Park (1)

... jaren geleden begonnen met het ontdekken van de 'mannenliefde'. Je kon online inbellen via een telefoonlijn en dan was de verbinding traag. Maar dan kon je leuk en anoniem chatten met mannen. Maar ik bezocht ook in de nachtelijke uurtjes het park om de hoek. In die tijd spannend om het donkere en ogenschijnlijk verlaten stadspark te bezoeken. Fiets aan het hek vastbinden tegenover de ingang van het park en dan in het donker rondstruinen opzoek naar een man (vaak getrouwd en in de volksmond 'hetero') om zich even vluchtig te laten aftrekken of snel te laten pijpen. Menig moment ben ik op de knieën gegaan voor zo'n ontzettend lekkere man die daarna (zo stel ik mijn dat voor) weer in bed kroop bij zijn vrouw en de volgende dag aan het ontbijt met de kinderen verscheen. Iedere inham in de bosjes waren bekend terrein voor mij. Hier is waarschijnlijk mijn voorliefde voor de 'hetero' man ontstaan. de man die qua gedrag niet opviel, maar die voor mij 'onbereikbaar' zou zijn. 

 Ik weet nog dat ik 22 jaar oud was en ik in mijn studentenkamer lag te wachten op het nachtelijk uur. Dan verliet ik het studentenhuis en ging ik op de fiets naar het park. Ik bond mijn fiets vast aan het het hek van het tegenover het park gelegen wooncomplex en liep in het donker het park in. Soms ging mijn hartslag omhoog als ik de auto van een 'lieveling' zag staan. Zo snel mogelijk het park in lopen en dan maar hopen dat je de 'lieveling' tegen zou komen en hij niet met een ander aan het vozen is. Ik was in die tijd 'jonger' dan de gemiddelde bezoeker van het park. Ik weet nog dat er altijd een man van rond de 35 jaar oud kwam, trouwring om zijn vinger, kinderzitje achterin de zwarte Opel Vectra. Lange man, donkerblond halflang haar, slank postuur, gespierde bovenbenen en een mooie borst, kleine tepels en beharing op borst, buik en benen. Hij had ronde witte billen en was in zijn bilspleet behaard. Hij had altijd een strakke spijkerbroek aan, meestal een T-shirt en Converse All Star gympen. Hij was altijd vrij passief, maar kleedde zich altijd helemaal uit en stond dan met een gigantisch stijve pik in de bosjes te wachten. Hij liet zich altijd pijpen, rimmen, maar ook neuken ... Ik vond deze man helemaal het summum! Zo geil ... 


In het midden van het park waren flink wat coniferen en daar binnen was het een kaalslag. Hij liep dan vaak een rondje door het park en liep dan het bosje binnen. Kleedde zich uit en ging naakt staan wachten op jongens/mannen die hij zojuist in het park was tegen gekomen. Had je geluk, dan was je alleen met hem. Maar soms dan liepen er meerdere mannen achteraan en dan moest je hem delen. Hij had standaard een potje Poppers bij zich en snoof dit regelmatig op terwijl hij zich meerdere keren liet neuken, rimmen en pijpen. Ik weet nog dat ik het altijd ontzettend geil vond om van een afstandje te kijken hoe hij zich ogenschijnlijk heel erg gemakkelijk door meerdere mannen achter elkaar liet neuken. Sommigen kwamen klaar in hem, andere likten het zaad van hun voorganger weg, weer anderen duwden hun geile stijve pik in zijn kontje en spoten hun zaad over zijn billen. Hij stond vaak voorover leunend tegen een boomstam. Werd van achteren gevuld door menig pik en liet zich pijpen door een ander. Hij deed nooit iets … en ik, ik keek toe en soms dan stond ik mezelf af te trekken.

Qua uiterlijk was dit de man die ik erg aantrekkelijk vond. Ik vond het ontzettend geil om te zien dat hij zich zo gewillig opstelde en liet nemen. Maar ik vond hem ook te gemakkelijk, de risico’s die hij nam met dit gedrag … Maar altijd leuk en geil om naar te kijken. En tegelijkertijd wist ik natuurlijk dat ook ik risico’s nam door daar te komen en soms mannen te pijpen en mezelf te laten pijpen zonder condoom.

 Het was weer een zwoele zondagnacht toen ik op mijn fietsje richting het park zat. Ik plaatste mijn fiets weer tegen het hek aan de overzijde en liep via de poort het park binnen. Het was een heldere nacht en in het midden van het park was het relatief druk. Ik zag overal schimmen van cruisende mannen. Ik loop een paar keer een rondje door het park en kom daarbij steeds een jonge vent tegen. Ik schat in dat hij iets ouder is. Hij heeft donkerblond krullend haar en een normaal postuur. Hij glimlacht steeds als ik voorbij kom lopen. Als ik iets verderop loop kijk ik om. Ook hij kijkt om, het spel der verovering kan beginnen. Hij is gekleed in een licht gekleurde korte Chinobroek met een donkere polo erop en heeft donker gekleurde hoge Converse All Stars aan. Ik ben die avond ook in een korte licht vale spijkerbroek, een donkerblauw poloshirt en witte hoge All Stars gekleed. Ik heb voordat ik wegging een douche genomen en mijn schaamhaar getrimd en mijn balzak en oksels geschoren. Om mij heen hangt een geur van Dolce & Gabbana Pour Homme heen.


