1. (vervolg) Jeugdherinneringen

Florian en ik zijn elkaar na onze tienerjaren wat uit het oog verloren. Onze ouders hadden 'ruzie' en dat maakte dat wij als kinderen elkaar niet meer opzochten. Inmiddels hebben wij het tijdperk van Hyves alweer lang achter ons gelaten en zitten we alweer geruime tijd op Facebook. In 2009 heb ik mijn profiel aangemaakt en ben ik opzoek gegaan naar mensen uit het heden, maar ook het verleden. Via deze weg heb ik ook weer contact gelegd met neven en nichten, zo ook met Florian en Ella. Inmiddels zijn we allemaal vele jaren ouder. Ella is getrouwd en woont samen met man en zoons, maar ook Florian is getrouwd en heeft kinderen. Via Facebook besluiten we om een familie weekend te organiseren. 


Via Whatsapp en telefoon worden de eerste stappen gezet voor het familie weekend. Florian en ik hebben een accommodatie gevonden in Groningen. Een mooie grote boerderij op het platteland. En omdat het alweer een aantal jaren geleden is dat de meeste familieleden elkaar hebben gezien, besluiten wij dat het een ontspannen en gezellig weekend moet worden. Geen moeilijke dingen. We organiseren oud Hollandse spelletjes, boerengolf, een bbq en vooral veel gezelligheid onder het genot van een drankje en een hapje. Iedereen kan blijven slapen. Er is voor zowel groot als klein iets te beleven. 

Florian, zijn vrouw en kinderen zijn al op locatie. Ik parkeer mijn auto en zie dat Florian al op mij af komt lopen. Inmiddels een beetje groter (zo'n 185cm), maar nog altijd met een slank postuur en eeuwigdurende glimlach. Hij heeft inmiddels een kale kop (familietrekje) en heeft een baardje laten staan. 'Jeetje neef wat ontzettend leuk dat je er bent' roept Florian en slaat zijn armen om mij heen. 'Ja man' zeg ik 'leuk je weer eens te zien'. Ik stel me voor aan zijn vrouw Crystel en de kinderen. 'Deze kamer had ik voor jou bedacht' zegt Florian en opent de deur van een klein kamertje met een bedstee. De hele kamer is voorzien van houten planken aan de wal en het ziet er erg sfeervol uit. 'Hier kan ik wel lekker slapen' zeg ik. 'Jammer dat je relatie uit is, maar we gaan er een gezellig weekend van maken' zegt Florian 'daar waren wij altijd heel goed in als tieners'. 'Nou zeg dat' antwoord ik en geef Florian een knipoog. Ik zet mijn koffer neer en loop samen met Florian naar beneden. Daar ontvangen wij nog meer familieleden. Het is een heerlijk weerzien. We wijzen iedereen een kamer of appartementje toe en spreken af dat we verzamelen aan de grote keukentafel voor een drankje en een hapje. 

Het hele weekend staat in het teken van gezelligheid. Er worden spelletjes gespeeld, veel gelachen, gegeten, gedronken en herinneringen opgehaald. Helaas voelen de kinderen van Florian en Crystel zich niet zo lekker. Crystel besluit om op zaterdagmiddag met de kinderen naar huis te gaan. Ze staat erop dat Florian blijft. Ik geef aan dat ik Florian wel thuis kan brengen. We hebben verder nog een ontzettend gezellige zaterdag. Aan het einde van de middag zitten we met z'n allen aan de bbq en er word flink gedronken. 'Kan ik vanavond niet gezellig bij jou in de bedstee slapen?' vraagt Florian 'dan kunnen we nog even als vanouds kletsen'. 'Als jij dat wil, dan vind ik dat prima' antwoord ik 'in de bedstee kan je heerlijk slapen, ruimte genoeg'. Gedurende de avond pak Florian zijn spullen van zijn kamer en zet deze op mijn kamer neer. 'Dan ben ik straks niets vergeten' zegt Florian. Langzaamaan vertrekt iedereen naar bed. Het is al 00:45 uur als wij de lampen uit doen, de vaatwasser aanzetten en naar boven lopen. We pakken een handdoek en lopen naar de gezamenlijke douche in de ruimte naast mijn kamer. Onder het douchen kletsen we vrolijk verder en kan ik mijn neef Florian eens goed bekijken. Hij heeft inmiddels donker schaamhaar en een flinke pik en dito balzak. Een klein streepje met haar groeit er richting zijn navel. Hij heeft een platte buik en is verder normaal gespierd en heeft mooie stevige billen. We drogen ons af, sla een handdoek om mijn middel en loop richting de slaapkamer. 

