Vakantie in Kroatië (1)

In de zomer van 2018 rijd ik samen met Sonja naar de naturistencamping Valalta in Rovinj, Kroatië. Sonja gaat al jaren, meestal met haar ouders en vrienden, naar de naturistencamping in Rovinj. Voor mij wordt het de eerste keer. We gaan met de auto en vertrekken in de nacht en rijden binnen een kleine 14 uur naar Rovinj. 


Het is niet druk op de camping als wij aankomen. Het is een beetje een grijze dag, hoewel het wel lekker warm is. We melden ons bij de receptie en mogen met de auto doorrijden naar de stacaravan van Sonja haar oom en tante. Wij hebben voor een week deze caravan gehuurd. De caravan staat achter de tennisbaan. We parkeren de auto naast de stacaravan en beginnen met uitladen. Bedden worden opgemaakt, tuinstoelen worden neergezet. 'Zo nu eerst tijd voor een theetje' zegt Sonja en ze zet de waterkoker in het keukentje in de voortent aan. We hebben alles op de plaats staan en als laatste de kussens in de tuinstoelen onder het paviljoen neergelegd. Ze staat in de voortent en begint zich uit te kleden. Sonja is naadloos bruin en haar vrouwelijke vormen komen onder het textiel vandaan. Ik ken haar al een aantal jaren en ik heb haar vaker naakt gezien. Mooie grote, ietwat hangende borsten. Haar schaamstreek is mooi kortgeschoren. 'Wil jij ook?' vraagt Sonja, terwijl ze de theeglazen op tafel neerzet. 'Ja lekker' beantwoord ik. 'Als je eenmaal je onderbroek hebt uitgedaan, wordt het vanzelf normaal' zegt Sonja met een glimlach. Ik sta in de voortent en loop wat te drentelen. Voor mij is het de eerste keer op een naturistencamping, dus voor het eerst dat ik dan de 'hele dag' naakt ben. 

'Lekker' zeg ik als ik plaats neem in de tuinstoel nadat ik de handdoek over het kussen heb neergelegd. 'Ja toch' zegt Sonja. Ik heb me uitgekleed en heb alleen Ipanema's aan mijn voeten. Mijn lichaam is wit. Mijn borst, buik en benen behaard. Ik heb mijn balzak kaalgeschoren en mijn schaamhaar getrimd, net als mijn baard en hoofdhaar. 'Je moet je wel goed insmeren hoor' zegt Sonja 'anders verbrand je hier levend'. 'Jazeker, daar heb ik geen zin' zeg ik en neem voorzichtig een slokje thee. Het uitzicht is geweldig. Het zonnetje komt er door en het word al iets drukker op de camping. Jonas, neef van Sonja, staat samen met zijn vader Heinrich twee caravans verderop. Zij zijn gisteren aangekomen op de camping, maar zijn waarschijnlijk met de boot op pad. Ook Dirk en Thea, vrienden van de ouders van Sonja zijn aanwezig op de camping. 'Nah wie geht's?' zegt Dirk als hij samen met Thea voorbij komt lopen 'goede reis gehad?'. 'Jazeker' zeg ik 'we zijn een uurtje geleden aangekomen'. Dirk en Thea, beide in de 50 leggen hun handdoeken over de kussens en gaan zitten. 'Ook een theetje?' vraagt Sonja. 

We kletsen heerlijk. Tegen de avond komen ook Jonas en Heinrich zich bij ons melden. Samen eten we een lekker maaltijd, drinken een biertje en kletsen gezellig bij. Mijn eerste dag op de naturistencamping zit erop als ik moe, maar voldaan het bed opzoek. Sonja en ik zijn al jaren vrienden en slapen samen in een bed. De volgende ochtend ben ik al vroeg wakker. De zon schijnt vol op en het voelt al aangenaam aan. Ik trek mijn boxershort aan en loop richting het supermarktje op de camping en koop een paar broodjes en broodbeleg. Zodra ik weer terug ben, trek ik mijn boxershort weer uit en ga onder het paviljoen zitten. 'Gutenmorgen' zegt een voorbijganger en lacht zijn witte tanden bloot. 'Ehh Gutenmorgen' zeg ik. Ik kijk in de meest mooie blauwe ogen die ik ooit heb gezien. Hij loopt op witte Adidasslippers en heeft een handdoek over zijn schouder heen geslagen. Zijn lijf is gespierd en bruin. Een mooie, goedgevormde borstkast zonder beharing op borst en buik. Hij heeft redelijk grote tepels. Ik scan zijn gespierde bovenarmen. Zijn onderarmen en gespierde bovenbenen en grote kuiten zijn behaard met een peper en zout kleurig, gekruld haar. Zijn pik is lang en dun, zijn schaamhaar getrimd en zijn ballen hangen ver van zijn lichaam in een hangzak. Ik voel blosjes op mijn wangen komen. Ik kijk weer naar zijn gezicht. Hij heeft peper en zout kleurig haar, halflang met flinke krullen, blauwe ogen, mooie lippen en witte tanden. Onder zijn armen heeft hij een toilettas en hij loopt richting het douche gebouw aan de andere kant van het tennisveld. Als ik hem nakijk zie ik dat hij prachtig, ronde billen heeft. 

