Weekendje Riga

Geplaatst door: lurker op 06-04-21

In Riga loop ik in de regen door de straten, een beetje verveeld want ik ben er nu pas een dag en heb de stad al wel zo’n beetje gezien. Er rijdt een Porsche voorbij, er wordt getoeterd en het raam aan de passagierskant gaat omlaag. De man achter het stuur vraagt "Where are you going? Do you need a ride?". Ik moet lachen omdat ik dacht dat deze manier van oppikken alleen op vrouwen werd uitgeprobeerd, maar omdat ik toch niks beters te doen heb loop ik naar de auto toe om het gesprek aan te gaan.

De man stelt zich voor als Igor en hij probeert indruk op me te maken dat hij een villa heeft met een zwembad etc. en ik geef aan niet zo snel onder de indruk te zijn omdat ik uit Nederland kom en mensen daar rijker zijn dan hier, maar dat als hij een openbaar zwembad weet, ik daar best met hem naar toe wil om de tijd te doden. Dit zeg ik er vanuit gaand dat Igor bij het zien van mijn ietwat overgewicht verder niet meer geïnteresseerd zal zijn, want ja, ik moet toch iets doen op deze druilerige dag.

Igor zegt wel een zwembad te weten, doet de deur voor mij open en typt het zwembad in op zijn navigatie, dus ik stap in. Eenmaal bij het zwembad aangekomen betaalt hij twee kaartjes van 5 euro, maar ik heb dan nog geen zwembroek bij me en hij ook niet. We zien dat ze simpele zwembroeken verkopen voor 5 euro en ik koop er snel een zodat hij die niet ook voor mij betaalt, waarna hij hetzelfde doet. Ik ben al een kleedhokje ingedoken en kleed me om waarna we enige tijd in het zwembad vertoeven. Na een tijdje vindt Igor het mooi geweest, dus hij vraagt of we zullen gaan. Ik ga akkoord en dan zegt hij "Give me your swim short, so you paid for the swimming yourself". Ik vind het een beetje een raar voorstel, maar aangezien ik het idee heb dan niet meer bij hem in het krijt te staan, stem ik ermee in. Om de overdracht te vergemakkelijken nemen we twee kleedhokjes naast elkaar en als ik mijn zwembroek heb uitgedaan en aan hem overhandig pakt hij deze meteen aan gevolgd door een "See you outside!", waarna ik me weer aankleed en naar buiten loop. Igor staat met zijn Porsche al bij de uitgang en hij doet de deur weer voor mij open zodat het logisch voelt om opnieuw in te stappen.

Igor vraagt of ik nu alsnog mee wil naar zijn villa, dus ik zeg lollig "No thanx, I’ve been swimming already", waarna hij zegt "I’m not interested in seeing you almost naked again, naked is the next goal!". Die had ik niet verwacht en dus weet ik even niks te zeggen, waarna Igor zegt: "I can rent a room in the most expensive hotel!", waarna ik bedenk dat ik nog steeds niet bij hem in het krijt wil komen te staan, maar zijn voorstel windt me wel op dus ik reageer met "My hotel or no place at all" en Igor, enigszins verrast door dit antwoord vraagt vervolgens welk hotel dat is en als ik het vertel voert hij het in op zijn navigatie. Onderweg praten we wat over waar ik woon, wat voor werk ik doe en hoe lang en waarom ik in Riga ben.

Bij het hotel aangekomen ben ik nog één keer streng want ik wil dat hij zijn jas en smartphone in de auto achterlaat en ik zie hem zijn telefoon in het handschoenenvakje doen en zijn jas op de achterbank leggen waarna ik uitstap als hij ook aanstalten maakt uit te stappen. We gaan naar binnen en meteen door naar kamer 3. Daar binnen hang ik mijn jas op en gaat Igor op de comfortabele stoel zitten. Ik doe de gordijnen dicht en het licht aan en ik zeg "I’ve never done a striptease, so are you okay with me just undressing up till my boxer short and let you take that off?", waarop Igor "sure" zegt en dus kleed ik me uit tot op mijn boxer en leg mijn kleren op de minder comfortabele stoel. Daarna kom ik voor Igor staan. Hij trekt in één beweging mijn boxer op de grond, waarna ik hem even laat kijken naar wat onder die boxer zat en daarna ook de boxer op de stoel leg.

