2. (vervolg) Jeugdherinneringen

... 'inderdaad man dit is echt geil' fluister ik.  Ik begin te lachen. Godsamme ben ik mij hier even flink door mijn neefje geneukt. Heel mijn darmen vol. Florian begint te lachen. 'Ja echt wel' zegt Florian 'dit was echt heel erg lekker'. Hij laat voorzichtig zijn pik uit mijn kont glijden. 'Shit' zegt Florian, springt uit de bedstee en pakt een handdoek. Ik leg deze onder mijn billen neer. Florian komt op de rand van de bedstee zitten en wrijft met een vinger door mijn bilnaad. 'Sperma komt er gewoon uitdruppelen' zegt hij. 'Ja een zooitje is het' zeg ik. Hij brengt een vinger met zaad naar zijn mond en likt zijn zaad er vanaf. 'Smaakt lekker ziltig' zegt Florian. Ik wrijf met een handdoek de zaadstralen van borst en buik. 'Godsamme dat wij dit zoveel jaar naar dato nog een keer zouden doen' zeg ik 'dat had ik nooit verwacht'. 'Nee ik ook niet' zegt Florian en glimlacht. 


We spreken over onze seksuele ontwikkeling en halen herinneringen op aan vroeger. Het is al ruim 2:00 uur als wij het lampje uitdoen. Ik ga op mijn rechterzij liggen en voel dat Florian tegen mij aan komt liggen. Hij slaat een arm om mij heen en geeft mij een zoen op mijn linker schouder. 'Slaap lekker neef' zegt Florian. 'Slaap lekker' antwoord ik. 

Ik word wakker en voel mijn stijve pik zich in het matras van de bedstee drukken. Mijn hoofd ligt op de borst van Florian. De dekens liggen van ons afgeslagen. Het is warm in de bedstee. Ik zie dat onder de dekens, die over zijn benen en deels over zijn kruis liggen, de stijve pik van Florian. Met mijn rechterhand pak ik zijn stijve pik vast en kijk omhoog naar Florians gezicht. Hij mompelt wat en beweegt zijn hoofd wat heen- en weer op het kussen. Ik beweeg mij naar beneden en neem zijn stijve pik in mijn mond. Florian kreunt. Mijn lippen bewegen rondom zijn eikel en ik voel dat Florian zijn handen op mijn hoofd neerlegt en mijn hoofd over zijn pik drukt. Hij drukt voorzichtig mijn hoofd naar beneden als ik weer omhoog kom. Ik moet kokhalzen, maar pijp zijn pik gulzig. Ik druk met mijn wijsvinger tegen zijn kontgaatje en voel dat hij samenspant, maar ook ontspant. Ik druk mijn vinger bij hem naar binnen. Florian ligt op zijn rug en beweegt zijn onderlichaam. Zijn heupen drukken zijn pik steeds mijn keel in en uit. Hij kreunt. 

Een krakend geluid op de achtergrond. We schrikken en trekken de dekens over ons heen. Beide kijken we naar de deur. We zien de deurknop voorzichtig draaien en de deur gaat langzaam open. Het hoofd van neef Sander komt om de deur. Een grote glimlach verschijnt als hij binnen komt lopen. 'Sorry dat ik stoor' zegt Sander 'maar jullie zijn wakker'. 'Euhm ja inderdaad' zegt Florian. 'Lekker geslapen?' vraagt Sander. 'Jazeker, in deze bedstee kan je heerlijk slapen' zeg ik. Sander is onze blonde neef, ook hij heeft een kale kop, geen baardje, een paar mooie gespierde en blond behaarde benen. Hij sport veel en heeft een normaal postuur. Als hij de kamer in komt lopen, sluit hij de deur achter zich. Sander staat er met een handdoek op zijn schouder, heeft een vaal wit T-shirt aan en een ruimvallende boxershort aan. Hij neemt plaats op de rand van het bed. 'Ik kon niet meer slapen, wilde gaan douchen' zegt Sander 'maar ik hoorde hier wat gekreun'. 'Alles goed?' vraagt Sander. 'Euhm jazeker' zegt Florian en komt hierbij wat rechterop zitten. Ook ik zit inmiddels rechtop in de bedstee. 'Beetje kunnen slapen?' vraagt Sander en kijkt richting de handdoeken en boxershorts die op de grond van de kamer liggen. 'Euhm, ja heerlijk' zeg ik. 

