De klussers

Geplaatst door: snoepjevanweek op 05-04-21

Dit is puur fictie is mogelijk dat gebeurd maar is dat belangrijk nee. Natuurlijk kwam er een klus team om de reparaties te doen! Waar ook alweer in het oude mannenhuis op de berg waar allemaal zeventigers zitten ooit werkzaam in,t leger. Denk die lustengeen jong blaadje meer mis geraden. Wel waren verrast dat klus team zoveel lekkers bevatte. Maar ons verhaal speelt zich af tussen bewoner en een klusser eigenlijk voorman. Bart is een ex kapper heeft nodige hippies huilend van hun lange lokken berooft zo zagen ze het. Sommigen hadden ook hun eerste ervaring met een man met hem. Bart is grijs kalend wel goed lichaam en geil als boterstaaf. Wouter zal jaar of dertig zijn soort verdwaalde hippie sikje, lang blond haar en stevig kontje. Was tijd genoeg voor actie tussen die twee zou ook plaats vinden. Bart zag Wouter toen bukte en zijn slip stukje zag lekker.


Bart stond op zijn balkontje keek binnenplein op voelde dat stijve kreeg van aanblik op het binnen pleintje. Vreemd is niet dat Bart gevoelens kreeg wouter zag best goed uit. Was geen betaalde sex hulp of zo kon er wel mee door. Wouter had best wel in de gaten het team bekeken werd die mannen op balkons hadden weinig te doen? Hij had wel ervaring met oudere mannen dus zag ook Barts blik op zijn kont. De man was plots weg okay hij kwam praatje maken met die blik in zijn ogen. Bart flirtte gewoon met wouter en nodigde hem uit in zijn kamer. Het team wist wat moest doen even vluggertje kon dus wel.

De deur was amper dicht of Bart nam wouter hoofd beet en begon hem te zoenen. Wouter schrok even maar die ouwe was direct toonde wat die wilde! Ze kwamen in de huiskamer terecht waar wouter al snel geen overhemd aan had en hij Bart er uit hielp. Wouter was al op gewonden geraakt Bart mocht dan zeventig zijn maar zag best goed uit. Op de vloer van huis kamer moest gebeuren glijmiddel op juiste plekken condoom om. Wouter had eerst wat moeite in Bart te komen. Maar toen eenmaal in zat kon tempo maken. Hun gekreun werd verstomt door dat ze ook tongde kon Bart best goed. Na paar stoten kwam wouter in de condoom toen was Bart die hem nam de zeventiger wist wat die deed. Nadat beiden gekomen waren snelle douche en wouter terug naar het team karwei moest die dag nog af. Bart en andere bewoner brachten koffie maar daar bleef het wel bij dat moment! Hoop dat iemand wat doet dit verhaal zie het wel Doeii?

2362 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.