Dan vraagt Igor waarom ik dit gedaan heb, dus ik geef aan me al jaren minstens 90% hetero te voelen, maar toch ook fantasieën te hebben met mannen, waarop Igor meteen vraagt "Like fucking and sucking?" en ik zeg "Yes, including that, but it’s not as if I give myself away completely at once, there are usually shifting borders from time to time appearing in my fantasies, so I ám interested in what another mans dick feels like, so I am interested in touding one, I might even suck you today, but fucking probably won’t happen." Ik betrap mezelf erop dat ik ‘probably’ zei, maar besluit maar gewoon af te wachten wat Igor gaat zeggen of doen en het niet te corrigeren om er de nadruk op te leggen.


Igor staat op gaat halverwege het bed staan en zegt "You can start bij sitting on the floor in front of me and taking off my pants to take out the present hidden in there", waarna ik inderdaad op Igor afloop, voor hem op de grond ga zitten, zijn riem losmaak, zijn rits open en zijn broek omlaag haal om zijn piemel reeds bol te zien staan in zijn boxer, wachtend op wat komen gaat. Dan pak ik de piemel uit de boxer in mijn handen en ik ga er ook meteen maar aan trekken. Igor vraagt of ik mijn tong zou willen gebruiken en hoewel ik dat ergens wel wil, is dat ook een drempel die ik over moet, maar ik pak na even nadenken toch zijn piemel weer vast met één hand en vervolgens begin ik de schacht te likken. Na een tijdje verveelt dit me, dus trek ik zijn voorhuid naar achteren en lik ik een paar keer zijn eikel.

Als ook dat me na een tijdje verveelt neem ik, zonder aandringen van Igor, zijn hele eikel en een deel van de schacht in mijn mond en begin ik hem langzaam te pijpen. Dan houd ik ineens op en vraag "I don’t know if I want your sperm in my mouth", waarop Igor aangeeft "Maybe it tastes okay? You don’t know if you don’t try ...", waarna ik verder ga met pijpen en hem daarmee eigenlijk toestemming geef om in mijn mond klaar te komen. Igor geeft enkele aanwijzingen om hem opgewondener te maken die ik opvolg en even later komt hij inderdaad klaar in mijn mond, waarna hij even achterover op het bed gaat liggen om bij te komen. Ik speel een beetje met het sperma van Igor in mijn mond om erachter te komen wat de structuur en smaak zijn en daar ben ik nog mee bezig als Igor alweer overeind komt en me vraagt hoe de smaak was. Ik ben gewend niet met volle mond te praten en heb geconstateerd dat Igors sperma niet minder lekker is dan snot, terwijl het ongeveer dezelfde structuur heeft en snot slik ik ook wel eens door, dus ik slik zijn sperma snel door om de vraag te kunnen beantwoorden en dat lijkt Igors bedoeling geweest te zijn als ik zijn tevreden blik zie en hem vervolgens de vergelijking vertel die ik net had bedacht.

Igor is vervolgens poeslief en vraagt of ik wil douchen of wat wil eten of drinken, maar als ik dat allemaal afsla begint hij over wat we nog meer zouden kunnen doen en hij kijkt mij indringend aan. Hij zit nog steeds vrijwel gekleed op bed en ik naakt op de grond waardoor hij op mij neerkijkt en dat maakt wel indruk omdat ik staand langer ben dan hij, maar me nu dubbel minderwaardig voel. Met zijn indringende blik begint hij vragen te stellen over mijn fantasieën en wat ik wel (niks) of nog niet gedaan heb en dan komen we bij het onderwerp waar hij eigenlijk naartoe wil, hij vertelt dat elke anus van een volwassen mens een piemel kan ontvangen, maar dat het helpt om glijmiddel te gebruiken de eerste keer en hij pakt een tubetje uit zijn linkerbroekzak en houdt het me voor. Ik pak het tubetje, bekijk het even en geef het vrij snel weer aan Igor terwijl ik tegelijkertijd vertel dat ik wat hij zojuist zei ook een keer gelezen heb en te verwachten zijn piemel wel te kunnen ontvangen omdat ie van gemiddelde grootte is.

