Syrische buurman

... daar staat de buurman voorovergebogen onder de motorkap van zijn net aangeschafte stationwagen. Oliepeil meten, kijken of er voldoende koelvloeistof inzit. De Syrische buurman staat in zijn zwarte trainingsbroek met aan de zijkant gele strepen, zwarte Nike Air, zwart shirt en zwart leren jack op de parkeerplaats. Vanuit huis heb ik zicht op de parkeerplaats en als de buurman (klein van stuk) onder de motorkap kijkt, dan zie je zijn mooie, ronde billen in de glanzende trainingsbroek. Hij heeft een normaal postuur, een donkere baard en prachtig donker haar in een mooie coupe geknipt. De buurman is nog niet zo lang geleden vier huizen verderop komen wonen. Ik zie hem regelmatig met een ietwat langere Syrische man in de auto stappen. Het lijken mij broers. De 'broer' is iets langer, heeft ook een normaal postuur, heeft ook een baard en verder kort stekelig haar. 


'Lukt het?' vraag ik. De buurman komt onder de motorkap vandaan en zegt 'Oh hallo, ja gaat wel'. 'Ik heb deze auto net gekocht en wil kijken hoeveel oil hij gebruikt' zegt de buurman. Hij klinkt vriendelijk en heeft een glimlach op zijn gezicht. 'Ja ik heb gezien dat je een andere auto hebt' vertel ik hem 'nu maar hopen dat hij niet teveel olie verbruikt'. 'Hoop ik ook, dank je wel' zegt de buurman. Hij gaat verder en ik loop verder richting supermarkt. Als ik terugkom is de buurman nog steeds bezig onder de motorkap. Vanaf een afstandje zie ik zijn mooie ronde bilpartij zich aftekenen in die glanzende, zwarte trainingsbroek. Ik heb een zwak voor 'hetero mannen' dus ook deze man heeft mijn aandacht. 'Gaat het wel?' vraag ik nogmaals als ik weer voorbij kom lopen. 'Ja ja gaat wel' zegt de buurman 'ik heb niet genoeg ruitensproei vloeistof'. 'Ik heb nog wel wat staan' biedt ik aan 'wil je dat gebruiken?'. 'Ja als kan' zegt de buurman. 'Uiteraard' zeg ik en ik loop naar huis om de jerrycan op te halen. 'Kijk eens' zeg ik en overhandig de jerrycan 'je kan hem straks weer terugbrengen op nummer 20'. Ik loop snel terug naar huis want ik moet enorm plassen. 

De deurbel gaat. Ik open de deur, daar staat de Syrische buurman. Sigaret op de lip, jerrycan in de hand. 'Dank je wel dat ik mocht lenen van jou' zegt de man. 'Ja joh, geen probleem' zeg ik. 'Zin in een kop koffie?' vraag ik. 'Nou lekker' zegt de Syrische buurman, neemt een hijst van de sigaret en drukt deze op de grond uit. Als hij binnen komt trekt hij zijn schoenen uit en loopt op zwarte sokken verder het huis in. Hij kijkt rond en zegt 'ziet er mooi uit'. 'Dank je' zeg ik. Onder het genot van een kop koffie verteld de buurman dat hij 3 maanden geleden hier is komen wonen, nadat hij is gescheiden. Hij verteld dat hij veel door zijn (ex)zwager en schoonzus word geholpen en dat hij nu opzoek is naar een baan. We kletsen wat verder en hij vraagt ook naar mijn relatie. Ik vertel hem dat ik ook alleen ben en dat ik homo ben. 'Ok, spannend' zegt de buurman en wrijft met zijn hand over zijn kruis. 'Euhm, sorry, spannend?' vraag ik 'wat bedoel je daarmee?'. 'Nou ik bedoel, spannend dat jij op mannen valt' zegt de buurman en hij verteld dat het hem wel geil lijkt om eens gepijpt te worden door een man. 'Ze zeggen dat mannen altijd beter pijpen dan vrouwen' zegt de buurman en glimlacht. Ik ben een beetje uit het lood geslagen. 'Nodig je mij nou uit om jou te pijpen?' vraag ik. 'Als je wil' zegt de buurman. 'Wil je mijn pik zien?' vraagt de buurman. 'Jawel, maar dan ga je helemaal naakt' zeg ik. 'Is goed' zegt de buurman. 'Hier in de kamer?' vraagt hij. 'Is goed' zeg ik. 

