Vakantie in Kroatië (2)

... ik besluit om in de middag eens een rondje over de camping te gaan wandelen. Jonas en Sonja zijn naar het water, ik besloot om 'thuis te blijven'. Ik trek mijn blauwe zwemshort aan en ik sla een handdoek over mijn schouder en loop naar boven de camping over. Het weer is aangenaam, maar het is wat heiig. Na enige tijd gewandeld te hebben kom ik op de terugweg langs de tent wandelen waar de mooie man en zijn blonde vrouw verblijven. De blonde vrouw ligt op een ligbed te zonnen. Ze heeft een goed zandloper figuur en ronde billen en een paar stevige borsten met kleine tepels. Ze ligt op haar buik en haar huid glimt van de zonnebrandolie. De mooie man zit op een stoel onder de luifel van de tent. 'Hallo' zegt hij en glimlacht vriendelijk. 'Hallo, hoe gaat het?' vraag ik. 'Ja lekker, heel relaxt' zegt de man 'het is hier erg rustig deze week'. De vrouw richt haar hoofd op en kijkt in mijn richting. 'Hallo' zegt ze vriendelijk. 


'Wil je iets te drinken?' vraagt de man. 'Nou dat sla ik niet af' zeg ik. Ik word uitgenodigd om plaats te nemen op de stoel naast de man. Ik leg mijn handdoek op het kussen en neem plaats. 'Vinden jullie het vervelend als ik mijn zwemshort aanhoud?' vraag ik. 'Je mag hem wel uitdoen' zegt de vrouw en ze staat op. Ze reikt haar hand uit en zegt 'ik ben Elena'. Ik schud haar de hand en stel met voor. 'Ik ben Klaus' stelt de man zich voor. 'Leuk je ook eens in het echt te zien en te spreken' zegt Elena. Ik verkleur. 'Oh ok' stamel ik. 'Hij heeft het mij verteld' zegt Elena 'we vertellen elkaar alles'. Klaus glimlacht vriendelijk, terwijl ik me wat ongemakkelijk voel. 'Sorry' zegt Klaus 'maar ik kon het niet laten om Elena te vertellen van ons onderonsje'. 'Prima' zeg ik. 

'Ik ben bi seksueel' zegt Klaus. 'Oh ok' zeg ik 'ik ben homoseksueel'. 'Sta jij open voor seks met een man en een vrouw?' vraagt Elena. 'Ja daar sta ik wel voor open, maar ik denk dat ik dan echt op de man gericht ben' antwoord ik. 'Wij hebben er nog geen ervaring mee' zegt Elena 'maar het lijkt mij wel een geile idee om seks te hebben met Klaus en dat hij dan verwend word door een man'. 'Ik wil wel een keer geneukt worden door een man, terwijl ik Elena neuk' zegt Klaus. Ik knik en wordt al geil bij de gedachten. Ik voel dat mijn pik begint te zwellen en ik draai wat ongemakkelijk op de stoel. Klaus en Elena kijken naar mijn kruis en glimlachen. Elena staat op en loopt de tent in. Vanaf de stoel kijk ik de tent in en zie dat Elena op het matras gaat liggen. Ze spreidt haar benen en haar handen glijden over haar borsten en vagina. 'Nu is ze geil' zegt Klaus en staat op. Hij reikt me zijn hand en glimlacht. 'Ga je mee?' vraagt Klaus. Ik twijfel, kijk weer te tent in en kijk naar Klaus en denk aan ons moment in de douche. Ik zie zijn pik wat opzwellen. 'Ja prima' zeg ik, geef Klaus een hand en sta op. Samen lopen we de tent in. Klaus blijft staan en ik ga door mijn knieen en neem zijn stijve pik in mijn mond. Ik lik langs de schacht en sluit met mijn lippen om zijn pik heen. Klaus kreunt. 

Ik voel dat Elena achter mij komt zitten. Ze drukt met haar borsten tegen mijn rug en ze komt met haar gezicht naast mijn gezicht. Ik sluit mijn lippen om de eikel van Klaus, Elena aan de andere kant. Klaus kreunt. Met onze lippen gaan de langs de eikel en schacht van zijn stijve pik. Elena en ik zitten op onze knieen voor Klaus op de grond. Om beurten pijpen wij zijn stijve pik. Zijn handen glijden over onze hoofden en hij drukt mijn hoofd af en toe richting zijn lichaam. Ik moet kokhalzen. Ook Elena moet kokhalzen. Met mijn rechterhand bevredig ik mezelf. Elena laat haar vingers in haar vagina verdwijnen. Ze gaat op haar rug op de matras liggen. In 69 houding gaat Klaus over haar heen liggen. Zijn pik beland in de mond van Elena. Met zijn tong glijdt hij langs haar schaamlippen. Ik kom achter Klaus zitten. Ik spreidt zijn mooie ronde billen. In zijn bilspleet is hij behaard. Ik druk mijn neus tussen zijn billen. Klaus kreunt. Elena houd de billen van Klaus van elkaar en ik duw mijn tong op- en neer door zijn bilspleet. Hij ruikt lekker fris. Een geile kontgeur. 

