Parkeerplaatssex

Al van in mijn schooltijd had ik de naam gekregen van "penislikker/piemelzuiger" om voor de hand liggende reden, een jongen die wist dat ik vaak masturbeerde en stijve piemels afzoog op de toiletten, was stiekem in het hokje naast waar ik net een oudere schoolgenoot zijn stijve lat vol overgave zat te pijpen binnengegaan en staande op het toilet zijn hoofd boven de spleet gebracht van de tussenwand en zo ons sexspelletje mee volgde, hij had natuurlijk niet kunnen zwijgen tegen zijn vrienden en aldus had ik vrij vlug mijn bijnaam te pakken en redelijk wat aanvragen van jongens die het ook wel eens wilden beleven, stiekum weliswaar want ze wilden niet ook zulk een koosnaampje hebben.

 

Dat zat ik te overdenken toen ik op de parkeerplaats  van het bedrijf waar ik moest lossen in Drachten, mee in de rij vrachtwagens stond te wachten tot mijn naam gevolgd door het docknummer uit de luidsprekers zou galmen.

Het bleef maar duren al enkele uren na mekaar, dat wachten en ik was nog moe van verleden nacht, moe en toch gelijk weer geil ook.

 

Vorige nacht had ik niet erg veel geslapen omdat ik mijn best nogal had gedaan met sex-zoekende mannen, in bed en in de bosjes van een parkeerplaats naast de snelweg. Lekker geil was het geweest, dat zeker.

Ik had mij geparkeerd op de enige vrije plek voor vrachtwagens om een uurtje of elf in de avond en verlangend de bosjes in de gaten gehouden en jawel hoor, der was wat te doen geweest!

 

Een man was omzichtig kijkend, uit de struiken komen stappen met zijn stijve, heen en weer en op en neer gaande lul vooruit wijzend.

Hij had mij nog getoond, in het summiere licht van de parkeerplaats, hoe hij zich aftrok terwijl hij mijn richting uitkeek.

Daarop had ik de gordijn aan mijn kant dicht geschoven, het rode cabinelichtje opgestoken en mij helemaal uitgekleed, zoals altijd wanneer ik zin had in sex en dat was best vaak!

Naakt en met een naar sex verlangende stijve jongeheer was ik uitgestapt, sleutels weggeborgen en naar de man toegestapt!

 

"Hoi"

"Hoi"

"Zin?": vroeg hij schor en nogal overbodig, sommige mannen konden toch nogal wat uitkramen soms.

Ik zei maar niets en stapte gelijk de bosjes in, ging tegen een boom staan, heet en geil afwachten op wat er komen zou.

 

Een tel later was mijn mannetje daar ook en we namen elkaars harde geval beet en begonnen elk de ander af te trekken.

 

"Pijp jij?":vroeg de man duidelijk met erg geile stem.

Ik antwoorde niet maar knielde voor zijn kanonnetje(de meeste lullen halen het formaat van de boekjes niet), nam gulzig zijn naar pis ruikende, onbesneden paal in mijn mond en begon hem met grote halen over en weer in mijn mond te schuiven, mijn tong zocht en vond zijn pisgaatje en nam zijn voorvocht mee wat ik gulzig doorslikte, nog harder zoog ik hem af terwijl zijn handen door mijn haren woelden, mijn hoofd nog sneller over en weer trok, kreunend naderde hij zijn orgasme.

Plots voelde ik enkele tikken tegen mijn wang aan, een tweede eikel wou ook mijn mond binnen maar dat liet de ander niet toe, ik nam de nieuwkomer stevig in mijn ene hand en begon hem af te trekken terwijl mijn andere hand de eerste zijn kont stevig beetnam om overeind te kunnen blijven.

Nog meer gekreun, nog harder mijn mond neuken en jawel hoor, daar spoot nummer een zijn lekkere zaad met enkele stralen tot vanachter in mijn keel en ik maar slikken en zuigen en ondertussen nummer twee zijn stijve lul aftrekken, niet zo gauw was de eerste stijve uit mijn vermoeide mond of de tweede schoof er al in...

 

Welwel wat een drukte, niet lang daarna kwam nummer twee ook klaar, slikken, slikken... en plots zat ik daar alleen nog, op mijn knieen in de struiken.

Het leek erop dat ik mijn deel van het orgasme zelf zou moeten doen!

Ik ging nog steeds geil en met stijve lul terug naar mijn cabine, stapte in, ging lekker hoerig, met wijd open benen, hand rond mijn harde schacht, op mijn in rood licht badende bed liggen en begon met mezelf te spelen, god, wat verlangde ik naar sex,lul, blote tenen zuigen, sm...plas mocht ook, als het maar heet en geil was.

 

En ik kreeg het nog ook!

Plots een voorzichtig klopje op mijn deur gevolgd door "mag ik erin?"

Maar dat is voor het tweede deel!:)

4348 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.