Igor staat meteen op en zegt "Well, in that case we’re gonna give it a try" en hij commandeert mij op bed te gaan op handen en knieën, waarbij mijn knieën iets uit elkaar moeten zodat hij tussen mijn benen kan gaan staan en ik daarmee tegelijk met mijn kont op de voor hem gewenste hoogte kom.

Igor smeert vervolgens mijn anus in met wat glijmiddel en gaat achtereenvolgens met een vinger en een duim naar binnen, wat beide best te doen is en helemaal als hij me een ontspanningstechniek vertelt die ik vervolgens toepas. Als ik wat meer voorover lig kan ik, als ik dat wil, tussen mijn benen door Igors benen zien, maar ik zie niks hogers, dus ik kan niks meekrijgen van wat er momenteel met zijn duim en mijn kont gebeurt en ook zijn bovenlichaam zie ik niet. Met die wetenschap ga ik maar zoveel mogelijk ontspannen voorover liggen om ‘het maar te laten gebeuren’.

Als Igor merkt dat ik ontspan drukt hij op een knopje op zijn horloge (maar dat zie ik dus niet) waarmee hij begint te filmen. Dan zegt hij "Let's deflower you, time for my dick!" en als ik daar niet op reageer trekt hij zijn duim terug en duwt hij even later zijn eikel langzaam naar binnen. Ik kreun een beetje, maar eigenlijk valt het me mee, dus Igor duwt gewoon zijn lid een stuk naar binnen en vraagt "Where’s my dick?" en ik antwoord "In my ass!" wat Igor steeds tevredener maakt. Vervolgens gaat hij rustig met zijn piemel heen en weer bewegen en tegen mij zegt hij "Relax .... relax" en dat doe ik.


Aangezien ik zo relaxed mogelijk voorover lig begint Igor aan deel twee van zijn plan. Hij begint te vertellen over hoe blij hij is dat hij mij, Sander uit Utrecht, Nederland, vandaag is tegengekomen. Dat hij nooit verwacht had dat deze dag, zaterdag 2 november 2019, zo’n mooie dag voor hem zou worden en dat hij blij is dat hij in het vervolg zulke goede herinneringen zal hebben aan dit hotel, waar hij voor het eerst komt. En vervolgens moet hij lachen vanwege de dubbelzinnige betekenis van die tekst, want ja, hij is net nog in mijn mond klaargekomen.

Hij praat vervolgens enigszins tegen mij dat dit de tweede keer is in zijn leven dat hij een IT’er neukt, maar het de eerste keer is dat die man 40 is en dat het zelfs niet zo vaak gebeurt dat hij een man neukt binnen de eerste 3 uur dat ze elkaar hebben leren kennen. Ik begin na te denken en te rekenen in mijn hoofd waardoor ik minder relaxed ben en spieren aanspan, maar kom tot de conclusie dat hij waarschijnlijk gelijk heeft. Pffff, da’s wel sletterig! Igor merkt dat ik niet meer zo ontspannen ben, dus hij zegt weer "Relax ... relax!" en ik probeer inderdaad maar weer te ontspannen. Dan vertelt hij nog even "And it was so awesome that Sander didn’t even dislike the taste of my sperm!".

Als ik ook daar niet op reageer, filmt Igor de rest van de hotelkamer, en met name mijn stapeltje kleren, en dan bedenkt Igor dat hij mijn stem toch ook nog wat meer wil horen op de opname en dus vraagt hij "How does it feel to finally be performing one of your submissive fantasies?" en als ik me daar wat meer bewust van ben raak ik zelf ook opgewonden van het feit dat ik nu voor het eerst genomen wordt, dus ik antwoord, enigszins beschaamd, "Kinda horny actually", waarop Igor, ziend dat ik toch zo ontspannen mogelijk voorover lig met mijn hoofd, besluit mijn piemel te filmen en even vast te pakken en als hij voelt dat ik een stijve heb zegt hij "Kinda horny? Your dick is hard as a rock!", waarna Igor het tempo opvoert en ik niet echt anders kan reageren dan al kreunend "Yesss!!" te antwoorden.

