Voetbalvrienden Deel 3

Deel 3

Na de twee zalige en geile ervaringen tussen Bennie en mij hadden wij nog geen vervolg gegeven aan onze bijzondere momenten. Het was inmiddels eind november en de trainingen verliepen zonder noemenswaardige gebeurtenissen en op het gebied van seks was het ook rustig, geen scharrel ook. Het enige dat eraf en toe gebeurde is dat Bennie wat plagerige opmerkingen maakte als er niemand in de buurt was, een tikje op mijn billen of een greep in mijn kruis. Een tik en of een greep gebeurde wederzijds trouwens, maar daar hield het mee op. Na de laatste wedstrijd in november werd ik wel een verrast. Zoals gewoonlijk was ik de laatste die onder de douche weg kwam. Ik droogde mij af en trok mijn kleding aan. Na mij tas te hebben ingepakt viel me op dat er onder de bank op de plek waar Bennie zich net nog omklede een briefje lag. Ik pakte het op en vouwde het open. Een kleine boodschap stond erop. ‘Ik wil je zien en voelen, kom op weg naar huis eerst naar het vakantiepark, het huisnummer werd toegevoegd. (Het huisje is bekend bij de voetbalclub, die wordt namelijk regelmatig gehuurd voor een feestje van en voor de clubleden). Een glimlach kwam op mijn gezicht, die Bennie dacht. Ik pakte mijn fiets en fietste met een kleine omweg richting huis. Bij het bos nam ik de afslag naar het vakantiepark en ging op weg naar het huisje. Er was niemand te zien, ook geen fiets of ander vervoermiddel. Mijn fiets plaatste ik tegen de zijkant en ik liep naar de ingang. Op het bankje naast de deur lag weer een briefje en een klein pakketje. ‘Haal de inhoud uit het pakketje en doe het voorwerp op, ga daarna naar binnen en loop naar het midden en geef je aan mij over en geniet’.

Stond geschreven. In het pakketje haalde ik een slaapmasker. Zonder te twijfelen plaatste ik het masker voor mijn ogen en maakte op de tast de deur open en sloot deze weer achter mij. Zoals ik al schreef was ik hier al vaker geweest met de voetbaljongens en wist wel ongeveer hoeveel passen ik moest maken om in de kamer te belanden. Eenmaal in de kamer voelde ik de aanwezigheid van een tweede persoon. Mijn oren spitsten zich, Bennie zei ik op een vragende toon. ‘Sssst’. Twee handen gingen over mijn kleding en bevoelden mijn lichaam. De ietwat koude handen gingen onder mijn shirt over mijn rug en buik. Ik trilde, meer van de spanning dan van de koude handen. Een natte tong likte mijn oorlel, gespannen bleef ik staan. Beide handen zaten nog onder mijn shirt en bewogen op een manier waardoor mijn shirt omhoog geduwd werd. Eenmaal bij mijn schouders werden mijn armen omhoog gedaan en mijn shirt uitgetrokken. Mijn riem werd vervolgens uit mijn broek gehaald. ‘Bennie’ fluisterde ik nogmaals. Een vinger werd op mijn lippen gelegd. Dit ten teken om stil te zijn. Ik twijfelde was dit Bennie wel? Toen werden mijn handen op mijn rug gebracht en met mijn riem aan elkaar gebonden. Van geilheid was mijn lul al hard geworden. Zuchtend stond ik nog gespannen midden in de kamer te wachten. De persoon bewoog zich een paar keer om mij heen tot hij, of was het een zij, voor mij bleef staan en mijn broek los begon te maken. Het was een knoopjes gulp, dus ik voelde de knokkel van de vingers aan de binnenkant van mijn broek langs mijn harde pik wrijven. De broek werd naar beneden gedrukt en mijn schoenen werden uit getrokken, waardoor ook mijn broek uit werd gedaan.

De sokken volgden. Ik hoorde dat mijn kleding opgevouwen werd en in een hoek gelegd werden. De voetstappen kwamen weer dichterbij, toch een man dacht ik aan de loop te horen. Maar de twijfel over of het Bennie was werd groter. Weer twee handen die mijn lichaam streelden, rug, buik en nu werden ook mijn benen betast. Beetje ruwe handen, ik wist nu zeker dat het een man was. Ik werd in mij kruis gegrepen en mijn ballen werden gekneed. Ik kromp iets in elkaar, maar ik werd weer rechtop gezet. Een hand bleef mijn kruis masseren en strelen. Daarna ging mijn strakke boxer uit, zelfde ritueel als met mijn broek. Poedelnaakt stond ik nu middenin de blokhut.