 Als we langs elkaar heenlopen kruisen onze blikken elkaar. Hij glimlacht zijn mooie tanden bloot. Ik lach en knik vriendelijk. Ik ruik de geur van Jean Paul Gaultier Le Male om hem heen hangen. De spanning is merkbaar in mijn lichaam. Ik vind hem leuk! We lopen een paar rondjes door het park en komen elkaar weer tegen. ‘Hoi’ zeg ik. ‘Hoi’ zegt hij. We kijken elkaar aan. ‘Lekker rustig vanavond’ zeg ik. ‘Ja inderdaad’ reageert hij ‘maar wel zo lekker, toch?’. ‘Jazeker, soms is het zo druk dan is het niet meer leuk’ zeg ik. ‘Nou inderdaad’ antwoord hij. ‘Ik ben Thijs’ zegt hij en hij komt met zijn gezicht dichterbij en geeft mij twee zoenen op mijn wangen. Ik reageer terug met twee zoenen. ‘Leuk je te ontmoeten’ zeg ik. ‘Dat is wederzijds’ zegt hij en begint weer te glimlachen. ‘Kom je hier vaker?’ vraag ik. ‘Euhm, nou niet zo vaak’ antwoord Thijs ‘ik vind het best spannend zo in het donker in het park’. ‘Ja daar herken ik mij wel in’ antwoord ik ‘maar toch overheerst de spanning en de zoektocht naar avontuur’. ‘Ja dat vind ik ook wel’ zegt Thijs ‘hoewel ik niet vaak leuke jongens zoals jou tegen kom’. ‘Nee dat klopt, het zijn vaak oudere gasten’ antwoord ik. We lopen ondertussen verder en kletsen gezellig verder. Er komen steeds meer mannen in het park lopen, maar wij kletsen gewoon verder. We nemen plaats op een bankje net voor een perk met struiken.

Ik voel twee lippen op de mijne drukken. Ik sluit mijn ogen en zijn handen glijden onder mijn poloshirt. Zijn tong glijd langs mijn lippen naar binnen mijn mond in. We tongen elkaar. Ik sla mijn armen om hem heen en ook mijn handen glijden onder zijn shirt. Ik voel een lichte beharing op zijn borst en buik. In mijn broek begint mijn pik te groeien als ik voel dat zijn hand mijn pik door de stof heen vastpakt. We houden even op met zoenen. ‘Damn … ‘ zeg ik. Thijs glimlacht. ‘Je bent lekker’ zegt hij. ‘Damn .. anders jij wel’ zeg ik al glimlachend. ‘Ik vind je geil’ zegt Thijs en begint mijn broek los te knopen. ‘Weet je wat mij geil lijkt’ zegt Thijs. ‘Nou?’ vraag ik. ‘Het lijkt me geil om hier op dit bankje seks te hebben, terwijl iedereen voorbij kan lopen’ zegt Thijs. ‘Hier? Op deze plek?’ vraag ik. ‘Ja, jij en ik’ zegt Thijs ‘samen, terwijl we worden bekeken’. Ik kijk om me heen. Af en toe lopen er wat mannen op een afstand voorbij. ‘Ok’ zeg ik ‘maar dan wil ik wel volledig naakt’. ‘Jazeker, spannend’ zegt Thijs en hij staat op en begint zich uit te kleden. Hij legt zijn kleding over het bankje en staat poedelnaakt met een gigantisch dikke, stijve pik voor me. Zijn pik is dik in de stam en word smaller richting zijn eikel. Hij heeft een curve naar links. ‘Nou jij lekkertje’ zegt Thijs. Ik sta op en kleed me uit. Ik leg mijn kleding ook op de bank neer. Mijn pik staat vooruit en heeft een kromming naar beneden. Ik ga op mijn knieën op het bankje zitten. Thijs komt achter mij staan en spreidt mijn billen. Hij drukt zijn neus in mijn bilspleet en ik voel zijn gezicht en tong zich op- en neer door mijn bilspleet bewegen. Zijn tong cirkelt rond mijn anus. Zijn hand beweegt over mijn buik en pakt mijn stijve pik vast. Hij gromt! Ik voel dat hij tussen mijn benen omhoog komt en op de bank gaat zitten. We zoenen weer. ‘Godsamme wat ben je lekker’ zegt Thijs. Ik kom van het bankje af en ga voor hem op mijn knieën op de grond zitten. Ik lik zijn geschoren ballen en trek aan zijn stijve pik. Hij hangt achterover.

