, en we raakten al snel aan de praat over een fantastie van hem, een fantastie die makkelijk te realiseren zou zijn.
Ons gesprek verliep verder via kik en we wisselden al snel onze nummers uit. Na wat fijne lange gesprekken kwam het moment dat hij mij uitnodigde om bij hem langs te komen en een ontspannende en lekkere avond te hebben.
Toen ik bij hem aanbelde ging al snel de deur open, en daar stond hij, een mooi ontbloot bovenlijf met een harnas om zijn bovenlijf, een mooie strakke leren broek met een open kruis en een mooie leren string. Op zijn verzoek droeg ook ik mijn leren broek, maar ik had mijn rode leren blouse er bij gedaan. 

We hadden een paar woorden gewisseld, maar de blik in zijn ogen sprak boekdelen, ook de enorme bobbel in zijn string loog er niet om. Met mijn wijsvinger trok ik hem aan zijn harnas naar me toe en we begonnen elkaar heerlijk zacht te tongen. Al snel dwaalden onze handen over elkaars bovenlichaam en over elkaars kruis. Wat zoende die knul lekker en hij wond mij enorm op. 
Uitdagend maakte hij langzaam knoopje voor knoopje mijn blouse los en nam mijn tepel tussen zijn lippen en beet er zachtjes in. Ondertussen gooide ik mijn blouse van me af en duwde hem langzaam op zijn knieën voor me. Met zijn hand masseerde hij mijn pik die keihard zichtbaar was onder de strakke leren broek. Hij knoopte mijn broek los, deed de rits naar beneden en hielp mij uit mijn broek. onder de broek droeg ik niets, dus mijn pik was direct bereikbaar. Direct verdween mijn pik tussen zijn lippen, in zijn mond en zalig begon hij te sabbelen aan mijn eikel en masseerde mijn ballen met zijn hand. Na een paar minuten heerlijk door zijn mondje verwend te zijn trok ik hem overeind en begon hem weer te tongen terwijl ik mijn nagels zacht in zijn tepels zette. Ik keek hem diep in zijn ogen, en grote donkere ogen keken terug. Ik liep een rondje om hem heen en gaf hem een paar keer een tik op de billen. Ik bleef achter hem staan en maakte zijn leren broek los en ontdeed hem van zijn broek en string. "Tegen de muur jij, met je gezicht naar de muur" sprak ik met een strakke toon. Vanuit het niets kwam er een mooi antwoord " ja Meester". 

Ik tikte zijn benen verder uit elkaar en bond zijn pik en ballen af en hing er wat gewichten aan. Met glijmiddel smeerde ik mijn pik in en zijn kontje maakte ik ook gelijk nat en glad. Ik kwam tegen hem aanstaan en liet mijn pik langzaam bij hem in zijn heerlijke nauwe kontje glijden. Dit kontje was duidelijk niet zo heel erg ervaren, dus hield ik daar rekening mee. Zacht gleed mijn pik maximaal in hem en zacht tikte ik met mijn vingers even tegen de gewichten die aan zijn ballen hingen. Langzaam begon ik steeds een beetje harder en sneller in hem te stoten, dit ging boven verwachting goed en hij kreunde bij iedere stoot zachtjes, hij genoot. Zijn wens was om als een slet gebruikt te worden, en besloot ik mijn taalgebruik daarop aan te passen. "Sta je te genieten slet ?" Vroeg ik terwijl ik weer wat harder en sneller begon te stoten. Het voorvocht druppelde uit zijn keiharde pik en zijn gekreun werd steeds wat harder. Ik nam zijn pik in mijn hand en trok hem af terwijl ik bijna op volle snelheid hem aan het neuken was. Een orgasme aan mijn kant naderde en ik besloot in hem klaar te komen. Na een ferme stoot stopte ik opeens en mijn zaad spoot in zijn kontje. Ik bleef in hem terwijl ik hem aan het aftrekken was. Langzaam liet ik mijn pik uit hem glijden en ik draaide hem om. Ik pakte een stoel en zette deze voor hem neer. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon hem vol overgave te pijpen. "Mag ik klaarkomen Meester ?" Kreunde hij. "Kom maar slet, spuit dat slettenzaad maar in mijn mond". Ik had het nog niet gezegd en een gigantische straal aan warm zaad kreeg ik in mijn mond, niet één straal, maar 3 fikse stralen. Met zijn zaad in mijn mond stond ik op en droeg hem op zijn mond te openen. Ik liet mijn tong in zijn mond glijden en het zaad gleed van mijn tong zo zijn mond in, en keurig netjes slikte hij zijn eigen zaad door. Om mijn zaad in zijn kontje te houden drukte ik een grote buttplug in zijn kontje. Deze moest hij 2 uur blijven dragen en dan mocht de plug weer uit. 

Na heerlijk uitgebreid samen te hebben gedouched vertrok ik weer naar huis. Bij thuiskomst kreeg ik direct een mooi appje van hem, hij had zo genoten, en zijn fantasie was werkelijkheid geworden. Tevens diende hij een verzoek in om één van mijn slaven te worden. Dit verzoek heb ik in overweging en later deze week zal ik gaan beslissen of ik hem onder mijn hoede ga nemen. 

Dit verhaal, het is geen fantasie, het is waargebeurd en zeer recent gebeurd.

Meester Elwin

3300 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.