'Maar ik ben nog niet helemaal wakker' zegt Florian 'ik zat nog middenin een droom dat ik heerlijk gepijpt werd'. 'Oh ja?' vraagt Sander, 'kwam Crystel in je droom voor of was het een andere geile chick'. 'Euhm' zegt Florian en trekt het dekbed iets naar boven 'het leek gewoon levensecht'. 'Als je erover nadenkt krijg je vast weer een stijve' zeg ik. 'Ja jij weet precies wat een man lekker vind en hoe je moet pijpen' zegt Sander en kijkt mij aan 'toch'. 'Ik denk dat de lekkerste pijpbeurten door een man worden verzorgd' zegt Florian. 'Ja dat denk ik ook wel' zegt Sander 'maar ik geloof niet dat ik het heel opwindend vind om een gast aan mijn pik te laten zuigen'. 'Nou ik zou het wel kunnen' zegt Florian 'als die gast lekker kan pijpen, dan kom ik wel klaar'. 'Heb jij dat wel eens ervaren?' vraagt Sander aan Florian. 'Ja, drie keer in mijn leven' zegt Florian en kijkt al glimlachend naar mij. 'Dat gekreun dat kwam van mij' zegt Florian 'en die droom dat was werkelijkheid'. Sander kijkt mij aan en dan weer naar Florian. 'Serieus?' zegt Sander 'Jij hebt hem gepijpt?'. Ik voel dat ik rood word en zeg: 'Euhm ja'. 'En lekker dat het was' zegt Florian 'als jij niet was binnengekomen, was ik waarschijnlijk heerlijk klaargekomen'. 

Sander beweegt wat ongemakkelijk achterop het bed. Florian verteld dat hij zijn eerste biseksuele ervaring met mij heeft beleefd toen wij tieners waren en dat de laatste twee ervaringen van vannacht en vanochtend zijn. Hij haalt het dekbed omhoog, 'kijk als ik erover praat wordt hij alweer stijf' zegt Florian. Sander gaat iets verzitten en zegt 'dus jij bent ook naakt?'. Ik beaam en sla het dekbed van me af. Ook mijn pik is weer stijf. 'Neef, wil je verder gaan met het pijpen en vingeren?' vraagt Florian en zakt iets onderuit en spreidt zijn benen. Florian sluit zijn ogen en ik kijk naar Sander. Hij kijkt mij aan en kijkt naar de stijve pik van Florian en dan naar die van mij. Hij kleurt rood in zijn gezicht. Ik neem de pik van Florian in mijn hand en breng mijn mond weer naar zijn pik. Ik neem zijn stijve pik weer in mijn mond. Ik voel dat Florian met zijn handen mijn hoofd op en neer beweegt. Mijn vinger glijdt in zijn kontgaatje. Terwijl ik Florian pijp kijk ik naar het voeteneind. Sander heeft zijn hand in de boxer. 'Ook stijf?' vraagt Florian. 'Euhm, ja, nou, nee, ja, ik geloof van wel' zegt Sander. 'Doe je mee?' vraagt Florian. Sander staat op en gaat naast de bedstee staan en kijkt naar ons. 'Doe mee joh' zegt Florian. De handdoek valt op de grond, dan zijn T-shirt en daarna de boxershort. Een flinke pik is zichtbaar. 'Wow' zegt Florian 'jij houd de familienaam hoog'. Sander grinnikt. Florian wuift hem naar zich toe. Als Sander naast de bedstee staat neemt Florian die dikke, stijve pik in zijn mond. We genieten. 

