Avontuur in het schuurtje

Geplaatst door: kinky-pisgay op 18-04-21

Het was voorjaar en ik was net verhuisd naar een dorp vlakbij Winschoten en eindelijk weer eens tijd om te daten en te cruisen. Nog gauw eventjes op Homo kijken of er nog wat leuks te vinden is. Het duurde niet lang of ik werd al behoorlijk geil van al die lekkere mannen op de chat. Op een gegeven moment krijg ik een bericht binnen van iemand uit de stad Groningen met de vraag of ik bij hem wilde komen. Zijn vriend lag al te slapen en we konden samen kinky, natte seks in zijn schuurtje hebben. Ik twijfelde, het was al laat, zo rond middernacht, maar zijn ideeën spraken mij wel aan en maakten mij nog geiler dan ik al was. Ik besloot de knoop door te hakken en vroeg naar zijn adres, hij noemde zijn adres en ik beloofde hem dat ik nu in mijn auto zou stappen en naar hem toe te rijden. Zodra ik gearriveerd was moest ik maar terug op Bull komen en hem zeggen dat ik gearriveerd was.
Ik pak wat drinken uit de koelkast voor onderweg en steek een flesje verse poppers in mijn broekzak. Onderweg pak ik mijn blikje Radler die ik uit de koelkast heb gepakt en drink gauw het blikje leeg. Na een klein half uur draai ik de parkeerplaats op en vol spanning pak ik mijn telefoon uit mijn broekzak en log in op Bullchat. Nieuwsgierig ga ik de nicknames bij langs en hoop maar dat hij nog online is en dat ik niet te maken heb met weer een faker. Ik zie dat hij nog online is en stuur hem een berichtje dat ik ben gearriveerd. Onmiddellijk krijg ik bericht terug; moment, ik kom eraan. Inderdaad komt er even later een man naar buiten die voldoet aan zijn beschrijving, ik stap de auto uit en volg de man naar een rij schuurtjes die naast het flatgebouw staan.

Ik volg de man naar binnen en zorgvuldig draait hij de deur op slot. Na een korte begroeting kus ik de man op de mond die hij beantwoordt met een natte tongzoen. Ik streel over zijn inmiddels flinke bobbel en ik word vreselijk geil. Ik neem het poppersflesje uit mijn broekzak en neem een paar flinke snuiven en geef het flesje vervolgens door aan hem. Ik knoop zijn broek los en haal zijn inmiddels loeiharde paal uit zijn broek. Ik kus zijn natte eikel en neem zijn lul diep in mijn mond. Zachtjes kreunend hoor ik 'm genieten, hij geeft mij het poppersflesje terug en ik neem nog een paar flinke snuiven. Geil kus ik hem op de mond en geil tongend grijpt hij mij tussen de benen. Op Homo hadden we afgesproken dat het een taboeloze date zou gaan worden, met veel poppers, zaad en pis. Ik wil je pis fluistert hij hees, hij zakt door zijn knieën en neemt mijn inmiddels harde pik in zijn mond. Ik neem nogmaals een flinke snuif van mijn poppers. Kreunend zeg ik 'm dat hij zijn mond moet openen en het duurt niet lang of ik begin te pissen. Gulzig sluit hij zijn mond om mijn pissende lul. Ik word hier zo ontzettend geil van, niet normaal. Ik wacht even met pissen, tong met me, smeek ik. Zijn lippen vinden de mijne en langzaam open ik mijn mond en voel ik mijn eigen pis mijn mondje binnenlopen. Onze tongen strelen elkaar terwijl het pis in elkaars monden rolt. De man gaat weer op zijn knieën en ik pis hem nu vol in de mond. De man wordt er abnormaal geil van. Zeg het me aub wanneer jij ook kunt pissen, kreun ik hem toe. Ik wil nu niets liever dan zijn pissende lul in mijn mond. Nog een keer tongen we het pis over en weer. Ik zak door mijn knieën en neem zijn pik diep in mijn mond, gulzig en helemaal stoned en dizzy van de poppers, pijp ik hem diep. De man pakt het poppersflesje uit mijn hand en neemt een aantal flinke snuiven, vervolgens overhandigt mij het nog geopende flesje en ik neem nogmaals een paar flinke snuiven. Mond open commandeert hij, ik ga dadelijk pissen. Ik open mijn mond voor hem en leg zijn eikel op mijn tong. Vol spanning en vol verlangen wacht ik op de hete, zilte pisstraal die dadelijk mijn mondje binnenstroomt. Het duurt niet lang of ik voel de eerste pisstralen mijn mond in gaan. Oooh mijn god, wat is dit geil, wat is dit lekker. Snel sluit ik mijn mond om zijn pik en voel zijn heerlijke zilte vocht mijn mond in stromen. Gulzig slik ik het door. Ik open mijn mond en richt zijn pissende pik op mijn gezicht en mond. De vloer is inmiddels flink nat geworden van al het pis wat er is gevloeid. Mijn mond vult zich opnieuw met zijn pis. Kus me, tong met me, beveelt hij me. Ik ga staan met mijn mond vol pis en kus hem vol op de mond. Nog eenmaal neem ik zijn pissende lul in mijn mond en geniet van zijn laatste stralen.

Ik wil je zaad... ik wil die geile pik van je leegzuigen, fluister ik hees tegen hem. Toe maar geil sletje, zuig me maar leeg. Zijn pik verdwijnt tot aan zijn ballen in mijn mond, daarbij zijn ballen knedend. Ik hoor de man kreunen en genieten. Als je zo doorgaat, ga ik gauw spuiten. Ik leg zijn pik op mijn tong en begin hem geil af te trekken, daarbij sluit mijn mond zich af en toe om zijn pik en het duurt niet lang of ik voel zijn warme zaad over mijn tong spuiten. Gulzig slik ik het door, maar bewaar het laatste beetje in mijn mond. Ik kus hem opnieuw op zijn mond en het zaad rolt over en weer over onze tongen. Tot slot neemt hij mijn pik in zijn mond en ook bij mij duurt het niet lang of ik spuit al mijn zaad in zijn mond. Er gaat niets van mijn zaad verloren, ook niet als hij mij kust. Al het zaad wordt tot de laatste druppel weggewerkt. Nat van het pis en het zweet neem ik afscheid en we spreken af dat we gauw weer eens moeten afspreken.

3826 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.