Drie

Geplaatst door: snoepjevanweek op 12-04-21

Het sneeuwt nu dus dacht ik schrijf een verhaal. Is simpel verhaal noem het ontdekken wie je ben? Drie eerste jaar studenten zijn voor eerst in grote stad weg van ons kent ons sfeer! Ze studeren alle drie wat anders wat maakt even niet uit om kosten o.a besparen betrokken deze etage. Op eerste blik lijken keurige studenten zijn ze ook op de bewuste avond niet. Keurig om dat geen sex voor huwelijk willen of alles is nieuw keurig? Dat ze de eerste voor elkaar zijn en ontdekken wat lang verborgen bleef maak je mee. Ze ontdekken dat die gevoelens  zelfs na korte nacht er nog zijn.


Ze zijn  niet rijk dus uit gaan is er niet bij en moet nog baantje zoeken. Dus de fles sterke drank gaat van hand tot hand zo braaf zijn ze ook niet. Ze raken aangeschoten en de gevoelens lang verborgen komen naar de oppervlakte. Dat ze alle drie flinke bobbel in broek hebben hoeft weinig te betekenen hoor! Dat ze elkaar zoenen was het begin los te gaan en elkaar uit te kleden kleding stuk na kleding stuk. Dat ze ver zijn merk je wel hun vergeten dat eigenlijk niet kan. Zeker als ze elkaars tepels likken welles waar lachend eerst. Ze wankelen wel maar hun geilheid neemt biet af!

Hun tepels waren hard en hun leuter zeker ook. Joop vingert Johannes welk net jan pijpt ja ze gaan flink los maar is drank wel? Komend uit dorp waar wat doet iedereen zo weet belemmert je wel. Jan welk mager en 2 meter is kreunt zacht iedereen weet muren zijn dun hoort alles. Johannes verwent hem de 18cm ging er in als Johannes favoriete lollie. Ze laten elkaar los als op het 3 persoons bed klappen Natuurlijk is Jan die Johannes binnen dringt de boerenzoon weet van wanten. Joop tongt met Johannes dus pijn schreeuw verstompt beet bijna in Joops tong haha. Als ze slaap krijgen even lap er over en lekker naakt onder dekens. De volgende ochtend na kop koffie en douche raken ze ontnuchtert. Ja ze moesten praten over wat gebeurd was of iemand spijt had nee. Nu was de vraag hoe verder laat dat maar in het midden. baantje zoeken en studeren het probleem kwam nog wel een keer! Zullen ze verder gaan met elkaar beminnen echt wel maar wel voorzichtig de muren hebben oren eenmaal!

2439 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.