Corona geil avontuur

Ik moest kort geleden voor mijn werk al vroeg in Nijmegen zijn. Het handigste was om dan de avond voorafgaand aan de afspraak een hotel te boeken. Ik kwam er circa 21.00 uur aan en checkte in. Hmm. fijne receptionist stond daar. Open gezicht, licht gebruind, breed geschouderd. Hij droeg een strakke broek en een wit shirt, dat mooi om zijn borst spande. Zo te zien ook getrainde armen. Zijn biceps en triceps tekenden zich af door zijn overhemd. Twee dikke tepels prikten een beetje door de stof. De gedachte aan hoe hij er uit moest zien, bezorgde me een siddering. Hij was ook echt vriendelijk. Ik vroeg hem of ik een glas wijn kon bestellen, maar vanwege Corona mocht hij geen alcohol schenken. Wel kon ik, als ik snel was, bij de AH een flesje scoren, zei hij. Mijn spullen op de kamer gedropt en nog even naar buiten om een frisse neus te halen voordat de avondklok in ging en eerst die Appie opgezocht. Ik vond een prima wijn en liep terug naar mijn hotel. Bij de receptie stond een gast die zich nog wilde inchecken en die, zo hoorde ik ook al vroeg naar iets te drinken. Opnieuw verontschuldigde de receptionist zich en zag mij met mijn fles wijn komen aanlopen. Hij zei gekscherend tegen de andere man, dat ik misschien een glas wijn kon aanbieden. De gast keek om en ik was in één oogopslag bereid de wijn te delen. Ik denk dat hij 35 jaar was en was lekker relaxed gekleed in een jeans, een mooi overhemd , open knoopjes die zicht gaven op zijn gespierde en behaarde borst. Zijn billen strak in zijn jeans en toen ik naar zijn kruis keek, moest ik mijn droge mond even smeren. 


Voor ik het wist zei ik dat ik dat geen probleem vond. De ander keek me wat ongelovig aan, maar ook blij. En vroeg ik dat meende. Ik zei van wel en vroeg hem over een kwartiertje naar mijn kamer te komen, omdat ik eerst nog even wilde douchen. Hij vond het een goed plan en zei dat hij zelf ook nog even moest douchen. Onder de douche fantaseerde ik over zijn lichaam en kreeg gelijk al zin. Mij lul begon ook prompt te groeien. Toen hij na 15 minuten aanklopte, was ik nog niet helemaal klaar en liet hem binnen. Ik had snel een jeans aangeschoten en geen onderbroek aangedaan, Ik stond nog met ontbloot bovenlijf, deed de deur open en knoopte mijn gulp dicht. Hij reageerde spontaan en floot dat ik een mooi lijf had en grijnsde. Zijn jeans was ingewisseld voor een witte broek en zwart shirt. Hij keek een beetje gulzig naar mij en ik vroeg hem op de man af of hij graag naar mooie mannen keek. Goed gedacht, want hij bevestigde me. Ik schonk twee glazen wijn in en we gingen op de bank zitten. Ik voelde zijn warme been tegen mijn been aan en we hadden een gezellig gesprek. Hij vertelde over zijn interesse in mannen en dat hij het eigenlijk wel spannend vond om met mij op de bank te zitten. Hij boog zich voorover om de wijnfles te pakken en met zijn hand leunde hij op mijn bovenbeen. Hij gleed wat weg en raakte mijn  gevulde kruis. Zijn gezicht kwam dicht bij het mijne. Ik gaf hem en vluchtige kus op zijn wang. En dat bleek het startsein voor een meer dan geil avontuur.

Een sessie van kissing, tepelspel, rimmen, pijpen. Gulzig genieten van elkaars geilheid, Variërend van teder tot een beetje rauw. En ook van lachen, en heel open elkaar vertellen wat w lekke vinden en wat niet. We bleken beiden niet te willen neuken, en dat gaf een gevoel van opluchting. Het voelde zo vertrouwd dat we beiden geen zin hadden te stoppen. Op een gegeven moment konden we het klaarkomen niet langer uitstellen. We spoten ons rijkelijke geil riant over elkaar heen. We bleven lekker tegen elkaar aan liggen en doezelden weg. Halverwege de nacht werd ik wakker en keek naar mijn mooie bedgenoot. Krulletjehaar op zijn borst en buik, een gladde lul en geschoren ballen. behaarde benen. Helemaal goed. Ik kon niet nalaten zijn tepels te likken en toen hij wakker werd geilden we nog een stevig door tot ons tweede orgasme van die nacht. Daarna verdween hij uit mijn kamer. Ga ik hem nog zien?

3887 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.