Jeugd herinnering

... in mijn tienerjaren logeerde ik soms wel eens bij mijn oom Alex en tante Marian in Utrecht. Bij Florian, mijn neefje en mijn nichtje Ella. Tijdens de herfstvakantie kwam ik een aantal dagen logeren en gingen we altijd winkelen in Utrecht. Ik sliep bij mijn neefje Florian op de kamer. 


Florian en ik konden goed met elkaar opschieten, we kwamen veel bij elkaar over de vloer, ook al woonde ik met mijn ouders en broertje in het Oosten. Ik had afgesproken om een paar dagen te komen logeren en zou voor het eerst alleen met de trein reizen. Mijn ouders brachten mij naar station Arnhem CS en vandaar uit reisde ik rechtstreeks naar Utrecht. Marian, Floris en Ella stonden mij al op te wachten in de stations hal van Utrecht CS. We gingen samen lekker winkelen en kochten wat nieuwe kleding. Aan het einde van de middag gingen we met de bus naar huis. We kookten samen een spaghetti en aten deze heerlijke maaltijd op toen mijn oom terug kwam van  zijn werk. We keken gezamenlijk televisie. Rond 22 uur gingen we naar bed. 

We hadden onze pyjama aangetrokken en we stonden op de badkamer onze tanden te poetsen. 'Welterusten' zegt tante Marian en sluit de slaapkamer deur. "Welterusten' zeggen wij in koor. Florian ligt in zijn bed en naast zijn bed op de grond lig ik op een matras. We hebben het leeslampje nog aan. We liggen beide op onze buik nog wat te praten over van alles en nog wat. 'Trek jij je wel eens af?' vraagt Florian aan mij. 'Jawel' zeg ik. 'En jij?' vraag ik. 'Ja ik ook' zegt Florian 'het geeft zon lekker gevoel'. 'Kom je dan ook klaar?' vraagt Florian 'en heb je dan ook sperma?'. 'Ja joh, vroeger was het zonder sperma' zeg ik 'nu moet je altijd de boel schoonmaken'. 'Ja inderdaad' zegt Florian. 'Hoe lig je dan?' en 'spuit je veel en ver?' vraagt Florian. 'Ik lig meestal op mijn rug' zeg ik 'en dan fantaseer ik flink'. 'Ja ik ook' zegt Florian. Ik zie dat er wat beweegt onder het dekbed. 'Ben je nu jezelf aan het aftrekken' vraag ik. 'Nee, maar ik heb wel een stijve' zegt Florian. 'Oh echt?' zeg ik. 'Ja joh' zegt Florian en hij slaat het dekbed van zich af. Zijn rechterhand heeft hij in zijn pyjamabroek gestoken en ik kan zien dat hij over zijn piemel wrijft. 'Heb jij ook een stijve?' vraagt Florian. 'Nu wij het er zo over hebben wel ja' zeg ik en ook ik sla de dekens van mij af. Ik draai me op mijn rug en duw mijn pyjama en onderbroek naar beneden. Mijn stijve pik word zichtbaar. Er is al wat schaamhaar boven mijn pik zichtbaar. Hij ligt op mijn buik en de eikel richt zich wat op omdat mijn pik wat krom is. 

'Jeetje, jij hebt een dikke, grote pik' zegt Florian 'die is groter en krommer dan die van mij'. Hij duwt zijn pyjamabroek en onderbroek richting zijn enkels en ook zijn stijve pik word zichtbaar. Zijn pik staat onder een hoek naar boven gericht en is wat kleiner en smaller dan die van mij. 'Maar wel een lekkere pik hoor' zeg ik 'ziet er prima uit'. Beide trekken we aan onze pikken. Florian schuift zijn pyjamajas iets omhoog. 'Heb je wel een doekje hier' vraag ik 'want als we zo klaarkomen, dan word het hier een smeerboel'. Florian lacht. 'Ik zag laatst een filmpje dat een man werd gepijpt door een vrouw en dat hij zijn sperma in haar mond spoot' zegt Florian 'zij slikt het door'. 'Dus je wil mijn zaad doorslikken?' vraag ik. 'Heb jij je eigen zaad wel een geproefd' vraagt Florian. 'Nee, nog nooit' zeg ik 'jij dat van jou wel?'. 'Ja' zegt Florian. 