Niet veel later komt Igor klaar in mijn darmen en de laatste restjes sperma laat hij bij de uitgang van mijn anus achter, waarna hij nog even filmt hoe mijn kringspier zich weer sluit.

Dan zegt hij "Well thanks for letting me use your mouth and ass" en voordat ik daar iets op kan zeggen geeft hij me een stevige pets op mijn billen waarna ik "au!" uitroep en voorover val. Igor trekt zijn broek omhoog, draait zich meteen om naar de badkamer en loopt daar naar binnen, doet de deur dicht, filmt ook de badkamer nog even van binnen en stopt vervolgens de opname en frist zich snel op.


Even later komt Igor alweer naar buiten en als hij ziet dat ik in die korte tijd alleen van bed af ben gekomen en mijn boxer weer heb aangetrokken, omdat ik me wil gaan douchen, maar me toch ook een beetje gebruikt voel door hoe het zojuist eindigde, zegt Igor dat hij die boxer graag als trofee meeneemt. Aangezien ik er wat moeite mee heb het kledingstuk voor zijn neus uit te doen en aan hem te geven terwijl ik het net weer aan heb gedaan, omdat ik dan wéér geheel naakt zou zijn terwijl hij inmiddels weer is aangekleed en me dat net wat te onderdanig is, geef ik aan daar geen zin in te hebben, waarna Igor snel overschakelt op een ander plan. Hij pakt mijn smartphone, geeft deze aan mij en zegt: bel mij even op zodat ik jou zodra ik beneden ben kan toevoegen voor een mogelijk volgende afspraak. Omdat ik daar eigenlijk ook niet zo’n zin in heb twijfel ik daarover en als hij me ziet twijfelen zegt hij "We don’t háve to contact each other again. Just call me, let it ring a few times and hang up and I’ll leave" en aangezien ik zo langzamerhand toch wel graag wil dat Igor weggaat stem ik ermee in hem te bellen. Hij vraagt me de telefoon op speaker te zetten, vertelt me zijn nummer en kijkt toe hoe ik precies zijn nummer intyp en als zijn telefoon drie keer is overgegaan schakelt deze over naar voicemail. Als Igor zijn eigen stem hoort is hij nog één keer uiterst vriendelijk, hij zegt "Thank you for the lovely afternoon", waarop hij naar buiten loopt en als ik de deur dichtdoe zie ik dat hij zonder nog achterom te kijken de trap afgaat waardoor ik me toch weer wat meer gebruikt voel.


Als ik me vervolgens gedoucht en weer aangekleed heb, zie ik op mijn telefoon dat ik een berichtje van Igor heb, hij wil graag vanavond weer afspreken, bijvoorbeeld uit eten in een duur restaurant en daarna een toetje bij hem thuis, waaruit ik afleid dat dat toetje nogmaals seks betekent en aangezien mijn anus nog wat beurs aanvoelt van zojuist reageer ik kortweg met "No, thank you".Igor is daar duidelijk niet mee akkoord want ik ontvang direct een bericht terug met "That was the nice way, this is the hard way" en vervolgens stuurt hij een filmpje, waarop ik zie hoe hij zijn duim uit mijn kont haalt, zijn piemel erin stopt en deze een tijd lang heen en weer zie gaan terwijl hij vertelt dat hij mij vandaag heeft leren kennen e.d. net zolang door totdat te zien en te horen is dat ik er opgewonden van ben geraakt en dat ik het dus erg geil vond genomen te worden. Ook staat de pets op mijn billen die ik als dank kreeg nog op het filmpje, maar op dat moment is al lang duidelijk dat ik me heb laten gebruiken.