Daar stond ik dan een tijdje en luisterde wat er om mij heen gebeurde. Vlak achter mij stond mijn mysterieuze betaster. Ik hoorde een flesje open gedraaid worden en ik hoorde iets uit het flesje druppelen, voor zover ik kon waarnemen over een voorwerp en enkele druppels hoorde ik de grond raken. Een soppend geluid volgde. Met een hand werd ik voorover geduwd en een voet duwde mijn beide benen iets uit elkaar. Toen voelde ik een voorwerp tegen mijn kutje gezet worden. Het was een gladde en nat voorwerp. Met een duw voelde ik dat het een soort van dildo was. Een behoorlijke verdikking werd mijn anus in geduwd. Oeps bracht ik uit. Het bleek een plug te zijn. Er zaten twee riemen aan vast die om mijn middel naar voren werden gebracht. Aan de voorkant werd een ring om mijn ballen aangebracht. Hieraan zat de riem vast. Zo zat alles mooi rond mijn lichaam, van plug tot cockring en mocht ik weer rechtop blijven staan. De plug werd op deze manier op zijn plaats gehouden en mijn ballen zaten strak. Handen op mijn rug, plug in mijn hol, harde vooruit staande lul, daar stond ik dan. Ik hoorde daarop een klik en een zoemend geluid die ik niet thuis kon brengen. Daarna werd ik helemaal ingesmeerd met een soort van olie, tenminste het had een heerlijke geur en mijn lichaam werd er glad van. Op mijn ballen en pik na werd alles goed, af en toe masserend, ingesmeerd. Aan zijn hijgende ademhaling te horen, begon de persoon in mijn nabijheid geil te worden. Op een gegeven ogenblik werd er voor mij geknield.

Ik voelde een paar lippen mijn eikel opzoeken en een likkende tong ging over mijn pisgaatje en bewerkte volledig mijn eikel. Het was voor de, mij onbekende, man wel duidelijk hoe ik mij voelde want het geil droop uit mijn spleet. Een gulzige mond nam alle vocht op. Zonder handen te gebruiken werden mijn schacht en ballen heerlijk verwend. Mijn lul werd diep in die warme mond genomen, ik voelde dat het niet Bennie kon zijn, dit was anders, een andere zuigkracht. Mijn gedachten waren snel terug bij de zuigende mond, wow wat was dat lekker. Op het moment dat ik zou gaan spuiten zakte ik bijna door mijn enkels van weekheid. Tot grote vreugde bleef het zuigen doorgaan en spoot ik mijn lading zaad diep in de keel van de persoon die mij zalig naar een hoogtepunt bracht. Er kwam bijna geen einde aan en alles werd geslikt, voor zover ik het kon waarnemen. Een slappe lul verliet die geile mond. Nog steeds bleef ik staan. Ik werd op mijn knieën gedwongen. Ik hoorde een broek opengaan en na wat gefriemel hoorde ik het geluid waarbij ik mij voorstelde dat het een hand was die een pik aftrok. Korte tijd daarna werd mijn mond door een duim geopend en spoot inderdaad een straal sperma over mijn tong en lippen, het was een flinke straal die ook deels op mijn wang belande. Nadat het spuiten stopte werd er een broek dicht geritst, mijn riem rond mijn polsen werd los gemaakt en kort daarop hoorde ik een deur open en dicht gaan. Toen was het stil. Daar stond ik dan, ik luisterde, maar hoorde niets meer. Tenslotte besloot ik om het slaapmasker te verwijderen. Er brandde een flauw licht, hierdoor hoefde ik dus niet echt te wennen aan het licht. Ik was helemaal alleen, op een tafeltje lag een handdoek, hiermee heb ik het sperma van mijn gezicht verwijderd. Naast de handdoek lag een foto onderste boven. Ik nam die van de tafel en bekeek het plaatje, een polaroidfoto. Tot mijn verbazing, of eigenlijk ook niet, was ik daarop te bewonderen. Naakt, handen op mijn rug, stijve pik en natuurlijk het slaapmasker. Onderaan stond geschreven. Tot snel geile slet.
Onderweg naar huis gingen mijn gedachten naar de onbekende persoon. WIE was het en waar en wanneer ga ik hem weer ontmoeten.

3011 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.