De pik van Klaus komt uit de mond van Elena en hij schuift iets naar voren. Hij kan beter bij haar natte kut en likt en slurpt haar kut. Ik voel dat Elena mijn pik in haar mond neemt, terwijl ik de bilnaad van Klaus blijft likken. Ze pijpt heerlijk en ik hoor haar kokhalzen als ze mijn pik naar binnen zuigt. Met mijn duim masseer ik de kringspier van Klaus. Ik druk hem naar binnen. Elena kreunt. Klaus draait zich om een zoent mij terwijl mijn pik diep in de keel van Elena word gezogen. Hij richt zich op mijn pik en neemt deze in zijn mond. Ik kreun. Ik voel zijn tong wat onwennig om mijn eikel glijden. Mijn pik word heerlijk gezogen door Klaus, terwijl Elena mijn balzak in haar mond neemt. Haar tong verplaatst zich naar mijn kontgaatje en ik voel dat ze haar tong tegen mijn kringspier drukt. Haar handen halen mijn billen van elkaar. Ik vind het super geil. Klaus schuift zijn pik voorzichtig in de natte kut van Elena. Haar benen houd ze opgetrokken. Haar tepels neemt ze tussen haar vingers. 

Ze kreunt. Ik kom achter Klaus zitten en kus zijn nek. Over zijn schouders zie ik hoe zijn stijve pik haar natte kut inglijdt en er weer uitkomt. Hij neukt haar met flinke stoten. Hij buigt zich voorover en begint Elena te zoenen terwijl hij haar neukt. Ik heb zicht op zijn prachtige billen en zie dat zijn pik haar kut binnen gaat. Met mijn handen haal ik zijn billen uit elkaar en mijn tong glijdt op- en neer door zijn bilspleet. Ik spuug wat speeksel op zijn kontgaatje en wrijf dit met mijn tong uit. Klaus neukt Elena. Beide kreunen ze, ik neem aan dat ze genieten. Ik kom wat overeind en druk mijn eikel tegen zijn zijn kringspier. Klaus stopt met neuken. 'Kom maar' zegt hij zachtjes. Voorzichtig duw ik mijn eikel naar binnen. Ik voel dat zijn kringspier ontspant. 'Wow! Ik voel het in mijn kut' zegt Elena. Mijn pik glijdt voorzichtig bij Klaus naar binnen. Ik druk mijn lichaam tegen zijn rug aan. Zijn hoofd draait en we onze tongen komen samen. 'Wat ontzettend geil is dit' zegt Klaus. Hij zoent Elena weer en begint haar weer te neuken. Ik houd mijn onderlichaam praktisch stil en Klaus beweegt zijn lichaam tussen mij en dat van Elena.

Ik druk mijn pik tot aan mijn ballen in zijn kont en neuk Klaus met ferme stoten. Klaus neukt Elena. Ik voel dat zijn kringspier aanspant. Zijn ademhaling wordt zwaarder en hij kreunt als hij klaarkomt. Voorzichtig blijf ik Klaus neuken. Ik spuit mijn warme zaad in Klaus. Voorzichtig trek ik mijn pik terug uit zijn heerlijke kont. Klaus komt van Elena af en we geven elkaar een tong zoen. 'Ik vond het heerlijk' zegt Klaus. 'Ik ook' zegt Elena. 'Wow! Ik ook' zeg ik 'dit was echt ontzettend geil. Elena wrijft met haar vingers langs haar schaamlippen. We liggen naast elkaar op onze rug op de matras. Onze lichamen zijn warm en klam. Klaus ligt tussen mij en Elena in. Om beurten zoenen we met Klaus. 'Zullen we even gaan douchen?' zegt Klaus. 'Ja laten we dat doen' zeg ik. We staan op, Klaus en Elena ritsen de tent dicht en met z'n drieën lopen we richting het sanitaire gebouw.

2629 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.