Als ik het filmpje heb afgekeken ben ik even met stomheid geslagen, het was niet voor niets dat Igor zijn telefoon en jas in de auto moest laten liggen, maar aan zijn horloge had ik niet gedacht. Enkele tellen later verschijnt er weer een bericht van Igor: "No fancy dinner for you tonight, come down and get in my car immediately, we will drive straight to my house. Or would you like the whole world to know you’re a submissive anal receiver instead of a straight guy?", waarna ik inderdaad mijn schoenen en jas maar pak en aandoe, de deur uitga, de trap af naar beneden en bij buitenkomst van het hotel Igors auto zie staan en hem daarin zie zitten met een zelfgenoegzame glimlach. Ditmaal doet hij de deur niet voor me open, maar moet ik zelf instappen waarna hij mij als ik de deur heb dichtgedaan lachend zegt "Do you always like it the hard way?" en als hij mij ziet schrikken zegt hij "Relax! I’m not the kinky kinda guy, I just want to enjoy your body a bit more". Dat stelt me enigszins gerust en dus besluit ik maar gewoon naar buiten te kijken onderweg.


Bij zijn huis aangekomen zegt hij dat we meteen naar de slaapkamer gaan. Daar aangekomen gaat Igor op zijn, hoge, bed zitten en moet ik me bij de kamerdeur weer tot op mijn boxer uitkleden, waarna ik voor hem moet komen staan. Er staat geen stoel bij de deur, dus ik leg mijn kleren maar op de grond. Als ik even later voor Igor sta zegt hij "Maybe you just should have given me my trophy when I asked it the first time, as that might have been the end of it". Ik kan me inmiddels niet meer voorstellen dat dat inderdaad zo zou zijn geweest, maar ik weet wel dat mijn boxer alweer op de grond ligt, waarna Igor verder gaat met zijn verhaal: There are three rules for you in this bedroom:

"One: you are always naked in here, so when we leave you pick up your clothes from the floor and put them on again outside the bedroom. Tonight you sleep on the couch and tomorrow when I take you inside this room again, you undress at the bedroom door and leave your clothes outside on the ground. Understood?" Ik besluit maar "Yes sir" te zeggen, waarop hij glimlacht en "Good!" terugzegt omdat hij hierbij weet dat ik inderdaad blijf slapen en de hele dag nog tot zijn beschikking sta.

Igor vervolgt: "Two: you don’t talk in the bedroom, understood?" waarop ik ja-knik en weer glimlacht Igor en zegt hij "Good!". Dan zegt hij "Three: you are always on all fours when on the floor in the bedroom, on bed you just take the position I ask you to" en als hij ziet dat ik besef dat ik op de vloer sta en dus me omlaag beweeg om op handen en voeten te gaan zegt hij "Good dog! Now give me my trophy using your mouth like a dog would" en ik gebruik mijn mond om de boxer op te pakken en aan te geven, waarna ik een aai over mijn bol krijg.

"Now get on bed, lay on your back and move towards me" en als ik dat uitvoer staat hij op, doet zijn gulp nu zelf open en gaat ie met zijn al stijve piemel klaar staan om me nu van de andere kant te nemen. "By the way, " vervolgt Igor "your ass needed wettening, but this is now your pussy and pussies don’t need wettening to receive a cock". Hij ziet mijn afgrijzen en zegt "This is the reason you’re on your back now, I want to see your face when I fuck your pussy, now grab your legs and look at me!", waarna ik mijn benen vastpak en Igor aankijk als hij zijn piemel weer naar binnen duwt. Ik kreun behoorlijk van deze penetratie, maar voor Igor is dat niet genoeg, want hij heeft besloten dat rustig dit keer niet nodig is, hij wil me nu echt némen. Ik jammer wat af en krijg zelfs wat tranen in mijn ogen van dit geweld, maar terwijl ik Igor blijf aankijken merk ik dat hem dat niet deert. Hij schiet gewoon even later zijn sperma weer in me en komt bovenop me liggen om uit te hijgen, wat misschien nog wel het ergst is want zijn piemel zit nog in mijn kont en op deze manier voel ik me echt een gebruiksvoorwerp ...

3481 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.