Frans plezier

Ik weet niet waar ik moet beginnen in dit verhaal. Ik hunker naar de zon en naar de mogelijkheid om als naturist naakt te zijn. Ik probeer me te herinneren hoe lang ik al naakt wil zonnen en -lopen. 


Ik denk sinds mijn 17e of 18e.  Ik was toen nog in de leeftijd dat ik moest ontdekken. Op het strand in mijn zwembroekje, laag op de heupen en een nog moeilijk te controleren lul die regelmatig tot een stijve groeide. Steeds weer mijn stijve naar beneden drukken en dan (toen nog) een beetje beschaamd met zo'n bobbel over het strand lopen. Ik herinner me dat ik aan de Franse kust op vakantie was. Een strandje dat via een smal strookje langs rotsen je weer naar een volgend strandje bracht. Ik liep langs de zeereep en voor mij, pakweg 20 meter liep een mooie, gespierde man. Lekker bruin, blond behaarde benen. Een blonde kop haar en een baardje van 2 dagen op zijn kaken. Ik liep  achter hem aan en was niet erg bewust van mijn blik op zijn kont. Hij droeg een witte strakke zwembroek. type Speedo.  Op de smalle strook liep hij door de zee. het water spetterde op en zijn broek werd nat. De stof bleek dan aardig doorzichtig te worden. Ik zag dus zijn bruine strakke billen. Ik kreeg het extra warm.  Hij liep door en kreeg in de gaten dat ik er was. Hij draaide zich om en nu zag ik zijn front. Een gespierd, getraind lijf en egaal behaard. ook blond. Mijn ogen werden naar zijn zwembroek getrokken die van voren ook nat was en mij een blik gunde op zijn grote lul en ballen. Hij bleef staan en ik liep door. Eenmaal bij hem sprak hij me aan. Het was een Duitser. Ik vroeg hem in mijn beste duits of hij wist waar de route naartoe liep en hij zei dat ik wel met hem mee kon lopen. Hij grijnsde een beetje toen hij mijn groeiende pik zag en vroeg dubbelzinnig of het uitzicht kon waarderen....  We kwamen op een kleine baai aan en waren de enige twee.  Hij draaide zich naar mij toe en kwam bijna tegen mij aan staan. Hij zei dat hij hier naakt ging zwemmen en vroeg of ik dat ook wilde.

Nog nooit gedaan, zei ik nog, maar zonder te wachten trok hij zijn witte slip uit. Mijn adem stokte in mijn keel. Even later greep hij mij bij mijn heupen en tilde me op. Eenmaal in de zee trok hij mijn zwembroek uit en gooide die naar het strand. En toen was ik 'door'. 
Ik genoot van de vrijheid. Na een kwartier liepen we weer het strand op. We nestelden ons op een verscholen plek en genoten van de zon. Hij boog zich naar me toe en fluisterde at hij mij mooi en geil vond. Voor ik het wist kuste hij me op mijn mond. Ik voelde een warme hand die mijn lul omsloot. Ik liet hem gaan en ik werd compleet verwend. Hij kuste en likte. Nam mijn ballen in zijn mond en zoog eraan. Mijn lul stond kaarsrecht overeind en zijn tong gleed behendig over mijn eikel en over de harde schacht. Hij beroerde mijn tepels en ik werd geiler en geiler. Hij kwam op me liggen en zijn lul schoof over mijn buik. Het voorvocht liep uit zijn lul en hij smeerde het over me uit. Ik denk dat we een half uur hebben liggen vrijen, toen hij me vroeg of ik hem wilde rukken. Mijn eerste ervaring met een volwassen man, die een machtige erectie had. Ik hield het niet meer en kwam klaar. Hij volgde direct er achteraan. Ons sperma vermengde zich en hij ging met zijn tong eroverheen en slurpte het zo naar binnen. En toen kwam hij naar mijn mond toe en liet het geile vocht zo in mijn mond lopen. Een eindeloze ervaring. We spoelden ons in de zee weer schoon en trokken onze zwemslip weer aan. Zonder iets te zeggen liepen we terg naar het textielstrand.  Ik was vanaf dat moment verkocht.

3722 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.