 


Thijs zakt onderuit op het bankje. Ik zie nu de beharing tussen zijn billen. Hij trekt zijn benen op en houd ze met zijn armen vast. ‘Lik me’ zegt Thijs. Ik pak zijn billen vast en spreid ze. Ik lik zijn behaarde kontje. Als ik omhoog kom om hem te zoenen, komt mijn eikel bij zijn kontje in de buurt en glijdt door zijn bilnaad. ‘Neuk je me?’ vraagt Thijs. Voorzichtig breng ik met mijn hand mijn eikel bij zijn kontje. Ik druk tegen zijn kringspier. Onze ogen zijn open en we kijken elkaar aan. Hij glimlacht. ‘Kom maar in me’ zegt Thijs. Voorzichtig laat ik mijn pik in zijn kontje glijden. ‘Wow! Rustig’ zegt Thijs. Ik druk voorzichtig mijn stijve pik tot aan mijn ballen in zijn kontje. Thijs glimlacht. Voorzichtig maak ik een neukende beweging. Langzaam voel ik Thijs ontspannen.  Zijn pik ligt hard op zijn buik, langzaam trekt hij aan zijn pik. Ik trek steeds mijn pik terug en duw hem totdat mijn ballen weer tegen zijn billen aankomen. Ik voel zijn kringspier mijn pik melken. Om ons heen verzamelen zich mannen. Ik kom met mijn hoofd bij Thijs zijn oor. ‘Laten we ze meedoen?’ vraag ik aan Thijs. ‘Is goed’ zegt Thijs.

 Links en rechts van ons verschijnen mannen. Ik voel handen op mijn billen. Ik voel een tong door mijn bilspleet gaan. Achter het bankje staan twee mannen zich af te trekken terwijl ze kijken hoe ik Thijs neuk. Ik word nog geiler. Mijn ritme verhoogd, Thijs kreunt. En ik voel een onbekende pik tegen mijn anus aandrukken. Ik probeer te ontspannen. Ik voel dat Thijs met zijn handen mijn billen van elkaar haalt, een opening voor de onbekende man zijn pik bij mij naar binnen te drukken. Ik voel mijn kringspier oprekken. Een dikke, harde pik dringt binnen. Ik beweeg mijn onderlichaam tussen Thijs en de onbekende man. Ik voel de pik van de onbekende man langs mijn prostaat glijden. En ik merk dat ik op het punt sta om klaar te komen. Mijn ademhaling verzwaard en ik buig mij voorover en tong met Thijs. ‘Kom in me klaar schatje’ zegt Thijs. Ik duw met een stoot mijn pik tot aan mijn ballen in Thijs en voel dat ik ga komen. Het zaad spuit in zijn endeldarm. We hijgen allebei. Ik probeer de man van mij af te duwen, maar met zijn handen duwt hij mijn middel richting Thijs. Hij blijft me stevig neuken. Ik merk dat de ademhaling van de man zwaarder word. Net voordat hij gaat komen, trekt hij zijn pik uit mijn kontje en ik voel stralen met zaad tussen mijn billen gespoten worden.

 


Ik ben nog steeds aan het zoenen met Thijs. Ik kom over hem heen zitten en manoeuvreer de stijve pik van Thijs naar mijn kontje. Hij glijdt in mijn kontje en ik beweeg op- en neer op de pik van Thijs. Om ons heen komen steeds meer mannen staan. Ze komen richting de achterkant van het bankje. Een man pakt mijn hoofd vast en biedt zijn pik aan. Ik pijp de hevig geurende pik. De man duwt hem achterin mijn keel. Ik moet kokhalzen. Ook Thijs krijgt een pik aangeboden. Dit exemplaar is kleiner en besneden.  De pik verdwijnt in de mond van Thijs. Wij zoenen elkaar weer. Thijs heeft zijn hoofd achterover de rugleuning van het bankje liggen. Zijn billen liggen op het randje van het zitvlak. Ik houd me vast aan de leuning en mijn All Stars staan naast Thijs op de bank. Ik beweeg op- en neer op de pik van Thijs. De man met de kleine, besneden pik rukt zichzelf klaar en spuit zijn warme zaad tegen het gezicht van Thijs. Ook de man die ik zojuist gepijpt heb, spuit zijn tegen het gezicht van Thijs aan. Ik voel iemand zijn warme zaad over mijn billen heen spuiten. ‘Ik ga klaarkomen’ zegt Thijs. Ik beweeg op zijn pik op- en neer. Ik voel Thijs schokken en zijn zaad in mijn darmen spuiten. We zoenen elkaar innig. ‘Ik vind het geil’ fluistert Thijs in mijn oor. ‘Ik ook’ antwoord ik. We blijven elkaar tongen. En ik voel dat Thijs zijn pik slap word en uit mijn kontje glijdt. Ook voel ik dat er weer een straal warm zaad over mijn kont word gespoten. ‘Zullen we aankleden?’ vraagt Thijs. ‘Ja laten we dat doen’ antwoord ik ‘dan gaan we naar mijn huis om even te douchen’. ‘Dat is goed’. We kleden ons aan. Kijken elkaar al glimlachend aan. Ik voel dat mijn kleding nat word van al het warme, geile zaad wat op mijn rug en billen is gespoten. Samen fietsen we naar mijn huis ….

4518 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.