Ik kom ook richting de pik van Sander. 'Ruikt lekker' zegt Florian. 'Ik heb gisteren Kel nog geneukt' zegt Sander. 'Dus zo ruikt een pik die een kut heeft geneukt' vraag ik. Florian en ik nemen de eikel van Sander in onze mond en we tongzoenen om de pik van Sander. Sander kreunt. Florian duwt mij op mijn rug in de matras. 'Ik wil een keer die pik in me voelen' zegt Florian en komt over mijn heen zitten. Hij pakt mijn pik vast en hij brengt de eikel naar zijn kontgaatje. Ik voel dat de kringspier ontspant. Florian recht zijn rug en schuift langzaam naar beneden over mijn pik heen. 'Godsamme' zucht Florian 'wow. Dat is wel veel'. Hij beweegt zich voorzichtig op en neer op mijn pik. Zijn pik word slap. 'Wow! Wat lekker' kreunt Florian. Sander staat naast het bed en brengt zijn pik richting mijn mond. Ik pijp hem. Hij duwt zijn pik tot achter in mijn keel en maakt een neukende beweging. Ik moet kokhalzen. Florian beweegt steeds sneller op en neer op mijn hard pik. Ik probeer hem duidelijk te maken dat ik ga klaarkomen, maar hij blijft maar rijden op mijn pik. 'Spuit me maar vol' zegt Florian. Ik begin te trillen en voel dat ik ga klaarkomen en spuit mijn warme zaad bij Florian naar binnen. Mijn lichaam maakt schokkende bewegingen, terwijl mijn keel gevuld word door de dikke pik van Sander. Florian komt omhoog en mijn pik verlaat zijn kont. Florian komt over mij heen liggen en neemt de pik van Sander ook in zijn mond. Sander neukt de keel van Florian. Hij moet kokhalzen. Ik en Florian draaien op bed, we komen op onze rug liggen met ons hoofd buiten de bedstee. Florian rukt aan zijn inmiddels weer stijf geworden pik en Sander rukt boven onze hoofden aan zijn pik. We zien dat Sander zijn spieren aanspant en dat zijn balzak omhoog getrokken word. Hij kreunt en spuit zijn zaad over onze gezichten. We tongzoenen elkaar en nemen het zaad van Sander in onze mond. Florian spuit zijn zaad over zijn buik heen. 

We liggen na te genieten van dit spontane trio. Sander gooit een handdoek naar ons toe 'Hier kun je de boel droogmaken'. Sander glimlacht. 'Dit had ik nooit verwacht' zegt Sander 'jullie zijn geile gasten hoor'. 'Wat heb ik je gezegd?' vraagt Florian 'mannen kunnen het beste pijpen, toch?'. 'Jazeker' zegt Sander 'en het is best geil om twee naakte, geile mannen te zien'. We staan op, slaan een handdoek om ons middel en lopen met z'n drieën  naar de gezamenlijke doucheruimte. Onder de douche wassen we de zaadresten van onze lichamen.  We zepen elkaar in en zoenen elkaar af en toe. Ik ben Sander zijn rug aan het insmeren met douche gel en Florian staat naast ons zichzelf in te zepen. Onze gezichten zijn rood van de spanning en de warme douche. De deur gaat open en twee ooms komen binnenlopen. 'Goedemorgen heren' zegt oom Johan 'jullie zijn op tijd op'. 'Jazeker' zeg ik 'we gaan er een mooie laatste dag van maken'. 'Dat denk ik ook' zegt oom Willem. Ze trekken beide hun pyjama's uit, draaien de douches aan en stappen eronder. Het water stroomt over hun lichamen naar beneden. 'Douchegel?' vraag ik. Oom Johan houd zijn hand op 'graag'. Ik spuit zijn handvol met douchegel en oom Johan sopt zijn borst in. 'U ook douchgel oom Willem?' vraag ik. 'Ja' zegt oom Willem en houd zijn hand op. Hij brengt zijn hand onder zijn oksels en later tussen zijn billen. We genieten van de start van deze zondag in Groningen. 

2376 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.