Sletten voor mijn DaddyDom (deel 2: Bram)

...Ik doe mijn best niet te kokhalzen terwijl de man langzaam zijn pik uit mijn mond terugtrekt. Hij heeft de meest kaarsrechte en grote mannelijke staaf die ik ook gezien heb. Ik probeerde niet teveel te kwijlen tijdens de lange deepthroat maar als zijn pik langzaam uit mij gaat zie ik zijn dikke dooraderde pik glinsteren van mijn speeksel. Hij slaakt een zucht van geilheid. Ik ook, maar ook van opluchting. Ik snak naar adem. Godallemachtig zo diep en lang heb ik nog nooit moeten pijpen. Dat ik weinig ervaring heb met deepthroat wond hem juist alleen maar meer op. Dat en dat ik heel erg mijn best doe. Geil werd van zijn lichte dwang. Ik denk dat dat de hoofdreden is dat de beide mannen maar geen genoeg van mij kunnen krijgen.


Ik had eigenlijk verwacht dat ze in de douche al zouden klaarkomen en dat ik daarna af zou douchen en...wel....ik had eigenlijk nog niet zoveel verder gedacht. Wat ik ook niet verwacht had, was dat ze op een gegeven moment besloten dat het misschien beter was om met z'n viertjes naar de slaapkamer te gaan. Zo staand had ik het blijkbaar toch wel heel zwaar, werd er grijnzend opgemerkt. Ik knikte braaf en volgde D en de beide mannen naar een van de slaapkamers.

Voordat ik tijd had om te twijfelen wat te doen, werd ik in het grote bed op zijn hondjes neergezet. Mijn hoofd bij de rand van het bed. En wederom wat het dezelfde man, fris gedoucht, die zijn nog steeds harde pik voor mijn mond hield. Zachtjes mijn hoofd streelde en ik wel begreep wat weer de bedoeling was. Dat ik daarbij toch wat vragend om medelijden keek was alleen maar koren op de molen. Het om-en-om in de douche werd voortgezet in een om-en-om goed en diep moeten pijpen terwijl ze zachtjes op mij inpraatten en aanspoorden. Willend dat ik nog beter mijn best deed. Mijn mondje steeds nog strakker voor ze maakte. Dieper. Echt diep.

Ik had even snel naar de deur gekeken maar goddank was die achter ons dicht gegaan.  Ik was even bang dat er van allerlei vage types binnen konden komen of zouden vragen mee te mogen doen, maar D zorgde voor een streng deurbeleid. De mannen waren niet van plan hun sletje te gaan delen. 

Ik ben dan ook lichtelijk verbaasd en opgelaten als er zachtjes op de deur wordt geklopt en D toch open doet, terwijl ik in een vreselijk sletterig standje - op zijn hondjes-  diep geneukt wordt terwijl de ander in mijn mond stoot. Als ik niet zo vaag van geilheid was geweest, was ik waarschijnlijk meteen opgehouden maar nu houdt de ene man mijn hoofd vast zodat ik braaf blijf pijpen.  En de andere man houdt niet op met neuken maar gaat ongestoord door. Als D de deur opendoet laat hij een stel binnen. Beiden een supermooi sportlijf. De een groot en gespierd, duidelijk de Top van de twee. De ander veel jonger en ook duidelijk iemand die veel in de sportschool heeft gezeten. Ze vragen beleefd aan D of het ok is dat ze binnenkomen en even later staan ze samen met D toe te kijken. Ik voel lichte schaamte en opwinding tegelijk als ze kijken hoe ik word geneukt terwijl ik nog steeds de ander pijp. 

Sletteriger dan dit wordt het niet. Of toch? Want de grote man komt naast de man voor mij staan en begint zijn pik hard te maken. En  ik zie meteen dat ook hij een XL man is. Alles is groot aan deze man. Zijn pik. Zijn postuur. Zijn handen. Alles. Ik weet niet hoe ik het heb als de man  hijgend uit mijn mondje gaat (zwaar hijgend en zijn best doet om niet te komen) en de grote vent rustig zijn grote hand op mijn wang legt, zijn vingers tegen mijn hals voel en zo mijn gezicht naar zijn pik toedraait. Zonder verdere introductie laat ik mij sturen. Ik zie deze man voor het eerst maar het voelt meteen goed. Veilig. Dominant ook. Ontzettend leidend. Braaf zet ik mijn lippen om zijn enorme pik. Strak mijn lippen eromheen kost totaal geen moeite bij deze man. Hij  kreunt goedkeurend en leidt mij dan steeds opnieuw tot ik bijna kokhals en blijft dan continu de grens opzoeken wat ik geil vind en nog net aankan.