'Tegenwoordig heb ik geen pyjama meer aan hoor' zegt Florian. 'Nee ik ook niet' zeg ik 'ik slaap meestal naakt, maar voor nu zal ik een boxershort aantrekken'. 'Ik slaap ook altijd naakt' zegt Florian en glimlacht zijn mooie tanden bloot. 'Als ik denk aan die ene keer dan denk ik dat ik de hele nacht met een stijve in bed lig' zeg ik. Florian moet lachen. 'Ja neef, volgens mij was ik de eerste jongen die je een rimbeurt gaf en wiens zaad je hebt geslikt' zegt Florian. 'Nou dat weet ik wel zeker' zeg ik 'jij was absoluut mijn eerste en ik kan het mij nog als de dag van gisteren herinneren'. 'Ja ik ook' zegt Florian 'ik denk er nog wel eens aan als ik mezelf aftrek'. 'Oh echt?' vraag ik en ik stap in m'n nakie de bedstee in. 'Kom je?' vraag ik aan Florian en houd het dekbed omhoog. Hij laat zijn handdoek op de grond vallen en stapt in de bedstee en komt naast me liggen. 'Ja man, alleen tijdens het rukken denk ik nog aan die tong tussen mijn billen en die vinger in mijn kontje' zegt Florian 'ik heb het nooit aan Crystel durven vragen om mij te vingeren'. 'Er zijn wel meer mannen die ook anaal gestimuleerd willen worden' zeg ik. 'Ja maar Crystel is redelijk conservatief tussen de lakens, wat overigens wel lekker is hoor' zegt Florian 'maar ze staat niet open voor andere dingen'. 

'Jammer' zeg ik 'ik kan me nog herinneren dat jij genoot van een vinger in je kontje'. 'Ikzelf vind het soms wel lekker om geneukt te worden' zeg ik. Florian draait zich op zijn zijde en zegt: 'Oh echt? Ik weet niet of ik een pik in mijn kontje zou kunnen verdragen'. Ik kijk hem aan en pak met beide handen zijn gezicht vast en druk mijn lippen op zijn lippen. Daar waar ik verwacht dat hij mij van zich af zou drukken, beantwoord Florian mijn zoen met een tongzoen. We kruipen tegen elkaar aan en we zoenen. We slaan onze armen om elkaar heen en drukken onze lichamen tegen elkaar aan. Ik voel zijn stijve pik tegen mijn buik aandrukken. Ik laat hem even los. 'Weet je het zeker?' vraag ik. 'Ja man, ik ben focking geil' beantwoord Florian mijn vraag. Florian gaat op zijn rug liggen en trapt het dekbed van zich af. 'Kijk' zegt hij en kijkt naar zijn stijve pik die op zijn platte buik ligt. Ik ga op mijn knieen tussen zijn benen zitten en neem zijn dikke, stijve pik in mijn hand. Als ik met mijn mond richting zijn pik ga kijk ik naar Florian. Hij kijkt mij aan en begint te lachen ... 'pak maar' zegt hij. Ik neem zijn pik in mijn handen en begin hem gulzig te pijpen, lik zijn schacht en ballen. Florian komt overeind en gaat op zijn knieen voor mij zitten en zegt 'ik wil je tong weer in mijn kontgaatje voelen'. Met mijn handen breng ik zijn billen uit elkaar en zie zijn samenknijpende roze kringspier. Ik druk mijn neus tussen zijn billen en snuif de heerlijke geur op. Mijn tong roteert rond zijn kringspier en af en toe druk ik hem voorzichtig naar binnen. Florian kreunt en is zichzelf voorzichtig aan het aftrekken. 

