Ervaringen als Uber chauffeur

Dit is niet zo zeer een gebeurtenis. als wel mijn algemeen ervaringen als Uuber chauffeur.

Mijn standplaats is Amsterdam. Ik rijdt bij voorkeur in de nacht omdat dan de meeste geile boys rondzwerven. ik kan niet zelf mijn ritten kiezen. maar heb daar wel enigszins invloed op. Als het even kan probeer ik ritten te nemen vanaf de reguliers dwarsstraat. Vaak pik je daar dan jongens op. Vaak toeristen. Zo rond 20-25 jaar. Ze zijn dan uit geweest in de homo kroegen. Hebben inmiddels wat gedronken. Meestal enorm geil. maar hebben niets gescoord. Dat is vrij snel duidelijk. Want als ze wel wat gescoord hadden zaten ze nu niet in mijn auto. 

Ik ben behoorlijk geschapen en heb meestal een jeans aan waarin een behoorlijke bobbel te zien is. Als ik een beetje goed ga zitten dan wordt deze extra geaccentueerd.


En meestal zie ik ze daar dan ook naar kijken. dan begin ik wat te vragen naar hoe het uitgaan was. En vraag dan of ze ook wat gescoord hebben. Meestal is het dan al wel duidelijk. Wrijf ik over mijn bobbel. en even later komt dan meestaal hun hand die het overneemt. vaak zijn het korte ritten. En staat mijn volgende klant alweer te wachten. Als de ritten wat langer zijn open ik mijn broek. En mogen ze me aftrekken of pijpen. Soms blijft het bij wat pijpen omdat we op hun bestemming aankomen. In dat geval probeer ik nog even snel te tongen voordat ze uitstappen. Maar het gebeurd ook wel eens dat ik rijdend klaar gezogen wordt. Een enkele keer maakt zo’n gozer dan ook nog je broek dicht. En hoef ik eigenlijk niets te doen. Alleen rijden en spuiten. Die zijn het geilst. Het is ook weleens gebeurd dat er vanaf de achterbank twee vrienden toe zaten te kijken terwijl ik gezogen werd. 

3446 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.