Gelukkig zat ik achter de tafel, want ik voelde een erectie opkomen. 'Dat was een lekkere man' zegt Sonja, zij is inmiddels wakker geworden en staat in de deuropening van de caravan. 'Nou zeg dat' stamel ik ... We genieten samen van een ontbijtje. Even later komt de mooie man weer voorbij, zijn haren zijn nat en achterover gekamd. Een vriendelijke lach en een knikje als onze blikken elkaar kruisen. Als hij Sonja in de voortent ziet, wend hij zijn hoofd af. Een paar uur later komt hij samen met een blonde vrouw langs onze caravan lopen. Weer een glimlach een een knikje. Steeds als ik hem 'alleen' tref dan is groet hij mij en maakt even een praatje, als hij Sonja ziet of met de blonde vrouw voorbij komt wandelen, dan is het alleen een glimlach en een knikje. 'Hij vindt je vast leuk' zegt Jonas. Jonas is de zoon van Heinrich en is samen met zijn vader bij ons koffie komen drinken. Heinrich en Jonas zijn kleine mannen, redelijk bruin. Beide behaard. Heinrich een bolle buik en Jonas een platte, afgetrainde buik. Beide mannen zijn hetero. 'Maar hij is wel getrouwd met die blonde vrouw' zegt Heinrich, 'ze staan hierboven en komen uit Zwitserland'. 'Ja bijzonder' zeg ik 'altijd als hij mij alleen ziet dan is hij vriendelijk een spraakzaam, maar zo gauw Sonja of die blonde vrouw in beeld zijn is hij beleefd maar niet spraakzaam'. 'Je moet maar eens met hem meelopen naar het douchegebouw' zegt Jonas 'dan weet je zo wat hij wil'. We kletsen gezellig verder en gaan later die dag met elkaar zwemmen in het zwembad. 

De volgende ochtend heb ik mijn toilettas klaar staan en komt de mooie man weer langslopen. 'Gutenmorgen' zegt hij in het voorbij lopen. Al glimlachend kijkt hij nog even achterom. Het is vroeg en het is rustig op de camping. Ik sta op, sla een handdoek over mijn schouder en loop achter hem aan. Hij loopt het sanitair gebouw binnen en hij kijkt nog even achterom. Als ik het gebouw binnen kom lopen hoor ik de het water uit de douche kletteren. Ik loop naar achteren, want ik heb niet goed kunnen zien onder welke douche hij staat. Achterin het gebouw staat de deur van de douche op een kiertje, maar het water klettert op de grond. Ik loop naar de deur, mijn hart bonst in mijn keel. Voorzichtig duw ik de deur iets verder open. Ik kijk tegen zijn mooie ronde billen aan. Er loopt wat haar door zijn bilnaad. Het water stroomt van zijn prachtig gevormde en bruine rug naar beneden. Zijn huid lijkt te glanzen. Mijn pik is hard. Gelukkig hangt mijn badhanddoek ervoor. Hij draait zich om en ik zie zijn prachtige glimlach. 

'Euhm sorry' stamel ik. 'Geen probleem' zegt de man 'kom binnen' en glijdt met zijn handen over zijn borst en buik. Zijn pik is opgezwollen maar nog niet hard. Ik stap de doucheruimte binnen en druk de deur dicht omdat ik er tegenaan blijf staan. Mijn toilettas zet ik op het planchet en mijn handdoek hang ik aan de haak. De man sopt zichzelf in en bekijkt mij van top tot teen. Zijn glimlach maakt me week en geil. Ik trek wat aan mijn pik. Ook hij glijdt met zijn handen onder zijn ballen en pik door. Er staat een flinke rechte pik fier overeind. Hij knipoogt. 'Kom je?' vraagt hij 'ik wil je zoenen en vasthouden'. Ik loop vooruit. Hij slaat zijn armen om mij heen en zijn handen glijden over mijn lichaam. Ik kijk hem in zijn blauwe ogen en druk mijn lichaam tegen hem aan. Ik sluit mijn ogen als ik hem begin te zoenen. Onze tongen draaien om elkaar heen en onze handen glijden over onze naakte, natte lichamen. Mijn pik duwt zich tussen zijn benen en zijn pik staat fier omhoog tussen ons is. Ik doe een stap naar achteren en ik pak zijn harde pik vast en druk deze voorzichtig richting mijn pik. Zijn onderkant en mijn bovenkant komen tegen elkaar aan. Ik omsluit beide pikken met mijn hand en begin ze af te trekken. We blijven elkaar zoenen. Zijn armen blijven mij omhelzen. Ik voel zijn ademhaling versnellen. Zijn zoen word inniger en ik voel dat hij zijn zaad spuit. Ik blijf beide pikken in mijn hand houden en trek mezelf ook naar een hoogte punt en spuit mijn zaad uit mijn pik. We blijven nog even staan zoenen. En dan soppen we elkaar in. Ik spoel me af, droog me af en knipoog alvorens ik de deur van de douchecabine open. 

'Was het lekker?' vraagt Sonja. 'Ja de douches zijn lekker warm en een flinke straal'. We zitten lekker buiten als de mooie man weer langs komt lopen. Toilettasje onder de arm, handdoek over zijn schouder, een glimlach en een knikje. 'Het blijft een bijzondere man' zegt Sonja. 'Tja, ...' zeg ik en ik denk aan de heerlijke douche partij van vanochtend. 

3828 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.