Hij staat op en komt een eindje van mij af staan. Hij glimlacht en trekt al zijn kleren uit, behalve zijn sokken. Voor mij staat de Syrische buurman, besneden pik fier overeind, behaarde buik en borst. Zijn tepels zijn klein en ogen hard. Zijn schaamhaar is evenals de beharing op zijn balzak minimaal. Zijn benen en billen zijn gespierd en behaard. 'Wil jij pijpen?' vraagt de buurman. 'Ik wil eerst jou kutje zien' zegt de buurman. Ik ben ietwat uit het lood geslagen door zijn directieve benadering. 'Kleed je maar uit' zegt de buurman. Onderwijl ik mij uitkleed zie ik de buurman de kamer rondkijken. 'Ga jij maar op je knieen met je kont richting die spiegel zitten' zegt de buurman. Ik volg zijn orders op en trek aan mijn stijf wordende pik. Directieve commando's zijn geil, maar niet helemaal wat ik gewend ben. Ik zit op mijn knieen met mijn kont richting de spiegel, terwijl de buurman voor mij staat. Als ik zijn pik in mijn mond wil nemen, doet hij een stap achteruit. 'Spreid die billen, laat mij je kutje zien' commandeert de buurman mij. Met mijn handen spreidt ik mijn billen. De Syrische buurman kreunt 'lekker kutje heb jij'. 'Jij mag mij pijpen' zegt de buurman en duwt zijn kleine, besneden pik in mijn mond. Hij houd met beide handen mijn hoofd vast en neukt mijn mond. Zijn pik glijdt over mijn tong mijn mond in- en uit. De buurman kreunt 'geil kutje heb jij'. 'Mag ik je kutje neuken?' vraagt de buurman. 'Nee je mag kijken, maar neuken niet' zeg ik. 'Ok' zegt de buurman en houd mijn hoofd stevig vast als hij mijn mond steeds harder begint te neuken. Mijn lippen omsluiten zijn pik en met mijn tong probeer ik roterende bewegingen rond de schacht en eikel te maken. 

'Prachtig kutje heb jij, die wil ik wel een keer neuken' zegt de buurman terwijl hij mij stevig blijft neuken. Ik hoor dat zijn ademhaling versneld en als ik mijn hoofd naar achteren wil trekken, houd hij dit met zijn handen tegen. Hij drukt mijn hoofd richting zijn schaamstreek en spuit mijn keel vol met zijn zaad. Nadat hij klaar is gekomen, laat hij mijn hoofd los en trekt zijn pik terug. 'Je mag wel over mijn pik spuiten?' zegt hij en gaat wijdbeens op de bank zitten. Ik zit nog op mijn knieen voor de spiegel, met mijn mond vol met warm zaad. Ik sta op en kom op hem aflopen. Ik kom over zijn benen staan en kijk naar beneden. De Syrische buurman heeft zijn ogen dicht en houd zijn inmiddels slap geworden pik tussen twee vingers. Ik laat een sliert met zaad en speeksel op mijn hand vallen en neem hiermee mijn stijve pik in mijn hand. Ik begin mezelf af te rukken. Ondanks dat ik het een hele rare situatie vind, ben ik ontzettend geil en wil ik de buurman graag onderspuiten. 'Wil je pijpen?' vraag ik. Hij knikt van niet. Ik kom iets verder over hem heen staan en blijf mezelf rukken. 'Wil je niet zien dat ik spuit?' vraag ik. De buurman schut van niet. 'Wil je mijn kutje aanraken?' vraag ik. Zijn hand glijd tussen mijn billen. 'Duw je vinger maar naar binnen' zeg ik. Ik voel dat hij een vinger in mijn kontgaatje drukt. Zijn vinger komt langs mijn prostaat. Ik voel dat ik ga klaarkomen. Ik spuit mijn zaad in zijn gezicht. De buurman schrikt. Ik loop richting de keuken en pak een theedoek. Als ik terug ben in de kamer geef ik hem de theedoek. Hij wrijft de klodders zaad van zijn gezicht. 

'Je bent wel directief' zeg ik. 'Klopt' zegt de buurman 'dat vind ik prettig'. 'Jij toch ook?' vraagt de buurman. Ik vraag hem waarom hij zich laat pijpen en onderspuiten door een man, maar verder geen handelingen wil verrichten. 'Ik ben geen homo, maar vind het geil om gepijpt te worden' zegt de buurman 'en ik trek mezelf nooit af, dus zo kan ik klaarkomen'. 'Dus als jij wil, kan ik volgende keer wel weer komen' zegt de buurman. Weer die verleidelijke glimlach, maar ik bedank. 'Nee, voor mij moet er iets meer gevoel bij en wederzijdse handelingen' zeg ik. 'Ok prima' zegt de buurman en kleed zich aan. 'Was lekker' zegt de buurman en sluit de voordeur achter zich. 

4714 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.