Hij trekt kleedt zich uit en komt uit bed. 'Als jij nu op bed gaat zitten, dan kom ik voor je zitten' zegt Florian 'als je dan klaarkomt spuit je in mijn mond'. 'Euhm ok ...' zeg ik. Ik kleed mij uit en neem naakt plaats op de rand van het bed. Ik spreid mijn benen  en begin mijn stijve pik af te trekken. Ik fantaseer over een pijpbeurt die ik van Florian ontvang. Maar Florian weet niet dat ik homoseksuele gevoelens heb. Hij komt op zijn knieen op mijn matras voor mij zitten. Zijn gezicht is een eindje bij mijn pik en balzak vandaan. Ik leun iets achterover en ik begin mezelf sneller af te trekken. Met mijn rechterhand pak ik mijn  pik stevig vast en ruk ik mezelf af. Met mijn linkerhand wrijf ik over mijn buik, onder mijn balzak en pak ik tussen mijn vingers af en toe mijn tepels vast. Ik fantaseer er lustig op los. Ik voel dat ik richting een hoogtepunt ga. Mijn ademhaling word zwaarder en mijn hand beweegt sneller langs de schacht van mijn stijve pik omhoog en omlaag. Mijn voorhuid glijdt omhoog en omlaag over mijn eikel heen. Ik zucht en steun 'ik ga klaarkomen' zeg ik. Florian komt richting mijn pik. Ik kijk naar mijn pik en zie dat Florian mij aankijkt, zijn mond opent en voel dat zijn tong af en toe mijn pik raakt. Ik duw mijn eikel richting zijn mond en voel dat hij met zijn lippen mijn eikel in zijn mond neemt. Het warme zaad spuit ik over zijn tong heen. Ik zie en voel dat Florian het warme sperma slikt. 

'Nu jij bij mij' zegt Florian. Ook hij gaat op de rand van het bed zitten. Zijn voeten staan op de rand. Ik kom tussen zijn benen zitten. Ik heb zicht op zijn billen. Ook ik heb wel eens een seksboekje gelezen en heb gezien dat een kontje en balzak gelikt worden. Ik kom met mijn hoofd naar voren en kijk naar Florian die op zijn rug ligt en zichzelf aan het aftrekken is. Met mijn tong lik ik voorzichtig langs zijn balzak. Hij stopt met aftrekken en komt iets overeind. 'Wat doe je?' vraagt Florian. 'Oh sorry, ik dacht ik lik je ballen even' zeg ik. 'Hmmm, spannend' zegt Florian. 'Mag ik ook je kontje likken?' vraag ik. 'Wil je dat?' vraagt Florian 'lijkt jou dat lekker?'. Ik duw met mijn handen zijn billen uit elkaar en duw mijn tong tussen zijn billen. Ik kijk naar Florian. Als mijn tong zijn kringspier raakt, sluit hij zijn ogen en laat zich achterover zakken. Hij begint zich weer af te trekken. Met mijn tong glijdt ik langs de schacht van zijn pik en neem zijn eikel in mijn mond. Met mijn rechterhand duw ik zijn hand van zijn pik af en ik pijp zijn pik en trek deze ondertussen af. Florian ligt op zijn rug en kreunt. Met mijn linkerhand masseer ik zijn balzak en mijn vingers komen soms wel eens in zijn bilnaad. Florian blijft kreunen. Ik duw mijn middelvinger tegen zijn kringspier aan. Ik voel een tegendruk, maar als ik doordruk voel ik mijn vinger naar binnen glijden. Ik zuig zijn pik naar binnen, mijn tong glijd over zijn eikel langs de schacht, terwijl mijn middelvinger in- en uit zijn kontgaatje word geschoven. Florian kreunt. Zijn ademhaling word zwaarder. 'Ga door' fluistert hij en hij duwt mijn hoofde verder over zijn pik heen. Ik moet bijna kokhalzen. Hij strekt zijn benen en laat zijn bovenbenen op mijn schouders rusten. Zijn lichaam begint te trillen en ik voel dat hij een schokkende beweging maakt. Zijn warme, zilte sperma spuit hij achterin mijn  keel. Ik slik gulzig zijn zaad. Met mijn hand druk ik de laatste druppels zaad uit zijn pik.

'Wow! Wat ontzettend lekker' zegt Florian 'ik schrok even van die vinger in mijn kont, maar godsamme dat was heerlijk'. 'Fijn' weet ik nog uit te brengen 'ik had het eens gezien in een seksboekje'. 'Maar wow! Jij hebt mij gewoon gepijpt neef' zegt Florian 'en je bent er goed in'. 'Dank je' zeg ik 'en graag gedaan'. 'Je sperma smaakte lekker' zeg ik 'wat vond je van mijn zaad?'. 'Ja prima' zegt Florian 'beetje gek om jouw zaad te slikken, maar eigenlijk net als mijn eigen zaad'. 'Ok!' zeg ik terwijl ik me weer in mijn pyjama hijs. Ook Florian kleed zich weer aan. Ik trek de dekens over me heen als ik ga liggen op de matras. 'Welterusten' zeg ik. 'Welterusten neef' zegt Florian en hij doet het leeslampje uit terwijl hij het dekbed over zich heen trekt. 

3998 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.