Even ontspannen

Het was zaterdagmiddag en ik zat in mijn stoel te wachten tot mijn slaaf netjes op het afgesproken tijdstip zou aanbellen. Uit het raam kijkende zag ik hem al staan, maar hij was 10 minuten te vroeg, dus ik liet hem lekker staan.

In die tien minuten maakte ik alvast de boeien van het andreaskruis open en had mijn nieuwe latex kleding al klaar liggen op mijn bed.

Op mijn gemak stak ik nog een sigaret op en keek nog even uit het raam. Mijn slaaf keek om de paar seconden zenuwachtig op zijn telefoon om te kijken of het al 13:00 uur zou zijn. Klokslag 13:00 uur ging de deurbel. De sigaret drukte ik uit en ik liep op mijn gemak naar de voordeur en deed open. Zoals gebruikelijk groette hij mij netjes "goedemiddag Meester" en ik liet hem binnen. Zonder iets te zeggen knipte ik in mijn vingers en mijn slaaf knielde direct en kuste mijn beide voeten. "Goedemiddag slaaf, keurig !" Sprak ik tevreden naar hem uit.
Ik had hem opgeroepen om 12:00 uur, en dan heeft hij maximaal een uur om zich bij mij te melden. Onderweg vroeg hij met een appje of hij om precies 13:00 uur mocht aanbellen omdat zijn trein en bus precies op dat schema reden.

Nadat hij keurig mijn voeten had gekust moest mijn slaaf zich volgens mijn regels geheel ontdoen van zijn kleding. Mijn slaaf is in mijn bijzijn, in de privésfeer altijd naakt. De lichamelijke keuring moest hij ondergaan, hij had zich keurig geschoren en op andere plekken zich laten waxen. De huid was keurig glad en ik vond geen haartje. De kooi om zijn pik zat strak, blijkbaar was hij opgewonden, iets wat wel logisch was, want hij had inmiddels 33 dagen geen orgasme gehad. Wel zag ik veel voorvocht op en om zijn kooi en zijn boxer was bevlekt met voorvocht.

Ik pakte mijn slaaf vast aan zijn collar en liep netjes achter mij aan. Direct zette ik hem met zijn rug tegen het andreaskruis en bond zijn polsen vast en daarna zijn enkels. Toen mijn slaaf vast stond kreeg hij nog een ballgag in zijn mond, een blinddoek voor zijn ogen en een trillende buttplug in zijn kontje.
De stoel waar ik inzat zette ik voor hem neer en ik stak een sigaret op en ging ontspannen in mijn stoel zitten en genoot van het prachtige uitzicht, mijn naakte slaaf.
De sigaret was op en ik verliet de woonkamer en ging naar de slaapkamer waar ik mijn latex catsuit aan deed, mijn lange latex handschoenen over de mouwen, en mijn latex masker over mijn hoofd. Tot slot deed ik mijn kniehoge leren laarzen aan. 

Opeens schoot me iets te binnen, een zeer goede vriendin van me, ook een Dominant was deze middag vrij en ik besloot haar te bellen met een verzoekje. Na een telefoontje van 3 minuten ging ik terug naar de woonkamer en ging voor mijn slaaf staan. Langzaam liet ik mijn latex handschoenen over zijn lijf dwalen en af en toe kneep ik plagend in zijn tepels. De sleutel van zijn kooi hangt aan een kettinkje om mijn hals en ik besloot zijn kooi te openen en hem te bevrijden uit zijn kooi. Zijn ballen liet ik door mijn vingers rollen en zijn pik werd alsmaar harder en dikker. Heel rustig schoof ik zijn voorhuid maximaal terug en langzaam weer naar voren en dat herhaalde ik 5 minuten lang. "Klaarkomen is uit den boze slaaf" sprak ik hem streng toe.