Ik heb net Bram ontmoet.

Terwijl Bram zijn enorme pik langzaam terughaalt voel ik aan zijn stoten dat de man achter mij gaat komen. Dat mag ook wel na die neukmarathon. Blijkbaar is de aanblik van Bram, die geil zijn enorme pik uit mijn mondje haalt, voor hem de druppel. Kreunend voel ik hoe hij diep in mij komt. Zonder condoom had hij mij diep gevuld. Het gevoel is er niet minder om. Ik blijf nog natrillend braaf op mijn handen en knieën zitten als Bram omloopt. Ik kijk hoe hij een condoom om zijn pik begint af te rollen. Om dan de hand van de andere jongere man te voelen die voor mij is gaan staan en  zijn pik voor mijn mond houdt. Hij is ook niet verkeerd maar echt nog een jongere jongen, waar ik meestal niet zo'n klik mee heb. Het kost mij de grootste moeite om mijn aandacht bij zijn pik te houden omdat ik weet en voel dat Bram achter mij gaat zitten. Ik hoor hoe hij meer glijmiddel aanbrengt op zijn pik (goddank!) en even later voel ik hem zacht duwen tegen mijn kutje. 

De lichte paniek (ik ben geen doorgewinterde slet en trots dat ik nog steeds superstrak ben) wordt weggestreeld door Bram. Die sterk maar zacht mijn rug en mijn zij streelt. En mijn billen. Pas als ik wat durf te ontspannen voel ik hem meer tegen mij aan duwen. Het is de manier waarop waardoor ik ontspan en het tot mijn eigen verbazing bij zijn eerste poging meteen lukt. Bram voelt als nooit iemand gevoeld heeft. Het is niet puur zijn grootte. Zijn fantastische pik. Zijn grote gespierde lijf (God wat geil ik toch op spieren) Het is gewoon alles. Zijn handen. Hoe hij mij aanraakt. Streelt en streng stuurt. Hij vult me. Zowel fysiek als mentaal. En met veel gevoel. Ongehaast. Voelend wat ik nog net aan kan om even te stoppen als het bijna teveel wordt. Ik kan niet anders dan (ondanks mijn zachte gehakkel dat hij alsjeblieft voorzichtig met mij moet doen!)  meer mijn best doen dan ooit tevoren. En als mijn lichaam eerst nog terughoudend is, bang voor een verkeerde stoot van die enorme volle kaarsrechte XL staaf, geef ik mij meer en meer. Bram voelt het. En in plaats van harde straffende petsen op mijn billen of meteen keihard neuken streelt hij mij liefdevol. En verteld me dat hij voelt dat ik mijn best doe. Ik knik. Om meteen de mond gesnoerd te worden door de pik van de jongere jongen die het duidelijk een geil gezicht vindt om door mij gepijpt te gaan worden terwijl Bram mij neukt. 

Het is alsof de mannen doorhebben dat er iets speciaals tussen Bram en mij is. Want als Bram even uit mij gaat (goddank en jammer tegelijk) komen ze daarna snel en gaan ook vrij snel de kamer uit naar beneden. Mij met Bram en de jonge jongen achterlatend. De jonge jongen blijkt de introducee van Bram te zijn. Als we met z'n drieën zijn zegt Bram mij te gaan douchen. Ik knik en sta wankelend op. Als ik terugkom van een lange douche waar ik af en toe tegen de wand leun om bij te komen en ik mijn kutje bezorgd controleer zitten Bram en de jongen rustig op mij te wachten. Of beter, de jongen pijpt Bram. Houdt hem blijkbaar hard tot ik terug ben. Ik had eigenlijk alleen Bram verwacht. 

Bram zegt het alsof het de gewoonste zaak van de wereld is: Zijn introducee heeft weinig neukervaring dus is het goed als...?  Ik knik. Hoe? En even later lig ik op mijn rug op de rand van het bed. Onder toeziend oog van Bram mij aan te bieden aan de jongere jongen die voor mij op zijn knieën tussen mij benen plaatsneemt. Hij heeft duidelijk nog niet zoveel ervaring en het is Bram die naast hem hem gaat zitten en zijn pik in mij leidt. En Bram kijkt daarna controlerend toe hij wij tweeën bezig zijn. Rustig. Af en toe mijn gevoelige lichaam waarderend strelend terwijl hij zijn eigen pik hard houdt. 