Met mijn duim druk ik tegen zijn kringspier. Florian kreunt. Ik zie zijn kontgaatje samenknijpen, maar voel ook de druk afnemen waardoor mijn duim naar binnen glijd. Ik haal mijn duim uit zijn kontje en druk hem weer naar binnen. Florian kreunt. 'Focking wat geil' fluistert hij en draait zijn gezicht naar mij toe. 'Laat mij jou pik eens zien?' vraagt Florian. Ik kom iets omhoog en laat mijn stijve pik aan hem zien. Hij staat haaks op mijn lichaam en de eikel wijst iets naar beneden. 'Wil je deze een keer in je voelen?' vraag ik en ruk voorzichtig aan mijn pik. 'Weet niet of ik dat naar binnen kan krijgen' zegt Florian 'maar ik wil het zeker even proberen'. Hij draait zich om en pakt met zijn handen mijn pik vast en begint eraan te trekken. 'Jeetje, die is wel wat dikker en groter geworden' zegt hij al glimlachend en neemt hem in zijn mond en begint mij te pijpen. Ik voel mijn pik in zijn keel verdwijnen en zijn lippen zitten krachtig om mijn schacht. Zijn tong maakt roterende bewegingen. Ik sluit mijn ogen en geniet maximaal. 'Wil je mij neuken?' vraag ik zachtjes aan Florian 'ik wil je pik echt in me voelen'. Hij kijkt omhoog en trekt een paar keer aan mijn pik. 'Euhm zeker' zegt Florian. Hij en ik maken onze vingers nat en om beurten brengen wij speeksel rond mijn kontgaatje. 

Ik kom iets onderuit liggen, duw een kussen onder mijn billen en spreid mijn benen. Florian zit op zijn knieen tussen mijn benen en komt voorover leunen en begint mij te zoenen. Mijn handen glijden over zijn rug en billen. Ik duw ze iets in mijn richting en voel dat zijn eikel zich tegen mijn billen drukt. 'Neuk me' fluister ik in Florians oor. Hij komt overeind zitten, spuugt wat speeksel tussen mijn billen en drukt voorzichtig zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik ontspan en Florian drukt zijn dikke pik bij mij naar binnen. We kijken elkaar aan. 'Fock mijn pik zit in je, het voelt zo strak' zegt Florian. Ik lach en zeg 'het voelt heerlijk. Neuk me'. Florian beweegt zijn onderlichaam voorzichtig richting mijn lichaam. Ik voel zijn pik in mij glijden, zijn kale balzak raakt mijn billen aan. Hij versneld en zijn pik word in- en uit mijn kont geschoven. Ik voel zijn pik langs mijn prostaat glijden en ik kan mezelf niet bedwingen om mezelf af te trekken. 'Wow! Dit is geil, dat jij jezelf rukt terwijl ik je neuk' zegt Florian. Zijn hoofd is rood en er staan zweetdruppels op zijn voorhoofd. Ik span mijn bekkenspieren aan om nog meer gevoel te hebben tijdens het neuken. 'Spuit in me' fluister ik. Florian neukt me met diepe halen. Ik hoor zijn ademhaling verzwaren. Zijn halen worden langer en krachtiger. Ik ruk mezelf af en sta op het punt om klaar te komen. Ook mijn ademhaling versneld en word zwaarder. Ik spuit met krachtige stralen het zaad over mijn buik en borst. Florian versneld het tempo en ik zie dat hij ook gaat klaarkomen. Hij komt voorover over mij heen vallen en duwt zijn pik hard tot aan zijn schaambeen in mijn kont. Zijn lichaam trilt. Zijn tong glijd door een straal van mijn zaad die op mijn borst is beland. Hij drukt zijn lippen tegen de mijne en ik voel zijn tong met mijn zaad mijn mond inkomen. 'Focking geil dit' fluistert Florian in mijn oor. 

2512 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.