Opeens ging de deurbel, dat moest Patricia zijn, de goede vriendin. Ze had haar slaaf meegenomen en een grote tas met allerlei speeltjes. Bij binnenkomst in de woonkamer werd haar slaaf in de bench gestald waar mijn slaaf normaal de tijd doorbrengt. Het bakje met water zat nog vol, dus daar hadden we geen omkijken naar. Patricia zag er oogverblindend uit, zo stijlvol, en zo verschrikkelijk Dominant qua uitstraling. In haar leren broek, pumps en satijnen blouse haalde ze een grote strap-on uit haar tas en deed deze voor. Ondertussen trok ik mijn slaaf af en beet plagerig in zijn tepels. Hij mocht absoluut niet klaarkomen, dat wist hij. Even maakte ik mijn slaaf los en hij mocht voorover gaan leunen over de bok die in de kamer stond. Zijn armen bond ik vast op zijn rug en een spreidstang tussen zijn enkels. De rits van mijn catsuit maakte ik open, deed zijn ballgag uit en duwde mijn pik in zijn mond, direct diep in zijn keel, "pijpen slet !" Sprak ik hem streng toe. Het verzoek wat ik bij Patricia had neergelegd was of ze haar strap-on wilde meenemen. Ze smeerde haar strap-on dildo in mijn glijmiddel en liet die XL pik heerlijk in het kontje van mijn slaaf glijden. Mijn slaaf werd geneukt in zijn mondje en in zijn kontje. Van gekreun tot kokhalzen, van kwijlen tot happen naar adem, het was allemaal aanwezig. Hard en diep werd hij geneukt, of beter gezegd, uitgewoond. Hij had geen idee wie hem in zijn kontje neukte, maar hij had ook geen tijd om daar bij stil te staan, hij werd zo hard geneukt dat hij alleen maar daaraan kon denken.

Langzaam liet ik mijn pik uit zijn keel en mondje glijden en liep met een glimlach naar de slaaf van Patricia, een hetero slaaf. even keek ik Patricia aan en met een goedkeurende knik kreeg ik de vrije hand. Langzaam opende ik de bench en droeg hem op naar buiten te kruipen. Het tafereel dat zijn Meesteres een andere man neukte wond hem enorm op. De slaaf mocht opstaan van mij met zijn armen in zijn nek en zijn ogen dicht. Ook deze jongeman had een heerlijke pik, groot, dik en geaderd. Eerst liet ik hem mijn latex kleding kussen en likken, en daarna kreeg hij een verrassing. Zijn benen keurig wijd, en met wat glijmiddel smeerde ik mijn vingers van mijn rechterhand in en liet vinger voor vinger mijn latex handschoen in zijn soepele kontje glijden. Mijn eigen slaaf had het zwaar en ik knikte naar Patricia dat het genoeg was en dat mijn slaaf een orgasme mocht hebben. Na de slaaf van Patricia heerlijk uitgebreid te hebben gevingerd werd haar slaaf op zijn knieën gezet voor mijn slaaf en ze gaf hem opdracht mijn slaaf te pijpen en zijn zaad door te slikken. Om het beeld nog opwindender te maken liet ik mij door Patricia in mijn kontje neuken. Ook een Meester wil wel eens een lekkere pik in zich voelen. Blijkbaar wond onze slaven dit zo op dat mijn slaaf met een garde kreun klaarkwam in de mond van de slaaf van Patricia. Ze knipte in haar vingers en haar slaaf slikte keurig door. Na heerlijk die grote pik in me gevoeld te hebben mocht de slaaf van Patricia ook klaarkomen. Mijn eigen slaaf ging nu op zijn knieën en pijpte de andere slaaf. Binnen een minuut zat het gezicht van mijn slaaf onder het zaad en mocht de slaaf van Patricia zijn gezicht keurig schoonlikken. 

Onze slaven werden gekooid en samen in de bench gestopt en onder het genot van een sigaretje en een bakkie koffie sloten we gezellig en ontspannen een heerlijke middag af.
Het was een middag met verrassingen, met veel geilheid en keurig luisterende slaven.

Meester Elwin

3361 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.