De jongen is duidelijk jong en onstuimig. Hij komt in een mum van tijd. En ook hij gaat weg. Het is nu alleen Bram en ik. Bram kijkt mij lang en goed aan. Hij weet het en ik ook. Alles. Ik blijf liggen terwijl Bram de plaats van de jongen inneemt. Opnieuw wordt ik geneukt. Veel beter. Veel dieper ook. Ik kom bijna. Ik stamel naar hem dat ik bijna nooit wordt klaargeneukt zonder extra stimulans, maar bij Bram is alles anders. Allen breekt Bram  het op tijd af en wil dat ik hoger op het bed ga liggen met mijn hoofd op de kussens.

“Op je rug. Ik wil je geil in je ogen kijken als ik je neuk”

Ook nu praat Bram zacht dominant op mij in terwijl hij mij neukt en ik mijn benen voor hem uit elkaar houd. Ik ben bang dat ik te passief ben maar Bram geniet duidelijk van hoe ik verhit zachtjes onder hem lig te kronkelen en steeds zachtjes steun bij elke langzame diepe stoot die hij geeft. Bram moedigt mij steeds zachtjes aan om mij te laten gaan. Ik heb het gevoel dat ik met hem versmelt. Dit is intiem. Hij diep in mij. Hoe hij mij keer op keer diep vult. Steeds opnieuw. Zijn grote gespierde lijf half bovenop mij. Onze warme lichamen dicht tegen elkaar aan. Zijn spieren die ik voel werken.  Ik voel zijn opwinding en hij voelt hoe mij ademhaling gejaagd gaat en ik steeds zijn lichaam opzoek. Zijn spieren streel. Mij blijf aanbieden. Ik ga dood. Bram is goddelijk. En lief. En dominant. Steeds als ik hem in zijn ogen kijk zie ik de bevestiging.  Ook voor hem is dit speciaal. Hij geniet van mij en ik van hem. Ik geef mij nog meer en zie hoe hij zijn ogen sluit. Nog dieper in mij stoot. Hij neukt mij weer bijna klaar, iets wat eigenlijk nooit gebeurt. 

Hij vraagt of anderen in mijn mond mochten komen en ik schud van nee. 
“En ik?”
Ik hakkel wat onsamenhangend over dat ik zoiets alleen wil van een vast iemand. Even voel ik mij een jongen die onnodig moeilijk doet maar Bram knipt begrijpend. 
“En als ik je nu zeg dat ik je vaker wil zien?”
Normaal had ik het afgedaan als loze woorden die in een geile bui gezegd zijn maar er is iets aan Bram waardoor ik hem diep in de ogen kijk. Hij glimlacht geil als ik mijn ogen steeds dichtdoe als hij diep in mij stoot. 
Ik denk dat ik alles voor Bram doe. Alles. Ik kijk weer terug. En knik. 

Met het volle vertrouwen in Bram laat ik mij echt helemaal gaan en kronkel geil op mijn rug, met Bram tussen mijn benen. Bram beloont mij meteen door nog meer te genieten. Bram neukt heerlijk. Niet egoïstisch. Met gevoel. Zijn goddelijke gespierde lijf dat nu voluit genietend stoot. Als hij na een goddelijke eeuwigheid uit mij gaat, blijf ik  hijgend liggen terwijl hij naast het bed staat en zijn condoom afdoet en zich al kijkend naar mij begint af te trekken. Zonder dat hij iets hoeft te zeggen, ga ik voor  hem op de grond zitten er kniel.  Kijk omhoog met zaadvragende ogen en open mijn mond voor hem. 

...

Na afloop lig ik dicht tegen hem aan. 
"Zie je iemand? " Ik knik. D. Een beetje los-vast contact. Ik vond het al heel leuk dat hij mij hier naartoe meevroeg.
"Wil je met mij?"
"Hoe bedoel je? "
"Je was zijn sletje. Maar je weet hoe dit voelde. Wil je met mij? Een vast contact bedoel ik? "
"Ik dacht dat jij met die jonge jongen...?  Hij grijnst. "Ik ben niet monogaam maar dat ben jij ook niet. Maar zoals we net waren.... Ik kom normaal niet zo snel. En zeker niet zo goed en heftig als zostraks. Je bent echt heerlijk. Het lijkt mij heerlijk je vaker te zien. Je vaker te hebben. Je tot mijn beschikking te hebben...Je steeds te mogen neuken tot ik er bij neerval. "
En hij grijnst weer, "En ik denk dat ik je nog wel het een en ander kan leren. Saai wordt het nooit, dat kan ik je al wel zeggen." 

Ik knik. 
“Ow en ik begrijp dat je van trio of een moresome houdt. Wat dat betreft, ik heb wel een paar vrienden. ...Veeleisende vrienden als je begrijpt wat ik bedoel." 

Ik slik
"Ok...is...op zich...bespreekbaar."

3097 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.